29.9.2010

Kokemuksia nettikaupoista: Head2ToeBeauty

Heinäkuussa kirjoitin plussia ja miinuksia kahdesta online-kaupasta, joista saa kynsilakkoja huomattavasti huokeammin kuin Suomen kosmetiikkaosastoilta. Tässä aiemmat postaukset Transdesignista ja 8ty8beautystä. Kolmas samaan kastiin luettava, halpa ja luotettava kauppa on Head2ToeBeauty. Kirjoittaessani noita kahta aiempaa postausta ei mulla ollut vielä kokemusta head2toesta kovin paljoa, joten jätin tästä kirjoittamisen silloin. Välillä on pyörinyt mielessä tästä kirjoittaminen ja nyt kun anonyymi kysyi voisinko kirjoittaa tästäkin kaupasta, päätin vihdoin nakutella idean postaukseksi saakka.

Lakkamerkeistä H2T myy samoja kuin monet muutkin kaupat: China Glazea, Essietä, Color Clubia, Misaa, Orlyä ja Creativeä. Hinnat ovat suunnilleen samaa luokkaa kuin muillakin kaupoilla joilta olen tilannut ja valikoima on usein hyvä. Yleensä tuntuu olevan ihan kerrasta kiinni mikä kauppa saa uudet kokoelmat ensiksi valikoimiinsa.

Postikulut vaihtelevat painon mukaan. Itse olen aina tilannut 5-7 lakkaa, jolloin postikuluja on tullut 15,70 dollaria. Käsittääkseni 8-10 lakan postikulut ovat noin 18 dollaria, joten siis lakkojen määrän & painon mukaan postikulut kasvavat aina muutamalla dollarilla. Nykyään Head2toe on muuttanut check out systeemiään siten, että postikulut minkäkinpainoiselle paketille näkee suoreen tilauksen tekovaiheessa, kunhan ostosivulta valitsee postitustavaksi first class mail international, ja maaksi laittaa suomen. Helppoa ja kätevää siis.

Lakat pakataan aina pahvilaatikkoon, joka on aina täynnä packing peanutseja, joten pehmusteita ainakin on ja lakat eivät kosketa kuin pohjallaan pahvilaatikon sivuja, mikä pienentää riskiä lakkojen rikkoutumisesta. Itselläni ei ole koskaan mennyt mitään rikki täältä tilatessa.

Toimitukseen itselläni on yleensä aina kulunut reilu pari viikkoa. Tämä on ollut itselleni suurin miinus. Yleensä tilaus tuntuu pyörivän heillä jonossa ensiksi viikon verran ja sitten tulee ilmoitus lähetyksen lähtemisestä. Pari viikkoa ei oikeasti ole edes kovin pitkä aika tilauksen odottamiselle, mutta itse olen niin kärsimätön, että haluaisin lakkani heti. Kun kuitenkin ottaa huomioon, että esim Transdesignilla tilaus lähtee yleensä aina maksimissaan parin päivän päästä tilauksen tekemisestä.

Yksi asia mikä on selvästi hämännyt ihmisiä oli China Glazen toimituskielto USAn ulkopuolelle, jota Head2Toe totteli. Tämä siis tarkoitti sitä, että heidän sivuillaan oli maininta siitä, ettei China Glazeja toimiteta muualle kuin Usaan, jonka aikana itse en edes yrittänyt ostaa heiltä tätä merkkiä. Kuitenkin nyt keväästä saakka heiltä on saanut China Glazen lakkoja taas ja nyt kielto on jo poistunut heidän sivuiltaan. Creativen kohdalla heillä on edelleen kielto sivuilla, mutta olen kuullut, että he kyllä toimittavat näitäkin lakkoja Usan ulkopuolelle ja että kielto on enemmänkin lumejuttuna sivuilla.

Tiedän muutaman ihmisen joiden lempinettikauppa Head2Toe on, mutta itse ostan mieluiten Transdesignilta jos on mahdollista. Yleensä kuitenkin mietin eniten sen perusteella, missä kaupassa on kaikki haluamani lakat varastossa.

Ja vielä nopea postikuluvertailu näiden kolmen arvostelemani nettikaupan suhteen:

Transdesign: 9 lakalla postikuluja $18 = $2 / lakka
8ty8beauty: 6 lakalla postikuluja $15 = $2,5 / lakka
Head2ToeBeauty: 7 lakalla postikuluja $15,70 = $2,24 / lakka

Eli jos tahtoo ostaa mahdollisimman monta lakkaa, on Transdesing postikuluiltaan halvin.

Onko muita toiveita nettikauppa-arvostelujen suhteen? Tai tahtoisiko joku tutoa ebay:n käytöstä tai ihan puhtaasti tilauksen tekemisestä näissä nettikaupoissa?

---

Back in summer I did a couple of reviews of different e-tailers and I just wrote another one of those. I think it's pretty pointless to translate this but if you have any questions please let me know. All that I wrote was just the basic information that can be found online but I just wanted to write that all down in Finnish too.

28.9.2010

Synttäriarvonta! / Birthday giveaway!




Onnittelisin itseäni siitä, että kerrankin muistan jonkun päivämäärän oikein, enkä esimerkiksi tajua viikon päästä, että kappas, sitä on tullut bloggailtua jo yli vuosi. Tänään blogini täyttää siis vuoden ja on jo iso poika ja sen kunniaksi olisi ehkä aika potkaista käyntiin uusi arvonta.

Koska haluan olla kliseinen, tahdon kiittää kaikkia ihania lukioita ja kommentoijia, jotka ovat jaksaneet seurailla blogia ajoittaisista aikataulullisista ja teknisistä ongelmista huolimatta. Arvostan todella sitä kun ihmiset kommentoivat, vaikka välillä olen maailman onnettomin vastaamaan kommentteihin. Olen parantanut siinäkin viimeaikoina onneksi.

Kaikki varmaan tahtovat tietää mitä olen palkinnoksi hankkinut?


Kolme ihanaa Isadoran lakkaa löytävät uuden kodin pian jonkun lukijani luota. Tiedän ylistäneeni näitä lakkoja suunnilleen kuuhun ja takaisin, mutta minä nyt pidän näistä vain ihan hurjasti. Lakat ovat uusia, käyttämättömiä ja avaamattomia. Omistan itse näistä lakoista jokaisen, joten blogissa aiemmin (ja tulevaisuudessa) nähtävät kynnet ovat kaikki tehty omilla lakoillani.

Säännöt:

Pakolliset:
Jotta voit osallistua arvontaan tulee sinun olla blogini julkinen lukija sivupalkin Followers kohdassa google friend connectin kautta. Uudet lukijat ovat myös tervetulleita
- Ilmoittaaksesi osallistumisestasi kommentoi tähän postaukseen. Liitä kommenttiin nimi, jolla seuraat blogia, sekä sähköpostiosoitteesi

Vapaaehtoiset:
- Jos vain suinkin viitsit, kirjoita osallistumiskommenttiin jotain muutakin kuin "osallistun". Ottaisin mielelläni vastaan (postaus)toiveita, kehittämisideoita tai ihan mitä vaan, voit vaikka vain kertoa kuinka inhottavaa on kun kurkussa on kaktus, mutta et ole kunnolla kipeä (niin kuin allekirjoittanut tahtoisi nyt sanoa)
- Liitä blogini linkki sivupalkkiisi (blogroll) ja saat yhden ylimääräisen arvan arvonnassa (mainitse tästä osallistumiskommentissasi)
- Kerro arvonnastani blogissasi ja liitä linkki postaukseesi ja saat yhden ylimääräisen arvan (liitä suora linkki postaukseesi osallistumiskommenttiin).

Maksimissaan voit siis saada kolme arpalipuketta. Jätä osallistumisesi mielellään yhdessä kommentissa, muttei haittaa, jos esimerkiksi linkki blogipostaukseen tulee erillisessä kommentissa. Aikaa osallistua on 20.10 puoleen yöhön saakka ja kilpailu on auki kaikkialla maailmassa. Voittaja arvotaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Kysykää jos tulee jotain mieleen, tai jos olen selittänyt jotain hullusti.

---

Heyyyy! It's giveaway time!

Today is my blog's first birthday. I can't believe it's been a year already and I'm glad that for once I remember the date correctly. It would've been nice to realise after a week that my anniversary was already and I didn't even get to host the giveaway that I planned.

I would like to thank every single person who's following my blog and commenting. I really appreciate it. I know I've gone through a lot during this past year and I can't believe I have this many followers after I had to take breaks from blogging a few times. Thank you so much. 

So, I assume everyone wants to know the prices? 

One lucky winner will receive three of the Isadora Graffiti polishes. I now I've raved about these to the moon and back but I just love, love, love these so much that I wanted to give everyone a chance to win these. These are brand new, unused and unopened bottles. I own all of these too so the nails pictured in this blog are made with my own polishes.

So, the rules:

Mandatory:
You have to be my follower to enter this giveaway. New followers are welcome of course
- To tell me that you're entering please leave a comment in this post telling me your name and your email address

Optional:
If possible, don't just write "enter me" and your name and email. I'd love for you to write something else down. It can be something that you'd hope to see in my blog someday or anything you'd like, even about how's the weather where you live
- Have my blog in your blogroll and you'll get one extra entry (mention about this when entering the giveaway)
- Post about this giveaway and you'll get one extra entry (leave a direct link to your post in the comments below)

So you can have three votes in total if you want. You can leave all your entries in one comment or each in separate ones. The giveaway ends on October 20th at midnight (GMT +2) and it is open internationally. 

Good luck everyone!

27.9.2010

It's not a Rocket Science... It's Revvvolution

En oikein osaa päättää rakastaisinko Orlyn It's Not A Rocket Science lakkaa vai en. Omalla tavallaan tämä on käsittämättömän kaunis, toisaalta sitten taas ei ihan oma sävyni. Tämän päivän jälkeen päätös on kuitenkin positiivinen ja taidan oikeasti pitää tästä.

Niin rohkea en ollut, että olisin koko kynttä tällä olisin suoraan lakannut, joten lankesin samaan vanhaan vinolakkaukseen. Pohjana Color Clubin Revvvolution, johon rakastuin välittömästi. Tummanharmaa hololakka... ja pitääkö tästä muuta sanoa. Liukui kynnelle kuin unelma ja jaksaa olla erikoisen kaunis koko ajan. Rakastan tätä. Ehkä asteen verran tylsä lakkaus, mutta sopii syksyyn. 


I can't really decide whether I like Orly's It's Not A Rocket Science or not. In one way this is absolutely beautiful polish but on the other hand, it's not really a my kind of shade. After today I'm leaning a little more towards beautiful and I think I really like this.

I wasn't brave enough to wear this on its own so I ended up doing diagonal mani with it. The base is Color Club's Revvvolition - a polish that I've wanted for ages and I finally got it. I've probably raved about Color Club polishes way too much but I can't believe how some brand can have such an amazing formula. Being a dark charcoal holo, Revvvolution is absolutely beautiful. This isn't really unique mani but it fits with the autumn-y mood that I have.

25.9.2010

Missing summer -nails


Näistä kynsistä ehkä huokuu kesä-kaipaus, vaikka oikeasti rakastan alkavaa syksyä ihan hirveästi. Pohdin joka päivä takkia päälle vetäessäni voisinko jo vetää myssyn päähäni piristämään syksylookia, mutta lämpömittarin itsepäisesti kivutessa edelleen lähelle +18 astetta päivittäin, joudun hetken vielä pitämään myssyjä jäähyllä.

Mulla oli selvä visio näistä kynsistä kun halusin esitellä vähän erilaisia käyttötapoja Isadoran graffiti lakoille. Mulla oli pääni sisällä mielikuva, että Color Clubin Wild Orchid olisi samaa sävyluokkaa kuin Wild & Crazyn Anchorage. Totuus on se, että ei ne taida olla - tai sitten oma visioni kummastakin on vähän pielessä. No, ehkä nämä perhoset lentelevät saastuneessa kaupungissa tai jotain... Pohjana siis Color Clubin Wild Orchid, jota laitoin kaksi kerrosta, mutta tälläisen nail artin alle olisi varmaan riittänyt yksikin, koska tämä on tosi pigmenttistä. Sen jälkeen tein "ruohon" vihreällä graffitilakalla ja lisäsin sienellä Claire'sin vaaleanvihreää glitteriä, sekä tein "taivaan/pilvet" sinisellä. Sen jälkeen perhoset konadilla ja kaksia erikokoisia strasseja kynsiin. En ole nyt kotona, joten en muista esimerkiksi Konad-laatan numeroa. Jos pohjaväri olisi ollut vaaleampi, olisi nämäkin kynnet olleet ehkä asteen verran luonnollisemman näköiset.


Based on these nails one might think that I miss summer already. I really don't miss the sweating and heat at all. I'm so happy that fall is finally here and I can't wait for it to cool down a bit so that I'm able to wear all my cute beanies again. 

I had a clear vision of how I wanted my nails to look like. I wanted to show you alternative ways to use Isadora Graffiti nail polishes to show that they don't always have to be just crackles all over your nails. I wanted the base color to look like Wild & Crazy Anchorage and I thought that Color Club's Wild Orchid would be close dupe but no, this one is way too dark grey al least for these nails. I have to do a comparison on Anchorage and Wild Orchid. Well, maybe my butterflies are flying in a big city with a lot of pollutions around. ( I totally had to google pollution just now because I was so sure that my mind is playing a trick on me and that pollution means something else than what I think :D). I did two coats of Wild Orchid but under this nail art I probably would've been good with just one coat. Then I made the "grass" with green graffiti polish and sponged some light green glitter polish by Claire's on top of the grass and I made the "sky/clouds" with blue graffiti polish. The butterflies are made with Konad (can't remember the plate number and I'm not at home to check it either). I think these nails would've looked nicer if the base would be a tad lighter. 

21.9.2010

Isadora Graffiti nail polish swatches

Tuntuu kuin joku olisi päättänyt kaataa taivaalta alas koko syksyn vesivarastot, sillä ainakin täällä on satanut koko päivän. Ehdin jo aamun aikana käydä koululla, hoitaa noin sata muuta asiaa, saada kumpisaappaani hiertämään ja tehdä ruokaa, joten iltapäivästä jo pohdin miten muuten voisin aikaani kuluttaa kun en varvastakaan tahtonut ulos ovesta pistää. Ajattelin sitten että supermegasuosion Suomessa saaneet Isadoran Graffiti-lakat ovat todella puhuttuja blogeissa, mutta yhdessäkään blogissa en ole törmännyt vielä swatcheihin koko kokoelmasta.

Ryhdyin siis tuumasta toimeen ja swatchasin joka lakan sekä tumman, että vaalean pohjan päälle. Valkoinen lakka on Sally Hansenin White On ja musta saman merkin Black Out. Kuvissa voi nähdä, että joka sormi ei ole täydellisesti onnistunut, mutta pointtini ei ollutkaan saada täydellisiä kynsiä aikaiseksi vaan lähinnä demostroida miltä lakat näyttävät tumman ja vaalean pohjan päällä.

801 - Black Tag


Black tag on varmasti suosituin graffitilakoista. Tällä voisi saada todella mielenkiintoisen efektin normaalin musta lakan päälle tehtynä, kun matan ja kiiltävän ero luo mielenkiintoisen efektin. Tässä musta lakka vetäytyi graffitilakan alta ikävästi.

802 - White Art


Sanoisin tästä samaa kuin mustasta ja siitä, miten matta-kiiltävä lopputulos voisi olla kaunis. Tässä taas valkoinen vetäytyi graffitilakan kanssa hiukan.

803 - Masterpiece Pink 



Tämä pinkki taitaa olla oma suosikkini. Näkyy hyvin sekä vaalean, että tumman päältä ja on kaunis sävy. Tämä kuva ei tuo oikeutta halkeamille, joita tästä syntyy normaalisti kyllä enemmän.

804 - Yellow Crew



Pidän tästä kovasti, koska tämäkin erottuu sekä tumman, että vaalean lakan päältä. Lisäksi nimi on mielestäni todella kiva. Ja no, saatan rakastaa kovasti kaikkia keltaisia lakkoja.

805 - Spraycan Blue 


Suomi-kynnet, anyone? Sinivalkoinen yhdistelmä on ainakin omissa silmissäni täysin kulutettu kun automaattisesti tulee mieleen suomi-jutut. Tumman lakan päältä sininen ei liiaksi erotu, mutta tälläkin pystyy tekemään kivoja lakkauksia ilman, että tulee automaattinen Suomi-fiilis.

806 - Subway Green 


Subway Greenin pullo hämää hiukan. Kynnellä tämä on kirkkaamman vihreä kuin mitä pullo antaa ymmärtää. Pidän tästä kovasti, mutta kovin tumman lakan päälle tämä ei täydellisesti sovi.

---

I decided to do swatches of all the Isadora Graffiti polishes because I haven't found ones in Finnish blogs yet. The purpose was not to get perfect nails or perfect crackles, I just wanted to demonstrate how the polishes look on top of dark and light colors. 

20.9.2010

Orly - Lunar Eclipse

Mulla oli selvä visio kynsistä vielä eilen. Tarkoituksena oli käyttää Orlyn lakkoja Lunar Eclipse ja Halley's Comet sekä Isadoran sinistä graffitilakkaa, mutta jotenkin konadit kiinnostivat enemän. Päädyin silti edelleen käyttämääm toista Orlyistä, mutta muuten manikyyri on aivan eri. Itseäni kiehtoi ajatus konadin leimaamisesta paljaalle kynnelle, joten koitin kukkakuviota m73 laatasta Models Ownin Blue Moon lakalla. Ei ihan sitä mitä olisin toivonut, mutta mukavan pitsinen efekti silti. Hentojen konadien päällä Orlyn Lunar Eclipse saattaa olla asteen verran liian kylmä ja kova, eikä kultainen rajaus ainakaan auta asiaa, mutta lopputulos ei ole ihan niin paha kuin pelkäsin.



 I had a clear vision of what I wanted to do with my nails yesterday. I wanted to use Orly's Lunar Eclipse and Halley's Comet to do a radient mani and and some nail art with Isadora's blue graffiti nail polish. But then I came up with the idea of stamping on top of base coat and wanted to try that instead. I used Models Own Blue Moon for the stamp that is the floral pattern from plate m73. I like the look that is almost lace like on my nails but Orly's Lunar Eclipse is a tad too cold and harsh next to the stamp. The gold liner isn't helping much but I think the result isn't horrible.

19.9.2010

Another award



Anteeksi postauksien yksipuolisuus, mutta mulle ei nyt valitettavasti ole tarjolla muuta kuin tämä, kynsissä kun edelleen majailee perjantaina esittelemäni Mummy May I. Tarkoitus oli lakata eilen uudet kynnet, mutta unohdin ihan täysin ja tajusin vasta peiton alla pimeässä maatessani, että nyt jotain unohtu.

Sain Sonnelta Beautiful Blogger palkinnon tänään. Kiitos tästä kovasti, vaikka Sonne uhkasikin syödä kynsilakkakokoelmani :D En kuitenkaan suosittele sitä, sillä kokemuksesta voin sanoa, ettei kynsilakka ole kovin hyvän makuista. Lienee parempi olla kertomatta miten olen suuhuni lakkaa onnistunut saamaan.

Tämän awardin tarkoituksena on paljastaa ihmiselle 7 faktaa itsestäni ja sen jälkeen haastaa seitsämän bloggaajaa tekemään sama.

1. Olen äärimmäisen huono syömään lihaa. Olen tehnyt itseni kanssa sopimuksen, että ostan vähintään kerran kahdessa viikossa jotain lihaa (eli kanasuikaleita tai jauhelihaa), mutta huomasin tossa viime viikolla taas kaupassa, etten ollut ostanut lihaa lähes kuukauteen. Onneksi käy vanhempieni luona sen verran useasti, että siellä yleensä tulee jotain lihaa aina syötyä

2. En osaa olla yksin juhlimista seuraavana päivänä. En tiedä mistä se johtuu, mutta aamulla herätessäni aina joko soitan kaverin luokseni, lähden jollekin kaverille koomaamaan tai lähden vanhempieni luokse kyläilemään. Jotenkin yksin oleminen on kurjaa kun on hiukankaan heikko tai väsynyt olo.

3. Olen todella materialistinen ihminen, mikä ärsyttää myös itseäni. Vihaan tavaroista luopumista ja jakaudun tähän ryhmään en-ole-käyttänyt-tätä-kuuteen-vuoteen-mutta-ehkä-vielä-joskus-tulevaisuudessa-mahdollisest-jos-90-luku-on-taas-muotia-vaikka-joskus. Pitäisi opetella luopumaan asioista, mutta en vain osaa

4. Olen huono sitoutumaan. Varsinkin nuorena haaveilin vain tulevasta, matkustelusta ja paikallaan pysyminen ahdisti suuresti. Siksi kaikki suhteeni ovat kaatuneet nopeammin kuin osaisi arvatakaan, eikä se koskaan ole ollut iso juttu itselleni. Nyt olen vihdoin oppinut pysymään paikallani kylliksi uskoakseni voivani saada myös suhteen toimimaan

5. En tahdo jäädä asumaan Suomeen ja toivoisinkin voivani tulevaisuudessa puhua englantia päätoimisesti

6. En tiedä enää onko opiskelemani ala juuri se oma juttuni, mutten myöskään tiedä yhtään mitään muuta, mikä voisi olla se oikea ala

7. Vaikka olen melko girlie girl, rakastan esimerkiksi rähjäistä festarilookia, keikkailua hikisissä oloissa ja olen kasvanut tykkäämään jääkiekosta. Ilves on suomen paras jääkiekkojoukkue ja NHL:stä San Jose Sharks

Ja koska tämä tag on kiertänyt jo todella usean eri suomalaisen blogin keskuudessa, jätän tällä kertaa taggaamatta ketään.

Loppuun vielä yksi kysymys. Yritän päästä materialistisista tavoistani vähitellen eroon ja yritän nyt luopua osasta kynsilakoistani. Pääasiassa kyse olisi jenkkimerkeistä joita suomesta ei ole saatavilla (Sally Hansen (eri lakkoja kuin suomessa saatavat), brucci yms.) joten tahtoisinkin kysyä olisiko ihmisillä halua ostaa halpaan kappalehintaan myös tuntemattomampia merkkejä?

---

Sonne gave me the Beautiful blogger award today. I usually avoid posting too many of these awards back to back but today I wouldn't have anything else for you so this'll have to do. 


The basic rules for this award are that you have to reveal seven facts about yourself and then tag seven people to do this.


1. I'm the worst when it comes to eating meat. I have a pack with myself that I have to buy meat (chicken or minced meat) once in every two weeks but sometimes I forget. Luckily I visit my parents' place quite often so I usually end up eating some sort of meat there.


2. I'm the worts when it comes to being alone after partying with my friends. I always wake up and feel like I don't wanna be alone so I usually ask one of my friends to come over or go visit one of them or go visit my parents. I really don't know why is that but I just hate feeling alone when feeling tired and not so well.


3. I'm hopelessly materialistic person. I'm the worst when it comes to giving something away. I always think that maybe someday in the future I might use the thing again and keep it because of that.


4. I'm not good at commitments. My relationships tend not to last that well because I've always been too future oriented to think about the relationship. I've always wanted to move on and it's not a good base to build relationship on. After the time I spent abroad I've finally found a way to stay still for a while and I feel like this is the first time ever when I'd be ready for a relationship. 


5. I don't wanna live in Finland after I'm done with school. I hope that someday I'll be living abroad again and that I'd be able to speak English daily


6. I'm not sure if journalism really is the right career path for me but I honestly don't know what else to do


7. Even though I'm really girlie girl I love the day after look that I have going on at festivals and I love ice hockey


I'm not gonna tag anyone because I'm just too lazy, sorry

18.9.2010

One Little Sparkling Blog Award



Girly Rituals blogin tahma muisti mua One Little Sparkling Blog awardilla. Jos joku ei muissa blogeista ole vielä tähän törmännyt, niin pointtina on siis kehua omaa blogiaan vähän ja tagata mukaan joku, jonka blogista todella pitää. Olen yleensä todella huono kehumaan itseäni tai omia tuotoksiani, mutta yritetään kuitenkin.


Mielestäni omasta blogissani on ainakin hyvää se, että olen viimeisen vuoden aikana selvästi kehittynyt bloggaajana huomattavasti. Esimerkiksi kuvissa on tapahtunut huomattavaa parennusta. Tottakai valotusolosuhteet vaikuttavat hurjasti siihen, millaisia kuvia on, mutta muutenkin kuvien laatu omasta mielestäni on parantunut huomattavasti. Tykkään myös siitä, että kirjoitan samalla tavalla kuin elän. Olen todella impulsiivinen ihminen ja usein se näkyy tekstissäkin outoinakin sivuhuomautuksina. Itse ainakin pidän blogeista, joista heijastuu myös kirjoittajan persoona. Kolmantena positiivisena puolena voisin vielä sanoa sen, että mielestäni blogini on ulkoasun ja etenkin sivupalkin suhteen helposti navigoitavissa. Itseäni ainakin ärsyttää blogit, joissa sivupalkki on kilometrin mittainen, jolloin siitä on todella vaikea löytää mitään.


Mietin pitkään kenelle tahdon palkinnon heittää eteenpäin ja päädyin Värileikkejä blogin Ninaan, jonka blogista pidän kovasti sillä hän tekee usein kauniita kynsiä juuri nail art linereilla, joita itse tykkään käyttää. 


---


I got a blog award from tahma who writes the blog called Girly Rituals. The basic rules are that you have to first say nice things about your own blog and after that tag someone who's blog you really like. I don't know what you know about people in Finland but it's said that we're mainly really humble people and we're not good at taking compliments our saying nice things about ourselves. Well, I'll try.


I think one good thing about my blog is that you can really see how I've improved over the year that I've been blogging. The quality off my pictures has been improved a lot and I think my post are better too. I like the fact that you can usually really see me in the way that I write. I'm not really sure how well you'll be able to see it in English but I know that you can really see it in Finnish. The third thing that I like is that I think my blog is really easy to navigate in. I think it's really annoying if some has the longest sidebar ever because it's really hard to find things in long lists of links. I don't know if anyone agrees with me on these things but at least I think these are the good sides of my blog.


I had to think hard who to tag. I ended up tagging Nina from the blog called Värileikkejä. She only writes in Finnish but she has some nice looks using the nail art liners that I really like using too.

17.9.2010

China Glaze - Mummy May I

Vaikka olisin mielelläni jatkanut graffitilakoilla pelleilemistä, piti mun pitää päivän tauko ja koittaa tehdä jotain muuta. Otin kokeiluun China Glazen Halloween-kokoelman Mummy May I lakan. Olen aika huono ihastumaan Halloween-kokoelmiin, mutta tästä kokoelmasta pidän kovasti. Mummy May I on lakka, jossa on tummanvioletti pohja ja violettia glitteriä. Todella kaunis lakka, mutta toivoisin glitteriä olevan enemmän, jolloin lopputulos muistuttaisi enemmän esimerkiksi China Glazen Ruby Pumps lakkaa. Saattaa olla, että näihin kynsiin kolmas kerros olisi lisännyt glitterin määrää, mutta tuntui typerältä laittaa lisää lakkaa, kun jo kahdella kerrosella tulos oli peittävä ja kaunis. Tämänkertainen nail art sähläys ei mennyt ihan toiveiden mukaisesti, mutta ehkä jaksan katsella näitä kuitenkin hetken.



I wanted to keep trying the Isadora graffiti polishes but I decided it's better to keep a short break. I decided to use Mummy May I from China Glaze's Halloween collection. I love the name and the polish isn't ugly either. I'm not usually big on Halloween collections, blacks and oranges just won't do it for me but this year China Glaze managed to create something that I really like. The base color in this polish is purple and it as purple glitter in it. I hope the polish could have just a little more glitter so that it'd be more like Ruby Pumps but I like this still. Maybe if I had added a third coat of polish on top of these it would've added the amount of glitter, but it seemed so pointless when I got good coverage with just two coats of polish. I don't think I did that well with nail art this time but well, you can't make it work every time.

16.9.2010

More graffiti nails

Jatkan Isadoran graffiti-lakkojen testaamista. Tänään kokeilussa oli vaaleanpunainen Masterpiece Pink. Mielestäni tämä on juuri sopiva purkkapallopinkki lakka, jonka halusin ehdottomasti testata tumman lakan päälle. Alla siis käytössä OPIn Lucerne-tainly Look Marveous, kaunis harmaanhopea shimmerlakka. Taisin käyttää tätä kolme kerrosta ja pidin kyllä laadusta ja sävystä. Sen päälle laitoin kärkiin vaaleanpunaista graffiti-lakkaa ja viimeistelin kynnet mustalla, valkoisella ja hopeaglitterisellä nail art lakoilla. Pidin lopputuloksesta ainakin itse kovin.


Näitä kynsiä tehdessäni opin graffiti-lakoista myös yhden asian. Jos vertaa edellisen postauksen kuvaa tämän postauksen kuvaan, huomaa niissä selvästi eron. Tämän päivän kynsissä graffitipalaset ovat selvästi suuremmat kuin eilisen pienikokoinen graffiti-efekti. Kyse ei suinkaan ole siitä, että eri väriset lakat halkeilevat eri tavalla, vaan puhtaasti käytetyn kerroksen paksuudesta. Olen nimittäin saanut sekä mustalla, että vaaleanpunaisella aikaan sekä "pienihalkeilevaa" että "suurihalkeilevaa" tulosta aikaan. (Keksin juuri näköjään kaksi uutta sanaa suomenkieleen). Kun lakkaa levittää juuri oikeanlaisen kerroksen, joka on paksu, mutta kuitenkin lievästi läpikiiltävä, tulee tuloksesta haluttu ja kaunis, jossa lakka on halkeillut paljon melko pieniksi kappaleiksi. Jos taas lakkaa käyttää liian paksun kerroksen, ei se jaksa halkeilla kovin pieniksi, vaan tällöin halkeamista tulee suurempia ja värikkäät läikät jäävät myös melko suuriksi. Näillä voi siis pelata vähän lakan paksuuden suhteen miettiessään millaisia halkeamia tahtoo kynnelle tehdä.




I keep on using my new Isadora polishes. Today I tried the pink one, Masterpiece Pink. The polish is nice bubblegum pink colored and I was dying to use it over a dark polish. I used OPI's Lucerne-tainly Look Marvelous as my base. I love this gunmetal silver polish for the fall. After that I used a diagonal coat of Masterpiece Pink on my tips and let it crackle. I finished the manicure with black, white and silver glitter nail art liners and I was really happy about how this look turned out.


When using the pink polish I realised something about the crackle polishes. You can get a different crackle effect by moderating the thickness of the coat you use on your nails. I knew that when using a thin coat, the polish won't work well but I didn't realise that you can get two different kinds of crackles with this polish. If you look at the picture in the previous post and compare it to this one I think you'll be able to see the difference. With the black polish I used a coat that was thick but I was still able to see through the coat. It was just a tiny bit thicker coat that what I usually use and I use thick coats always when polishing my nails. With the pink one today I used really heavy coat and now the crackles are bigger and so are the caps between each crackle. It's really nice to see all the different effects that you can create with these polishes. 

15.9.2010

Isadora Graffiti polish

Ensimmäinen kokeilu uusilla Isadoran Graffitilakoilla. Koitin näitä maanantaina jo kynsikiekolle ja rakastuin. Itse olen kuitenkin niin rock-henkinen ihminen, että nämä iskevät suoraan omaan tyyliini ja kovaa. Ostin maanantaina mustan, vaaleanpunaisen ja vihreän lakan ja levittelin niitä vähän joka paikkaan katsellen ihanaa halkeiluefektiä. Tänään, kun mulla oli kymmenen minuuttia aikaa ennen kuin näin paria kaveria, saatoin hyvinkin hakea ne kolme jäljelle jäänyttä sävyä - valkoisen, keltaisen ja sinisen - stockalta omiin hoiviini. Nyt tämä materialistihamsteri on tyytyväinen ja katselee iloisena uusia lakkojaan. Maanantaina Isadoran display oli vielä täysi Stockalla, mutta tänään oli mustat lakat jo loppuneet, joten ilmeisesti aika suositusta lakasta on kyse. Myyjäkin kasalla kommentoi jo kynsiäni ja totesi jotain tyylillä "huomasithan, että aika paljon sitä pitää laittaa, että saa oikeanlaisen pinnan". Vähän pisti korvaan, kun mielestäni efekti omissa kynsissäni kuitenkin toteutui paremmin kuin esimerkiksi kaupan swatcheissa, mutta jätin sanomatta.

Omille kynsilleni käytin siis pohjana OPIn Glitzerland lakkaa Swiss kokoelmasta. Ihana, ihana kulta. Tämä on vähän valkokultaa muistuttava enemmän vihreään kuin keltaiseen taittava shimmerinen lakka (olipas hirveän vaikeasti sanottu) ja vaikka kerroksia tarvittiin kolme, jotta tulos olisi oikeasti peittävä, tykästyin tähän silti. Päälle graffitilakkaa sävyssä Black Tag ja sen jälkeen vielä mustalla vinolakkaus + kultaisella nail art lakalla rajat.

Mitä mieltä muut on graffiti-lakoista? Ihanaa, kamalaa vai ihanan kamalaa?



This is my first attempt with the Isadora Graffiti nail polishes that crackle when you use them. I fell in love with these when I first read about these and I've been waiting for them to finally arrive to Finland. For once, we get something really exiting here in Europe. I bought three of the polishes on Monday (black, green and pink ones) and tried them on a nail wheel. I liked the results a lot and ended up buying the remaining three (white, yellow and blue) today. Now I have them all and they're so amazing. When purchasing the last ones today the sales person commented on my nails saying "did you realise you have to use quite a heavy coat of polish to get the effect right?". I'm not sure what she meant with that but I must say the crackle effect on my nails looks way better that what it looked on their nail display. 


For the mani I used three coats of OPI's Glitzerland from the Swiss collection. I love the shade of gold that is not too yellow and leans the tiniest bit to green. The polish is a bit sheer but it's okay because I don't think I'd use it on its own anytime. After that I applied the graffiti polish in Black Tag and finished the look with black diagonal tips and some gold nail art lines. 


What do you think about the crackle polishes?

13.9.2010

Color Club - Wild At Heart

Olen varma, että tämä on yksi niistä päivistä kun elämä on päättänyt potkia päähän niin paljon kuin vain muilta kiireiltään ehtii. En ole ikinä myöhässä mistään, enkä ikinä nuku pommiin - paitsi tietysti tänään kun olisi ollut tärkeää olla koko päivä koulussa. Ulkona tulee myös vettä samalla raivolla kuin joku kaataisi sitä suoraan taivaalta alas, joten tämä päivä menee hyvin. Voin ihan vähän lohduttautua sillä, että heräsin kyllä ajoissa iltapäiväksi kouluun - kiitos tästä kuuluu ystävälleni joka soitti - ja heräsin juuri sopivasti jotta saatoin hakea postipaketin ovelta, kun posteljooni kerrankin viitsi soittaa kelloa varmistaakseen onko ketään kotona. Olin tottakai täysin räjähtäneen näköinen avatessani oven, mutta mitä pienistä. Nyt olen yliajoissa, mistä syystä kirjoitan tätäkin merkintää varastoon, koska ehdin ottaa kuvat kynsistä vasta iltapäivällä.

Sain viime viikolla tilaamani Head2Toe -paketin, joka sisälsi Orlyn Cosmic FX lakkoja ja pari Color Clubia. Toinen Color Clubeista oli ikuisuuden himoitsemani Wild At Heart, joka julkaistiin vuosi sitten ilmestyneessä syyskokoelmassa. Tämä lakka on tosi usein loppuunmyyty netissä ja ikinä se ei ole sattunut sopivasti kohdalleni tilausta tehdessäni. Nyt kuitenkin vihdoin sain tämän ja en voi taas muuta kuin ylistää Color Clubin laatua. Tätä olisi melkein riittänyt yksi kerros, mutta laitoin taas varmuudeksi kaksi. Lakka kuivui nopeasti ja sen päälle oli helppo tehdä lakkaukset nail art lakoilla. Ainoa mikä tässä vähän harmittaa on se, ettei tämä oikeasti ole kovin holo-lakka, mutta kuitenkin todella kaunis violetti, joka ei taita liikaa siniseen eikä pinkkiin. Tykkään.


This is one of those days when I feel like the whole world is against me and nothing goes like I'd like it to go. I'm usually never late for anything and I never oversleep except today of course when it was super important for me to be in school the whole day. Well, I think there's a silver lining on this dark cloud though, my friend woke me up so that I still have time to go to the afternoon classes and I was up this morning to open the door for the postman so that I got my Transdesign order in hand instead of me having to go to the post office that is not anywhere near where I live. Of course I looked horrible when opening the door to the postman after just waking up but I don't care, I got some pretty new polishes. And now I have too much time before I have to leave for school, so I'm writing this for afternoon already.


Last week I got an order from Head2Toe beauty that contained polishes from the Orly Cosmic FX collection as well as two Color Club polishes. The other Color Club was my long time lemming Wild At Heart. This has been out of stock always when I've made orders from certain websites but finally it was in stock when I wanted to make an order. This is just as amazing as other Color Club polishes are. This was almost opaque with just one coat but I ended up doing two coats just to be sure. I hope this would be just a little bit more holo but I still like it a lot. 

12.9.2010

Ruoka kysely / Food Tag (only in Finnish)

Ajattelin olla tysä ja täyttää saman kyselyn, joka on pyörinyt viime viikolla monessa Suomalaisessa blogissa ihan siitäkin syystä, että haluaisin vältellä pitkiä postaustaukoja. Mietin tässä myös onko asteen verran huolestuttavaa, sillä ainut ruoka-aiheinen kuva koneellani on vironmatkalta amarillosta, kun avattiin ulkomaanreissu mansikkamargaritoilla (jotka on melkein parasta mitä maa päällään kantaa) ystäväni kanssa.



Miten haluat munasi? 
En mielellään mitenkään, joskus äärimmäisen harvoin jos syön pinaattikeittoa, sinne kuuluu keitetty muna, mutta muuten ei ikinä. Juontaa juurensa siihen, kun lapsena sain todella pahan aivotärähdyksen ja sairaalassa maatessani oksensin ennen tärskyä syömäni muna ulos (lapsena rakastin keitettyjä munia). Joten nykyään ei munia keitettynä. Munakkaassa menee ja paistettunakin, mutta näitäkin vain harvoin.

Kuinka nautit kahvisi/teesi?
Kahvista en itsessään tykkää, mutta Starbucksissa juoksisin päivittäin jos sellainen olisi suomessa. Teetä juon vain jos olen todella kipeä ja se yleensä on kanssaeläjille merkki siitä, että olen oikeasti todella kurjassa kunnossa kun alan teetä keittämään.

 Suosikkiaamiaisruokasi? 
Olen äärimmäisen surkea aamupalan kanssa, yleensä ehdin syödä yhden jugurtin tai pienen kulhon muroja, välillä en sitäkään

Maapähkinävoi?
hyi, yök, ei varmasti, maapähkinävoi on äärimmäisen pahaa

Colaa vai Pepsiä? 
Lightina kumpaa vaan, en maista mitään eroa


Millaisen kastikkeen haluat salaatillesi?
En tykkää salaatinkastikeista ollenkaan, mielummin syön salaatit kastikkeetta. Tampereen lounas-salaattibaarin Aura-kermaviilikastiken on kuitenkin maailman taivaallisinta

Laiskottaa, mitä teet?
Umm, pikaspagettia ja punaista kastiketta (purkista) sekaan + justoraastetta päälle


Laiskottaa todella, minkä pizzan tilaat?
En tykkää pitsasta, hakisin mielummin subin, mutta jos pitsaa pitää syödä niin kinkku, punasipuli, herkkusieni ja sinihomejuusto


Tuntuisi vähän kokkailulta, mitä teet?
Täytettyjä paprikoita, nam

Saatko jostain ruuasta huonoja muistoja?
No niistä kananmunista

Muistuttaako joku ruoka sinua jostakusta?
Kesäkeitto ja mikrossa lämmitetyt perunat muistuttaa mummusta, muuta ei näin pian tule mieleen

Onko olemassa ruokaa, josta kieltäytyisit? 
Maksa ei pysy sisällä vaikka yrittäisin, punainen liha menee vain jauhelihana (vihaan lihan koostumusta), kala ainoastaan lohena tai kalapuikkoina, ei mitään mitä pitäisi syödä luiden ympäriltä ja kaikkea tälläistä pientä kivaa. Ai niin, tilliä en voi sietää

 Mikä oli lapsena lempiruokasi?
Lohi

Onko sinulla jotain outoja ruokatapoja?
En tiedä kuinka outo tämä on, mutta porkkanaraaste+raejuusto on aivan mielettömän hyvää. Muutenkin heitän raejuustoa vähän joka paikkaan

Oliko sinulla lapsena ruokaa jota vihasit, mutta nyt rakastat?
Ei oikeastaan, enemmän olen nirsostunut vanhetessani

Lempihedelmäsi ja -vihanneksesi?
Mandariinit lempihedelmiä ja vihanneksista tomaatit ja paprikat on suosikkeja

Lempiroskaruokasi?
Take Away osastolta subit ja kiinalainen on suosikkeja, oikeasti roskaruoaksi luettavista varmaan Hesen Arizona-hampurilaiset

Lempivälipalasi? 
Umm, en harrasta paljoa välipaljona, avokadot on hyviä siihen kyllä

Olet dieetillä. Millä ruualla täytät itsesi? 
Salaatilla ja vihanneksilla

Lopetit dieettisi, mitä saisi olla? 
Pastaa

Tulisena tilaat intialaisen/thaikkusi?
En pidä kummastakaan, enkä voi sietää tulista ruokaa

Saako olla jotain juotavaa?
mehua tai vettä

Punaista vai valkoista? 
Ruoan kanssa kumpaa vaan, valkkaria mielummin, etenkin humaltumisen toivossa

Lempijälkiruokasi?
Ben & Jerry's Baked Alaska -jäätelö, namnamnam

Täydellinen yömyssy?
En harrasta, välillä lasi valkkaria tai vadelma-lonkero illasta, ei kun ai niin, Johnny Walker viski(?) nukuttaa aika hyvin :D

Mikä on ensimmäinen leipomis- tai kokkailumuistosi?
Ensimmäinen mikä tulee mieleen on kun seisoin meidän ensimmäisen kodin hellan vieressä tekemässä lihapullia kun iskä tuli armeijan kertausharjoituksista kotiin. Äidin mukaan tää on yksi mun varhaisimmista muistoista ikinä.

Kuka on vaikuttanut ruoanlaittoosi eniten?
Varmaan iskä, joka meidän kotona teki eniten ruokaa

Onko sinulla valokuvaa todisteeksi varhaisista kokkailuistasi?
Ei taida olla

Kärsitkö jonkinlaisesta ruoanlaiton pelosta, saako ajatuskin jonkin ruokalajin kokkailusta kämmenesi hikoamaan? 
Ei tuu oikein mitään mieleen, sitä pelkään että mokaan liivatteen kanssa kokatessa

Mikä on käytetyin tai eniten arvostamasi keittiövälineesi ja/tai suurin pettymyksesi mitä keittiövälineisiisi tulee? 
Hyvät veitset! Omani on tällä hetkellä maailman surkeimmat, joten osaan arvostaa vanhempien luona kokkailua, kun heillä on ihanat veitset. 

Nimeä jokin hauska tai outo ruokakombinaatio josta todella pidät?
No varmaan se porkkanaraaste+raejuusto


Nimeä kolme syötävää tai ruokalajia, joita ilman et vain voi elää
kana, pasta ja vihannekset

Mitä ruoanlaitostasi puuttuu?
monipuolisuus! laitan aina kotioloissa samoja ruokia ja haluaisin keksiä uusia opiskelijaystävällisiä ruokalajeja

9.9.2010

OPI - Absolutely Alice with konad

Mun konad innostus vaan jatkuu ja voin varoittaa, se varmaan tulee jatkumaan vielä hetken. Nautin nyt tästä hetkestä kun homma toimii ja saan kerrankin jopa niitä kuvioita kynsille. Katselin eilen OPIn joulun Burlesque kokoelman pullokuvia ja nyt odotan joulua ihan hurjasti. Ne lakat näyttävät niin kauniilta, ettei tosikaan. Katseltuani niitä kuvia oli aivan pakko kaivaa esiin Absoltely Alice joka on varmasti koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin holiday-lakat tulevat olemaan. Rakastan peittäviä hienojakoisia glttereitä. Käytin kahta kerrosta Absolutely Alicea ja leimasin m38 laatasta kukan joka kynteen. Alkuperäinen idea oli matata glitterlakka kunnes tajusin, että se idea oli aika pystyynkuollut, koska glitter on tarkoitettu loistamaan. Kamera päätti tempuilla hiukan omiaan ja en oikein osaa sanoa minkälaiset hiejastukset joku kuvasta löytyy, mutta ne siis eivät ole "kaljuja kohtia" vaan ihan kameran ja valon yhteistyön tulos.


I'm still loving my konads and I'm planning on using them a lot more in the future. I'm enjoying this moment when for once I feel like I know how to use konad. I was watching the bottle pictures of OPIs Burlesque collection for holidays and I'm so exited about the new glitters. That's why I wanted to use the glitters from Alice In Wonderland collection and I decided to start with Absolutely Alice. I used two coats and added some flower from plate m38. My original idea was to use matte top coat with this but then I realised that I'd be stupid to use matte top coat with glitter. The things that kinda look like bold spots are actually just glares because my camera just wasn't working with the lighting. I have those on every pictures, just in different places on my nails. 

7.9.2010

Models Own - Purple Grey with Konad



Konad ja minä ei olla oltu kavereita aiemmin. Omat konad kokeiluni voi varmasti laskea yhden käden sormilla viimeisen vuoden ajalta. Musta tuntuu, että aina aiemmin omat kuvioni eivät vain ole millään onnistuneet, vaikka olen yrittänyt parhaani. Kynnet jotka nyt kuitenkin tahdoin tehdä tarvitsivat konadin fishnet-kuviota, joten kaivoin laatikkoon hautautuneet konadit esille vain huomatakseni jotain ihan uutta ja odottamatonta tämähän on kivaa. Vaikka verkkojen kohdistaminen vinoon ei ollutkaan maailman helpoin tehtävä, oli taiteilu silti miellyttävää - niin miellyttävää, että päädyin leimaamaan myös kukat joka kynnelle, vaikka alunperin oli tarkoitus laittaa pari vivalanailsin water decalia kynsille. Nyt jäi vedellä leikkiminen kuitenkin toiseen kertaan.


Kynsillä pohjana Models Ownin Purple Grey lakka, joka on täyttä upeutta ja parhautta. Harmahatva ruskeanvioletti lakka on todella upean kaunis ja peittää hyvin jopa yhdellä kerroksella. Tämä on syyslakkana kaunis kuin mikä ja oikeasti yksi niistä harvoista lakoista, joka tällä hetkellä inspiroisi mua tekemään vaikka minkälaisia nail art kokeiluja. Kynsille on vinosti töpötetty Models Ownin 25 Carat Gold lakkaa, joka on kaunis kultainen lakka. Kuviot on konad laatasta M57 eli siitä kuuluisasta seepra/tiikeri/leopardi laatasta, joka on varmasti melkein jokaisen ensimmäinen laattaostos. Tykkään kynsistä ja konadkin tais hurmata mut niin että uskalla käyttää sitä taas enemmän.


I haven't been friends with konad for a long time. My attempts with konad can be counted with fingers of one hand and I always had problems with the design and everything. The nails that I wanted to do yesterday needed the fishnet pattern so I had to pull out my konads. Getting the patterns right when wanting the fishnets to go diagonal wasn't the easiest thing to do but I managed to work with them. My original plan was to add some water decals, that I got from vivalanails a couple of weeks ago, but I ended up liking konad so much that I used it to stamp some flower too. 

The base color on my nails is Models Own Purple Grey. I love this polish a lot. It's a beautiful purple/grey/brown that is perfect for the fall. I sponged some 25 Carat Gold by Models Own diagonally on my tips and stamped the fishnet pattern on my tips. After that I added the flowers. Both patterns are from M57 plate. I like these nails a lot and I think I finally understand the beauty of konad. 

6.9.2010

Modes Own - Golden Peach

Mulla tuntuu taas olevan hetki, jolloin oikein mikään lakka ei miellytä. Models Ownin Golden Peach oli toinen lakoista, joita olen Models Ownin sivuilta jo kauan himoinnut, mutta kynsillä tämä ei vakuuttanut kovinkaan paljoa. Yleensä kultaisella shimmerillä varustetut lakat sopivat omaan lämpimään ihonsävyyni kauniisti, mutta tämä aprikoosinvärisenä riitelee oman ihonsävyni kanssa hiukan liikaa. Alunperäinen tarkoitus oli lisätä näille kynsille vielä kukkia tai perhosia myöhemmin ja pitää näitä pari päivää, mutta nyt mieli tekeekin toteuttamaan uutta ideaa, joten ajatus jäi. Nyt tekemäni nail art vivat kun vähän muisuttavat nurmikosta.


I feel like I'm having one of those times when I fell like none of my polishes look nice on me. I've been wanting to get Models Own Golden Peach polish for quite some time now and I was really exited to try it. Usually polishes with golden shimmer look really nice next to my skin tone but this one doesn't look that good on me. The color is pretty but my warm toned skin just fights against the color a bit too much. After realising that the nail art lines that I made look kinda like grass I ment to add some butterflies and/or flowers to my nails but now I have a new idea that I wanna try out. 

5.9.2010

Mac - Baby Goth Girl

Yritän palata viikon hiljaiselon jälkeen. Oikeasti tällä kertaaa ainoana syynä on ollut laiskuus omia kynsiäni kohtaan. Vietin neljä pävää OPIn Catch me in your net lakassa, jonka vähän aikaa sitten julistin ihanimmaksi ikinä ja nyt olen taas kolmatta päivää samoilla kynsillä. Tähän kun vielä lisää uuden koneen ja kokonaan uuden käyttöjärjstelmän ei mikään olen kovin helppoa. Jouduin muun muassa googlettamaan copy/paste shortcutit macille ja äsken pohdin pitkään miten saan kuvat siirrettyä muistikortilta koneelle. Tällä kertaa olen varma, että kömpelyys on oma mokani (yleensä tykkään syyttää tekniikkaa), mutta kyllä tää alkaa jo huomattavasti sujuvemmin käydä.

Vaikken yleensä elä kovin paljon kausisävyjen mukaan, sopii mielestäni Macin Baby Goth Girl hyvin syksyyn. Ostin tämän lakan viime joulukuussa Dubaista ja itselläni ei ole mitään käryä siitä missä kokoelmassa tämä on alunperin ilmestynyt. Pullossa lakka näyttää ihanalta tumman violetin ja viininpunaisen yhdistelmältä kauniiden kultahippujen kera maustettuna. Olen nähnyt tästä netissä muutaman todella ihanan swatchin, mutta itse en saa tätä näyttämään nätiltä vaikka yritän. Itselläni toistuu, niin luonnossa kuin kuvissa, vain tumma vähäshimmerinen lakka, joka taittaa aavistuksen violettiin. Tahtoisin tämän lakan olevan niin upea, mutta itse en meenaa saada tästä mitään irti.


I'm trying to make a comeback after being MIA for the past week. I've been so boring with my nails lately wearing OPI's Catch Me In Your Net for four days straight. Now I'm rocking this mani for the third day already. I just don't have time to do my nails right now. I'm also trying to learn how to use my new computer and switching for pc to mac is taking some time. The first day I had to google how to copy and paste text and about an hour ago I was trying to figure out how to transfer the pictures from my camera into the computer. It's taking some time to learn to use this computer but I'm getting pretty good already.


Even though I'm having this mani for the third day already, it doesn't mean that I love this polish. I've had Mac's Baby Goth Girl since last December when I got it from Dubai but I still don't think this is that great. In the bottle this seems to be amazing dark shimmery plum with some golden flakies in it but none of that transfers onto my nails. When applied, this polish seems to be just a dark purple/plum color with some shimmer in it. I've used this polish quite a few times already, always hoping that it would turn out to be just like it is in the bottle, but it never does. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...