30.4.2011

Vappuillaan



Koen itseni tylsäksi, kun töiden + ylitöiden jälkeen mua ei vaan jaksata yhtään edes ajatella lähteväni minnekään keskustaan vappuilemaan, vaan kunnon yöunet kuulostavat paljon kivemmilta. Olen siis onnekas ja saan olla koko vapun töissä.

Koska vappuna saa vähän hullutella, halusin tehdä taas ranskis-skittlet. Kaikissa pohjana China Glazen Knotty ja lakkoina tipeissä Yell-Oh-Neil (China Glaze, etusormi), Ali's Big Break (OPI, keskisormi), Catch Me In Your Net (OPI, Nimetön), Orange Marmelade (China Glaze, pikkurilli) + kultainen nail art liner, dotting tool ja China Glazen White On White. Vähän väriä vapuksi siis! Toivottavasti kaikilla on hurjan ihana vappu ja jaksatta olla edes vähän mua aktiivisempia!


I did a quick skittle mani for work today. I used China Glaze - Knotty as the base, then Yell-Oh-Neil (China Glaze, pointer finger), Ali's Big Break (OPI, middle finger), Catch Me In Your Net (OPI, ring finger), Orange Marmelade (China Glaze, pinky) + golden nail art liner, dotting tool and China Glaze White On White. Pretty quick to do but fun at the same time. 

I wish I had energy to tell you more about my day but I was back at work for the first time today and I'm quite tired so I think I'll just try to relax now. 

29.4.2011

Bannerinsuunnittelukisa!

Megaleveää blogipohjaa on taas kavennettu omaa silmääni miellyttävään versioon (ja ainakin omalle 13 tuuman läppärilleni mukavaksi) ja nyt olisi vuorossa kevätremontti ulkoasunkin puolella. Siksi ajattelin pistää teille pienen kisan pystyyn bannerin suhteen, koska monella tuntui riittävän kiinnostusta pieneen kisaan.

Itse saan gimpistä harmaita hiuksia, koska se ei tottele ja ajattelin, että koska joillain varmasti on kiinnostusta kuvanmuokkausohjelmien kanssa räpeltämisestä, laitan bannerikisan pystyyn. Ketään en siis pakota osallistumaan, enkä ton jättiarvonnan takia voi suurta palkintoa voittajalle luvata, mutta lupaan, että jollain pientä voin voittajalle lähettää sen lisäksi että hänen bannerinsa pääsee blogiini hengailemaan. Lupaan säästää myös muiden työt koneelle ja mahdollisesti käyttää niitäkin tulevaisuudessablogissa, jos siltä tuntuu.

Faktat:

- bannerin tulee olla 862 pikseliä leveä

- bannerin korkeus saa olla väliltä 200-400 pikseliä (uskoisin omaa silmääni kuitenkin eniten miellyttävän bannerit, jotka ovat ainakin 250 pikseliä leveitä, mutta tämäkin toki riippuu bannerista)

- bannerissa pitää lukea Playing with Polish (nimen omaan siten, että with on kirjoitettu pienellä ja kaksi muuta sanaa isolla, eikä mielellään muuta tekstiä)

- banneriin saa käyttää kaikkia blogista löytyviä kuviani, lukuunottamatta niitä, jotka jollekin toiselle olen kreditoinut

Omia suosikkeja (näitä ei bannerista tarvitse löytyä, mutta ovat mieleeni):

- rakastan rusetteja, se tuskin on kenellekään epäselvää enää :D

- lempivärejäni ovat keltainen, pinkki ja turkoosi

- pidän eniten selkeästi yhtä sävymaailmaa edustavista bannereista (ei siis välttämättä 80s fiboja yhdistämällä keltaisen, pinkin ja turkoosin :D)

- aion yhdistää banneriin vaalesävyisen rauhallisen taustan, joka sopii banneriin väreiltään, joten tumma banneri tuskin on mieleeni

Bannereita voi lähettää 16.5 saakka osoitteeseen playingwiththepolish@hotmail.com jonka jälkeen valitsen suosikkini ja väännän blogin ulkoasun uusiksi bannerin kanssa.

Jos tulee kysymyksiä mieleen, saa kysellä ja yritän parhaani mukaan vastailla. Jos unohdin jotain olennaista niin hihkaiskaa ja muokkaan tätä postausta. Lupaan tykätä jokaisesta ihmisestä ihan hirveästi, joka viitsii mitään tehdä, koska itse olen tämän asian saralla aika onneton!

ps. alla postaus päivän kynsistä!

Royal Butterflies



Koska mun luettavien blogien listalta tuntuu löytyvän vähintään 25 englanninlippumanikyyriä, ja toinen samanmoinen ihmisiä, jotka jotain häistä papattavat, kai munkin on pistettävä lusikkani soppaan edes vähän. Jaksoin katsoa häitä ehkä kaks tuntia, lähinnä sitä kun vieraat saapui paikalle ja naureskeltiin sitä, miten Williamia ei ehkä kannata kuvata kovin yläviistosta, ettei alkava pälvikalju paista. Kate oli kyllä eittämättä todella kaunis hääpuvussaan.

Mulla ei todellakaan ollut tarkoitus tehdä mitään häihin viittaavaakaan kynsilleni, mutta tajusin, että eilen Barceloonantuliaisina saamani sininen lakka, voitaisiin yhdistää brittilippuun aika nopeasti. Bourjois merkkkinen lakka on juuri sellainen mitä olen etsinytkin, eli hiukan harmaaseen taittava savuinen sininen, ja tässä on vielä tosi kivaa shimmeriä mukana. Tämä on aivan ihana väri, mutta jouduin tappelemaan aika paljon, jotta sain ilmakuplat pois kynsiltä ja tämän sivellin on kummallinen vino kapistus, jonka pitäisi auttaa lakkaamisessa, mutta mua se lähinnä hämäsi. Tarrat on taas yhdestä arkista jonka ostin ebaystä ja niin kiva kun näitä onkin liimailla, tarroissa on se huono puoli, että alkavat repsottamaan nopeasti... yhden päivän kivaksi manikyyriksi nämä kyllä toimii loistavasti.

ps. jos haluatte, niin tänään saa vielä kysellä juttuja!


I think my blogger is filled with Union Jack manicures and people talking about the royal wedding. I'm not a big fan of the wedding and I lasted trough about two hours of the stream, mostly when they showed people who arrived at the wedding. Me and my mom mostly concentrated on the fact that they shouldn't film William from an upward point of view or it shows he's bold spot really well. I'm not mocking them by any means, I'm really happy for the couple and Kate looked absolutely stunning but I'm not just too interested over the wedding.


I really wasn't planning on doing a mani that would be called royal anything, but I realised that the polish I used is a duskier version of royal blue. I got this polish yesterday from my parents who went to Barcelona and I love the shade of the polish. I've been wanting to get a dusky blue that has some grey undertones and this is just perfection with the slight shimmer that it has. The things I didn't like were the fact that I had to work hard not to get any air bubbles on my nails, and the brush is just too weird for me. It's an angled brush so that it'd be easier to spread the polish but for me it just doesn't work. The stickers are one again from ebay. 

28.4.2011

China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini



Heippa! Astetta eilistä energisempi bloggaaja täällä taas terve. Siinä missä eilinen meni siinä "en liikuta raajaanikaan kun väsyttää niin paljon ja olen ihan kankea" -olotilassa, tänään on ollut paljon energisempi päivä. Niin energinen, että kun kolmen aikaan käppäilin bussipysäkiltä kotiin, alkoi olla aika heikko fiilis kun unohdin syödä. Mulla on joku kammo siitä, että aina kun aurinko paistaa enkä oo juonut/syönyt pyörryn ihan varmasti.

Samalla / with flash
Mulla on selvästi tällä viikolla eniten himottaneet lakat, joiden käyttö on jostain syystä vain jäänyt ja lakat on hengailleet laatikossa. Elisen Models Ownin lisäksi tämänpäiväinen China Glazen Yellow Polka Dot Bikini on vain pyörinyt laatikossa. YPDB hyppäsi kuitenkin varman suosikkikeltaisekseni koska valkoisen päälle kerrostaessa, tämän neonsävy oli mielettömän kirkas ja lakka levittyi ongelmitta. Tiedän, että jos olisin lähtenyt tätä kerrostamaan paljaalle kynnelle, olisin tarvinnut varmasti miljoona kerrosta ja lakka ei olisi käyttäytynyt kovin hyvin. Tämän päälle vedin kerroksen Nfu Oh:n hippulakkaa 39 tai 40, en edes muista kumpi se niistä on ja omaksi ilokseni lakan sinertävät lastut muuttuivat neonkeltaisen päällä kivan oranssiksi (olisin halunnut käyttää GOSHin Rainbowta tämän kanssa, mutta mulla ei ole sitä nyt mukana). Kärkiin töpöttelin vielä sienellä China Glazen Treasure Chestiä.

Koska neonit on yleensä niin kirkkaita, että kamera sokaistuu, yritin olla fiksu ja odottaa alkuiltaan, jolloin luonnonvalo ei ole enää niin kirkasta (tai sitä ei ole niin paljon) ja ottaa kuvat vasta sitten. Lopputulos -> lakka toistuu juuri niin kuin pitääkin, sormet näyttävät harmailta. Ehkä tästä selvitään, kun se lakka on kuitenkin se pääpointti.



This week I have tested some of my untrieds finally. I've had China Glaze Yellow Polka Dot Bikini even longer than I've had the Models Own polish that I showed you yesterday. Now that I finally wore this polish, I fell in love with it. I used two coats over white and the polish was really nice and I didn't have any problems with it. I know that if I had started to put this on over just a base coat, it would've taken probably around five coats to be opaque and the application wouldn't have been nice but with the white base, this looked really nice. It's really a in-your-face neon but that's why I like it. I wanted t use GOSH Raindow over this one but I didn't have it with me so I had to use Nfu Oh 39 or 40. The Nfu Oh has blue-ish flakies and I really wanted to have something more warm toned over the yellow but I tried it out and luckily the flakies looked pretty orange over the yellow. I also sponged some gold glitter (China Glaze Treasure Chest) to the tips to finish up the look.

Because neons are usually so bright that my camera can't handle them, I tried taking pictures a little later in the evening when the sun isn't shining so bright anymore. I think in my pics the polish looks just how it's supposed to look but my finger are grey :D

27.4.2011

Kesäkukkia / Summer flowers


Yksi äärimmäisen väsynyt bloggaaja täällä hei. Onko oikeutettua nukahtaa klo 19:11 kun väsyttää? Mä nimittäin suunnittelen sitä täällä ahkerasti. Vähän ehkä väsy tuli tuosta päivän koulutuksesta ja uusien työkavereiden opstuksesta, mutta kun sen vetää 3 tunnin yöunilla ja heittää päälle ruoanlaiton ja pitkän lenkin koiran kanssa, oon minä jo ihan valmis petiin. Ottaa ehkä hetken, että kroppa vaihtaa tästä loma-modesta taas siihen työ-modeen. Mutta omalla tavallaan, it feels so good to be back.

Mun kynnet toimi musta taas vähän paremmin ajatuksen tasolla kuin kynsillä. Yritin uusiototeuttaa noita bannerin kynsiä vähän pienemmillä kukilla ja pienen värikatastrofin auheutin kynsilleni. Pohjana halusin käyttää Models Ownin limenvihreää lakkaa sävyssä Lime Green, joka on pyörinyt laatikossa käyttämättömänä jo elokuusta saakka. Melkein heitin sen kirppiksellekin, mutta sitten säästin sen ja nyt kun käytin, en kyllä ihastunut. Lakka on todella hyvin käyttäytyvä parilla kerroksella peittävä creme, mutta sävy ei oikein vain iske... taitaa siis päätyä kirppiskasaan.



Here's one really tired blogger trying to write you a post. It's 7:11pm and I'm wondering if it's okay to just start the night right now. I slept only three hours last night and a I had over seven hours long info / new employers training at work today and I think the new people are scared at me right now 'cause the things I told them didn't come out as smoothly as I had wished and I just blabbered things that came into my mind. Well, maybe they learned at least something. It'll probably take some time before my body is willing to move from "on holiday" mode to "working" mode but it feels good to be back at work. 

The nails that I did yesterday looked better in my head than actually on the nail. I wanted to recreate the flower mani that I have in my banner but with colors that are more summer-y. I used Models Own Lime Green as base. I've had it just laying around since August and I almost sold it on blog sale already. Then I decided to give it a go, and even though the formula is great, I think there's something I don't like in the shade and maybe I should just sell this. 

26.4.2011

Arvonnan voittaja / Giveaway winner!

Nyt olis tarjolla arvonnan voittajaa. Listasin kaikki osallistujat yhdeksi tekstitaulukoksi (498 osallistujaa, 1594 arpalipuketta) ja käytin random.org:ia onnettarena.

Random org oli tätä mieltä:


Ja mun taulukkoni oli tätä mieltä: 

Kursosin vieminen voittajan kohdalle ei toki olisi haitannut...
Eli voittajaksi suoriutui Ida. Samalla nickillä taisi osallistua parikin ihmistä, mutta tällä kertaa on kyse Bottle and A Gun -blogin pitäjästä. Onnea hurjasti, pistän sulle sähköpostia vielä tämän illan aikana!

Kiitos hurjasti myös kaikille osallistujille!

---

The giveaway closed last night and today I draw the lucky winner. There were total of 498 participants who earned a total of 1594 entries. Random.org decided that 1431 is the lucky number and my reader Ida, was the one who won. Congrats girl, and thank you all for entering!

Giveaway closed

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt. Yritän saada voittajan tämän päivän aikana blogiin. Kiitos kaikille osallistuneille hurjasti.

The giveaway is closed now. I'm hoping to be able choose the winner by random.org during tuesday. Thanks everyone for entering!

25.4.2011

Summer's here!


En muista koska olisin tehnyt jo huhtikuussa läkähtymiskuolemaa tunnin lenkin jälkeen, joka taittui ohuimmissa kollareissa ja t-paidassa. (No okei, huijaan, New Yorkissa harrastin jo maaliskuussa läkähtymistä, mutta siitä nyt ei puhuta). Tätä "sulan tähän paikkaan" olotilaa fiilistellessä, tulee vähän sellainen olo, että pysy kesä mahdollisimman kaukana täältä, äläkä vaan tule tänne (talvi-ihminen täällä hei!) mutta ehkä noihin lämpöasteisiin tottuu tässä.. kunhan eivät kunnon takatalvea keksisi. (Vuosi sitten Tampereella satoi räntää 26.4, ei tarvi kysyä miksi muistan tän). Harrastan tällä hetkellä jääkylmästä greippilimsasta haaveilua, mutta pienen ongelman teettää se, että meidän soda streameristä on sekä hilihappokaasu, että greippitiiviste loppu ja kaupatkin aukeaa vasta huomenna... voihan höh.

Kuvat kynsistäkin on auringonvalossa otettuja, ja lakkana kynsillä taas se ikuisuussuosikki - tällä kertaa tosin Essecen versiona. Sain tämän tosiaan saksantuliaisena tuossa kuukausi(?) takaperin ja tää on käytännössä identtinen nelonen tän upeuskolmikon Charla (Zoya), Catch me In Your Net (OPI) ja Halley's Comet (Orly) kanssa. Kolme kerrosta riitti kynsiini ja heitin taas vähän koristeluja art lakoilla.

Arvonta päättyy tänä iltana kahdeltatoista (linkki tossa sivupalkin ylhäällä) ja yritän arpoa voittajan heti huomenissa! See ya then!

Okay, the title might be a bit misleading, it's not actually summer yet but today the weather as been up to +21 celsius degrees (70F) and the sun is shining like there's no tomorrow. I went for a long walk with our dog and now I'm literally melting because it's just so hot. And it's April for god's sake! I like the cold weather a lot and I find a bit ironic to walk past piles of almost melted snow with just a t-shirt on. I know I shouldn't complain after the freezing winter we had but I'm not a fan of the hot weather.

My polish today is the ultimate summer polish in my opinion. This is an identical sister to so many polishes that we've seen over the past year. This time I'm showing you Essence Choose Me! that I got from my mom when se went to Germany. OPI's Catch Me In Your Net is my all time favorite polish ever and the only downside to Choose Me! is the short handlebar and wand that the polish has. It was opaque with three coats and I added some nail art over it. The perfect summer mani in my opinion. 

24.4.2011

L8R Diamond Grl



Nyt mennään kyllä taas jo otsikoiden aatelissa, voi moro!

Mutta siis, mä tutkin mun strassihyrriä eilen miettien mitä voisin niistä kehitellä ja ajattelin ranskalaisen rajaamista strasseilla, koska en ole aiemmin sitä yrittänyt. China Glazen Re-Fresh Mint oli ensimmäinen lakka, joka laatikostani sattui silmiin ja päätin, että keväänvihreä väriteema saa olla osa tämän päivän kynsiä. Paritin vaaleanvihreän holo-lakan, China Glazen L8R G8R, kaveriksi mintulle ja rajasin ranskalaisen manikyyrin vaaleanvihreillä 2mm strasseilla. Huvittavaa oli huomata miten kauniiksi vaaleanvihreäksi Re-Fresh Mint muuttui vihreän hololakan kanssa, pullossa kun tämä on selkeästi kylmään siniseen taittava minttu. Yksinkertaiset kynnet, mutta silti mielestäni kyllä kivat...

Ja koska muuten unohdan nämä asiat kuitenkin:

- Arvonta päätyy huomenna keskiyöltä, joten pari päivää on edelleen aikaa osallistua

- Kysyä saa edelleen, jotta saan teille kivoja juttuja ajastettavaksi reissuni ajaksi

- Ja kiitos kaikille mielenkiinnosta pientä bannerinsuunnittelukisaa kohtaan. Yritän varmaan ma-ti yönä muoksia blogipohjan takaisin sen oikeisiin mittoihin, joten ensi viikolla voin kertoa vähän tarkempia tietoja siitä, millaista ja minkä kokoista banneria toivon blogiini.


Hey guys, I'm back with another set of NOTD pictures. Yesterday I went through my rhinestone wheels trying to figure out something that I'd wanna do with them. I've actually never done a french mani that's lined with rhinestones so I decided to give it a go. China Glaze Re-Fresh Mint was the first polish to pop out of my nail polish drawer so I wanted to use it with some other green polish. I decided to pair the mint with light green holo, China Glaze L8R G8R. I like how next to the holo, the mint is more warm toned and green whereas in the bottle it looks more cool toned mint that kinda lens more to blue than green. I lined the smile line with light green 2mm rhinestones and used a thick coat of Sally Hansen Insta-Dri to seal the rhinestones in place. Pretty simple but nice at the same time.

And one more reminder of the giveaway that I'm hosting that'll close tomorrow at midnight (GMT+2). You can find the giveaway post HERE

Banneri-kysymys

Mä saan taas näköjään keskellä yötä tuhat ja yks ideaa tähän blogiini, joten kyselen teiltä taas juttuja...

Eli olisiko teillä kiinnostusta suunnitella / muokata banneria blogiani varten pienen kisan/korvauksen toivossa? 

Mä olen aika onneton kuvanmuokkaaja muutenkin ja nyt kun yritän taistella gimpin kanssa, joka on julistanut ydinsodan mua vastaan, alkaa hermo vähitellen mennä. Blogin ulkoasu ja värimaailma menevät muutenkin muokkaukseen tässä seuraavien viikkojen aikana (olen tässä kuukauden haaveillut siitä, että saan vaihtaa blogimallin takaisin kapeaksi tästä jättileveästä, joka tää on ton giveawayn takia ollut). Joten miten olisi? Voisin sanoa, että voittajalle voisin luvata pienen korvauksen, esim. kynsinauhaöljykynän ja La colorsin / Barry M:n lakan Lontoosta (jonka toivottavasti muistaisin ostaakin...). Tiedän että jotkut tykkäävät muokata kuvia ja mun omat taidot eivät vain siihen riitä... Jos kiinnostuneita on, voin pistää tarkemmat tiedot blogiin mm. pikselileveydestä yms, kunhan saan katsottua kuinka leveänä haluan tämän blogin pysyvän.

Mutta siis, olisiko halukkaita?

23.4.2011

Hyvää pääsiäistä! / Happy Easter everyone!


Mä luulen, että kaikkein väärin saattaa olla toivottaa hyvää pääsiäistä lauantaina, jolloin kaupat on auki ja ilmeisesti mitään raamatullisesti mahtavaa ei tapahtunut. Tästä voi päätellä kuinka paljon minä olen ikinä kiinnittänyt huomiota uskonnonopetukseen, mutta en kyllä ala pohtimaan nytkään, miksi mikäkin pääsiäispäivä on merkittävä. Voin hyvillä mielin toivotella hyvää pääsiäistä ihmisille ja keskittyä pääsiäismunien syömiseen!

Mä mietin eilen oisko mitään vähänkään pääsiäismäistä mitä kynsiini voisin tehdä, koska halusin jotain vähän rauhallisempaa noiden viime viikkojen ilotulitusten rinnalle. Höyhenet kuuluu vitsoihin ja pääsiäisiin, eikö niin? Mä ainakin päätin, että saavat kuulua mun kynsiini. Pohjalle kerros OPIn Happy Anniversarya, höynenet m77 laatasta mustalla Konad lakalla, vinotipit OPIn Jade Is The New Blackillä ja päälle kuorruttamaan ihanainenNfu Oh #55. Yksinkertaiset tehdä, mutta mun mieleeni nämä ovat kovasti.

Mulla on täällä myös taistelu itseäni vastaan, koska Bornprettyllä on feikkikonadit alennuksessa $1.55, mikä on halpaa ja tuolta saisi päättää mitkä laatat haluaa (vs. ebayn paketit joissa tulee jotain vain) ja mua vähän himottaisi... Tai ehkä vähän enemmän kuin vähän. Mä en vaan vielä tiedä haluanko ostaa vai ostaa myöhemmin aitoina noita laattoja... mutta kun noi on niin halpoja!

Mitä mieltä muut on? Konadit aitoina ja muut feikit on ok, vai onko ihan ok ostaa feikkilaattoja konadkuvioista?


I think I should have wished happy easter to everyone yesterday and not today but who cares. I'm actually not sure anymore what happened on which easter day and right now, I'm just happy for the long holidays and a change to eat easter eggs. 

Over the past weeks I've done so may manicures that have a lot going on on the nail, so I wanted to do something a lot more simple today. I started the mani with a coat of OPI Happy Anniversary as my base and stamped one feather from m77 on each nail. After that I did the diagonal tip with OPI Jade Is The New Black and finishes the mani with Nfu Oh #55 on top of JITNB. 

22.4.2011

GOSH - Holographic

Mä olisin tänään halunnut esitellä teille GOSHin Holographic lakan kauneutta sen täydessä mittapuussa, mutta en saanut ainakaan vielä kunnon aurinko-kuvia, joissa tän kauneus pääsis valloilleen. Muutenkin tää päivä on vähän "eniten vituttaa kaikki" meiningeillä alkanut ja mun tekis erittäin paljon mieli avautua parista asiasta, mutta sekin on ehkä parempi jättää kertaan, jolloin en ole täydellä törmäyskurssilla vähän joka juttuun nähden.
Luonnanvalossa: varjossa /In natural light: shade
GOSHin ihmiset olivat ilkeitä ja menivät ilmeisesti lopettamaan tämän ihanan hologrammiupeuden valmistuksen. Ostin omani viime kesänä Lontoosta ja en muista koska tää katosi Suomen kaupoista. Todella harmi, koska tämä on yksi voimakkaimpia hologrammeja auringonvalossa. Levitin tätä kolme kerrosta paljaalle kynnelle, koska hologrammit eivät värjää kynttä ja paljaalle kynnelle levitettäessä alimmat kerrokset eivät lähde pakenemaan päälimmäisiä levittäessä. Ihan paljaaksi en kynsiä tahtonut jättää, joten yksinkertaiset raksit saivat riittää koristeluiksi, vaikka ei tämä lakka välttämättä sellaisia kaipaisikaan...

Edelleen saa muuten kysellä juttuja, jos vain mieli tekee! Olette jättäneet jo tosi kivoja kysymyksiä, joten kiitos kaikille kovasti.

Salamalla / With flash
Yesterday I thought that today would be a perfect day to show you GOSH Holographic on it's glory. This polish is just amazing and I love how strong the holo effect is but I didn't get proper pics of this in sunlight so I may have to wear this again, sometime soon... I can't believe GOSH discontinued this (or at least so I've heard and it hasn't been in stock for ages here where I live). I used three coats on my bare nails for the best application. I do like to use holo polishes on bare nails because they won't stain your nails and that way the application is just like with any other polish. I really wanna get Nfu Oh Aqua Base for holos at some point but I haven't got it yet. 


EDIT://

Vielä yksi kuva, tällä kertaa kirkkaassa auringonvalossa, nyt kun se päätti tännekin näyttäytyä.

I just have one more pic for you, this time in direct sunlight.



21.4.2011

Kevätviuhkat / Spring fans



Koen täällä pientä ylpeyttä itsestäni, kun eilen illalla kävin kaikki muutaman sataa arvontaan osallistujaa läpi ja tein yhden yhtenäisen taulukon kaikista osallistujista. Eipä siihen mennytkään kuin melkein kolme tuntia, mutta nyt olen ainakin taas selättänyt arvontani ja saan toivottavasti arvottua voittajan heti ensi tiistaina, jonka jälkeen toivottavasti saan voittajan nopeasti kiinni, koska ensi viikon olen suomessa, seuraava viikko meneekin maailmalla huidellen, joten palkinnon postittamisen kannalta mietin vain. Mun pitäis kyllä hakea postista joku megakokoinen pehmustettu kirjekuorikin noille palkinnoille... Ja miksi selitän tätä teille... sen kun tietäisi. Mutta sen voisin kertoa, että eiliseen mennessä arvontaan oli osallistunut noin 450 henkilöä, ja arpalipukkeita tuli yhteensä 1345, joten voittajalla todella tulee olemaan arpaonnea! (Ehkä ihan hyvä, että luovuin yhdestä väsyneestä ideastani että voisin kirjoittaa kaikki osallistujat lapuille ja arpoa jostain... no way in hell, would I have been able to do that!)

Entäs ne kynne sitten. Tulin eilen siihen tulokseen, että Color Clubn hajulakoista keltainen ja violetti oli käyttämättä ja halusin käyttää jompaa kumpaa... mutta kun ne näytti niin kivoille yhdessä. Tajusin kuitenkin, että olisi aika itsemurhamissio pistää kaksi haisevaa vierekkäin, joten keltaiseksi nappasin Color Clubin Volt Of Light lakan joka on kesän 2009 Electro Candy neon kokoelmasta. Nopean vertailun perusteella tämä ja Wicked Sweet kokoelman keltainen ovat käytännössä identtisiä... nyt vain pitäisi osata päättää kumman haluan pistää kiertoon.

Violetti lakka on siis yksi tuoksilakoista ja nimeltään Gimme A Grape Big Kiss. Tämä oli kolmella kerroksella peittävä, äärimmäisen helppo levittää ja mukavan sävyinen. Entäs se tuoksu? Kun tätä sniffailee, tässä on makea, viininkumimainen hedelmätuoksu samoin kuin Raspberry Rushissa. Oman kummllisuutensä soppaan tekee se, että tämä haisee mun mielestä vapulta (älkää kysykö miten vappu voi tuoksua joltain, mutta mun päässä tää tuoksu assosioituu vappuun, enkä nyt tarkoita mitään vapputorien pieruspray-hajuja!) ja kun tätä vetää pitkään sisään, tää tuoksuu mun mielestä myös oluelta. Tässä vaiheessa aloin kyseenalaistaa oman nenä toimivuutta, mutta mun mielestä tässä on sellainen oluen haju miksattuna karkkituoksuun. Pidän siis tämän hajusta makeuden takia, eikä tuo "olut" paista sieltä paljon läpi, mutta olevinaan selvästi löydän sen oluenkin tästä lakasta... Kuka lakkasi uskomasta mihinkään mun tuoksuselityksiin heti kun mainitsin oluen? :D



Today I have yet another one of the Color Club Wicked Sweet collection to show you. Yesterday I picked up the purple and yellow ones out of the collection trying to figure out which one I want to use next. They looked really nice together and I really wanted to use both but I realised using two different scented polishes at the same time probably isn't the best idea. That's why I dug out Color Club Volt Of Light from the Electro Candy collection and I think this and the scented yellow are pretty much dupes!

So the purple on my nails is called Gimme A Grape Big Kiss and it's supposed to smell like grapes. The scent is sweet and it has the same wine gum type of scent that Raspberry Rush had also. I like the sweet scent a lot. I'm really thinking there might be something wrong with my nose 'cause when smelling this and taking deep breaths, I think this smells a bit like beer too. Yes, beer! It's not a overpowering scent at all, the strong scent is the sweet wine gum smell, but as a bottom note or something, I smell beer. Now, I have to say that I absolutely hate the taste of beer (I've drank only one bottle of beer during my entire life and that was when my underaged brother really wanted to give me one) but in this polish, the smell is so candy like that it's okay. 

20.4.2011

Pääsiäistipu-tuto! / Easter chicks

Mä olisin halunnut ehkä nimetä tän tuton "easiest chicks ever" tutoksi, mutta ajattelin, että se saattais vähän tuoda väärilä hakusanoilla ihmisiä blogiini, joten ollaan nyt vaan pääsiäistipuja tällä kertaa... Halusin tosiaan demostroida super yksinkertaisen tavan tehdä söpöt pääsiäiskynnet ja tässä teille jopa videomuodossa tutoa:

'

Seuraavan kerran voisi asetella ton laatan siten, että taustalla ei koko aikaa näy mun harjaamattomat hiukset kauniisti hengailemassa. Lopputulos siis näytti omissa kynsissä tältä: 



Söpöt, helpot ja yksinkertaiset. Tykkäilen ainakin itse kovasti.

Kun editoin tätä yhteen, mua alkoi muuten hirvittään se, kuinka paljon noi mun intonaatiot nousee lauseiden loppua kohti, joten pahoittelen, jos se kuulostaa kamalalta, mutta kun kyse ei ole edes mistään jännittämisestä, vaan siitä, että normaalisti höpöttäessäni ne vaan nousee väkisin!

- - - 

Yesterday I waned to do a simple easter chick mani and this morning I decided to film a tutorial for these too. I did the video only in finnish because I assume you can found something alike from youtube already, or just watch the video in finnish and you'll understand what I'm doing. The yellow is Barry M - Yellow if anyones wondering. I think these were easy to do and fun at the same time so yes, I liked these. 

19.4.2011

Giveaway reminder!

Mun piti postata tää jo eilen kun eilen olisi ollut tasan viikko aikaa osallistua arvontaan, mutta eipä aika riittänyt, niin yritetään sitten nyt. Eli siis ensi maanantaihin saakka (25.4) teillä on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintoina voit voittaa itsellesi kaiken tämän:


Arvontapostaukseen pääset suoraan tästä. Kiitos kaikille jo osallistuneille ja hurjasti onnea arvontaan! Voin sanoa, että osallistumisten määrä on suunnilleen tuplat sitä mitä odotin, enkä ole vielä käynyt kovin tarkasti osallistujia läpi... Noh, otan kirin pääsiäisenä!

Ja ai niin, lupasin myöhemmin kertoa, mitkä kynsinauhaöljykynät ovat arvonnassa mukana, eli palkinnosta löytyy nyt kirsikka, laventeli ja jasmiini kynät ihmisten kynsinauhojen pelastukseksi.

Mulla oli olevinaan kamalasti kerrottavaa blogiin vielä kun junassa mietin asioita, mutta nyt pää lyö ihan tyhjää. Yritän kuitenkin palata huomenna kynsien merkeissä, nyt kun kämppäkin on saatu pakattua kasaan ja kaikki alkaa olemaan parin viikon päästä koittavaa muuttoa varten valmiina. 

---

Hi guys! I'm still a bit busy so today I only have a quick reminder for you to enter my giveaway if you already haven't. It's open till next monday (April 25th, midnight GMT+2) and in the picture above, you can see the price package that I have for you. Thanks for everyone who has already entered and I wish you good luck on the giveaway! The giveaway can be found here.

18.4.2011

Kysykysy?

Heräsin tässä sellaiseen kivaa pieneen todellisuuteen, että aikahan on vierähtänyt vähän nopeammin kuin olen huomannutkaan ja mulla on tässä enemmän ja vähemmän vapaa-aikaa blogille, jonka aikana kuitenkin haluaisin ajastella teille noin viikon postaukset toukokuun alkuun. Ajattelin kerrankin yrittää saada tätä hommaa ajoissa eteenpäin, joten ajattelin pistää kysymyspostauksen teille nyt pystyyn, koska edellisen jälkeen lukijoita on kuitenkin tullut ihan hirmuisen paljon lisään, joten ehkä olisi aika tällaiselle taas.


Eli nyt saa kysyä! Viimeksi suurin osa ihmisistä kyseli lähinnä kynsistä, mutta saa muustakin kysellä. (Ja tottakai niistä kynsistä myös, jos haluttaa). Nyt siis saa udella ihan mistä vaan! Aikaa on vaikka 29.4 saakka, eli melkein pari viikkoa ja kerään kaikki kysymykset yhteen postaukseen ja ajastan sen tuolle vapun jälkeiselle viikolle. Jee!

(Nyt palaan pakkaamaan kämppääni muuttokuntoon. Miksi muuttaminen on kivaa, mutta pakkaaminen yhtä helvettiä...)

(Kuva weheartit)

17.4.2011

Strawberry Hurricane


Multa alkaa otsikot loppumaan päästä vähitellen. OPI:n Flower-to-Flower on kuitenkin mun mansikka-lakka jostain syystä, joten nämä saa olla mansikkahurrikaanit sitten.

Paljon Orlyn valkoista striperia käytettyäni tulin siihen tulokseen, etten halua elää enää päivääkään ilman sitä mustaa, joten alkuviikosta oli pakko hakea musta kaveri Stockalta kotiin. Eilen vihdoin ehdin testaillakin sitä ja tämä on kyllä yhtä ihana kuin valkoinen siskonsa: toimii juuri niin kuin tämän pitäisikin toimia. Koristelut on siis tehty pelkästään noilla kahdella Orlyn striperilla ja dotting toolilla. Pohjalla edustaa OPI:n Flower-To-Flower ja Senorita Rose-Alita, kumpaakin vuorotellen kynsillä ja ranskistipeissä. Ehdottomasti mun lempi-vaaleanpunaiset OPIlta.

Yritän pitää juttelut minimissään, koska ajattelin linnottautua illaksi sohvalle katsomaan Idolsia ja vaalivalvojaisia. Itsehän olen politiikassa täysi blondi, enkä oikeasti paljoa ymmärrä, mutta rakastan kaikkia tilastointeja, pisteenlaskuja yms. juttuja joita tulee telkkarista (euroviisujen pistelaskenta on mm. parasta katsottavaa). Äänestinkin jopa käytyäni ainakin viidessä eri vaalikoneessa ja katsoin mikä ehdokas on vähän joka koneen mukaan mun ajatusmaailmaa vastaava. Mä olen varautunut jopa Ben & Jerrysillä tähän iltaan...


After using the Orly Instant Artist liner for several manicures, I decided I couldn't live without the black one for much longer. I picked the black one up a couple of days ago and yesterday I used it for the first time. This is just as amazing as I thought it would be: it's easy to control an the brush is just perfect. I'll definitely need to collect as many of these as possible. I used the black and white liners from Orly for the nail art and my base colors were OPI Flower-To-Flower and Senorita Rose-Alita. These two are my absolute favorite pinks from OPI.

16.4.2011

Lyhyesti nettikaupoista

Ajattelin kerrankin saada jotain tehtyä nopealla toimitusajalla, kun multa kysyttiin pientä postausta kaikista verkkokaupoista, joista oon ostanut ja pientä selostusta niistä. Sanomattakin on selvää, että mun taito tiivistämiseen on kauan sitten hukkunut, mutta yritän höpötellä lyhyesti näistä nyt kun mulla ei ole kynsiä teille nähtäväksi. Eli aloitetaan:

LAKKOJA

Transdesign

Transdesign on mun eniten käytämäni verkkokauppa varmasti. Täällä lakat on halpoja ja postitus yhdeksälle lakalle Suomeen on tällä hetkellä 20 dollaria, mikä mun mielestä on vielä kohtuullinen hinta. Mä suosin vuoden verran tätä kauppaa ihan ylitse muiden ja voin kyllä rehellisesti suositella tätä kaikille. Mulla on kerran hajonnut lakkapullo postissa kun täältä tilasin (tosin syyllistän enemmän OPI:n pullon rakennetta kuin TD:tä) ja lakat pakataan kuplamuoviin/vaahtomuoviin, mutta pieneen pakettiin ei liikaa pehmusteita mahdu. Paketit yleensä lähtevät parin päivän sääteellä tilauksen jättämisestä ja paketti on postissa yleensä viikon päästä lähtyksestä.

Head2ToeBeauty

H2T on mun uus suosikki. Postikulut täällä riippuvat lakkojen painosta ja ovat aika suoraan verrannolliset myös TD:n postikuluihin (eli siis yhdeksän lakan postarit täältä olisivat suunnilleen tuon 20 dollarin pintaan). H2T:n miinuspuolena on se, että nämä eivät myy enää OPIa, mutta sitten taas täällä lähetetään lakat pienissä pahvilaatikoissa, jotka on täynnä packing peanutseja ja siitä syystä mun mielestä täällä on suurempi todennäköisyys saada lakat ehjinä kotiin saakka. Paketit tulevat perille yleensä reilussa viikossa kanssa ja tämä on tällä hetkellä se oma ykkössuosikkini mistä tilata.

8ty8beauty

8ty8 oli ensimmäinen etailer, johon tutustuin, mutta josta olen myös tilannut vähiten kertoja. Täällä postikulut kuudelle lakalle olivat (ainakin vielä viime kesänä) 16 dollaria ja lakat lähetetään flat rate kirjekuorissa sanomalehtiin käärittynä. Kaikkein vähiten pidän näiden tavasta lähettää lakkoja ja muutenkin 8ty8 on vähän huonon maineen saanut. Täällä customer service ei todellakaan ole mitään huippuluokkaa ja toimitusajatkin voivat olla vähän mitä sun sattuu. En siis tilaa täältä, ellei kyseessä ole joku discontinued sävy, jota muista kaupoista ei enää löydy.

Nailetc

Mä haukuin nailetc:n toimitusajat ihan lyttyyn tossa muutama kuukausi sitten, minkä jälkeen moni tuli sanomaan mulle, että niiden paketit on tulleet perille noin viikossa ihan ongelmitta. Mun pitäisi noin kuukauden päästä tilata täältä uudestaan ja katsoa, miten tällä kertaa toimii, mutta uskon siis että ehkä mulla on ollut vaan huonoa tuuria noiden noin kuukauden mittaisten toimitusaikojen kanssa. Ylläolevista kolmesta kaupasta poiketen, nailetc vaikuttaa minulle ainakin "ammattimaisemmalta" kaupalta kun kolme edellistä on vähän "halpiskaupan" oloisia. Nailetc:llä on selvästi sivuilla ilmaistu postikulut ja tuotteet maksavat pikkuisen enemmän kuin noissa yllä mainitsemissani kaupoissa. Tällä tosin esim Essiet on halvempia ja nailetc myy mm. Zoyaa, mitä muuten on aika vaikeasti tarjolla. Täällä ainoana maksutapana taitaa toimia vain paypal.

Models Own

Seppälässäkin myytäviä Models Owneja saa huomattavasti suuremman valikoiman heidän nettisivujensa kautta. Täältä postitus Suomeen on 10 puntaa ja vähimmäismäärä tilaukselle on 20 puntaa. Models Ownin sivuilla heidän lakat maksaa 5 puntaa kappale, mutta käytännössä koko ajan on voimassa tarjous lakoista "osta kolme, säästä kolme puntaa; osta viisi, säästä 7 puntaa". MO:lla on myös ehkä kerran vuodessa -50% tempauksia, jolloin täältä kannattaa ehdottomasti ostaa lakkoja. Mun mielestä Models Ownilla on todella hyvä hinta-laatu -suhde ja suosittelen näitä lakkoja lämpimästi. Lakat tulivat hyvin pakattuina perille alle viikossa ja koska nämä tulevat Englannista, ei tarvitse piitata siitä 45 euron tullirajsta edes.

Cherryculture

Cherryculture tarjoaa mm. Sinful Colorsin ja Milanin lakkoja meille. Sieltä saa myös hirveästi kaikkea muuta ihanaa meikkikamaa, mutta reilu vuosi sitten muuttuneet postarit (ne menevät nykyään painon mukaan, ei enää tilauksen summan) eivät oikein houkuttele ostamaan, koska ainakin itse mielummin ostan sitten esim China Glazea tai Color Clubeja samalla hinnalla, kuin käytän paljon rahaa lakkoihin ja postareihin CC:llä. Sivustona tosin Cherryculture on luotettava ja nopea, joten pidän tästä + täällä on melkein koko ajan jotain -10-25% alejuttuja menossa, joten hintaa saa niillä vähän hinattua alaspäin...


KORISTEITA


Cesarsshop

Suomalainen cesars on varmasti monen kynsifriikin ykköspaikka esim. konadostoksille. Cesars on nopea ja luotettava paikka ostaa, jossa pystyy asioimaan sekä korteilla, että verkkopankin kautta. Itse ostan täältä konad-laattoja ja mielestäni hintana 6.55e laatoista on maailman kohtuullisin hinta, kun kyseessä on kuitenkin tuote, joka ei koskaan mene vanhaksi. Myös Cesarsin pikakuivattaja on hintaansa nähden aivan maailman loistavinta tavaraa. Suomalaisena kauppana cesarsin toimitusaika on aina parin päivän luokkaa mikä tällaiselle kärsimättömällä oliolle on ihan mahtava juttu. Ainut mikä itseäni harmittaa on kiinteät maksikirjeen postikulut, koska jos tilaan pelkkiä laattoja, ärsyttää itseäni asteen verran maksaa monta euroa postikuluja laatoista, joiden tietäisin tulevan pelkän postimerkin hinnalla. Muuten ehdottomasti suosikein suomalainen kauppa.

Ocnailart

Täältä mä tilasin ensimmäiset konadini. Tässä kaupassa on mielestäni paljon hyvää ja täältä saa tuotteet noin viikossa suomeenkin. Halvat hinnat houkuttelevat ostamaan, mutta ainoa miinuspuoli tällä hetkellä on se, että täältä täytyisi ostaa 60 dollarilla saadakseen ilmaiset postikulut suomeen. Sivuilla ei mainita erikseen postikuluja muuten, mutta ne kyllä näkyvät tilausta tehdessä. Jos siis haluaa ostaa kerralla enemmän konadeja, kannattaa ehdotomasti suunnata ostoksensa tänne, koska jo pelkän dollarin kurssin takia, täällä säästää helposti aika paljon.

Bornprettystore

Mä haluan taas ensimmäisenä sanoa, että kyllä, olen saanut juttuja kokeiluun tältä kaupalta, mutta olen myös asioinut itse kaupassa ja siksi tämänkin liitin tähän postaukseen. Bornprettystore myy halvalla samaa kamaa kuin mitä ebaystä saa, mutta tämä on erillinen kauppa (jolla siis on myös ebay-tunnukset) ja erillisenä kauppana tämä usein lisää uskottavuuttaan myös ostajan silmissä. Olen jutellut tämän kaupan omistajan kanssa sekä blogijutuista, että ihan customer servicen kautta siten, että oletan, ettei hän ole yhdistänyt nimeäni blogiini ja aina olen saanut todella ystävällistä palvelua. Jessica tuntuu työskentelevän todella kovasti sen eteen, että asiakkaat olisivat iloisia ja tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja siksi pidän tästä kovasti. Toimituskulut suomeen ovat ilmaiset täältä ja toimitusajat itselläni on vaihdelleet 1-3 viikon välillä. Jos ebay siis yhtään epäilyttää, on BPS hyvä vaihtoehto.

Ebay

Ebay on mun salainen rakastaja! Tämä nyt ei varsinaisesti nettikauppa ole, mutta ebay on kyllä parasta, mitä kynsifriikki voi toivoa. Mielettömän halvat hinnat ja paljon tuotteita tarjolla. Ebay saattaa aluksi vaikuttaa vähän pelottavalta, mutta pari tilausta tehtyäsi homma on täyttä rutiinia. Koska täällä on miljoonia myyjiä ja tuotteita, ei voi erikseen sanoa postikuluista tai toimitusajoista, mutta yleensä kiinasta paketit tulee 1-5 viikossa ja jenkkien suunnasta noin viikossa. Ebay on siis aivan ihana ja mun koristetuotteista suurin osa on ebaystä tilattuja.

Musta tuntuu, että unohdin varmaan puolet paikoista, joista oon tilaillut, mutta tässä ainkin ne, mitkä tulee nyt äkkisältään mieleen. Jos herää kysymyksiä, niin kysykää ihmeessä niin yritän parhaani mukaan vastailla.

Mikä on teidän lempipaikka tilata kynsijuttuja?

15.4.2011

Love You To Death


Mulla ois monta juttua, jotka pitäis muistaa iskeä tähän postaukseen, mutta unohdan varmaan ainakin puolet. Yritetään kuitenkin.


1. Kynnet. Tälleen nopeasti sanottuna pohjalla China Glazen Blk-Bila-Bong, mustapohjainen lakka, jossa on hurjasti sinivihreää shimmeriä. Metsästin tätä varmaan vuoden ennen kuin sain ebaystä napattua oman pullollisen. Aivan ihana lakka. Kuviot Bundle Moster laatoista BM09, BM14, BM11, BM17 ja BM02. Leimailussa käytetty lakkoja Cherish, Emotion ja Metalic Muse China Glazelta. Mä en voi sille mitään, että yleensä tälläinen pieni eri kuvioiden kaaos kynsillä, on se, mikä mua itseeni eniten miellyttää.

2. Osallistuin Bundle Monsterin kisaan taannoisilla Seilori-kynsilläni. Olisin tosi kiitollinen, jos viitsisitte käydä klikkailemassa tota thump up painiketta tuolta äänestyksestä (äänestää voi kerran päivässä aina tiettyä designia ja äänestys on voimassa 20.4 saakka). Arvostan jokaista, joka jaksaa äänestää. TÄSTÄ linkistä pääsee siis suoraan äänestyssivulle.

3. Blogikaimani Salla pyysi mua jokin aikaa sitten mukaan Blogikarnevaaliin, jota hän alkaa pyörittää oman bloginsa puolella. Tarkoitus on siis, että lukijat saavat esittää kysymyksiä, jotka ovat heidän mieltään arveluttaneet ja niihin vastaavat sitten kerran kuussa neljä eri bloggaajaa omasta näkökulmastaan omien tietojensa, taitojensa ja tottumustensa perusteella. Salla julkaisi tänään bloggaajien introductionit, joista minun ja The Nailasaurus blogin Sammyn intro löytyy TÄÄLTÄ ja kahden muun osallistuvan bloggaajan esittelyt löytyvät TÄÄLTÄ.

Siinä oli ehkä kaikki mun mielessä pyörivät jutut tällä hetkellä. Mitäs piditte kynsistä? Entä oletteko osallistuneet BM:n kisaan? (Jos linkittelette omia osallistumisia, voin jäydä heittämässä thumbs uppeja teille tietysti). Ja miltä kuulostaa idea blogikarnevaalista?


I think I have too many thing to put into a one post but I'll try to keep this organized. 


1. First of all, my NOTD. I used China Glaze Blk-Bila-Bong for the base. I tried to hunt down this polish for about a year before I got lucky on ebay and found it with reasonable price. It's a gorgeous black with tons of teal shimmer in it. Absolutely beautiful. For the stamping I used Bundle Monster plates BM09, BM14, BM11, BM17, BM02, and China Glaze Cherish, Emotion, and Metallic. I can't help it but I love this kind of nail art that has a lot going on on the nails.


2. Second thing is that I participated in the Bundle Monster contest with my nautical nails that I did a couple of weeks ago. You can find my entry HERE and I'd really appreciate if you could vote me by clicking the thumbs up icon. You can vote each entry once per day if you'd like to. The voting is open till April 20th. If you have entered, I'll vote up for you if you'll provide a link for me (:


3. Salla from OMG! Polish 'em! asked me to join her blogging carnival, and I said yes, of course. You can find my introduction here as well as Sammy's from The Nailasaurus. The introdutions of the two other bloggers that are involved as well can be found here. More info of the carnival can be found on Salla's blog as well.

14.4.2011

The Lubu Mani


Muutama vuosi sitten China Glaze julkaisi lakkasetin, joka mahdollistaisi täydellisen Louboutin-manikyyrin teon. Haluaisin kirjoittaa tähän, että kaikkihan nyt nuo kulttikengät tietävät, mutta sitten tajusin, että enhän minäkään kolme vuotta sitten tietänyt... enkä voisi vieläkään vähempää välittää. Mä olen varmaan naisista se poikkeus, joka vahvistaa säännön, koska en voisi vähempää välittää millainen status symbooli pari kenkiä voi olla. Näin ollen, en voi käsittää, miten joku laittaa montasataa euroa yhteen pariin kenkiä. Ei mua silti haittaa lakata kynsiäni noita kenkiä mukaillen.

Originaaliin Lubu manikyyriin siis kuuluu stiletto-tipit, punaiset kynnenaluset Ruby Pumpsilla ja Lubu Heelsiä kynnen pinnalla. Mun kynnet nyt ei stilettoja ole nähneetkään, mutta muuten mentiin just niin kuin pitääkin. Lakkasin ensiksi kynnenaluset Ruby Pumpsilla (mikä muuten kynnen päältä näytti siltä, että jokainen kynsi olisi katkennut verisesti juuriaan myöten!) jonka jälkeen lakkasin kynnet Lubu Heelsillä. Siistiessä musta tuntui, että koko kädet oli ihan punaiset ja tälläkin hetkellä sormenpäät voisivat olla vähän siistimmät. Ihan kivathan nämä on, mutta ei ihan mun tyyliset... ja voin kuvitella sen kirosanojen määrän kun yritän poistaa kynsien alta lakkoja tänään. Pahottelut muuten siitä, että tämä "kuva kynsien alta" on mitä on, kun omat kynteni on kuitenkin sen verran lyhyet että oli vaikea saada kuvaa, jossa näkyisi edes vähän sekä kynsien alusta, että päällystä.



A couple years ago China Glaze came out with a set with which you could recreate the perfect Lubu mani. I'm probably the exception that confirms a rule when I say that I couldn't care less about shoes. I really don't get how someone spends thousands of dollars for shoes. I'm a girl who's good to go with her beat up pair of Converse. Well, I still wanted to try out this mani now that my nails are long enough to try.

The original mani features stiletto tips too but mine is just a basic mani on my natural nails. I started out with painting the undersides of my nails with Ruby Pumps and at this point, my nails looked hideous. It looked like all my nails had broken violently tearing the flesh at the same time. Luckily painting Lubu Heels on my nails fixed it and after that I looked like I was coming from a bad horror movie where they used ketchup with glitter as fake blood. After a lot (a lot, a lot) of cleaning up, my fingers finally looked somewhat presentable. I still have some of the Ruby Pumps on my fingertips but I'm able to live with that. I can't even believe how hard it'll be to clean up the undersides of my nails tonight when I remove the polishes...

13.4.2011

OPI - Absolutely Alice

Vaikka mun lakkakokoelma on ihan mieletön, on aina tietyt lakat, joita käytän uudestaan ja uudestaan ja sitten on niitä, jotka upeudestaan huolimatta eivät pääse tarpeeksi usein kynsille. Alice kuuluu tuohon ekaan ryhmään ja ihastelenkin tätä pullossa tosi usein. Eilen tosin aloin jo pohtia, raaskiiko tätä enää edes käytää, kun pullosta on kulunut ehkä 1/4 lakkaa...

Kyseessä on siis Alice In Wonderland kokoelman sininen glitterlakka, jonka seassa on myös kultaista glitteriä. Tämä kokoelma ilmestyi vuosi sitten ja on ollut jo pitkään loppuunmyyty ja siksi huomaan itsekin säästeleväni tätä lakkaa. Onneksi kahdella paksulla kerroksella tämäkin oli jo peittävä. Tein mustat tipit ihan vapaalla kädellä ja Wild & Crazyn Bellie Upilla. Sen jälkeen koristelut Orlyn Instant Artist lakalla ja päällyslakka vielä päälle.


Even though my nail polish collection is pretty huge, I use some polishes over and over again. Absolutely Alice is one of them. I love this polish but yesterday I started to wonder if I shouldn't use this anymore because I only have this one bottle and I'll probably run out of this at some point. I still have about three fourths of a bottle left so I don't think I have anything to worry yet.

As probably most of you know, this polish was part of the Alice In Wonderland collection last spring. This has been discontinued for a long time and that's why I try to save up this one. Luckily this was completely opaque with two thick coats. I used Wild & Crazy Bellie Up for the tips and Orly Instant Artist liner for the nail art. 

12.4.2011

Orly Instant Artist Liner -arvostelu

Mun piti ensiksi kirjoittaa tämä postaus ensiksi sille ajalle kun olin Hong Kongissa. Sen jälkeen mun piti kirjoittaa tämä sille ajalle kun olin lapissa... Nyt, useamman kuukauden myöhässä, saan vihdoinkin tämän ulos.

Syy pitkittymiselle johtui siitä, että päätin alkaa vihata tätä lakkaa noin päivä sen ostamisen jälkeen. Miksi? No koska se oli tyhmä, ilkeä, eikä totellut mua ollenkaan. Kaikki aikuisen syyt päättää jonkun tuotteen toimimattomuudesta.

Oikeasti en lämmennyt tälle, koska musta tuntui, etten saanut tehtyä tällä tarkkoja, siistejää viivoja, vaan että viivat "vetäytyivät kasaan" aina niiden teon jälkeen. Kuulostaa todella jännältä ja hölmöltä.

Unohdin tämän laatikkoon varmaan kuukaudeksi, pariksi, ennen kuin kaivoin tämän vihdoin esiin ja yritin kynnelle ja kyllä, siinä vaiheessa tykästyin.

Nämä Orlyn Instant Artist linerit on vesipohjaisia ja siten myös periaatteessa vesiliukoisia. Itse en ole testannut näiden pyyhkimistä märällä paperilla kynneltä (tiedän, olen huono bloggaaja, mutta kun A) en ole jaksanut ja B) en jaksa ikinä odottaa, että pohjalakkaus olisi kuiva ja voisin testata näiden vesiliukoisuutta kynnellä) mutta kuivuttuaan nämä pystyisi rapsuttamaan pois helposti ja kuivuttuaan nämä eivät lähde ainakaan käsienpesun yhteydessä helposti. Näiden kanssa päällyslakka on kuitenkin ehdoton jo siitä syystä, että nämä kuivavat aika mattaan loputulokseen.

Vesipohjaisuutensa myötä tämä lakka ei paksuunnu niin helposti (huge plussa, koska käytän nail art lakkojani niin paljon, että ne paksuuntuu valon nopeudella yleensä), tässä on pitkä ohut sivellin, jota on todella ihana käsitellä sen pienen taipuisuuden vuoksi. Lakka on pigmenttistä ja muistuttaa minua paljon akryllimaalista. Tällä on äärimmäisen helppo tehdä todella pikkutarkkaa työtä ihan ilman ongelmia ja sivellintä on helppo kontrolloida. Rakastan tätä siis todella kovasti.

Hintaa 9ml pullolla on muistaakseni noin 11 euroa Stockmanneilla, joissa värivalikoimaa taisi olla viiden lakan verran. Näitä saa myös ebaystä ja nailetc:ltä ostettua, joista hinta on tottakai halvempi. Mielestäni nämä peittoa muutamassa kuukaudessa paksuuntuvat Kissin nail art lakat mm 100-0, vaikka hinta varmasti kirpaiseekin vähän ostajalle. Jos muutkin tämän sarjan värilakat ovat yhtä pigmenttisiä myös tumman lakan pällä kuin mitä tämä valkoinen on, voisin helposti kehua näitä lakkoja parhaimmiksi nail art lakoiksi ikinä. Saatan pyöristää sanani kunhan saan jossain vaiheessa hankittua näitä enemmänkin, mutta yleensä perustan aina mielipiteeni eri merkkien lakoista juuri siihen, onko valkoinen nail art lakka merkiltä toimiva ja tämä on ehdoton suosikkinivalkoiseni.

(kuva powered by google, ajattelin demostroida tämän siveltimen käyttäytymistä, jonkun tuton yhteydessä videolla, kun ääni ei edellenkään ole siinä kunnossa, että sellaisen tällä hetkellä pystyisin tekemään)

11.4.2011

Google on kaveri

Mä kerroin teille muutama kuukausi sitten millä kaikilla ihanilla hakusanoilla tänne on päädytykään. Uteliaisuudesta kävin taas katsomassa niitä hakusanoja ja nauroin itseni kipeäksi muutamien perään, joten tässä taas niitä hauskimpia myös teille nähtäväksi ja samalla taas vastata myös muutamiin kysymyksiin:

playing with the salla sexy blogger - niin että mitä O.o 27 sivunlatausta ja mua vähän pelottaa tää :D koitin googlettaa tällä, eikä blogini ollut edes ensimmäisellä sivulla...

mitä tarkoitata notd - nails of the day

poland finnish graffiti - puola suomalainen graffiti?

sukkahousut blogspot - hmm, löysiköhän ihminen etsimänsä? pitäisikö alkaa arvostella myös sukkahousuja: "ja tänään päällä olivat H&M:stä viime viikolla hankkimani harmaat puuvillasukkahousut. miellyttävät ihoa vasten, mutteivat tukeneet täysin oikeista paikoista..."

"ilman sukkia" - olen tälläkin hetkellä, kiitos kysymästä

aina playng with herself - mä toivon todella kovasti, että tässä on kyse jostain eläimestä... -.-

benefit corallista poskipuna - uu, se on ihana, käytin päälle vuoden päivittäin, nyt mulla on uus obsessio!

blogin pitämisestä haittaa - noh, siinä vaiheessa, kun joku sua isompi bloginpitäjä pitää sua uhkana, se saattaa se alkaa kommentoimaan ilkeitä anonyymijuttuja blogiisi... ei kai muuta...

fast green tea kokemuksia - vihreä tee maistuu pelkältä vedeltä, hyi, terveisin eräs, joka veti sitä eilen yöllä pimeässä klo 5:13 yrittäen saada yskänsä laantumaan sen verran että saisi unta

i am playing as poland - shall I play as Turkey then?

iv koodit ihan kaikki - jos kysyt kiltisti, voin kertoa - ihan kaikki

käykö x-tra kynsilakanpoistoaine konadeissa - itse käytän, öljyn negatiiviset vaikutukset olen huomannut vain leimaamalla mustalla koko kynnelle. en suosittele käytettäväksi, mutta kelpaa

lumene gloss & care kynsilakanpoistoaine sisältää asetonia - olen varma, että google on erittäin iloinen että kerroit hänelle tämän, uskon, että google poistelee kynsistään niin usein lakkoja, ettei olisi voinut elää ilman tätä tietoa

mielestäni olet hyvin ruma. minun nikka - aww, kiitos, minusta olet taas maailman kaunein

opettaja matematiikka nolo - näin kun tarkemmin miettii, meidän yläasteen matikanope oli aika nolo...

paljonko blogin pitämisestä saa rahaa - ihan mielettömästi! kannattaa suoraan ottaa loparit ja perustaa blogi, jolla on miljoona lukijaa ja rikastut! eli siis, latiakaan en ole saanut.

porn starts with neon polish on there toe - jos mä olisin pornotähti, vaatisin kanssa neonlakkaa varpaisiini...

sekoitettu kynsilakka=frankenstein - joo, se herää yöllä eloon ja syö sut!

wau mitkä kynnet - why thank you!

Siinä olisi taas muutama... naurattiko ketään muuta kuin mua?

ps. jätin mm sähköpostiosoitteilla googlettelut pois tästä listasta, miten niillä on blogiini päädytty, se on arvoitus

pps. alla on päivän kunnon postaus ja uudet kynnet...

Abstrakti oksennus

Sonne kysyi eilen millaiset kynnet tein kun ilmoitin saaneeni nakkini maalattua ja vastasin jotain "sellaiset samantyyppiset abstraktit oksennukset kuin ne mun teemaviikon viimeiset kynnetkin oli". Otsikko ei siis välttämättä kuvaa sitä mitä kynsistä ajattelen vaan otsikkopään tyhjyyden takia nämä saavat olla sitten abstraktit oksennukset.

Lähdin siis toteuttaan taas jotain sirkusta kynsilleni, joka lähti kahdesta kerroksesta Wild & Crazyn Yenistä pohjalle. Ranskisitipit OPI The One That Got Awayllä ja koristeluissa Color Clubin pinkki, Essencen musta ja Orlyn valkoinen nail art striper + dotting tool. Olisin halunnut tehdä näistä teille tutonkin kynsikiekolle, mutta oon tässä sairaskierteessäni yskävaiheessa, jossa yskin noin 20 sekunnin välein keuhkoni pihalle, minkä takia valvoin myös koko viime yön, joten se tutoriaali jää toteutettavaksi myöhemmin koska en pysty tällä hetkellä puhumaan. Ai niin, ja kuulostan siltä kuin olisin ollut töissä pornosivujen puhelinlinjalla viimeiset 30 vuotta, sen verran ihastuttava tää mun ääneni tällä hetkellä on. Lohduttavaa on kai huomata, että kai mulla jotain lihaksia on vatsassa/rintakehässä/kyljissä, kun tää jatkuva yskiminen olevinaan sattuu niihin ihan tuskaisesti.

Taas mä rupesin valittamaan asioista. Keskitytään positiivisin puoliin: lumet alkaa olla jo melkein sulaneet, vappuun (töiden alkuun) on enää vajaa kolme viikkoa, maailmassa on paljon hyvää musiikkia, facebookissa on kiva pelata zumaa ja kaupasta saa söpöjä Hello Kitty pääsiäismunia joihin olen kehittänyt pienen addiktion. Sarjassamme maailman pienimmät ilot jälleen.

Haluatteko muuten tuton joistain tällaisista kynsistä, joita eniten tykkään tehdä? Teen kyllä mielelläni, heti kun saan oman ääneni takaisin.
These nail represents the kind of nail art I love to do the most. Konad is cool, yes, but I like the abstract look that these have. Just stripes and dots and still I think the look is nice. 


For these nails I used two coats of Yenis by Wild & Crazy to even out the yellowness of my nails. Then I did the french tips with OPI The One That Got Away. The nail art itself is done with Color Club, Orly and Essence nail at stripers and a dotting tool. The look is a little wild but I like it anyhow. 


(I know the Finnish part of this text is a lot longer but I complained about the cough that I have for way too long and I don't think I need to translate all that into English too :D)

10.4.2011

Kuvapostaus vol. 2

Pahoittelen, että tää tulee aika myöhässä. Tänhän piti tulla maaliskuun alussa, mutta vedin oman elämäni aika tehosekoittimeen siinä vaiheessa, ja kuvien ottaminen ei vain ollut ensimmäisenä 'to do' listalla silloin. Nyt kun ollaan taas vähän paremmin tasapainossa elämän kanssa, voidaan katsella lisää niitä kuva-juttuja, joita on taas ihan liikaa. Muutama aihe jäi toteuttamatta, mutta muuten tässä ois loput teidän toiveista:

Rumin kynsilakkasävy: 


Wet 'n Wildin mystinen vanha lakka, jossa on läpinäkyvä kuravedenvärinen pohja ja hologlitteriä. Kumma kuin mikä ja ei yhtään imarteleva.

Kynnet ilman lakkaa: 


Mä mietin olenko hullu kun näytän kynteni ilman lakkaa blogissa kun nämä on niin kauniin kellastuneet, mutta annetaan mennä. Näissä on aina lakkaa, joten keltaisuus ei haittaa.

Lempiasusteesi:


Tässä nyt leikitään sillä 'onko kynsilakka asuste' nuoralla taas. Jos kynsilakka lasketaan asusteeksi, valitsisin sen, mutta koska mulle lakka on välttämättömyys, valitsin lempiasusteekseni korut. Ylläolevan ostin Hong Kongista joltain katukauppiaalta, ja rakastan tota paitsi että tuon sydämen toisella puolella lukee muistaakseni "love the lord your god with all your heart luk:". En muista mitkä jakeet nuo on, mutta siis raamatusta kuitenkin pätkä ja minä kun en usko mihinkään mitä siinä kirjassa kerrotaan niin se vähän ärsyttää. (ps. en pyri tällä loukkaamaan, ketään, joka uskoo jumalaan, on se sitten minkä uskonnon tahansa. kunnioitan ihmisten uskoa niin kauan, kun kukaan ei tule mulle kertomaan millä tavalla mun tulisi uskoa). 

Olohuone: 


Vanhempien olohuone kyseessä (koska mun kämpässä sellaista ei varsinaisesti ole) ja joku linssilude parkkeeras myös kuvaan.

Jääkaapin sisältö:


Tämäkin on vanhempien luota. Omassa jääkaapissa on tällä hetkellä varmaan avaamaton pullo salaatinkastiketta, ketsuppia ja pari sipulia. Tykkään erityisesti noista kaljatölkeistä tossa työtasolla, mutta olin liian laiska rajatakseni niitä pois...

Shamppoo ja hoitoaine: 


Tigin Superstarit. Periaatteessa näiden pitäisi tuuheuttaa hiuksia, mitä mun hiukset eivät kaipaa yhtään, mutta sulfaatittomina nää estää mun hiuspohjaa rasvoittumasta ja keventää mun hiuksia. Tykkään. 

Hammasharja:


Vessan kaappi:


Mun kämpän vessassa ei ole kaappia ja koska en viitsinyt ruveta kuvailemaan vanhempieni vessan kaappia teille, huijasin ja kuvasin vessan hyllykön. Hyllyn päälläolevaa lämpösuojaa lukuunottamatta mikään ei ole mun.

Lempiruoka:


Avokadot on parhautta!

Ruma esine / rumin esine, jonka tiedät: 


Tää on vaikea, kun olisin halunnut kuvata tähän Aku Ankasta niitä paiseita/kumpuja/rokkojuttuja mitä ne piirtää niille, koska ne ällöttää mua ihan hirveästi. Mutta kun esineestä oli kyse, oli pakko kuvata äidin haamunainen. Tämä oli alunperin meidän mummon ja mummulassa esillä ja siksi se on äidille tärkeä. Se ei ole kamalan kaunis, mutta ymmärrän hyvin miksi se seisoo olohuoneessa hyllyn päällä. Nuo pienet paperikukkakimput naisen korissa on muuten mun ja mummun yhdessä askartelemia jostain, hmm, 16 vuoden takaa?

Kielesi:


Kieltä oli muuten vaikea kuvata! Koska tiedän, että joku on utelias, niin voin kertoa, että lävistys on otettu noin kolme vuotta sitten, aika pian sen jälkeen kun täytin 18. Olisin voinut ottaa aiemminkin, mutta halusin kunnioittaa vanhempiani ja ottaa sen vasta kun mulla itselläni on täysi vastuu ja valta omasta kehostani. Lävistäminen itsessään ei sattunut yhtään, pari kolme päivää sen jälkeen olivat yhtä tuskaa, koska mulla on muutenkin pieni suu ja kieli oli niin turvoksissa, että sen reunoja reunustivat kauniit painaumat hampaista kun kieli oli niin turvonnut ettei mahtunut hampaiden sisään. Myös pienikin liikahdus vaakasuunnassa sattui ihan mielettömästi. Viikon kesti ehkä parantua ja sen jälkeen on ollut ongelmaton kaveri, jota kyllä rakastan aika paljon.

Silmäni: 


Unohdetaan noi ripsivärit, jotka selvästi on vähän päättäneet karata alaluomille, ja keskitytään siihen kuinka raskas kulmaluuni onkaan.

Ihonhoitotuotteet:


Dermosilin vaahtoputsari meikkienpuhdistukseen ja ihonpuhdistukseen. Lushin Tea Tree Water on tähänasitisista kasvovesistä ainut, joka oikeasti hallistee ihoni öljyisyyttä mukavasti. Kasvovoiden Dermosilin, Lushin Grease Lightning näppylöille ja myös öljyisyyden hallitsemiseen ja Garnirin rollon silmänympärysvoide.

Laukkuni:


Lempivaate:


Ja esteettinen kuvaus jälleen kerran. Lempivaate on Gina Tricotin iso löllökollaripaita, joka onnistuu silti päällä näyttämään kivalta ja nätiltä reutoudestaan huolimatta. Rakastan noita taskuja ja tota pallohelmaa.

Rakkaimmat lakat:


China Glaze OMG-lakat: koska obsessoiduin niistä viime keväänä ja jouduin tekemään aika työn metsästääkseni ne kaikki itselleni.
Tietyt Color Clubit: ostopaikkansa takia
Barry M:t: Lontoo <3
Nfu Oh #54: koska tää on yksi ihanimmista lakoista ikinä
OPI - Teenage Dream: musikki + kynsilakat
OPI - Catch Me In Your Net: ihanin lakka ikinä

Kynsienhoitotuotteet:


Unohdin varmasti jotain oleellista, mutta siis lasiviila, bufferi, kynnenkovettajat, kynsi(nauha)öljyt, cuticle remover ja käsirasvat. 

Rakkain unilelu lapsena:


Vasta tätä miettiessäni tajusin, ettei mulla ollut mitään kovin rakasta unilelua lapsena, mutta tämä siili seisoo edelleen dvd-tornin päällä vahtimassa. Sen nimi on Sipo-siili ja sain sen joskus tarhassa synttärilahjana Villeltä. Ville oli kiva, se oli ainoa poika joka kutsuttiin aina kaikkien tyttöjen synttäreille. Sipo-siili hukkui jossain vaiheessa multa pitkäksi aikaa ja oli onnenpäivä kun löysin sen "vaatehuoneesta" yhden ison repun taskusta. 

Jotain mikä saa hymyilemään: 


Punnat ja liput lempibändin keikalle. Lontoo, tule jo, tule, tule!

Jotain mikä ei toimi:


Jotain mitä tulee mieleen sanasta pehmeä:


Ecotoolsin kasvosiveltimet <3

Lempikynsilakka:


OPI - Catch me In Your Net

Leffan kotelo:


Grease on ultimatelempparileffa. 

Lempi-CD:


Panic! at the Discon A Fever You Can't Sweat Out. Tajusin, että mun kaupastaostettu versio tästä on autossa, mutta tämä box set versio varmaan käy kuvaan kanssa.

Ihanin lamppu:


Ei, mulla ei ole mitään lehmäfetissiä, mutta nämä on söpöjä lamppuja. Vasemmanpuoleinen on Santoriiniltä vuodelta, hmm, oliskohan 2004 tai jotain sinnepäin. Tämä ei ole toiminut pitkään, pitkään aikaan, mutta se on silti söpö. Oikeanpuoleisen ostin 2009 kesällä New Yorkista, Sohosta/Chinatownista kun mun ihan vaan piti käydä yhdestä kaupasta ostamassa pullo Pepsiä, mutta palasinkin tämän söpöläisen kanssa. Hintaa tällä oli muistaakseni vain 20 dollaria ja tämäkään ei ole seinässä koskaan hengaillut, mutta ihana tämä on silti. 

Jotain sanassa ihana:


Kynsilakat on ihania, eikö niin?

Ja sitten niihin jotka jäi kuvaamatta jostain syystä:

Mielestäni kaunis maisema: kaikki mun vanhat kuvat on ulkoisella kovolla, joka ei ole mulla tällä hetkellä tässä, niin en saanut tätä. Kaunis maisema voisi olla Lontoon Camden Townista siitä kanaalista joka siellä on. Katsotaan, jos tänne eksyy toukokuussa kuvaa siitä

Kuva lempikukastasi: mun lempikukkia on liljat ja ajattelin, että niitä on vähän vaikea kuvata ennen kun nyt vasta tätä kirjoittaessani muistan mun yhden muovililjan, joka ois ollut tuolla kaapissa, mutten jaksa nyt kuvata enää sitä ja säätää tähän jatkoksi

Käytetystä topsipuikosta: mä en oikeastaan käytä topsipuikkoja, joten ei oo mitä kuvata (lakkausten reunat siistin siveltimellä)

Kaikki kynsilakat: epäilen etteivät mahtuisi edes yhteen kuvaan...

Pölypallero: tämä unohtui, anteeksi

Kuva joka kuvaa tärkeää laulua: tämäkin unohtui, katsotaan, jos saan kehitettyä tästä kuvan ja voin myöhemmin kuvata

Vanhin kynsilakka: ei ole mukanani tällä hetkellä, mutta kyseessä on GOSHin Yellow Bombay

Varpaat: sori, mutta musta tuntuu todella kummalta kuvata varpaani (siis ilman sukkia) blogiin, siksi tämä jäi toteuttamatta

Tamponi: voitte arvata miksi

9 juttua jäi siis kuvaamatta, mikä on ehkä ihan hyvä prosentti noista melkein sadasta pyynnöstä, joita sain. Mä tykkään oikeesti tehdä tällaisia kaikkia juttuja, joten harmittaa, että tämän toisen toteutus venyi näin pitkälle. Seuraavaksi voisi olla vuorossa kysymyspostaus kun sen edellisen jälkeen on lukijamääräkin tuplaantunut, mutta katsellaan sitä vähän myöhemmin sitten. Ajastelen sen vaikka sitten Lontoon ajaksi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...