20.6.2013

Miksi...

... kynsilakkapulloja täytyy säilyttää pystyssä kun näin: 


olisi paljon söpömmän ja värikkäämmän näköistä kuin näin: 



Tällaista pohtii tänään yksi lakkojen tikutusprojektia harrastava kynsinäpertelijä. Tikutuksessa maaliviiva häämöttää onneksi jo edessäpäin, joten nyt varmaan voi siirtyä juhannusfiiliksiin ja korkata yhden lonkeron.

Oikeasti halusin vain toivottaa ihan mahtavan mukavaa ja toivottavasti äärimmäisen hyttysköyhää juhannusta kaikille blogin lukijoille! 

19.6.2013

Tiffany Case

Kikon teksturilakkoihin aivan head over heels rakastuneena olen tottakai seurannut mielenkiinnolla myös muita lakkamerkkejä, jotka tällä hetkellä puskevat erilaisia tekstuuri-ihmetyksiä markkinoille kuin sieniä sateella. Se pieni materialisti pään sisällä haluaisi kotiuttaa suunnilleen 95% noista lakoista omaan lakkalaatikkoon, mutta onneksi olen aika paljon oppinut harkitsemaan lakkahankinnoissani sitä, mitka ostokset menee enemmän luokkaan "koska minä haluan" ja mitkä menee luokkaan "koska minä tarvitsen". OPIn julkaisemat Bond Girlsit menivät sitten tuohon jälkimmäiseen luokkaan, koska kyllähän näitä tekstuurilakkoja nyt muutama pitää omistaa.


Ensimmäisenä kokoelmasta mun kynsille päätyi sininen Tiffany Case, joka sai edustaa sitten myös meidän miitissä 8.6, tosin koristeluiden kanssa silloin. Liquid sandinä tykkäsi lakasta aivan mielettömästi jo, mutta pari kerrosta päällyslakkaa koristelujen päälle oli ehkä se viimeinen niitti, miksi tämä lakka on aivan ihana. Kimaltaa kuin mikä ja tosiaan sai viihtyä lopulta kynsillä muistaakseni 10 päivää, mikä on ihan hurja ennätys itselleni. 

Kun miittiin pohdin millaiset kynnet haluan tehdä, unohdin ilmeisesti monien muiden tavoin stressata siitä, mitä saan aikaan ja tein vain sitä, missä itse viihdyn kaikkein parhaiten: kimaltavaa ja nail art lakoilla kaaos päälle. 

Bond girlseistä en oikein vielä itsekään tiedä rakastaako niitä vai olivatko livenä sitten kuitenkin vähän pettymys. Tällä hetkellä on 3/6 lakoista testattuna ja parhaillaan mietin, tekisinkö kynsillä olevalle Jinxille saman tempun kuin tälle Tiffany Caselle, ja päällyslakan kanssa keksisin näille jotkut koristelut. Mieli kun tekisi jotain maailman pahimpia strassiövereitä, kun onnekkaana sain juhannuksen vapaaksi töistä ja ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden olisi mahdollisuus viettää juhannusta muutenkin kuin ulkomailla tai töissä. 

15.6.2013

Pirkanmaan kynsiharrastajien miitti

Musta tuntuu, että melkein jokainen meidän viime lauantain miittiin osallistunut bloggaaja, on jo ehtinyt kirjoitella pitkät postaukset miittiin liittyen, mutta vihdoin saan myös tämän oman ulos. Olen viime sunnuntaista lähtien tehnyt joko 10-12 tuntisia työpäiviä tai ollut vähintään niin kiireinen, että kotona on käyty vain nukkumassa, joten vihdoin sain aikaiseksi kuvailla tuon saamani goodiebagin sisällön ja samalla rustailla jotain miitistä. 

Kokoonnuttiin siis viime lauantaina yhteensä 18 pirkanmaalaisen kynsiharrastajan kesken hyvän ruoan ja kynsilakkojen merkeissä. Mitti oli ainakin itselleni ensimmäinen, johon koskaan olen osallistunut, ja erittäin mukavia naisia tuli tavattua miitissä. Ja mikä parasta, kerrankin joku ymmärtää sinua kun puhut erilaisista kynsilakoista, eikä niin kuin kavereiden kanssa, jolloin juttu aina pitää lähteä ihan yksinkertaisimmalta mahdolliselta tasolta, jotta toinen ymmärtää. Ehdottomasti suosittelen osallistumaan miitteihin, jos vaan on mahdollisuutta, ja mielelläni tapaisin ainakin uudelleen jokaista meidän miittiin osallistunutta harrastajaa. Ja ainakin omalta osaltani tahdon kiittää hurjasti kaikkia meidän miitin järjestäjiä, jotka olivat kyllä onnistuneet upeasti miitin järjestelyssä!


Fiiliskuvia voi löytää paljon muiden bloggaajien postauksista (linkitän miittiin osallistuneet bloggaajat postauksen loppuun), oma kamerani kun unohti kokonaan melkein kuvaamisen ja keskittyi vain muiden kanssa juttelemiseen ja yleiseen fiilistelyyn. 


Miittailtiin tosiaan ravintola Hullussa Porossa Tampereen Koskikeskuksessa, jossa itse en edes ollut aiemmin käynyt, mutta ainakin oma hullunhyvä sienipekonipasta oli sen verran hyvää, että pitää toistekin käydä koittamassa Hullun Poron ruokalistaa. 



Sen lisäksi, että saatiin nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta, kaikille jaettiin myös goodiebagit, joihin erinäisiltä sponsoreilta oli kasattu hurja määrä tuotteita. Ottaen huomioon, että omat miittikynteni saivat luvan heilua kynsillä muistaakseni 10 päivää, en tiedä missä vaiheessa realistisesti saan kokeiltua edes puolta tästä tavaramäärästä, mutta hiljaa hyvä tulee, ainakin toivottavasti. 



Laveralta jokainen osallistuja sai ihanan pinkin kassin, jonka sisälle oltiin kerätty sponsoreilta saatuja tuotteita. Lisäksi jokainen sai laveralta tuotenäytteitä, joista omat suosikkini on ehdottomasti nuo käsilaukkukokoiset käsirasvat. Jos tämäkin kynsiholisti muistaisi rasvata käsiään useammin kuin joskus ja jouluna, kun rasvat ovat kerrankin tarpeeksi pieniä mukana kuljetettavaksi. 



LivBoxilta jokainen osallistuja sai toukokuun LivBoxin sekä We Care Iconin Love Story vartalovoin. LivBox on varmasti monelle tuttu kuukausittainen goodie box, joka maksaa 15,90. Boxia voi siis tilata heidän omilta sivuiltaan ja tilaaja saa kerran kuukaudessa pienen mustan laatikon, joka sisältää 4-6 tuotenäytettä kokeiltavaksi. Itse olen tilausta harkinnut ja ainakin tämä toukokuun boksi sisältöinen oli sen verran kiva, että sormet syyhyävät entistä kovemmin painamaan tilausnappia heidän sivuillaan.

Toukokuun boksi piti sisällään siis Eyluren irtoripsitupsuja, Laveran käsivoiteen, Dr. Hauschkan kiinteyttävän naamion, Ciatén minikynsilakan (itse sain alunperin kultaisen lakan, jonka vaihdoin siniseen Power Dressing sävyyn), Móan ihmebalsamin, joka tuntuu käyvän vähän kaikenlaiseen ihonhoitoon, sekä Lash Cardit. 

Leaf/Cloetta taas lahjoi osallistujille pari askia Läkerolin uutuuspastilleja, joita itse en vielä ole ehtinyt edes maistaa. 


Lush puolestaan piti huolen siitä, että koko mun huoneeni tuoksuu enemmän ja vähemmän vadelmaiselle, sillä kaksi palaa Egg Hunt saippuaa löysi tiensä mun mukana kotiin. Toinen tuli goodie bagin mukana ja toisen voitin arvalla. Ei siinä mitään, rakastan Lushin saippuoita, mutta pieni pääkipu, joka seurasi itseäni miitistä kotiin, taisi johtua juuri näistä saippuoista. 

CesarsShop taas maksimoi tämän yhden vadelmanrakastajan riemun vadelmaiselle kynsinauhaöljyllä, joka toivottavasti on yhtä hyvää kuin saman merkin Grapefruit-öljy. 


Kynsikoristelupuolelta omaan laatikkooni muuttivat Sanna Taralta kaksi strassihyrrää, joista kummassakin on tähtistrasseja (toinen goodie bagistä, toinen arvonnasta), Mimaxilta kaksi arkkia siirtokuvia (noi merirosvopääkallot on niin kamalat, että ne on oikeastaan aika coolit), yksi leimauslaatta  ja kynä, sekä BundleMonsterilta yksi kolmossarjan leimauslaatta (siinä on pölllöjä <3 koristeluteippi.="" nbsp="" p="" sek="">

Mereneidiltä itselleni siunautui punainen Attituden lakka, jonka nimi on Lollipop. BBE oy:lta puolestaan sain Classics Metallic lakan sävyssä 15. Keltainen Rimmelin Just Buy Me lakka taas on lahja Berneriltä. Alunperin oma Rimmelini oli vihreä creme, mutta kaiken keltaisen ystäväni tein vaihtokaupat ja hankin itselleni ehkä kuudennen lähesidenttisen keltaisen cremen kokoelmiini. Logiikka taas on ollut jossain muualla kuin pääkopan sisällä itselläni. Coralin keltainen Matt Effect lakka on puolestaan Kynsikauppa.comilta ja itseäni kiinnostaa onko tämä ihan oikeasti mattalakka vaiko vain väärin nimetty creme. En tosiaan vielä ole ehtinyt testaamaan mitään lakkoja edes tikuille. OPI on peräisin BM Internationalilta ja L'Orealin lakka taas on - niin kuin olettaa saattaa - L'Oreal Finlandin lahjoittama. 


Viimeisenä erillisessä pussukassa itselläni oleilivat geelikynsien askartelemiseen tarkoitetut värkit. Omasta mielestä itselläni kävi maailman paras tuuri kun pussista löytyi Aetznailzzin lahjoittama Mosaicin 180/180 viila, koska olen halunnut testata Mosaicin kehuttuja viiloja, sekä kynsikauppa.comin lahjoittama Laquee Rette glittergeeli, joka on ainakin purissa niin mielettömän ihanan ja glitterisen näköistä, ettei tosikaan.

Mereneid lahjoitti myös ylemmässä kuvassa olevan kynsilakan lisäksi geelikynsien tekijöille tuotenäytteitä ja itselleni jäi arvonnan ja muutaman vaihtiksen jälkeen kaksi purkkia sekä Ultimate Builder -rakennegeeliä, ja Finishing Top Geeliä. Näiden lisäksi sain yhteensä kolme kynsikorua ja tarroja vielä Mereneidiltä. 


Koska oma pääni lakkasi goodie bagin sisältöä kuvatessa toimimasta, unohdin kuvata Hyvinvoinnin tavaratalon lahjoittaman Santen käsivoiteen, koska se lunasti heti ensikokeilulla paikkansa yöpöydälläni. Lainasin siis kuvaa Anniinan blogista tästä ihanasta käsivoiteesta, joka pullon mukaan haisee Goji-marjoille ja oliiville. (En tiedä kannattaako mainita, että omaan nokkaan tuoksu on enemmän sitruunainen...) 


Näiden lisäksi Olivia & Oscar, StylePit, CosmeryaTheBos ja jo aiemmin mainittu Hyvinvoinnin tavaratalo jakoivat lahjakortteja tai alennuskoodeja meidän kesken. 

Itse olin ihan järkyttynyt siitä kuinka paljon loppuviimein goodie bageissä tuotteita olikaan, itselleni kun tärkeintä oli päästä tapaamaan toisia kynsiharrastajia. 

Mittipostauksia voi siis bongailla ainakin seuraavista blogeista (suurin osa varmasti on jo miitistä kirjoittanut):



Ja tottakai kun kynsiharrastajia ollaan, oli miitti oivallinen syy hankkiutua eroon muutamista itselle tarpeettomista lakoista, jotka saattavat taas olla toisen aarteita. Rakastavan kodin luotani sai Nfu Ohn 05, 16 ja 123, jotka muistaakseni ostin Zigiltä, Nfu Oh:n F02:sta puolestaan tehtiin vaihtokaupat Tiken kanssa. Color Clubin Pardon My French sen sijaan vaihtui Talon-Tedin kanssa. Water decalsit ostin taas joltain osallistujalta, mutta pakko myöntää, etten kuollaksenikaan muista enää kuka niistä oli valmis luopumaan. 

Kaikin puolin oma päiväni ainakin oli siis mitä onnistunein ja oli tosi kiva tavata muita kynsiharrastajia kerrankin.

Mainittakoon vielä, että olen vääntänyt tätä postausta sitä vertaa kauan, että oikolukemisesta huolimatta olen varma, että joku linkki ei varmasti vie sinne minne pitäisi, tai jotain muuta kummaa saattaa löytyä... Kirjoittelen vielä erikseen omista miittikynsistä, jottei tämä postaus venyisi ihan liian pitkäksi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...