28.4.2014

Huhtikuun tilinpäätös ja pientä informaatiota

Koska mulla on tänään joku mystinen hurrikaaniäpäivä siten, että energiaa riittää joka suuntaan, jatketaan vielä yksi postaus blogin puolellekin. Olen tänään tosiaan tehnyt kaksi tenttiä koululla, lukenut sen päälle melkein 8 tuntia tuleviin tentteihin, käynyt koiran kanssa pitkällä lenkillä ja illalla vielä uuden inspiraation iskiessä pyörälenkillä. Vaikka lihaset on tällä hetkellä sitä mieltä, että enää ei tarvitsisi tehdä mitään, mieli on virkeä ja hinkuu ruksimaan asioita to do -listalta pois. 

Instagrammissa näytinkin jo syyn, miksi blogiin ei ole nyt tullut postauksia pääsiäisen jälkeen:


Mun geelaukset alkoivat vedellä ihan viimeisiään ilmaantumisten ja muidenkin juttujen suhteen ja aikaa niiden uusimiselle ei ollut, joten koin paremmaksi viilata geelin kynnen päältä pois ja lyhentää kynnet ihan minimi-mittaan. Vuoden päivät mulla ehti olla pitkät kynnet ja voin kertoa, että ensimmäiset päivät oli kivoja, kun olevinaan kirjoitin koneella, mutta sanoja ei ilmestynyt ruudulle, kun lihasmuisti oli tottunut siihen, että kynsi osuu näppäimistöön jo senttiä ennen sormenpäätä. Nyt alkaa kirjoittaminenkin luonnistua ja tosiaan tässä kun olen ollut super kiireinen ja yrittänyt jotenkin tasapainoitella tenttien ja työnteon välillä, olen nauttinut myös lyhyistä töpökynsistäni, jotka olen pitänyt mahdollisimman värikkäinä. 

En yhtään väitä, etteikö lyhyistäkin kynsistä saa todella upeita koristelemalla, mutta aika ei vain ole riittänyt toistaiseksi koristeluille. Ja toisena syynä on se, että mulla on muistaakseni 19 kynnet tehtynä 31 päivän haastetta varten, joten en halunnut sekoittaa lyhyitä ja pitkiä kynsiä keskenään. 

Nyt uskallan siis jo ilmoittaa, että toukokuu tulee olemaan tässä blogissa #31daynailchallenge, ja jos vaan suinkin ehdin tehdä nuo loputkin haastepäivät loppuun, tulee postauksia sitten ihan oikeasti se yksi päivässä 31 päivän ajan. Saattaa aikataulullisista syistä kyllä olla, että osa postauksista venyy kesäkuun puolelle, mutta putkeen haluan ainakin nuo 31 postausta tehdä. 

Mutta sitten niitä ostoksia: 


OPI:
I'm Never Amberrassed
Be Magentale With Me
Don't Violet Me Down
I Can Teal You Like Me

Kukaan tuskin on voinut välttyä mun OPIn Sheer Tints rakkaudelta tässä kuussa. Näistä on pari hehkutuspostausta blogissa ja varmasti lisää tulossa. Nämä onnistuin nappamaan Kynsikoristekirppikseltä samaan hintaan kuin mitä näistä olisin saanut ebayssä maksaa, toimitus oli vain parissa päivässä postiluukkuun, mikä sopii omille kärsimättömille aivoilleni mitä loistavimmin. 


MoYou Londonin Suki 07 leimauslaatta. Tämänkin itseasiassa sain saman kirppiksen kautta. Eräs kanssaharrastaja oli vaihtamassa tätä laattaa Konadin laattoihin, joista mulle on tiensä vahingossa löytänyt useampikin tuplakappale, joten tehtiin vaihtikset ja sain tämän kauniin Infinity-laatan ja alemman kuvan Pueenin leimauslaattakotelon. 


Infinity -laattoihinrakastuneena nappasin Mimaxilta pari Pueenin laattaa myöskin. Saatiin pienet alekoodit kauppaan maaliskuun miitistä, joten nappasin nuo kaksi itseäni eniten himoittanutta kukkalaattaa ostoskorin kautta kotiin. Tulen varmaan jossain vaiheessa ostamaan tuon koko stamping buffet kokoelman Pueenilta, mutta ajattelin, että nuo pari dupea saan varmasti myytyä tarvittaessa eteenpäin. 

Kotelo taas on se ensiaskel laattojen järjestämiseen, koska mulla ei siihen ole vielä mitään järkevää systeemiä. Ainut vaan, että tarvitsisin näitä varmaan viisi, jotta kaikki laatat mahtuisivat paikoilleen... hups :D 

Aika maltillista siis, neljä lakkaa ja kolme laattaa, joista yksi vaihdossa ja kaksi alekoodilla hankittuja. Ja lakatkin maksoin maaliskuun puolella, eli siis käytännössä ihan nolla saldo?

Ei nyt sentään kuitenkaan... Saatan odottaa tilausta sekä Kikolta, että jenkeistä ja saattaa olla, että a) mopo karkasi vähän käsistä Kikon alennusmyynneissä ja b) päätin sitten vahingossa tuplata indie-lakkojeni määrän tuon toisen tilauksen myötä. Vaikka se epätodennäköistä onkin, toivoisin, että jompi kumpi eksyisi vielä huomenna tai keskiviikkona tänne kauas pohjoiseen. En nimittäin halua tehdä yhteenvetoa toukokuun lakoista siten, että saldona on varmaan viisikymmentä lakkaa...

Olen nimittäin lähdössä muutaman päivän Lontoon excursiolle - juu, taas kerran :D - tuossa parin viikon päästä ja siellä kun pääsee hypistelemään kahta mun suosikkia halvemmista merkeistä, Barry M:ää ja Kikoa (ja Models Owniltakin on tullut pari herkullista kokoelmaa vaikka vannoin etten niitä enää pahemmin ostelisi) ensi kuun lakkasaldo on taatusti jo aika astronominen pelkkien lomashoppailuiden osalta. Taitaa siis olla tarpeen karsia lakkalaatikoista jo valmiiksi x-määrä lakkoja myyntiin, ettei tule ostokrapulaa..

Ajattelin muuten vielä kysellä, että olisiko ihmisillä kiinnostusta lukea vinkkejä kynsilakkashoppailuun Lontoossa? Ajattelin, että voisin mahdollisesti reissun jälkeen toteuttaa sellaista postausta, koska on tullut tuolla punaisten puhelinkoppien luvatussa kaupungissa kierreltyä turistin näkökulmasta jo aika monesti lakkaostoksilla, ja vinkkejä kysellään aika usein? Kertokaa vapaasti mielipiteenne, jos on kiinnostusta ja palaillaan asiaan vappupäivänä 31 päivän haasteen ensimmäisten teemakynsien kanssa!

16.4.2014

DS Pewter 2.0



Terveisiä VR:n matkasta! Istun itse tällä hetkellä junassa ja odotan varsin innolla tulevia kahdeksaa ja puolta tuntia ennen kuin määränpää, Rovaniemi, osuu tielle. Kauas on pitkä matka, mutta enköhän saa itseäni viihdytettyä perille saakka. Mikä mahtavinta vielä, omaan vaunuun tietenkin osui käytävän toiselle puolelle kaksi pientä matkalaista ikähaarukalla 3-4 vuotta, joilla on asiaa – ja paljon. Mä voin kaikista au pair –kokemuksistakin huolimatta sanoa ihan oikeasti pitäväni lapsista, mutta tällä hetkellä olisin mielelläni ihan vaan hiljaisuudessa. 

Mun sunnuntaina valittamani päänsärky taisikin olla stressin aiheuttamaa, koska se on jatkunut aina tähän päivään saakka ja nyt, useamman deadlinen selättäneenä, heti olo alkaa olla helpompi. Olen siksi mennyt viimeiset päivät aika vauhdilla, joten en ehtinyt ajastaa postauksia pääsiäisen yli valitettavasti. Otan siis pienen loman blogista ja toivottavasti ensi viikon alkupuolella pääsen palailemaan blogin pariin.

Mikä historiallista, on se, että itselläni on edelleen kynsillä tuo OPIn DS Pewter. Leimasin sen päälle viikonloppuna keltaisia orvokkeilta muistuttavia kukkia Pueenin buffet laatasta (en nyt muista numeroa ja kun tämä junan netti on vähän mitä on, en uskalla lähteä nettiin tutkimaan asiaa). Leimauksissa oli käytössä Konadin keltainen leimauslakka joka ei ehkä ollut ihan yhtä peittävä mustan päällä, kuin mitä olisin toivonut, mutta aika hyvä suoritus keltaiselta silti.


Ja tosiaan, eilen illalla vedin leimaukset piiloon uudella kerroksella Pewteriä ja ajattelin, että voin lapissa leimata tähän päälle vielä jotain kuvioita parilla mukana olevalla laatalla lakkauksien ehkä siten kestäessä yhteensä noin 1,5 viikkoa.

Yritän tässä samalla nimittäin vähän selvittää, voisiko tämä mun jatkuva nuhailuni johtua joltain määrin allergisista oireista. Mulla on nimittäin ollut jatkuva ”flunssa” joka on nyt jatkunut jo useamman kuukauden siten, että olen aina yhden päivän kunnolla kipeenä ja sen jälkeen nuhailen enemmän ja vähemmän pari kolme viikkoa ennen kun olen taas kunnolla kipeänä.

Mä en ole koskaan kuullut, että kynsilakat (/akrylaatit) oireilisivat vaan allergisena nuhana, käsittääkseni ihmisillä on aina ollut iho-oireita ”kynsilakka-allergian” kanssa. Mulla alkaa vaan ajatukset loppua siitä, mistä tämä voisi johtua, joten yritän nyt hetken rajoittaa jonkin verran lakkailua ja seurata millaisina oireet ilmenevät. Tiedostan, että olen jo vuosia lakkaillut kynsiäni todella ahkerasti ja ollut tekemisissä erilaisten myrkkyjen kanssa, joten tietysti tästä voi olla jotain seurauksia, mutta koska olen ihminen, joka ei ole koskaan ollut millekään allerginen (tai eipä ainakaan vielä ole kävellyt vastaan mitään, jolle olisin allerginen), en oikein pysty edes vertaamaan tätä mihinkään aiempiin oireisiin.

Taisin hairahtua vähän väärille poluille tässä kirjoittaessani, mutta tarkoituksena oli toivottaa ihanaa, rahallista ja suklaarikasta pääsiäistä kaikille lukijoille! Palaillaan ensi viikolla, tämä opiskelija viettää nyt hyvin ansaittuja lomapäiviä ennen kun sukeltaa pää edellä takaisin työntekoon :)

13.4.2014

DS Pewter

Happy sunday everybody!

Allekirjoittanut makaa itse kyllä edelleen sängyssä parantelemassa pääkipua, jonka ilmeisesti se eilis illan yksi (1!) lonkero sai aikaan, koska tällä hetkellä ei pahemmin tee mieli liikkua mihinkään suuntaan. Onneksi postaaminen käy paikoillaan maaten hyvin, joten hyvin tämä vielä menee. Ja kun koiraherra lähti jo mun vanhempieni matkassa lappiin hyppimään lumihankiin, ei ole edes ketään, jota pitäisi pakolla lenkittää. Itse olen jumissa Tampereella vielä pari päivää, mutta pääsiäiseksi pääsen itsekin laskettelemaan muutaman tauon jälkeen. 


Kynnetkin on hyvin peruslinjan kynnet, koska havahduin perjantai-iltana siihen, että kynnet on nakuna ja energiaa niiden kuntoon laittamiselle ei oikein ole. Tarvitsin siis lakan, joka suunnilleen kiipeää itse pullosta kynsille tekemättä paljoakaan ja OPIn DS Pewterin ollessa vielä testaamattomana, nappasin tämän käten.

Lakka on saatu Kauneudenkaupalta miitissä. Laadultaan tämä oli ihan loistava! Levittyi todella vaivatta juuri niin kuin tahdoin, ja kuivui nopeasti. Tekstuuripinnaksi tämä oli hyvin tasainen, jotain matatun glitterin ja tekstuurin välimaastoa, mutta ehdottoman kaunis kaikesta huolimatta mielestäni. Tämä on itseasiassa edelleen kynsilläni tällaisenaan ja tarkoitus oli, että koristelsin tätä tänään vähän. Jää sis nähtäväksi ilmestyykö blogiin vielä lähitulevaisuudessa lisää kuvia tästä kaunokaisesta. Moniin tekstuureihin verrattuna tämä kuivui yllättävän nopeasti, mikä oli myös positiivinen asia huomata. 

Onko muita Pewteriin ihastuneita?

11.4.2014

Sheer love


this heart's a stereo
it beats for you
so listen close
hear my thoughts in every note

...

thought love was dead
but now you're changing my mind

Gym Class Heroes - Stereo Hearts


Toisin kuin useat mun kynnet, jotka on ihan tuulesta temmattuja, tällä kertaa inspiraatiokynsiin löytyi Gym Class Hereosin lyriikoista. GCH ei noin niin kuin yleensä ole mun tyylistä musiikkia, mutta siitä huolimatta mulla on ehkä puolen kymmentä kappaletta heiltä, joita rakastan. Muistoja.

Stereo Hearts ja Ass Back Home on mulle kappaleita, jotka muistuttaa mua aina ja ikuisesti Pariisista ja viime aikoina olen nostalgisoinut muistoja aika paljon. Siksi myös tuota Stereo Hearts kappaletta, johon halusin lähteä rakentamaan sydämiä päälle.


Tike vihjasi viikonloppuna Tigereissa saatavilla olevista kuvioleikkureista, ja koska mulla on ollut yksi toinen manikyyri mielessä jo pitkään näitä käyttäen, lähdin tietysti heti hakemaan omiani. Nappasin mukaan sydämen ja tähden ja lakkailinkin innoissani lakkalevyjä kuivumaan.

Tämä tietysti ajoittui itselläni tuohon alkuviikon Sheer Tints innostukseen, joten pakko oli tehtä vähän kokeiluja niilläkin. 

(Samalla muuten ratkaisin sen, että edellisessä manikyyrissä kuplat johtuivat pällyslakasta, ei OPIsta, jos joku jäi miettimään.)


Vaikka mun kynsilläni on nykyään pinta-alaa jo aika hurjasti, nuo sydämet on silti aika kookkaita, joten pienikyntiselle nuo kuviot ei kyllä käy. Itsekin olisin toivonut noiden olevan ihasen pienempiä, mutta eiköhän ne tälläkin tavalla toimi. 

Pohjalakkana toimi Kikon 275 ja sydämmissä pohjalla Essien Blanc + OPIn Sheer Tintseistä punainen, sininen ja violetti. Itsekriittisyydestä huolimatta näistä kynsistä tykkään, vaikka antavatkin vähän synkän kuvan rakkaudesta ehkä..

Mitä mieltä muut on? 

ps. hulluilla päivillä oli tarjouksessa L'Orealin toppereita ainakin Tampereella. mm. Confettista ja sitä kultalastulakkaa neljällä eurolla muistaakseni jos jotain kiinnostaa. Itse jostain syystä oli pakko taas käydä sielläkin pyörähtämässä ja ostamassa ne perintiset: hiuslakkaa, deodoranttia ja suklaata... 

9.4.2014

Sheer bubbles


Ketä alkaa jo huvittamaan tämä mun kynsifarssi?

Joka kerta kun yksi asia alkaa menemään melkein hyvin, toisella saralla kaikki menee pieleen. Mä olen tainnut tosiaan suututtaa kynsijumalat. 


Ai mitäkö tällä kertaa? Noh, kuplia! Kuplia, kuplia kamalasti kuplia!

Ne tuskin on kenenkään kynsiharrastajan mieleen, mutta mua oikeasti fyysissti inhottaa kaikki kuplat, paiseet yms jutut. Kuplat ei siis koskaan ole tervetulleet kaverit mulle kylään. 

Kuten kuvista ehkä huomaa, kyseessä oikeasti oli niin mikroskooppisen pienet kuplat, että ne ei kunnolla edes näy (viimeinen kuva todisteena siitä, että niitä oikeasti oli) joten ei ollut onneksi ihan toivoton manikyyri tämä. 


Kun mä lähdin testaamaan OPIn Sheer Tintsejä, mulla oli piene epäilys siitä voiko nuo oikeasti olla niin helppoja kuin miltä ne kuulostaa. Kyllä, se on mahdollista! Lähdin sutimaan pinkkiä Be Magentale With Me:tä, keltaista I'm Never Amberrased:ia ja violettia Don't Violet Me Down:ia valkoisille kynsille vähän minne sun sattuu näiden omilla sudeilla, sekoittaen värejä lievästi yhteen ja antamalla värien kerrostua eri kohdissa eri tavalla. 

Koristelu oli harvinaisen vaivatonta ja vapauttavaa. Nämä ei sovi ihmisille, jotka hakevat identtistä lookia kaikkiin kynsiin, mutta itse vedin ihan fiilispohjalta antaen joissain kohdissa myös pohjalla olevan valkoisen paistaa vähän läpi.

Koostumukseltaan nämä on vähän hyytelömäisiä ja venyvät helposti säikeiksi, mutten kokenut näiden olevan mitenkään vaikeita käsitellä kunhan vauhtiin pääsi. 

Tykkäsin lopputuloksesta niin, että en halunnut kuin minimaaliset mustat pisteet tuomaan vähän kontrastia lakkaukselle, mutta muuten annoin lakkauksen loistaa sellaisenaan. 


Entäs ne negatiiviset puolet? 

Mä en tällä hetkellä tiedä, olivatko ne Sheer Tintsit mulla, jotka kuplivat vai uusi päällyslakka. Vedin näiden päälle nimittäin melko reilun kerroksen Color Clubin väritöntä päällyslakkaa ja lopputulosena oli bubble -bileet joka kynnellä. Uskoisin, että vika olisi ollut tuossa Color Clubissa, joten otan uuden yrityksen sechen kanssa mahdollisimman pian. 

Sheer Tintseihin itsessään rakastuin, ja jos kukaan epäröi näiden ostoa, sanon, että ostakaa ihmeessä. Jänniä efektilakkoja, joilla mahdollisuudet koristeluun on varmasti vielä paljon laajemmat, kuin mihin omat aivoni taipuvat.

Onko jotkut muut rakastuneet Sheer Tintseihin? Ja mielellään kuulisin näitä omistavilta kokemuksia siitä, ovatko nämä muilla kuplineet, jotta osaisin seuraavan kerran tietää pitäisikö muuttaa näiden lakkojen käyttötapaa vai päällyslakkaa :) 

7.4.2014

Kimber


Mulla on taas selvästi maailman paras rako postata nopeasti kynsistä, kun yritän tehokkaasti vältellä kaikkea opiskeluun liittyvääkin. Se on kumma, miten oma tehokkuuskerroin kasvaa aina kuuteen tuhanteen silloin, kun olisi jotain vähänkään epämiellyttävää tehtävänä. Oh, the irony... 


Jatketaan edelleen tän mun pienen kynsimasiksen parissa, kun ideat on vielä vähän hukassa. Ajattelin pitkästä aikaa koittaa tuollaista hyvin yksinkertaista koristelua, jota harrastin paljonkin silloin blogin alkuaikoina 2009-2010. Huomasin vasta koneella, että kamera, ei oikein ollut tehnyt yhteistyötä lakan kanssa, ja kuvat, joissa lakan sävy toistuu oikeana, ovat hiukan ylivalottuneita ja epätarkkoja. Yririn parhaani muokkailla kuvasta mahdollisimman oikean sävyistä kuitenkin.

Kynsillä siis Zoyan Kimber, jonka sain kuukausi takaperin miitistä Zoyan maahantuojalta NailCityltä. Olin onnekas, koska tämä oli ollut toivelistallani jo hetken ja yhtä kivalta se näytti livenä kuin kuvissa. Tämä on siitä jännä lakka, että kylmässä luonnonvalossa tuo on selvästi pinkki hennolla kultaisella shimmerillä, mutta heikossa valaistuksessa / lämpimässä keinovalossa tämä näyttää enemmän punaiselta (kuten ensimmäisessä kuvassa). Vähän China Glazen Strawberry Fieldsin tyylinen lakka, mutta sävyltään tummempi eikä yhtä vahvalla kultaisella shiftauksella. 

Koristelut ei menneet ihan niin kuin strömssössä taaskaan kerran, mutta ei kai tuo mitään.

Ehkä tähän päivään sopii myös tällainen lievä fail-fiilis, koska

a) nukuin pommiin
b) unohdin lompakon kotiin joten olin sekä kaupan kassalla rahoitta, että ratin takana kortitta
c) täällä on tihkuttanut koko päivän vettä + nukahdin hiukset kosteana nuttura päässä, joten olen tänään harrastanut parastakin peikkotyttö -meininkiä...

Huomenna uudestaan paremmalla onnella? Tai noh, postauksen muodossa vasta keskiviikkona... Mun pitäisi testata vihdoin viime viikon lopulla saapuneita OPIn Sheer Tintsejä, mutta mua vähän jänskättää lähteä leikkimään niillä. Entä jos epäonnistun? Voiko se oikeasti olla yhtä yksinkertaista kuin miltä näyttää? 

5.4.2014

Don't Bossa Nova Me Around + Rose Of Light


Niin kuin edellisessä postaukessa kerroin, kuun asento ei selvästi ollut suopea mun lakkailuilleni, ja poistin lakkaukset hyvin nopeasti. Mulla jäi kuitenkin tuo Don't Bossa Nova Me Around polttelemaan vielä työpöydälle, koska koen sen sävynä niin mielenkiintoiseksi, että halusin sen kynsille uusiksikin.

Ainakin pari lukijaa kertoi, että tämä lakka ei ole heillä koostumukseltaan ollut mikään mainio, mutta itselläni tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Levittyi äärimmäisen vaivatta juuri sinne minne tahdoinkin, peitti kahdella kerroksella ja kuivui ihan normaalissa ajassa. Olen hyvin tyytyväinen. Ja tuo sävy! Mä en tiedä pitäisikö tätä kutsua nudeksi, joka taittaa vahvasti vaaleanpunaiseen ja vähemmän sitten harmaaseen ja lilaan, mutta joku sekoitus tämä omaan silmääni on noita kaikkia. Kaiken lisäksi, kun tämä on selvästi sävy monen värin "rajalta", moni katsoja varmaan luokittelisi tämän vähän eri sävymaailmaan kuuluvaksi. 


Omasta mielestäni kuitenkin ehdottomasti omistamisen arvoinen sävy. Itse melkein jo kaduin ostettuani tämän kun mietin, että olisi voinut ostaa jotain muuta mielenkiintoisempaa, mutta saatuani tämän ei enää kaduttanut yhtään.

Valitsin Bossa Novan kynsille heti uudestaan vain siitä syystä, että hain pohjasävyä tuolle Rose Of Lightille. Näin jälkikäteen kun mietin, olisin ehkä sittenkin parittanut tuon sävy joko mustan tai tumman harmaan päälle, jotta glitterin ruusuisuus tulisi esiin. Tämän lakan päällä lopputulos on vähän turhan hopea mielestäni. 

Toinen syy, miksi olen vähän njäh tämän lakan suhteen on se, että tämä ei oikein toiminut glitterliu'ussa, mikä nykyään on se yleisin tapa mulle käyttää kirkaspohjaisia glittereitä. En oikein tiedä tuleeko tätä käytettyä kuinka paljon, mutta ehkä aika näyttää sen. Hyvänä puolena voin sanoa sen, että glitteriksi tuo oli harvinasen ok poistaa. 

Hyvin yksinkertaiset peruskynnet siis, ja jostain syystä nämä olisi kaivannut päällensä vielä jotain, mutten millään keksinyt mitä se jotain voisi olla... 

3.4.2014

Brassiepäonnistus


Kun ensimmäisen OPIn Brazil kokoelmaa käsittelevän postauksen nimesin brassipettymykseksi, tuli tästä postauksesta -epäonnistus, vaikka tiedän, ettei se sana olekaan. Tällä kertaa nimittäin omat taidot lakkaajana olivat sen verran hukassa, että lakkaukset lähivät vaihtoon yhden hyvinnukutun yön jälkeen.

Lakat mielestäni olivat kauniin sävyiset yhdessä, eikä yhdestäkään näistä ole koostumuksen puolesta mitään moitittavaa. Jotain positiivista siis.

(Edit: Lakat ovat siis OPIn I Just Can't Cope-Acabana, Love.Angel.Music.Baby ja Don't Bossa Nova Me Around)


Koristelut sitten taas oli ihan toinen virsi. Mä ajattelin koittaa ensimmäistä kertaa fishtail-manikyyriä, sen ollessa mielestäni todella kaunis ainakin kaikilla muilla. Tein peukalot valmiiksi, enkä muista, koska viimeksi olisin saanut jotain niin hirveää ja epätasaista kynsille aikaan. Mun kalanruodot oli ensinnäkin aivan vinossa, täysin toispuoleiset ja niin epätasapaksut kuin vain mahdollista on. Viisaana olin onneksi koittanut koristeluja ensiksi peukaloihin, jotka ei koskaan kuvissa näy. 

Siinä vaiheessa kun peukalot oli valmiina, oli kello jo pitkälle aamuyön puolella ja muissa kynsissä vain pohjaväri lakattuna, joten turvauduin tuttuun vinomanikyyriin ja muutamaan pisteeseen tällä kertaa.

Jostain syystä pettymys omiin taitoihin oli niin suuri, että poistin lakkaukset jo seuraavana aamuna ja otin kuvat ihan vaan itselleni muistoksi, mutta nyt kun uudelleen aloin katsella näitä kuvia, ihan kivathan nuo lakkaukset loppuviimein olivat. Olisi ehkä kannattanut silloin uusia vain pelkät peukaloiden lakat... 

Mulla on muutenkin tällä hetkellä pieni kynsimasis taas meneillään kun tuntuu, että oikein mikään ei toimi haluamallani tavalla, eikä inspiraatiota löydy, mutta toivotaan, että kohta löytäisin sen kadotetun inspiksen taas takaisin.

ps. OPI-kalenteri -arvonnan voiti nimimerkki Chaos. Onnea! Pistän sulle sähköpostia viimeistään illalla, en ole varma ehdinkö ihan heti kun pitää kohta lähteä luennolle :)

1.4.2014

Maaliskuun ostoksia

Mä ainakin olen ihminen, joka tykkää lukea muiden kynsilakkaostoksista ja katselen kuvia aina tosi mielelläni. Tykkään myös kirjoittaa ostospostauksia, koska sillä tavoin saan sekä dokumentoitua itselleni, mitä kaikkea on tullut hankittua, että myös saa hiukan hehkuttaa omaa materiaonneaan lakkojen suhteen, mihin jokainen blogin lukija pystyy varmasti samaistumaan. Vaikka uusia lakkoja hypistellessäni voisinkin varmaan kirjoittaa ostospostauksia useamman kuussa, ajattelin tästä lähtien yrittää koota ostokset kuun loppuun yhdeksi läjäksi, ja pystyn ehkä antamaan lakoista jotain muutakin tietoa kuin "iih, tämä on ihana", kun käyttökokemuksiakin suuresta osasta jo on, vaikka kuvat ei blogiin olisi vielä ehtineetkään. 

Alkukuun miitin saldon jätin kuitenkin liittämättä tähän postaukseen. Sen myötä kuukauden lakkasaldohan oikeasti on aika räjähdysmäisen suuri. 


1. OPI: Over & Over A-Gwen (NailSupplies)

Saanut itseasiassa featuroida jo kahdessa postauksessa blogin puolella. Ihana punainen sävy, joka levittyy kauniisti, mutta on aivan painajainen poistaa. Tykkään silti hurjasti!

2. OPI: In True Stefani Fashion (NailSupplies)

Hopea tiheä hologlitter, jossa sekä pientä glitterdustia, että pieniä hopeisia neliöitä. En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, mutta ainakin tikulla vaikuttaa lupaavalta.

3. OPI: Love.Angel.Music.Baby (NailSupplies)

Kultainen satiinipintainen lakka. Ohutta ja todella nätisti levittyvää, mutta hyvin peittävää ja nopeasti kuivavaa. Eli periaatteessa kaikkea, mitä lakalta vaan voi vaatia yhteen pulloon laitettuna. Hyvin mielyttävä lakka kaikin puolin.



1. OPI: Kiss Me, 'm Brazilian (NailSupplies)

Niin kuin tätä käsittelevästä postauksesta voi lukea, tämä ei koostumukseltaan säväyttänyt mua, vaan aiheutti lähinnä harmaita hiuksia. Sävy on kuitenkin ihana purkkapallopinkki ja muiden hyvien kokemusten perusteella uskoisin, että oma pulloni on vain joku maanantai-kappale lakasta, koska kaikki muut bloggaajat kehuvat tätä.

2. OPI: I Just Can't Cope-Acabana (NailSupplies)

Tämä on se kesän the keltainen. Mulla on keltaisia lakkoja se kymmenen miljoonaa, joten en tiedä tarvitsinko tätä oikeasti, mutta hyvin käyttäytyvät keltaiset on aina kivoja. Tämä on ollut jo kynsillä, mutta ne kynnet epäonnistuivat niin pahasti, että jää nähtäväksi julkaisenko niitä koskaan. Varmasti kuitenkin pian lakkaan tällä uusiksi.

3. OPI: Don't Bossa Nova Me Around (NailSupplies)

Kun vaaleanpunaisen brassipettymyksen yhteydessä kysyin teiltä mihin lakkoihin muut ovat joutuneet viime aikoina pettymään, kaksi mainitsi tuon Bossa Novan. Mulla taas tämä käyttäytyi aivan kuin unelma. Ongelmista ei ollut tietoakaan ja lakka peitti jo kahdella kerroksella. Oh the irony... Tämä on kuitenkin tällä hetkellä suosikkini näistä kolmesta hankkimastani brassista sävyn ollessa kummallinen nude/vaaleanpunainen sekoitus, joka tietyssä valossa taittaa jopa harmaanlilaan hiukan. Ihana lakka mielestäni siis. 


1. OPI: Blush Hour (NailSupplies)

Toinen pienen pettymyksen aiheuttaja. Koostumukseltaan hyvin karheaa glitteriä, joten vaatii paljon päällyslakkaa. Sävyltään kuitenkin kaunis paketti.

2. OPI: Rose Of Light (NailSupplies) 

Tämä on vähän kuin rosa versio tuosta yllä olevasti In True Stefani Fashion. Haalean roosaa glitterpölyä ja pieniä neliöitä. Vaikuttaa ainakin tuon yllä olevan Bossa Novan päällä sen verran hopeaan taittavalta, että välttämättä kokoelmassa ei tarvitsisi kumpaakin säilyttää. Luulen, että tumman pohjan päällä eron huomaisi paremmin. 

3. OPI: Alcatraz... Rocks (NailSupplies)

Nopesti yksissä skitleteissä vilahtanut Alcatraz on mielestäni ehdottomasti ostamisen arvoinen tuttavuus. Ei ehkä keväisin mahdollinen sävy, mutta todella kaunis tekstuurilakka. 


1. Essie: Blanc (Sokos)

Blogger tykkää näköjään tehdä tästä kuvasta hyvin harmaasävytteisen, vaikka vääntäisin tänne mitä tahansa kautta, mutta tämä lakka on siis oikeasti puhdas valkoinen. Mulla on pieniä ongelmia sen suhteen, etten halua ostaa Gina Tricotin lakkoja laatikoihini, vaikka se valkoinen kuinka hyvä olisikin. Siksi ostin Essien Blancin valkoisen cremelakan puutteeseeni ja tämä kyllä on ainakin tähän saakka toiminut todella hyvin. Olen siis tyytyväinen.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa.

Jos ensi kuussa edes pääsisi alle kymmeneen lakkaan? Tai siihen, että saisi myytyä edes saman verran lakkoja pois kun tulee ostettua (mikä itseasiassa kyllä taisi tämän kuun osalta onnistua, miittilakoista huolimatta...)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...