31.3.2015

Wait... What? Vesimarmorointia...


Mä vannoin viikko sitten kerrottuani vesimarmorointiyrityksistä, että sitä seuraavaa kertaa voidaan sitten taas odotella vuoden verran. Mitäs sitten kuuluisi tehdä, kun vesimarmorointihammasta alkaa pahasti kolottamaan jo viikon jälkeen ja mieliteko pudotella lakkapisaroita muovikippoon on taas aika suuri. Silloin vesimarmoroidaan! 

Tämän postauksen kanssa voisin lähteä kahdelle eri linjalle, joko "jee jee, mä onnistuin kerrankin ainakin omaa silmää miellyttävällä tasolla" tai sitten "nämä kaikki pienet virheet näissä kynsissä näen". Otan kuitenkin ton ensimmäisen lähestymistavan asiaan, sillä kivempaa on olla tyytyväinen itseensä ja jättää se ylikritisointi ainakin joskus kaapin perälle homehtumaan. 


Syy sille, miksi vesimarmorointi-into alkoi nostaa päätään, on China Glazen Electric Nights kokoelman lakoissa. China Glaze on ensimmäinen main stream -merkki, joka on tuonut omat neon glitter topperit markkinoille tulevaa kesää ajatellen ja niiden kaveriksi samassa kokoelmassa julkaistiin 9 kirkkautta kirkuvaa creme-lakkaa, jotka neoniudestaan huolimatta kuulemma keltaista lukuunottamatta peittää hyvin ilman valkoista pohjalakkaa. 

Jotenkin mystisesti tuo koko kokoelma kotiutui tähän osoitteeseen viikko takaperin ja nähtyäni muutaman vesimarmorointivideon näillä toteutettuna, pakkohan se oli itsekin mennä koittamaan. Kaikki ovat hehkuttaneet viime kuukaudet Pipedream Polishin A Night In Vegas kokoelmaa, jonka pigmenttisen neoncreme-lakat vesimarmoroivat ilmeisesti kuin unelmat. Mä en itseasiassa ole koskaan edes harkinnut noiden lakkojen ostoa, koska A) minä en vesimarmoroi ja B) ainoana ulkomailletoimittavana nettikauppana Edgypolishin kautta tuolle 7 lakan kokoelmalle tulisi tämänhetkisen kurssin mukaan hintaa noin 106 euroa. Sellaiselle ihmiselle, joka vesimarmoroi paljon, voi tuon kokoelman hankkiminen olla ihan fiksuakin, mutta itselleni kelpaa hyvin nämä CG-versiot lakoista. 


Ja mehän sitten marmoroitiin. Hurjan aktiivisena nuorena ihmisenä käytin tähän lauantai-illasta pari tuntia katsoen samalla Downton Abbeyta. Pohjalle tehostamaan värimaailmaa laitoin China Glazen White On White lakan, jonka päälle lähdin marmoroimaan neljällä Electric Nights kokoelman lakalla. Yhden kynnen jälkeen luovutin ajatuksesta saada minkäänlaista itseääntoistavaa kuviota kynsille, vaan annoin mennä vaan testaillen ja virheistä oppien. Missään vaiheessa en kohdannut sitä perinteistä halua heittää vedet seinille ja painua peiton alle mököttämään fiilistä. Kaikki ei mennyt niin kuin strömssössä, mutta suurin osa kuitenkin ja se riitti itselleni ihan hyvin. 


Nämä neljä lakkaa siis marmoroivat paremmin kuin monet muut kokeilemani lakat. Väittäisin, että valkoinen on hyvä pohja näille marmoroinneille, tosin siistiessä saa olla varovainen, ettei kynsinauhojen lähettyviltä siisti liikaa lakkaa, jolloin valkoinen tulee ikävästi esiin. Itsehän onnistuin saamaan valkoista paikoittain esiin. En osaa sanoa, toimisiko esim tämän kokoelman keltainen pohjalakkana, vai vääristäisikö se marmoroinnissa käytettyjä sävyjä, mutta se voisi eliminoida tuon valkoisen terävyyden kynsinauhojen läheisyydestä. 


Jos jotain, niin kirkkaat nämä ainakin on! Mutta juuri sopivan in your face omaan makuuni. 


Vietettyäni päivän marmoroinneissa pelkästään, kaipasin mukaan vähän jotain mustaa tuomaan kontrastia lakkaukseen. Kaivoinkin siis Pueenin 61 laatan eteen, jossa on juuri sopiva kuvio leimaukseen, joka ei peitä liikaa vaan juuri sopivasti. 


Kynsillä:
China Glaze - White on White
China Glaze - Violet-Vibes
China Glaze - Red-Y To Rave
China Glaze - Home Sweet House Music
China Glaze - Daisy Know My Name
Pueen 61 + Konad Black 

Yksi hajamielinen ei tietenkään muistanut ottaa tuohon käytetyt kuvaan kaikkia käytettyjä tuotteita, mutta luotan siihen, että ne tärkeimmät ja kiinnostavimmat tuli ehkä esiteltyä kuitenkin. 

Nyt mieliteko olisi kova iskeä ne kokoelman 5 muuta cremeä testiin marmoroinnin kanssa myöskin. Lähteeköhän mopo keulimaan, jos toisen kerran viikon sisään yrittää onnistua? 

29.3.2015

#ablecs15: Pastels


Pitkästä aikaa julkaisuun pääsee kynnet, joista itse olen hyvin njäh -fiiliksillä. Jostain syystä ei vain nappaa, vaikka lakka on kiva ja leimakin on ihan kiva. 

Mä en tiedä miksi, mutta nämä mun haastepostaukset tuntuvat alkavan harmittavan usein sanoilla "mulla oli idea...". Noh, näihin pastelleihinkin mulla oli idea, joka piti toteuttaa eilen. Tein kuitenkin "varmuuden vuoksi" nämä kynnet perjantaina, jos jostain syystä eilen ei olisikaan ollut aikaa lakkailuille, jotta aikataulussa pysyttäisiin, vaikkei sillä alkuperäisellä idealla mentäisikään. Eilen oli kyllä aikaa lakkailulle, mutta sain tietenkin pakottavan tarpeen vesimarmoroida - kyllä jo toista kertaa viikon sisään - ja ajattelin, että ehkä siihen marmorointi-fiilikseen pitää tarttua, se kun käy yleensä kylässä vain kerran vuodessa. 


Näissä kynsissä pohjana on KBSHimmerin kevätkokoelman Cool Hand Cuke, joka on ihana todella vaalea minttu erikokoisilla ja -mallisilla pastelliglittereillä kuorutettuna. Tämä peitti kolmella kerroksella, mutta luulen, että lopputulos olisi kivempi jos tämän kerrostaisi jonkun vähän tummemman mintun päälle. 


Leima on Pueenin laatasta 51 Konadin mustalla lakalla, jonka sain taas pitkästä aikaa leviämään yhdessä kynnessä aika lahjakkaasti. En halunnut peittää koko pohjalakkaa, joka itsessään on todella kaunis, mutta luulen, että musta leima oli vähän turhan kova konstrasti vaaleaan pohjaan verrattuna. 


Kynsillä: 
KBShimmer - Cool Hand Cuke
Pueen 51 + Konad Black

En mä näitä kynsiä itse vihaa, mutta koska pastellilakat on omia suosikkejani, olisin toivonut voivani tehdä tähän teemaan jotain vähän omaperäisempää kuin millä nyt mentiin. Ehkä pystyn toteuttamaan alkuperäisen pastelli-ideani vaikka ensi viikon pääsiäisteemoitettuihin kynsiin, mihin se saattaisi istua vielä hyvin. Peli ei ole siis täysin menetetty. 

27.3.2015

#ablecs15: My most used polish


Minä ja bloggailu ei olla oltu tällä viikolla oikein yhteistyöhaluisia. Ainoasta alkuviikon postauksesta blogger hävitti tietysti melkein koko tekstin, ja sen jälkeen olen aloittanut naputtelemaan paria postausta, mutta yritykseksi nekin on jääneet. Tälläkin hetkellä voin lähettää terveisiä peiton alta sängystä, jossa jäädyn ja manaan sitä, miten flunssa taitaa tulla taas vierailulle tähän osoitteeseen. Toivottavasti siltä vältyttäisiin, mutta energiatasot lähentelee tällä hetkellä nollaa, minkä vuoksi tähän postaukseen tuskin ihan kamalasti tekstiä jaksan tuottaa. 


Teemana My most used polish olisi varmaan voinut koskea ehkä 5-10 eri lakkaa; sellaisia joita käytän toistuvasti vuodesta toiseen. Musta ja valkoinen ovat varmaan ne oikeasti käytetyimmät, ja ensimmäinen pullo tämän postauksen Essien Blanc lakkaa onkin jo melkein lopussa. Siinä on kohta varmaan enemmän ohentajaa kuin itse lakkaa, mutta aina sieltä löytyy vielä ainakin aksenttikynsien verran lakkaa kynsille. 

Otin siis tuon valkoisen lakan tähän lakkaukseen mukaan ja paritin sen yhteen China Glazen Orange Marmeladen kanssa, joka on ensimmäinen lakka, josta olen ostanut back up pullon aikanaan. Rakastuin tähän lakkaan keväällä 2009 - eli ikää tällä pullolla on jo kuutisen vuotta - ja vaikka viime aikoina tämä ei kovassa käytössä enää ole ollutkaan, on tällä oranssilla mulle paljon tunnearvoa. Ihana glassflecked lakka, joka on yksi niitä harvoja oransseja, joista pidän kynsilläni. 


Paritin näihin vielä oranssin tekstuurin, nimittäin Zoyan Dharan, joka on aika identtinen sävyltään tuon marmelaadin kanssa. Leimat taas löytyivät (taas) MoYoun Tropical-laatasta 08, ja värittelin leimoja vähän OPIn Sheer Tintseillä vielä pääälle. 

Mä en hirveästi perusta hedelmäkynsistä noin niin kuin yleensä. Lakkasin näille kynsille pohjat keskiviikkoiltana ja torstain aikana sain valko-oransseista kynsistäni kaksi "ootko menossa katsomaan tapparan peliä, sun kyntes sopis sinne" -kommenttia. En keskiviikkona tiennyt vielä miten haluan lakkauksen koristella, mutta lähdin hedelmillä mahdollisimman kauaksi sieltä Tappara-linjalta, ihan vaan henkilökohtaisena protestina sille, että ei, nämä ei ole tappara-kynnet


Kynsillä:
China Glaze - Orange Marmelade
Essie - Blanc
Zoya - Dhara
OPI - I'm Never Ambarrased
OPI - Be Magentale With Me
MoYou London - Tropical 08
Konad Balck & White 

Toivottavasti jaksan viikonlopun aikana lakata vielä toiseen teemaan tälle viikolle kynnet. Mulla itseasiassa on jo ihan selkeä visio siitä mitä teen, mutta ongelma on tällä hetkellä se, että mun idea sisältää liukuvärjäystä, ja vihaan kynsinauhojen siistimistä liukuvärjäyksen jälkeen. Suojaan sormet kyllä peel offilla, mutta siitä huolimatta sitä siistimistä on aina ihan liikaa... 

25.3.2015

I Sao Paolo Over There


Tää on taas niitä päiviä, jolloin olisin varmaan tarvinnut härätyskellon muistaakseni, että mulla on blogikin olemassa. Syytän tenttiä ja paria deadlinea tällä viikolla, jotka pakottaneet ihmisen opiskelumoodille vaikka mikä olisi.

EDIT:// Yritetään ehkä uudestaan tän postauksen kanssa. Mulla oli eilen taas vaihteeksi bloggerin kanssa pieniä erimielisyyksiä siitä, mitä julkaistaan, milloin julkaistaan vai julkaistaanko ollenkaan. Näköjään sitten unohdin tarkastaa postauksen julkaisun jälkeen ja blogger oli syönyt paria ensimmäistä lausetta lukuunottamatta koko tekstin. Tiedän, että blogger ei ehkä ole paras mahdollinen (=käyttäjäystävällisin) alusta blogille, mutta jo kohta 7 vuotta bloggerissa blogattuani, en vain halua opetella esim wordpressiä. Jos ongelmat jatkuu, saattaa tosin olla pakko. 


Kynsille pääsi siis viikonloppuna lakkaus, joka ei ole sitä olennaisinta minää, mutta josta kuitenkin tykkäsin ihan hurjana. OPIn viime kevään kokoelman I Sao Paolo Over There on himottellut mielessäni jo pitkään, mutten vain koskaan ole tilannut sitä, koska perus maanläheiset sävyt usein tilauksissa korvaantuvat kirkkaammilla lakoilla. Jenkeistä löysin tämän sitten alesta ja päätin, että ei niin keväisenä sävynä tämä on hyvä "käyttää pois alta" käyttämättömistä ennen kun lämpötilat lähtevät uudestaan nousuun. 

Lakka oli äärimmäisen hyvälaatuinen creme, joka peitti melkein yhdellä kerroksella. Näissä kynsissä lakkaa on kaksi kerrosta. 


Skitletteen kaveriksi halusin kultaa ja ensimmäinen kultainen tekstuuri, joka mieleeni tuli oli OPIn Honey Ryder. Tuo lakka on jäänyt vähälle käytölle, mutta ansaitsee silti paikkansa kokoelmassani kultaisena tekstuurina. Ajattelin ensiksi leimata valkoisen päälle kultaisen leiman, mutta tulin siihen tulokseen, että lopputulos saattaisi olla liian kultainen, halusin kuitenkin pitää pääpainon tuossa mutalakassa. 

Ainut ruskea leimalakkani on Konadilta ja se oli aivan liian puhdas ruskea ja punertava Paoloon verrattuna, joten päätin testata miten tuo OPI leimaa, peittihän se niin kauniisti kynnet ensimmäisellä kerroksella. Noh, kuten kuvista voi päätellä, ei se leimaukseen pigmenttisyydestään huolimatta liian hyvin sovi, mutta tykkäsin kynnen tyveä kohti vaalenevasta leimasta sen verran paljon, että jätin kynnet tällaisiksi. 


Kynsillä: 
OPI - I Sao Paulo Over There
OPI - Honey Ryder
Essie - Blanc
Pueen 54
Kultaiset niitit

Pakotin itseni kerrankin hakemaan leiman jostain muusta kuin MoYoun laatoista. Mulla on vajaa 20 MoYouta ja ne ovat laadultaan ihan mahtavia, mutta siitä huolimatta ei saisi unohtaa kaikkia niitä muita laattoja, joita kokoelmassa jo on. Pueenin Stamping Buffet sarjan laatat on toisia suosikkejani, joten sieltä löysin kivan kukkakuvion kynsille. 

Vaikkei nämä kynnet ole ihan sitä perinteisintä Sallaa, tykkäsin näistä silti ihan hirveästi kynsillä. Juuri sopivan rauhalliset sävymaailmaltaan, muttei silti pätkääkään tylsät. Onko muut samaa mieltä? 

22.3.2015

#ablecs15: Nothing But Purple


Wuhuu, nyt voin olla taas tyytyväinen itseeni, olen saanut kirittyä haasteessa kiinni aikatauluun, tosin pahaa pelkään, että asiaa juhliessani jään taas jossain kohtaa jälkeen. Olisi aika tyypillistä itselleni nimittäin. Onhan tässä vielä kymmenen viikkoa jäljellä haastetta, joten eiköhän elämä iske taas väliin jossain vaiheessa. 


Haasteteemana Nothing But Purple tällä kertaa siis vuorossa ja mulla oli selkeä visio siitä mitä haluan - minä haluan vesimarmoroida. Kuten kuvista voi päätellä, eilen ei eletty onnellisten tähtien alla ja noin puoli tuntia marmorointikokeiluja tehtyäni tulin siihen tulokseen, että mua ei vain ole luotu siihen hommaan. Lukuisat instagram-käyttäjät tekevät siitä ihan liian helpon näköistä, mutta mitä ikinä eilen yritinkään, homma ei ottanut onnistuakseen. 

Niimpä valitsin siis plan B:n, liukuvärjäyksen, jonka kanssa harvemmin suurempiin ongelmiin törmää. Nyt lakat yrittivät kyllä kuplia vähän, mutta päällyslakka onneksi korjasi senkin ongelman. Liu'ussa pohjalla on OPIn You're Such A Budabest yhdellä kerroksella ja päälle töpöteltynä on Hawaii kokoelman violetit Hello Hawaii Ya? ja Lost My Bikini In Molokini. 


Toinen varma vaihtoehto on leimaaminen - tai tarkemmin sanottuna MoYoun laatat ja China Glazen Romantique lakat. Viime aikoina olen törmännyt lähinnä vain loistavasti leimaaviin laattoihin, joten leimaaminen on nykyään nopeaa ja huoletonta.

Eilenkin satuin katsomaan kelloa 00:17 pohtien, että kohta pitää iskeä ne leimat kynsille ennen kuin nukahdan ja 00:26 kävin takaisin sängylle makoilemaan ja siistimään ylimenneitä leimoja. Alle kymmeneen minuuttiin mahtui siis pari minuuttia laiskuutta, leimauskamojen hakeminen, kymmenen kynnen leimaaminen, kamojen putsaus ja paikalleen laitto. Harvoin ihan noin nopea olen, mutta tällä kertaa kaikki pelasi yhteen loistavasti. Leimauslakkana itselläni toimi China Glazen Harmony ja laattana MoYou Londonin Pro 06. 


Kynsillä:
OPI - You're Such A Budabest
OPI - Hello Hawaii Ya?
OPI - Lost My Bikini In Molokini
China Glaze - Harmony
MoYou London - Pro 06

(Selvästi taito ottaa kuvia, siten että pullojen etiketit olisivat suorassa, on katoava taide omalla kohdallani.)

Nykyään paljon skitlettejä ja aksenttimanikyyrejä tekevänä, kaikissa kynsissä sama koristelu tuntuu pirteältä vaihtelulta. Ja vaikka normaalisti olen loistava myymään aina kaikki violetit cremeni eteenpäin, kannattaisi niitä säilyttää ehkä vähän useammin, näiden ollessa todella kivat kynnet. 

20.3.2015

#ablecs15: I Thought I'd Never...


... fell for indie polishes!

Kuka maksaa lakasta mitä tahansa kymmenen ja kahden kymmenen dollarin väliltä?
Suurin osa niistä sisältää vaan kamalasti glitteriä, jotka näyttää kynnellä lähinnä kummalliselta!
Miksi maksaa kun samantyyppisiä lakkoja saa halvemmalla muiltakin merkeiltä? 
Kaikki tuntuu hurahtaneen, mutta en minä ainakaan! 

Varmaan jokaisen näistä lausahduksista olisi voinut kuulla suustani vielä reilu vuosi sitten. Silloin kun omien indieideni määrä oli vielä yhden käden sormilla laskettavissa. Tällä hetkellä totuus on hieman eri - tai aika paljonkin eri. 


Maailma hurahti indieihin jossain siinä vaiheessa kun itse en seurannut lakkaamaailmaa kovin aktiivisesti, joten putosin tavallaan kärryiltä jo alkuvaiheessa. Kun taas hyppäsin lakkamaailman mukaan, näin indieissä lähinnä huonon saatavuuden, korkean hinnan ja glitter-oksennukset ja päätin boikotoida niitä sen takia. Sillon en tajunnut yhtään mistä se hinta ja saatavuus esimerkiksi muodostuvat. 

Emily De Mollyn Cosmic Forces vei kuitenkin sydämeni ihan täysin ja sen myötä aloin hyväksyä, että kauniita indielakkoja on olemassa, mutta hinta edelleen postikuluineen kirpaisi niin paljon, että vain hyvin harkitut ostokset löysi kotiin ensimmäisen vuoden aikana. Sitten tapahtui se lopullinen hurahdus ja mun yksi helmerin laatikko indieille ei enää riitäkään kaikille merkeille. Hups.

Edelleenkin olen tutustunut aika varovaisesti eri merkkeihin, mutta monilta merkeiltä lakkoja alkaa olla kokoelmissa jo useampia kappaleita. Tässäkin postauksessa näkyvä KBShimmer on kohtuullisella hinnallaan ja upeilla lakoillaan vallannut yhden lakkalaatikkoni jo kohta puolilleen. Väittäisin, että edelleen vähintään 80% indielakoista on sen verran sillisalaatteja, etteivät ne oikein miellytä omaa silmääni, mutta silti se jäljellejäävä viidennes sisältää jo aika tuhottomasti valinnanvaraa. 


Näihin kynsiin halusin jotain yksinkertaista ja rauhallista, jotta kaksi kaunista indietä saavat puhua puolestaan. Korallipinkki Blush Money on KBShimmerin uudesta kevätkokoelmasta. Siinä on hentoa holokimallusta juuri sopivasti siten, että se ei ole holo, muttei myöskään tippaakaan tylsä. Sinällään tämä lakka on hauska, koska pullossa tämä on mielestäni korallipinkimpi ja tummempi, kun taan kynsillä sävy vaalenee hiukan ja ainakin omaa ihonväriäni vasten siihen tulee persikkainen kajo. 

Toinen kynsillä edustava lakka on Cirquen Mirror Mirror, jolle vähitellen alan jopa lämmetä. Vieläkään en tajua, miten tämä pullossa ihan hopeiselta näyttävä lakka saaomaa ihonsävyäni vasten todella kultaisen olomuodon, mitä ei auta välttämättä tuo hopeisten niittien läsnäolo. 

Kuitenkin, mitä pienistä. Molemmat lakat on kauniita ja olen hyvin onnellinen, että ne omasta kokoelmastani löytyy. 


Kynsillä: 
Cirque - Mirror Mirror
KBShimmer - Blush Money
Hopeat niitit

(Nyt voin taputtaa itseäni olkapäälle, koska ollaan takaisin ajan tasalla haasteen kanssa... Olettaen, että saan viikonloppuna toteutettua myös toisen tämän viikon haastelakkauksen. Mikä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla voisi päästä purkamaan noita koneelle kasautuneita kuvia, joita en ole "ehtinyt vielä julkaista...)

18.3.2015

#ablecs15: Nature's Wonders


Mitä pidemmälle pääsen tän kevään lakkaushaasteen kanssa, sitä enemmän tunnun soveltavan teemoja "vähän sinne päin". Tai tuo on ehkä vähän väärä ilmaisu, idea näihin lähti nimittäin vesiputouksista, joten eikö waterfall -kynnet ole ihan oikeutetut? 


Mulla on kaksi paikkaa, jotka on ykkössijalla mun unelmamatkakohteina: Kanada ja Uusi-Seelanti. Mun au pair perheen äiti Pariisissa, joka on itse kanadalainen nauroi mulle, kun kerroin, että haluan ihan kamalasti matkustaa Kanadaan. Suomalaiset kun harvoin haaveilevat paikoista, jotka löytyy samoilta leveysasteilta kun tämä meidän valtio. Mä kuitenkin haluaisin ihan hirveästi päästä Quebeciin, koska se vaikuttaa aivan ihanalta paikalta ja sen lisäksi haluaisin nähdä Niagaran putoukset. Kaikkine kasinoineen, hotelleineen ja turisteineen, nuo putoukset on olleet mun bucket listilla jo pitkään. Lähimmäksi mitä vesiputouksia olen päässyt oli viime kuussa New Yorkissa 9/11 Memorial, joka käsittää kaksi Yhdysvaltojen suurinta rakennettua vesiputousta. Kaikessa koruttomuudessaan tuo muistomerkki oli todella hieno ja olisi kiva joskus päästä ihan luontoon näkemään se veden voima.  


Näihin kynsiin lisäsin vielä pohjalle toista luontoon sijoittuvaa lakkaa, nimittäin Snow Way:ta KBShimmeriltä. Vaikka tällä hetkellä imenkin kaiken tarjolla olevan auringon itseeni ja nautin siitä, että kevät tekee tuloaan, olen edelleen sitä mieltä, että ensilumi ja talvi muutenkin, ovat vuoden ihaninta aikaa. 

Snow Way:ta on pohjalla kolme kerrosta ja waterfall on tehty Orlyn Instant Artist lakoilla siihen päälle. Mä en ole vielä kovin hyvä tekemään noita waterfalleja, viivoista tulee väkisinkin vähän kiemuroita ja liian saman mittaisia, mutta eiköhän pienellä harjoituksella päästä eteenpäin. Tykkäsin näistäkin kyllä jo itsessään paljon. 


Kynsillä: 
KBShimmer - Snow Way
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Platinum Glitter
Orly Instant Artist - Light As A Feather
Orly Instant Artist - Blue J 

Nyt tosiaan ollaan saatu viime viikonkin teemat haasteesta taklattua ja tässä olisi vielä neljä päivää aikaa saada myös tämän viikon teemat lakkailtua. Nyt siis vihdoin alan päästä taas lakkaamisen makuun, mikä on hyvä juttu. Ja samalla olen onnistunut myös yhdistämään testaamattomia lakkoja teemalakkauksiin, missä alussa itselläni oli vaikeaa :) 

16.3.2015

#ablecs15: Textured


Taas aloitellaan uutta viikkoa viime viikon teemoilla. Mun kunnianhimoinen tavoite kiriä viikonlopun aikana vesittyi vähän sillä, että päätin ottaa swatch-tikut kauniiseen käteen ja päivittää niitä vähän tähän päivään. Oon viimeksi swatchaillut ehkä päällä vuosi sitten yhtään mitään, vähän vielä kauemman aikaa sitten oikein kunnolla, ja rehellisesti on sanottava, että mun koko kokoelma ei ole tainnut koskaan olla tikuilla. Nyt sitten parina iltana repäisin noin 120 lakkaa tikuille, eikä jotenkin aikani niissä kynsilakkahuuruissa viettäneenä oikein enää jaksanut lakkailla kynsiä pahemmin. 

Nyt loppui tikut kesken (minä kun luulin, että niitä on vielä varastossa) joten jää nähtäväksi jääkö tämäkin inspiraatioprojekti kesken ennen kuin uusi erä tikkuja löytää kotiin saakka. 


Nappasin kuitenkin vielä eilen illalla kiinni siihen viime viikon helpompaan haasteteemaan, eli tekstuuriin ja vaikka tässä varmasti olisi voinut leikitellä vaikka millä pinnoilla lakkauksessa, mentiin nyt sen helpoimman kautta, eli ihan vaan tekstuurilakoilla. Nuo tekstuuriliukuvärjäykset on ihastuttaneet mut helppoudellaan - vaikka noita kimaltavia Zoyia on kaikkea muuta kuin helppo siivota kynsinauhoilta - ja samaan lakkaukseen halusin yhdistää OPIn Suzi Shops & Island Hops lakan uudesta kevään Hawaii kokoelmasta.

Suzi on ihana baby pink, jossa oli jotakuinkin moitteeton koostumus. Lakkaa on kaksi huoletonta kerrosta kynsillä ja aika minimaalisilla siistimisillä pääsin tämän kanssa. Onko se uniikki? No ei varmasti. Löytyisikö mun kokoelmasta sille dupe? Mitä luultavimmin. Olisi helpompi tarkistaa jos ne tikut olisi ajan tasalla, mutta olettaisin, että dupeja tälle kyllä löytyy. Tarvitsenko tämän? En välttämättä. Mutta... se on ihana. Ja aion pitää sen. Vaaleanpunaisiahan ei koskaan voi olla liikaa? 

Liukuvärjäyksessä taas edustaa Zoyan Tomoko, Vespa ja Kikon 636 tekstuurit. Ehkei ollut paras idea sekoittaa kimaltavaa ja mattaa tekstuuria, mutta halusin minttua vaaleanpunaisen kaveriksi, joten pakko oli yrittää. 


Pahoittelen, että tää on heti toinen postaus putkeen, jossa esittelen jotain Bornprettystorelta saamaani, mutta tuo vaaleanpunainen on huutanut testaamattomissa kavereikseen näitä yksinkertaisia water decaleja

Tulipahan taas muistutettua itseäni miksi prefeeraan leimausta decalien ohitse. Vaikka decalit on kauniita, mä vihaan niiden vedessä kastelemista ja no matter what I do, ne muuten jämähtää kynnellä tasan siihen, mihin ne ensiksi koskee. Ei vaikka kuinka kastelisin kynnen pintaa tai tekisin muita temppuja... Onneksi nämä kuviot meni ainakin jossain määrin niihin kohtiin minne tahdoinkin, mutta silti. Leimat on vaan enemmän mun juttu, vaikka decaleilla toki saa usein moniuloitteisempaa jälkeä. 

Laadusta en ihan hirveästi osaa kommentoida, en kokenut näitä mitenkään paremmiksi tai huonommiksi kuin mitkään aiemmin testaamani decalit. 5/6 ei sanoneet päällyslakasta mitään, mutta sen viimeisen sain hiukan sulamaan päällyslakalla kun piti oikein testaamalla testata kuinka herkkiä decalit on. Jokainen voi ehkä arvata, että ei ne decalit hirveesti tykkää, jos melkein kuivalla sudilla niiden päältä useamman kerran sivelee, mutta tulipahan sekin testattua. 

Hintaa näillä on tällä hetkellä $1,59 alessa ja koodilla AZNW10 voi napata vielä 10% siitä hinnasta pois. 


Kynsillä:
OPI - Suzi Shops & Island Hops
Zoya - Tomoko
Zoya - Vespa
Kiko - 636 Mint
Water Decals

Näin jälkikäteen tulevia teemoja katsellessa, nämä kynnet olisi sopineet aika loistavasti myös yhteen tulevaan teemaa, mutta onneksi minttu ja vaaleanpunainen on yksiä suosikkiyhdistelmiäni kynsillä, joten tuskin tulee olemaan vaikeaa käyttää samoja värejä toistamiseen :) 

14.3.2015

#ablecs15: Turquoise




Perästä tullaan edelleen haasteen kanssa. Pahoitteluni myös siitä, jos lukijoista tuntuu, että koko blogi on ollut parin viime viikon ajan täynnä vain haastekynsiä ja ostoksia. Siltä ainakin itsestäni on tuntunut.

Olen yrittänyt ylläpitää sellaista joka toinen päivä postaus -tahtia blogissa, joka aina tarvittaessa on sattunut venymään joka kolmanteen päivään ja välillä vähän senkin yli. Se tarkoittaisi 3-4 postausta / viikko ja jos haasteesta tulee jo pari postausta, ei siinä hirveästi jää tilaa muille jutuille. Jos aikaa vain vuorokaudessa olisi vähän enemmän kuin nyt, postailisin mielelläni joka päivä ja käyttäisin enemmän aikaa kynsiin.


Sen takia tosiaan haasteessakin ollaan viikon myöhässä teemojen suhteen ja tänään olisi vuorossa turkoosi lakkaus. Mä en tajua mikä siinä on niin vaikeaa, että jos teemaksi sanotaan joku tietty väri, mieliteko on ihan kaiken muun sävyisiin lakkoihin paitsi niihin, joita olisi lupa käyttää. Mä pidän turkoosista, kuvittelin että mulla on paljon turkooseja lakkoja, mutta silti, tein ensiksi torstaina aika lahjakkaasti feilanneetta sini-valkoiset kynnet - niin, niiden piti sopia muka teemaan - ja eilen sitten uudella yrityksellä. 

Lakaksi nappasin China Glazen The Giver kokoelman turkoosin Capacity To See Beyondin. Tuo The Giver kokoelmana edelleen kyllä miellyttää omaa silmääni, mutta eipä ole testausta enempää tainnut tulla niitäkään testatuksi. Tällä lakattaessa taas muistin, miten kivoja nämä cremet onkaan. Kaksi kerrosta ja super helppo lakattavuus: lakkaa meni just sen verran kun halusin juuri niihin kohtiin mihin halusin ja hyvin minimaalisesti piti siistiä mistään kohtaa. Ja sama juttu mustan Kikon 275 lakan kanssa. 

Mä oon viime viikkoina lakannut kynsiäni niin nopeasti niin kummallisissa ja epäergonomisissa asennoissa ihan vain, että kynsillä olisi jotain suojana, joten pitkästä aikaa kun sai lakata tutussa asennossa hyvinkäyttäytyvillä lakoilla, oli fiilis todella hyvä. 


Koska turkoosi ja kulta sopivat loistavasti yhteen, nappasin kultaisen leimauslakan ja Bornprettystoren BP-L-007 laatikosta mukaani ja aloin taas pitkästä aikaa leimaamaan. Tai noh, pitkästä ja pitkästä aikaa, mutta musta tuntuu, että siitä on taas ollut pitkä aika.

Kun sain valita tuotteita testiin BPS:ltä, tiesin, että haluan tämän Damask -kuvioita täynnä olevan laatan. Joskus nuorempana mä rakastin tätä kuviointia ja nyt en enää sitä kovin laajalle pinnalle tapetoisi, mutta kynsissä se toimii loistavasti. 

Ja niin toimi myös laatta. Nostin kuvion yhteensä neljälle kynnelle ja kaikki kynnet sain kerralla leimattua nätisti. Muutamia ihan mikroskooppisen pieniä reikiä on ehkä parissa kohdassa, mutta niitäkin löysin vasta pidempään kynsiä tarkasteltuni. 

Tässä laatassa kuvioilla on ylärivissä kokoa 14,5mm x 18mm ja kahdessa alemmassa rivissä 14,5mm x 16mm. Eli sama asia ärsyttää edelleen, kuin aiemminkin, eli kuvien eri koot laattojen välillä - ja niiden sisällä. Tässäkin laatassa kaikki kuviot on sopivia omille lyhyille kynsilleni, eli sinällään ongelmia ei tällä hetkellä ole, mutta toivoisin stantardi-kokoisia kuvioita, jotta olisi helppo tietää kerralla kaikkien laattojen suhteen mahtuuko kuvat kynnelle vai eivät.

Suora linkki laattaan löytyy siis tästä, hintaa tällä on $5,99 mutta koodilla AZNW10 saa 10% hinnasta sahattua pois :) 


Kynsillä:
China Glaze - Capacity To See Beyond
Kiko - 275 Black
Barry M - Gold Foil
Konad - White
BP-L-007

Tällaiset haastekynnet olisi siis viime viikon toiseen teemaan. Mulla ei hirveästi ole aikaa ollut muiden blogeista näiden teemojen kynsiä katsella, mutta olettaisin, että aika moni olisi yhdistänyt kultaa ja turkoosia. Pitääkin mennä seuraavaksi tutkimaan muiden haastekynsiä ja yrittää pitää itsensä vähän paremmin ajan tasalla tulevalla viikolla :) 

11.3.2015

#ablecs15: Sporting


Palataanko taas ruotuun blogin puolelle? On tullut mentyä taas vähän liian suurella vaihteella liian pitkään, ja nyt on onneksi vihdoin muutama päivä aikaa vain olla, tekemättä liiemmin mitään.

Onnistuin tosiaan buukkaamaan kaksi matkaa melkein päällekäin, joista ensimmäisen aiheuttama jet lag teki tuhojaan aina siihen saakka kun piti uusiksi lentokoneeseen kiivetä. Eilen, palattuani edellisenä yönä kotiin, nukuttuani vihdoin hyvin ja purettuani kaksi matkalaukullista omaisuutta sinne, minne ne kuuluu, alkoi vihdoin tuntua taas siltä, että palaset alkaa taas olla jollain tasolla kohdillaan. Silloin on hyvä palata myös blogin pariin. 


Multa jäi tosiaan viime viikolta toteuttamatta molemmat #ablecs15 teemat, joten ajattelin tän - ja luultavasti myös ensi - viikon aikana olla tehokas ja ottaa tahdin taas kiinni. Asiaa tosin ei helpota se, että testaamattomissa olisi hirveästi kivoja lakkoja, enkä jotenkin osaa yhdistää teemalakkauksien keksimistä ja käyttämättömien testaamista toisiinsa. Ehkä mä tässä kevään mittaan vielä opin.

Ensimmäisenä rästiteemana jutellaan kuitenkin urheilusta. Mulle oli itsestään selvää, että nämä kynnet edustavat jollain tavalla omaa suosikkijoukkuetta sen ainoan lajin puolelta, jota oikeasti jaksan edes melko aktiivisesti seurata. Jääkiekko on se mun juttuni, tosin viime aikoina olen alkanut myös hyväksyä lentopallon mm-kisat jo sinne "voisi vaikka seurata" -listalle. 

Sm-liigaa taas on tullut seurattua Ilveksen tyttönä jo kohta parin vuosikymmenen ajan. Miksi? No koska koska Salla noin viisi vuotiaana ei voinut kannustaa samaa joukkuetta kuin isänsä. Mun ensimmäinen suosikki ikinä oli Kalpa, koska niiden logo muistutti koiraa. Sen jälkeen kun Kalpa putosi sarjasta, kannatin Jokereita, koska ne pelasi silloin vielä hopeisilla kypäröillä. Pitää rakastaa tätä lapsen logiikkaa, mutta sitten kun Jokereilta kiellettiin metallinhohtokypärät, iskä käski valitsemaan Ilveksen ja Tapparan välillä, koska tamperelaisena ne oli ne kaksi ainoaa oikeaa vaihtoehtoa. Noh, isä on Tapparan mies henkeen ja vereen, joten pakkohan se oli kiusallaan se toinen valita. Ja jostain kumman syystä siinä valinnassa ollaankin sitten pysytty jo pari vuosikymmentä. 


Tiedän, että Ilves on nykyään logona enää keltamusta, mutta koska noita keltaista ja mustaa logoissaan kantavia sm-liiga -seuroja on useampia, halusin lisätä myös sen vihreän lakkaukseen. Pohja on Essien Mademoiselle tasaisen pohjan antamaan ja kärkeen värittelin dotting toolin avulla Zoyan Pixie Dusteja keltaisena, mustana ja vihreänä. Tavaoite ei ollut varsinainen dotticure vaan enemmän vähän sellainen "epämääräisiä täpliä" meininki. 

Mulla tosiaan kynnet koki tässä reissatessa ihan totaalikuoleman ja nyt mennään taas niin lyhyillä versioilla, että ranskalainen manikyyri ei ehkä ollut se imartelevin mahdollinen vaihtoehto näihin. Toisaalta, jos tuota vihreä-kelta-mustaa teemaa olisi kamalan paljon suuremmalle alueelle jatkanut, olisi lopputulos saattanut julistaa enemmänkin jamaikalaisen kulttuurin ilosanomaa kuin suomalaista jääkiekkojoukkuetta... Oli miten oli, ainakin olen tyytyväinen, että yksi niistä "vaikeammista" teemoista tässä haasteessa on nyt takana - ilman että feilasin homman ihan täysin. 


Kynsillä:
Essie - Mademoiselle
Zoya - Solange
Zoya - Chita
Zoya - Dahlia
Nail Vinyls - French Tip  

5.3.2015

Ostoksia kaukaa kotoa

Mun on myönnettävä, että ostopostaukset blogeissa on yleensä mun suosikkeja. Jotenkin vaan tykkään hurjasti katsella lakkapullojen kuvia ja lukea usein syitä siihen, miksi mitkäkin lakat on hankittu. Se on vain kivaa. Yleensä tykkään jukaista omat postaukset aina kuun vaihteessa - no, voisihan tämän vielä kuun vaihteeksi ehkä jollain tasolla lukea - mutta tietoisesti valitsin reissuostosten esittelemisen erikseen. Sisällytin lisäksi tähän muut kosmetiikkaostokset, vaikkei niitä kovin paljoa ole, jos ihmisiä sattuu kiinnostamaan. 

Olin tosiaan viikon verran reissussa New Yorkissa, mitä vähän varjosti sairastelu: kävin nimittäin lävitse melko ärhäkän kurkunpääntulehduksen, jossa kuulemma kuulostin dinosaurukselta ja kylmässä hengittäminen tuntui kuin joku olisi leikannut kurkkua auki tylsällä veitsellä, ja viimeistelin homman vielä flunssalla. Jaksoin onneksi päivittäin kyllä liikkua jonkin verran, etenkin jos pysyttiin sisätiloissa; ja omaksi onnekseni kohde oli itselleni sen verran tuttu, että ei jäänyt sellainen fiilis, että jotain olisi jäänyt näkemättä sairastelun takia. 

Lääkkeiden pehmentämä pää ei tosin ihan aina pysynyt perillä mitä sitä olikaan tullut ostettua aiemmin ja ostin muutaman huulirasvan ja muutaman käsivoiteen. Eiköhän nekin kuitenkin käyttöön mene. Lisäksi lakoissa suosin merkkeinä Essietä ja OPIa. Drugstoreistahan löytyy lukuisia merkkejä, joiden hinnat lähtee aina $0.99 mutta tiedän itseni ja sen, että markettilakat jää yleensä itselläni laatikkoon valitettavasti, joten mielummin maksoin vähän enemmän per pullo ja tiedän, että lakat tulee käyttöön.  


Coat Couture, Sable Collar, Bangle Jangle, Toggle To The Top

Ensimmäinen on uudesta Cashmere Matte kokoelmasta, jonka lakat eivät itseäni pahemmin sytyttäneet. Tämä Coat Couture kuitenkin nappasi, joten sen olin valmis täyteen hintaan ostamaan. Essieillä on hintaa noin $8,50 ainakin New Yorkissa (hinnat voi vaihdella kaupungeittain / osavaltioittain) joten täyteen hintaan en mitään muuta päätynyt ostamaan. En ole kovin suuri Essie fani, joten ne sai jäädä muuten kauppaan. Kolme muuta löysin TJ Maxx nimisestä kaupasta, joka myy edellisten kausien ylijäämätuotteita, ja hinta oli yli puolet halvempi. Sable Collaria olen katsellut jo pidempään, kaksi muuta vain miellyttivät silmää yksinkertaisesti. 


Where's My Blanket, The Glittering Night (Metallic 4 Life), So Elegant, Haven't The Foggiest, I Sao Paulo There

Samaisesta kaupasta nappasin yhteensä 5 OPIa myös mukaan. Näistä hopeista Haven't The Foggiestia lukuunottamatta jokainen näistä lakoista on ollut mulla mielessä jo hetkisen, mutta en vain ole tullut hankkineeksi. Nyt kuitenkin sain kaikki mukavaan 58% alennukseen. (Jos siis osaan matikkaa enää yhtään, koska epäilisin vähän omia laskukaavojani :D) Kaksi viimeistä tuli tuplapakkauksessa, ja koska tuota Brazil kokoelman ruskeaa olen havitellut jo pitkään, ajattelin, että ei sillä niin väliä, jos maksaa noin 7 euroa kahdesta OPIsta vaikka toinen ei himotuslistalla ollutkaan. Ehdin sillä jo lakata, ja saa kyllä ehdottomasti jäädä kokoelmaan, vaikkei olekaan sävy, jota tyypillisesti käytän.

Toinen lakka taas on ensimmäinen mystery OPIni. Parin viime vuoden aikana on käynyt ilmi, että OPI on uudelleennimennyt joitain olemassa olevia lakkasävyjä, ilmeisesti voidakseen myydä niitä, vaikka sopimus yhteistyökumppanin - tässä tapauksessa Nicky Minajin - kanssa on jo päättynyt. Mm Katy Perry, Nicky Minaj, Spiderman ja Shrek kokoelmien lakkoja on löytynyt myynnistä uusilla nimillä varustettuina, eikä OPI "myönnä" näiden olemassaoloa, mutta silti niitä on luotettavilla jälleenmyyjillä myynnissä ihan aitoina lakkoina. Lisää aiheesta voi katsoa tästä postauksesta, jos kiinnostaa. 

Suomessa näihin tuskin tullaankaan törmäämään ja ajattelin, etten koskaan joudu "ottamaan kantaa" asiaan (=ostamaan tai ostamattajättämään), mutta nyt sitten pääsinkin dilemman eteen. Päädyin ostamaan yhden lakan, koska kyseessä oli sävy, jota olen himoinnut pienen ikuisuuden. Vähän outoa toimintaa OPIlta, mutta toisaalta, jos voin saada jo lopetetun lakkasävyn kohtuuhintaan sen nimen vain muututtua, mielummin maksan siitä ja uudesta nimestä kohtuullisesti kuin riistohinnan jossain toisaalla alkuperäisellä nimellä. 


Sorry, I'm Fizzy Today, Just Lanai-ing Around, That's Hula-rious, Suzi Shops & Islang Hops, Hello Hawaii Ya?, Lost My Bikini in Molokini

Ensimmäinen oli muistaakseni toisen päivän ostos, koska en pakannut lakkoja mukaan ja vanhat lakkaukset olivat jo lohkeilleet pahasti ja jotain uutta piti saada kynsille. Nappasin siis nopeasti kaupasta mukaan vain jotain, mitä olin suunnitellut ostavani joskus.

Uudesta Hawaii kokoelmasta taas nappasin viisi kiinnostavinta sävyä mukaani. Olin ajatellut, että kävelen vain kauppaan sisään ja kuun alussa julkaistua Havajia olisi tarjolla joka paikassa. Ja kattia kanssa. Monessa paikassa oli kyllä OPIn standejä, mutta lakkoja tarjolla vain tosi huonosti, mm. Fresh Frog Of Bel-Airia alkuperäisestä joulun 2011 kokoelmasta. Ei missään Hawaiita. Viimeisenä kokonaisena päivänä ajattelin sitten meneväni käymään uusiksi siellä, mistä tuon Fizzyn ostin ajatuksella "noh, siellä oli useampia kivoja sävyjä, kun nyt sitten en yksinkertaisesti niitä kevätkokoelman uutuuksia löytänyt mistään niin ehkä löydän sieltä edes jonkun kivan sävyn vielä". Noh, kun pääsin paikalle, tyttö juuri täytti displayn uusilla lakoilla ja hyökkäsin heti paikalle, kun kaikki oli valmista. Tiesin usemman swatch-videon katsottuani aika tarkkaan mitä haluan ostaa, mutta ajattelin, että livenä mieli voisi muttua. Ei se tosin muuttunut ja nämä viisi lähtivät kotiin mukaani. 


Kiss: Black, White & Silver Glitter, Matte About You, Bonder ja Primetime

Kissin nail art lakat on Orlyn lakkojen lisäksi suosikkejani. Tämä setti ei maksanut muutamaa dollaria enempää ja koska musta ja valkoinen nail art lakkani on ihan finaalissa, ajattelin napata tämän mukaani ennen kuin saan Orlyjä tilattua.

Essien Matte About You taas on suosikkini mattalakoista. Nykyinen Rimmelini toimii vähän silloin kun se sattuu hyvälle tuulelle ja muutenkin se asuu siskoni luona melkein enemmän nykyään kuin omassa laatikossani, joten saatan testamentata sen eteenpäin ja siirtyä tähän vanhaan suosikkiin.

Orlyn Bonderin nappasin mukaan, koska se toimii tosi hyvin omilla kynsilläni. Saa tosin jäädä odottamaan vuoroaan, koska mulla on tällä hetkellä käynnissä operaatio käytä vanhat tuotteesi ennen kuin ostat uusia, tämä pääsee siis käyttöön kunhan olen saanut muutaman muun aluslakan alta pois. Primetimesta taas en ollut aiemmin kuullut, primerit kun yleensä mielletään rakennekynsien kanssa käytettäviksi. Tämä kuitenkin lupaa tasoittaa kynnen ph-tasapainoa ja poistaa öljyjä kynsiltä, jotta lakka pysyisi kynsillä paremmin. Mulla on viimeisen vuoden ollut ongelma lohkeilevien lakkojen kanssa ja tiedän että vika on omissa kynsissäni, ei niinkään lakoissa, joten uteliaisuudesta ostin testiin tämän. 


Sitten niihin muihin ostoksiin:

Maybellinen suomessakin myytävät superpigmenttiset Vivids huulipunat on yksiä suosikkejani silloin kun tykkään, että huomio kiinnittyy huuliin. Okei, olen vuosisadan tylsin meikkaaja noin niin kuin ylipäätään, joten se on yleensä huulet tai ei mitään mihin se huomio kiinnittyy. Näitä löysin noin puolella suomen hinnasta, joten mukaan lähti Fuchsia Flash, Vibrant Mandarin ja Hot Plum. Mulla on näitä pari jo ennestään ja nyt ehkä vähän harmittaa etten ostanut vielä niitä paria sävyä, joita pyörittelin kaupassa. 

Cosmetic Company Outletista taas mukaan tarttui MACin Angel ja Oblivion sekä Translucent puuteri. Musta tuntuu aina Macin tiskillä, että vaihtoehtoja on ihan liikaa valittavaksi, joten päädyn yleensä aina kotiin tyhjin käsin, joten CCO:n pienempi valikoima auttoi tekemään ostopäätöksiä helpommin. 


Bath & Body Workiksista kävin lähinnä hakemassa pari kynttilä matkaan, mutta kassalle löysi myös pieniä superhyväntuoksuisia käsidesejä (5kpl/$5) ja pari minirasvaa + eukalyptus suihkusaippua/vaahto. Jälkimmäisen piti kylvyn muodossa auttaa avaamaan tukkoista nenääni ja kurkkua, mutta eipä meidän kylpyammeessa saanut tulppaa kiinni siten, että siellä olisi voinut kylpeä -.-'' En ole varsinaisesti kylpijä-tyyppiä, joten sinällään ei harmittanut, mutta hemmetti siitä huolimatta :D 


Ecotoolsin puuteri ja poskipunasiveltimet on mulla päivittäisessä käytössä ja olen käyttänyt samoja vuodesta 2009. Vaikka niitä säännöllisesti pesenkin - ja ne ovat säilyneet ihan loistokunnossa - välillä kyseenalaistan niiden hygieenisyyden kaiken tämän ajan jälkeen. Ajattelin siis jäättää vanhukset eläkkeelle ja siirtyä uusiin: sama merkki ja sama malli tosin edelleen mukana. Tuon mattifying siveltimen teknologia ei varsinaisesti avaudu itselleni (miten sivellin voi olla mattaava?) mutta ajattelin ettei testaamisesta voi haittaakaan olla.

Jordanalta taas nappasin sekä nestemäisen rajaustussin, että kajalin, koska etenkin Youtubessa monet niitä kehuu. 


Tässä sitten taas päästään siihen, milloin omat aivoni lakkasivat rekisteröimästä mitä sitä on tullut ostettua. Kaksi Eosin käsirasvaa laukkuihin, hintaa pari dollaria kappaleelta... ihan fiksu hankinta.

Pari Babylipsiä. Mikäs siinä... Vaikka nämä kosteutusteholtaan eivät ole mitään parasta A-luokkaa, mun huulet pysyy pehmoisina näiden avulla. Sitten kunnon rohtumiin on omat eväät. 


Mutta sitten... 6 Eosin huulirasvaa? Jep, ostin kolme, unohdin ostaneeni ne ja ostin toiset kolme... Ainakin ostin eri "makuja"... Oon ottanut nämä pahvipakkauksista pois, mutta jättänyt avaamatta, joten pääsevät laatikkoon odottamaan vuoroaan yhtä lukuunottamatta. Ei näillä onneksi ollu hintaa kuin jotain 2-3 dollarin välillä kappaleelta, vähän siis eri luokkaa kuin suomen kympin ympärillä pyörivä hintalappu. 




Mites sitten käsirasvojen suhteen? Käytän melkein ainoastaan Victoria's Secretin Ultra Moisturizing Hand & Body Lotioneita käsirasvoina ja rakastan näiden tuoksua ja koostumusta. Mutta hei, 6 pulloa + yksi body mist? Aivot on ollet taas selvästi jäähyllä. Kyllä mä sit muistin kun tarkemmin mietin, että nämä on ostettu 5kpl/$30 tarjouksesta siskon kanssa parilla eri kerralla, eli hintaa ei jäänyt kuin $6 per tuote, mutta silti. Juuri kun olen saanut käytettyä edes muutaman käsirasvan pois tässä tuotteidenkäyttöprojektissani. Noh, menkööt nämäkin avaamattomina odottamaan vuoroaan ja pitää pistää vanhat rasvat tehokäyttöön jotta pääsen näihinkin käsiksi. 

Tällaisia asioita siis raahasin matkalaukussani kotiin rapakon takaa. Suurinta osaahan saisi nykyään jo suomesta / suomeen tilattua melko helposti, mutta halvempien hintojen takia tuli hankittua. Niin kuin totesin, yritetään ottaa maaliskuu ja huhtikuu vähän kurinalaisemmin ostosten suhteen. Mitkä oli lukijoiden suosikkeja?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...