18.1.2017

Super simple stamping


Naureskelen tässä ajatukselle, että istun yliopiston kirjaston lukusalissa, mulla on auki 9 eri word-dokumenttia kandia ajatellen ja pöydällä levällään sellainen kasa tieteellisiä artikkeleita, että ne raukat eivät kaikki edes mahtuneet yksien kansionkansien väliin, kun yritin niitä järjestellä. Tänään pohdin millainen rinkka mun pitäisi ostaa, jotta saisin aina päivittäin kaiken tarvittavan raahattua koulun ja kodin välillä. Kirjoitin kuusi lausetta eteenpäin ja eksyin bloggerin puolelle, jonka jälkeen painoin kohtaa ”uusi blogiteksti” ja here we go… Ehkä pieni tauko on paikallaan?


Vuoden alussa kirjoitin, että mun kevät tulee olemaan melko kiireinen, mutta haluan silti yrittää blogata ainakin jonkun verran. Tajusin tossa kuitenkin, että taas on pidetty reilu viikko taukoa ihan huomaamattaan. Ehkä se kuitenkin kulminoituu siihen, että viime viikon olin ahkera opiskelija ja ihminen, tämä viikko taas on sellainen, että ajatukset juoksevat siksakkia maan ja taivaan välillä, enkä taas saa juonen päästä kiinni, vaikka yrittäisin. Onneksi huomenna on uusi päivä!


Siitä syystä viime viikolla ei myöskään tullut oikein tehtyä kynsille mitään bloggaamisen arvoista, en tosin tiedä onko nämäkään kynnet ihan sitä, mutta kuitenkin. Löysin sittenkin myös elokuulta jonkun verran vanhoja kynsikuvia ja etenkin Kikon swatcheja, joita voisin kyllä julkaista, kunhan vaan kerkiäisin niistä kirjoittamaan – ja löydän sen vihon, johon swatchatessani kirjoitin huomiot lakoista.

Nämä kynnet kuitenkin meni hyvin tylsällä linjalla – musta pohja ja hopeat leimat päälle. Ei mitään rakettitiedettä, mutta heti kivempi kuin ihan yksivärinen lakkaus. Silloin joskus teini-iässä tuli käytettyä yksivärisiä mustia kynsiä niin paljon, että nyt jotenkin automaatiolla laittaa aina päälle jotain, mikä piristää ilmettä edes vähän.


Kynsillä:
China Glaze – Liquid Leather
China Glaze – Fairy Dust
MoYou London – Africa 07 + Barry M – Silver

Nyt on ehkä aika palata taas akateemisen työn pariin… Itseasiassa 10 minuutin bloggaustauko saattoi olla vain hyvä idea aivojen resetoimiselle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...