6.8.2011

July hauls

Mua on viikon aikana taas postipoika muistanut oikein lämpimästi, ja melkein joka päivä olen saanut jotain uutta availla töistä palattuani. Ne kaksi kuitenkin pitkäaikaisinta himotusta on tässä postauksessa esitelty, ja koska olen niin onnellinen näiden perään, oli pakko teillekin vähän jakaa. 


Zoyan Sparkle kokoelmasta Mimi, Ivanka, Charla, Alegra ja Gilda. 

Menetin sydämeni tälle Sparkle kokoelmalle jo 2010 keväällä kun ensimmäiset swatct-kuvat kokoelmasta näin. Olen kuitenkin hirmu huono tilaamaan ulkomailta lakkamerkkejä, joista mulla ei ole mitään kokemusta ja vuoden uskottelin itselleni että selviän ilman näitä, sen jälkeen Zoyan Sunshine kokoelma vei jalat alta niin täysin, että sorruin ensimmäisiin Zoyan lakkoihin ja sen jälkeen oli helppo panostaa näihin kaunottariin, joita olen jo niin pitkään rakastanut. 

Tilasin koko kokoelman nailetc:ltä, mutta paketissa odottikin vain 5 kokoelman lakkaa. Murisin tilausvahvistukselle, jossa luki vain "refund $7.66" ja olin varma, että joku noista odottamistani lakoista olisi juuri se mitä en saisi. Noh, onneksi kyseessä oli se ainut, josta en niin välittänyt, Nidhi, jonka siis otin kun käytännössä ilmaiseksi sen sai koko kokoelman ostaessa kerralla. Silti ajattelin vielä ehkä pihistä vähän heidän asiakaspalveluun tästä asiasta.

Olen ehkä hassu, mutta aina kun mietin tai puhun tuosta Alegra lakasta, päässä alkaa ärsyttävä venytetty "aleeeeeegro" jankutus vr:n mainoksista...


Phoebe, Mitzi, Lolly ja Reece. 

Kesämattoja myös mukaan. Ihanan kirkkaita värejä ja jännästi julkaisivat mattalakkoja kesäksi. Phoebe piti vähän niin kuin ottaa ihan hulluna frendi-fanina tilaukseen mukaan ja nimensä vuoksi. Reece tottakai upean kultaisen shimmerinsä vuoksi. Mulla on heikkous tän tyyppisiin lakkoihin. 

Aiemmin olen jakanut avoimesti kuinka rasittavan pitkät toimitusajat nailetc:llä on kohdallani ollut. Tällä kertaa toimituksessa kesti non 1,5 viikkoa, mutta tuo yhden lakan puuttuminen sai vereni kiehumaan. Olisivat edes antaneet valita uuden tilalle, niin olisin saanut hyödynnetty postikulut täysin. Argh. 


Toinen paketti, jonka meganopea postitus yllätti mut täysin. Pikkusiskoni siis pyysi mua tilaamaan sille netistä mustan, valkoisen ja hopean nail art linerin, joten pitihän siihen samaan tilaukseen itsellekin jotain napata. Siskolle siis ostin Art Clubin linerit (olisin suosinut muuten orlya, mutta kun se ei aina päälylakkaa käytä ja nuo orlyt vaatii sitä) ja yksi Art Club eksyi mukaan itsellenikin. Ihana Limeade on oma suosikkini ja entisen tehtyä totaalikuoleman, saa tämä paikata aukon sydämessäni.

Orlyn Linereista mukaan tarttui 24K Gold, Solid Gold, Platinum Glitter, Platinum ja Rose. Sen lisäksi nappasin mukaan pari orlyn hoitotuotetta, Nail Defense aluslakan ja Won't Chip päällyslakan. Voin sanoa, että jälkimmäinen on hyvä päällyslakka kokeilujen jälkeen, mutta se ei toimi aluslakkana. Saattaa olla, että viime yönä väsyneenä nappasin nopeasti laatikosta toisen näistä pulloista olettaen että se on aluslakka ja lopputulos oli se, että nykyiset lakkaukseni lohkeilivan jo 10 tunnin päästä lakkauksista. Useat won't chip tyyliset lakathan on alulakkoja, mutta tätä ehdottomasti vain valmiin lakkauksen päälle, minkä se pitää hyvin kasassa.

Nyt voisin siirtyä taas vaihteeksi poistamaan lakkoja ja kehittämään jotain uutta kynsille. Ihanaa, miten paljon iloa nämä pari pakettia yhden viikon aikana aiheuttivatkaan, koska nuo zoyat ja orlyn linerit on olleet suurimpia himotuksenkohteitani pitkään.

Koska tämä on muutenkin näin megapitkä, en viittinyt laittaa swatch-kiekkokuvaa noista zoyista tän postauksen yhteyteen. Hihkaise jos kuitenkin kiinnostaa, niin voin tehdä oman postauksen sille. 

13 kommenttia:

 1. kuvia zoyan lakoista kiekolla!

  VastaaPoista
 2. Joudun varmaan syksyllä tilaamaan noita Zoyan lakkoja kun olen sen verran kauan niitä himoinnut. :) Eniten haluan tällä hetkellä Applen, joka kuuluu Sunshine-kokoelmaan.

  VastaaPoista
 3. tee toki postaus niistä swatcheista, ois kiva nähä (:

  VastaaPoista
 4. Ihania lakkoja (: Muutenkin sulla on tosi hienoja kynsiä, ootan et nään nää manikyyreissä!(: Katso munkin blogi:

  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Omassakin tilauksessani nailetc:lle oli ongelmia! He ei tarjoa enää sivuillaan paypalia maksuvaihtoehtona, maililla kyselin sitten mahdollisuutta maksaa paypalin kautta ja vastaus tuli että kyllä manuaalisesti onnistuu. Jätin tilauksen maililla 7.6. Viikon päästä tuli lasku paypaliin, maksoin sen 14.6. Palailin lomalta kotiin 19.7 eikä pakettia ollut kuulunut. Mailasin asiakaspalvelun perään, ja kyselin että missähän pakettini viipyy ja että milloin he ovat sen lähettäneet. Sain vain epämääräisen vastauksen että tilaukset lähetetään välittömästi maksun saapumisen jälkeen. Mailit oli ynseitä ja huonokielisiä kunnes pari päivää tämän jälkeen ilmeisesti tilaustani alunperin käsitellyt henkilö mailasi että lähettää tilaukseni uudelleen. Ja kappas, paketti saapui noin viikossa. Tilaamieni lakkojen lisäksi sain cnd:n cuticle oilin, kenties hyvityksenä... Villi veikkaukseni on että mitään ei edes lähetetty minulle ennen kuin heinäkuussa kun kyselin perään. Huono maku jäi kyllä suuhun, aiemmin nailetc on toiminut hyvin omalla kohdalla.

  Sori näin pitkästä vuodatuksesta. Omassa tilauksessahan oli mukana mm gilda ja phoebe ja ihaniahan ne on! samoin kuin ivanka ja charla jotka mulla jo olikin..

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä lakkaostoksia. Olisi kiva nähdä
  zoyista swatchit. :)

  VastaaPoista
 7. Erityisesti Phoeben, Mitzin ja Lollyn swatchit ois kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 8. On jäänyt kyllä vähän hämärä kuva Nail Etc:stä, eivät edes vastanneet tiedusteluuni miksei PayPalia ole enää maksuvaihtoehdoissa. Kovin himottaisi Zoyaa nimenomaan tilata, Ebayssa lakoille kun tulee aika paljon hintaa postikulujen vuoksi. :/

  Nuo kesäiset mattavärit on niiiin herkkuja! :)

  VastaaPoista
 9. Mistä tilasit noita Zoyan lakkoja? Saako niitä jostakin suomalaisesta nettikaupasta?

  VastaaPoista
 10. Nää sun ostokset on jotain ihanaa! Mun oli sit pakko tehdä eilen hirveä tilausrypäs että saisin hillittyä ostohimoani! :D <3

  VastaaPoista
 11. Ano: yritän saada ne kuvat tänne vielä :D

  Heta: Apple on upea! se kesti ainakin omilla varpaillani pienen ikuisuuden

  hansu: yritän saada aikaiseksi

  Iitu: kiitos paljon, käyn kurkkaamassa blogiisi

  merisiili: juu, tuollaista juttua olen itsekin etc:stä kuullut ja se tuo tosi huonon maun suuhun. ei kauheesti tee mieli heiltä enää tilata

  Rose: (:

  elli: saapuu... joskus :D

  Celia: mä oon yhdeltä myyjältä tilannut ja se tarjoaa postitukseni flat rate boxia (muistaaseni 18 dollaria) johon sais 8 lakkaa, että sitä voin suositella jos haluat

  Teea: nailetc.com nimisestä verkkokaupasta

  Sonne: :D

  Vilkku: (:

  Diana: thanks

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...