14.5.2014

14/31: kukkia / flowers / fleurs


Kukista tulee monille varmaan mieleen mitä upeimmat water decalit ja leimat, joilla saa kaunistakin kauniimpia kukkia melko vaivatta ja nopeasti. Mä ajattelin kuitenkin, että dotting tool kukat voisi olla kivaa vaihtelua muiden kukkien joukkoon, koska ainakin itselleni nämä oli niitä ensimmäisiä kukkia, mitä aikanaan opettelin tekemään.

Tekohetkellä fiilis oli jälleen kerran vaaleanpunainen/violetti. Tämä on varmaan niitä sävyjä, jotka jokainen luokittelee vähän omalla tavallaan enkä oikein itsekään tiedä mihin luokkaan tämän sävyn laittasin.


Pohjavärinä on siis Nfu Oh:n cremelakka (#423) joka on sävyltään ihana. Mulla ei kovin montaa cremeä ole Nufulta, koska vaikka näiden laadussa ei valittamista olekaan, ei nämä myöskään ole mitään tajunnanräjäyttävän mahtavia lakkoja myöskään. 

Kukat taas... En tiedä auttaisiko ajatella, että ne on huonoja marimekko-wannabekavereita vai vähän vaan epäonnistuneita kukkasia muuten vain. En ollut ehkä ihan täysin tyytyväinen lopputulokseen (note to self: tekstuurilakat kuivaa aika nopeasti) mutta mitä pidempään näitä kynsiä katselin, sitä enemmän tämä vähän perfect imperfections meininki miellytti silmääni. Ne on ainakin kukiksi tunnistettavissa, joten eiköhän ne ole ihan hyväksyttäviä. Ei saa olla liian itsekriittinen...

...eihän?

6 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...