20.6.2016

Live - Love - Polish - Repeat


Picture Polish uutukaisista ensimmäine pääsee vihdoin blogin puolelle esittelyyn. Kesän kynnyksellä (en ole tainnut vieläkään sisäistää, että kohta on jo heinäkuu, elän olevinaan kevättä edelleen...) tummanpuhuva Live Love Polish ei ehkä ole se kesäisin mahdollinen lakkavaihtoehto, mutta viime viikolla mulla oli sellainen fiilis, että tämä on saatava kynsille. Tämä on niitä lakkoja, jotka näyttäisivät kaikkein kauneimmilta kynsillä, joiden malli on kapea ja symmetrinen - kaikkea muuta siis kuin sitä mitä omat kynteni 95% ajasta ovat. En silti masennu, sillä pidän lakasta kovasti. 


Tämä on saman tyyppinen kuin merkin Nebula ja Saphira lakat, mutta nojaa enemmän violettiin sävyltään. Ehkä en tarvitsisi myös tätä joukon jatkoksi, mutta minkäs sille mahtaa kun tämä näytti kuvissa liian kivalta passattavaksi. Ja hyvä vaan, etten jättänyt tätä ostamatta, sen verran paljon tästä tykkäsin. Lakkaa on kaksi helppoa kerrosta kynsillä, eikä yhtään tarvinnut stressata. 


Leimausten pohjalla on Kikon 10 Soft Candyfloss lakka, joka on lähes valkoinen, mutta sisältää ihmeellistä hitulaa, joka erottaa lakan kaikista peruscremeistä. En oikein tiedä mitä tuosta ajattelisin - ei mulla varsinaisesti pahaa sanottavaa tuosta ole, mutta en tiedä tuleeko tuo kuitenkaan kovin kovalla käytöllä olemaan. Sitä tarttuu niin paljon helpommin ihan siihen perus valkoiseen cremeen.

Koska mulla seisoin teippirulla pöydällä vieressäni kun aloin leimaamaan, päätin testata vähän erityyppistä leimausta. Jonkinlaisilla vinyyleillä olisi varmasti saanut paljon symmentisemmän lopputuloksen kuin teipillä ja saksilla, mutta minä en jaksa aina olla asioista niin tarkka. Ihan hyvin onnistui näinkin. 


Kynsillä:
Kiko - 10 Soft Candyfloss
Picture Polish - Live Love Polish
Über Chic - 1-03 & Essence Black
Niitit

Istuuko tummat lakat sinun kesätyyliisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...