29.9.2009

Star-ring the Rockettes!


Tottakai, juuri kun eilen ehdin sanoa, etten ole vaaleanpunaisten ystävä, tuli järkyttävä mieliteko kaivaa laatikosta tämä vaaleanpunainen, joka on yksi niistä harvoista, joista oikeasti pidän. Heräteostos reilulla kolmella dollarilla keväällä ja yksi parhaista heräteostoksista ikinä. OPI'n Holiday 2006 kokoelmassa julkaistu Star-ring the Rockettes! tuo mieleeni kynnellä ensimmäisenä vispipuuron, jota en voi sietää.  Siis puuroa en voi sietää, lakka taas on puhdasta rakkautta.

 

Marjanpunainen lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä, ilman että se dominoi kynnellä. Rakastan tätä myös siitä syystä, ettei kerroksia tarvitse välttämättä kuin yhden(!). Kuvassa kuitenkin kaksi kerrosta ja kärjissä vinosti Sinful Colorsin - Black on Black. Nykyään tuo on se musta, jota useinmiten käytän, koska koostumus on ihanan paksu, mutta silti helposti levittyvä ja ainakin vinomanikyyreissä yksi kerros riittää. Mustat yksityiskohdat nail art lakalla, pilkut dotting toolilla ja vielä tekojalokivet mukaan, love it!

Postimies tykkäs musta myös tänään:
Olin jo pitkään suunnitellut Nubarin V For Men -mattapäälyslakan ostamista, mutta Ostolakossa blogia seuratessani päädyin tilaamaan Essien Matte about you top coatin. Perustelin ostopäätöstä ainakin sillä, että koskaan aiemmin ei ole Essien tuotteet olleet pettymyksiä. Varmaan myös tuo Nubar tulee hankittua, kun suunnittelen tilausta jo lookdesignille Sechen päälyslakkani vedellessä viimeisiään pian. (Pahvilaatikompi paketti sisälsi muuten musikkijuttuja ja oli ihanuutta löytää kumpikin postilaatikosta aamulla. Vielä kun tuo paketti ei mahtunut kokonaan sisään luukusta vaan jäi vähän ulkopuolelle, mikä yleensä takoittaa sitä, että postisetä vie paketin takaisin postiin ja minua pännii se "paketti haettavissa lähipostistasi huomenna kello kymmenen jälkeen"-lappu :D)

---
Yesterday I said that I'm not a huge fan of soft pinks. Of course after saiyng so, I really wanted to use OPI Star-ring the Rockettes! from the 2006 holiday collection. I bought this a few months back only because it was a little over $3 and it's one of the best all-of-a-sudden purchases I've ever made. 

It's a beautiful berry colored polish with lots of cold shimmer. On the nail, it's shimmery but the gold doesn't show off. The thing I most love about this polish is that you can get away with just one coat! I used two because that's just how I am, and on the tips I have one coat of Black on Black by Sinful Colors. The black detailing is made with black nail art polish, the dots with dotting tool and I added pink rhinestones too. I really like this mani.

Also, the mailman loved me today. One of the packages brought me my very own bottle on Matte About You by Essie and the other one involved some music stuff. You should've seen my face when I went to get the mail. Can't wait to try the matte top coat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...