18.9.2011

Ranskankaverit

Jo ennen kuin aloin suunnitella kunnolla edes ulkomaille lähtöä, aloin suunnitella sitä, mitä lakkoja ottaisin mukaan. Siitä voi ehkä päätellä kuinka paljon tykkäilen kynsieni lakkaamisesta.


Mulla ei lukimäärällisesti ollut mitään rajaa sille kuinka monta lakkaa saisin mukaan raahata. Rajoitin määrän kuitenkin siihen, että lakkojen on mahduttava tuohon pussukkaan. Täynnä tuo painaa ehkä 1,5-2kg, mikä on mielestäni ihan realistinen kolonen matkalaukussani kynsiharrastusta ajatellen. Koristelakat ja aluslakat yms. asuivat erillisessä pienessä pussissa, jonka sisällön voin myöhemmin esitellä myös. Tässä siis vain normilakat + crackle versiot. 

(Ai niin, näihin kuviin ei värien perusteella ihan hirveästi kannata luottaa kun napsin nämä nopeasti huonossa sisävalaistuksessa pokkarin salamaa apuna käyttäen ja kaikkihan tietää, että tuo on onneton yhdistelmä)


Color Club: Glitter Envy
Zoya: Ivanka
Color Club: Otherwordly
Zoya: Charla
OPI: Swimsuit... Nailed It!
Nfu Oh: 65 (tämä lähti mukaan ainoana kunnon hololakkana)


Zoya: Rica
China Glaze: Flip Flop Fantasy
OPI: It's MY Year
Color Club: Wild At Heart


Nfu Oh: FS12
OPI: Let Me Entertain You
China Glaze: Ruby Pumps
Zoya: Kimmy
Color Club: Space Case
Zoya: Reece
Yes Loven kaksi neon lakkaa.

Mainitsen muuten tähän väliin, että koodilla SYYSKAMPANJA saa Nettimeikki.fi sivustolta 25% alennuksen kynsilakoista syyskuun loppuun saakka. Tunnen itseni maailman huonoimmaksi bloggaajaksi taas, kun en ole ehtinyt kirjoittelemaan tarkemmin tuosta paikasta, mutta onnistuin ruttaamaan kummatkin kynnet, jotka noilla lakoilla tein (ei ehkä kannata alkaa siivoamaan noin 2 minuuttia lakkaamisen jälkeen). Suosittelisin kuitenkin ainakin todella paljon sivustolla myytävää kynnenkovettajaa. Hinta ei päätä huimaa, mutta pitää ainakin omat kynteni todella kovina, mutta samalla joustavina, ettei nämä katkeile!


China Glaze: Emotion, Joy ja Metallic Muse. Lähtivät mukaan lähinnä koristelu + leimailujuttuihin.


China Glaze: Liquid Leather
Wild & Crazy: Montana
China Glaze: Midnight Kiss, Cheers To You ja Knotty

Nämä ihan "perusväreistä", jotta saisin mukaan mahdollisimman kattavan paletin. 


Color Club: Starry Temptress
Nfu Oh: 38 & 39

Sinilastuinen 39 ja punertavalastuinen 38 ovat ihania minkä vaan lakan kuorrutuksessa. Starry Temptress on lempiglittereitäni ja se oli pakko pakata myös mukaan. 


Chinan metallicrackle kokoelma. Näihin rakastuin ennen lähtöä ja nämä oli saatava mukaan kaikki. Muita cräcklelakkoja en sitten pakannutkaan.

Miltä näyttää ulkopuolisen silmiin? Ihan liikaa lakkoja, vai ihan liian vähän? Puuttuuko jotain oleellista, nimittäin itse voisin keksiä muutamankin lakan mikä puuttuisi? Entä mitä te ottaisitte, jos yritätte pakata lakkoja vuodeksi mukaan.

(No okei, huijaan vähän. Pääsen jouluna viemään näistä vaikka jokaisen kotiin ja tuomaan uudet vauvat tilalle, jos vain haluan.)

7 kommenttia:

 1. Liian metallinhohtoista! :D Mä olisin valikoinut mukaan varmaan jotain vaaleampiakin sävyjä ja cremelakkoja :D

  VastaaPoista
 2. Kyl mä uskon että tässä on kaikki oleellinen, ja voithan sä sit ostaa paikan päältä lisää! (:

  VastaaPoista
 3. mulle ei varmaan olis riittäny noi lakat mukaan :D olisin tarvinnu ainakin 50 lakkaa mukaan + kaikki KONADit ja muut kivat. mutta noi China Glazen uudet metalli/shimmercracklet oli ihania, ja itelleni hankinkin jo noista ton hopean Platinum Piecesin. lisää olis tarkotus jossain vaiheessa haalia... oliko noista ChG'n crackleista mikä sun lemppari? :))

  VastaaPoista
 4. Ihanan värisiä lakkoja kaikki.
  Itse en edes tietäisi, mitä ottasin. Varmaan perusvärejä + jotain uniikimpeja sävyjä.
  En ainakaan keltaista/oranssia lakkaa nähnyt sinulla..

  VastaaPoista
 5. Yhtään keltaista ei mahtunu mukaan? :) Muuten näyttää aika hyvältä. :D

  VastaaPoista
 6. IHANIA LAKKOJA ja muutenkin tykkään kiakista sun ideoista! Mut sitä vaan mietin, että miksi ottaa noin paljon lakkoja mukaan Ranskaan!? =) Noilla lakoilla koko aika kuluu vain lakkaukseen. Mulla ainakin kuluis. Toivottavasti tästä ei tullu liian negatiivinen :D !

  VastaaPoista
 7. nailpolish: ottaen huomioon, että mun lakkakokoelma suomessa on useamman sadan lakan laajuinen, karsiminen tohon määrään oli jo vaativaa. Kuitenkin kun kyseessä on vuodeksi eteenpäin lakat, musta määrä oli ihan kohtuullinen... itseasiassa mulla ei täällä paljon ole aikaa ollut lakkailla kynsiä :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...