27.10.2011

Love for pink

Hey, I'm on fire, kaksi postausta samalle viikolle, nyt menee hyvin. Vaikka edelleen mennäänkin yksinkertaisella linjalla, on tämä parempi kuin ei mitään.

Jatkan taas vähän Kiko-hehkutusta, nimittäin kun eilen lähdin etsimään tuplakappaleita parista ihanasta lakasta, törmäsinkin näihin kahteen pinkkiin - ja siihen samaan hurmaavaan 1,5 euron hintaan. Kaksi kaunotarta, joissa molemmissa shimmerpohja ja seassa maailman hienojakoisimpia holohippusia. Mietin kaupassa, että nämä lakat on joko todella suuria epäonnistujia tai sitten todella kauniita kynnellä. Auringonvalossa tulin siihen tulokseen, että nämä ovat upeita ja haluaisin tällaisia joka sävyssä.


Näissä kynsissä pohja on ihana vaaleanpunainen lakka, jonka pullon jo näköjään hukkasin, enkä voi kertoa teille sen numeroa. Hups. Päällä vinottain lakkaa numero 241 ja rajat valkoisella nail art lakalla. Ainoana huonona puolena näissä oli vähän kehno peittävyys. Tuon vaalean kanssa olisi juuri ja juuri selvinnyt kolmella kerroksella, mutta silti se oli siinä rajoilla. Lakka oli kuitenkin niin upea, että kestän ongelmat peittyvyydessä milloin tahansa. 

Musta tuntuu, että mun kynsi-innostus on taas nostamassa päätään ja toivottavasti ehdin myös dokumentoida ne kameralle tästä edespäin ennen kuin ne kuolevat kynsille. 

ps. pohjalla oleva lakka on oikeasti hiukan vaaleampi kuin kuvat antavat ymmärtää, mutta määrätietoisesta muokkauksesta huolimatta, se ei halunnut toistua kuvassa ihan niin kuin piti. kuka tulisi pitämään mun kynsilakoille puhuttelun ja kertomaan, että niiden pitäisi totella mua?

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Kattava kokoelma tuollaisia eri sävyissä kelpaisi mullekin. :D

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kaunis lakka! Oon niin rakastunu kaikkiin lakkoihin, joissa on seassa hologlitteriä. Esimerkiksi Nicolen Me + Blue on sellainen lakka, jollavoisin lakata kynteni _aina_!

  VastaaPoista
 3. Ellie: jep, sellainen olisi ihan megakiva

  Rose: niin on juu (:

  Mmeri.: juu, ne on ihan megaihania aina

  VastaaPoista
 4. O so great I like all these I love these all I hope it should provided me.............

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...