2.1.2012

Best of the Best: OPI

Lupaukset, joita ei sitten pystynytkään pitämään, oli selvästi hauska ja hyvä tapa aloittaa uusi vuosi. Että näin tällä kertaa. Eilinen oli mun matkustuspäivä takaisin Ranskaan ja kun alkuperäinen suunnitelma oli vain naputella nämä kaksi viimeistä postausta koneessa ja heittää vain nettiin kun pääsen takaisin kotiin, ei asiat ihan olleetkaan niin yksinkertaisia. En nukkunut tuntiakaan uudenvuodenyönä, joten lentomatka meni pääasiassa torkkuen, samoin kuin koko eilinen iltapäivä ja ilta. Mutta koska olen nyt sitä mieltä, että nämä viime vuoden suosikit olisi saatava ulos, jutellaan tänään vielä OPIsta (koska mulla näyttää olevan ihan liikaa OPI suosikkeja viime vuodelta) ja toivottavasti mahdollisimman pian muista lakoista, jotka viime vuonna on säväyttäneet. 


OPI aloitti vahvasti heti 2011 alussa julkaisemalla Katy Perryn kanssa yhteistyössä tehdyn kokoelman. Samalla kun neljä uutta lakkaa näki päivänvalon, julkaistiin myös OPIn ensimmäinen halkeileva lakka, Black Shatter. Vaikka mä crackle lakoista pidänkin, OPIn versio ei sytyttänyt, mutta nuo Katyn lakat sen sijaan veivät mun sydämen. Niin kuin silloin jo ilmoitin, pidän tuosta naisesta hurjasti sekä hänen musiikistaan, joten tämä oli aika naulan kantaan mulle suunniteltu kokoelma. 

Vaaleanpunainen glitterihanuus Teenage Dream on ehdoton suosikkini kokoelman lakoista, mutta sekä duochrome Not Like the Movies ja myös hiukan duochromemaisesti kultaan shiftaava pinkki upeus The One That Got Away ovat mieleeni. Viimeisenä kokoelmassahan julkaistiin sininen glitterpommi Last Friday Night, joka sekin on pullossa kiva, mutta kynnellä me ei vielä osata olla kavereita. Musiikkiyhteistyön jälkeen siirryttiin suoraan kuivaan ja lämpimään Texasiin, joka oli OPIn kevään kokoelman teema. Kokoelmassa julkaistiin yhteensä kuusi creme tai shimmer lakkaa ja kuusi "uutta, mullistavaa shorbet finishiä" olevaa lakkaa. Ainoa vaan, että tämä shorbet finish on sama, kuin mistä ollaan puhuttu jellynä jo vuosia. No, aina ei voi voittaa. Ainoa lakka, jonka aluksi kokoelmasta ostin, oli turkoosi Austin-tautious Turquoise, joka ei kuitenkaan niin paljoa sytyttänyt, että sen olisin pitänyt. Ihan nätti joo, mutta ei kuitenkaan. Tällä hetkellä taidan omistaa yhden vihreän lakan tästä kokoelmasta, koska etsin sitä täydellistä perusvihreää cremeä, mutta en edes muista mikä sen lakan nimi on... Sen verran tylsä, mutta tarpeellinen tapaus siis. 


Tylsän kevätkokoelman jälkeen oli ihana saada kauppojen hyllyille seuraavaksi OPIn uusin elokuvayhteistyö Pirates of the Caribbeanin kanssa. On Strangers Tides kokoelma sisälsi kuusi cremeä melko pastellisissa ja "tunkkaisissa" sävyissä. Siis hyvällä tavalla tunkkaisissa jopa. Näiden lisäksi julkaistiin hopeinen Silven Shatter, jonka skippasin, koska OPIn shatterien laatu ei tuon musta perusteella vakuuttanut yhtään. Luotan mielummin Models Ownin ja China Glazen vastaaviini. Nuo kuusi cremeä sen sijaan omistan ja suosikkia on vaikea valita. Tällaiselle vaaleanpunaisten cremelakkojen kammoajalle kuitenkin Steady As She Rose ja Sparrow Me The Drama olivat positiivisia yllätyksiä ja todella kauniita, joten niiden pitää olla vähintäänkin erikoisia. Myös Planks a Lot taitaa olla ainoa melko vaalea violetti creme, josta oikeasti pidän. 


Kun seitsämän merta oli valloitettu, siirtyi OPI valloittamaan sirkusmaailman Femme De Cirque kokoelman nudeilla ja hennoilla sävyillä. Tuo neljän lakan minikokoelma jätti ainakin minut aika kylmäksi, vaikka I Juggle... Men tästäkin oli pakko kotiuttaa. Läpikuultava lakka, joka kerrostettuna tuo jos jonkin väristä shimmeriä lakan päälle, riippuen tottakai minkä sävyisen lakan päälle sitä kerrostaa. Olen tainnut käyttää tuota kerran. Olen vain huono kerrostaja.

Onneksi siinä missä Femme De Cirque ei saanut mua syttymään, kesän toinen minikokoelma Miss Universe osui ja upposi. Tästä kokoelmasta löytyykin ehkä kaksi koko vuoden suosikkisävyäni OPIlta jännän violetinkultainen ilmestys It's MY Year, sekä upeutta pullossa oleva Swimsuit... Nailed It! Ohlalaa, ja kummastakaan en luopuisi. Itseasiassa himottelen ihan hirveästi vielä Crown Me Alreadyä joka on aivan ihanan näköinen glitterpommi, ja vähitellen pitäisi tehdä päätös sen suhteen, koska alkaa olla jo aika vaikeasti saatavilla...Jotta kesä ei varmasti jäisi tylsäksi, ilmestyi silloin OPIlta vielä kolmaskin neljän lakan minikokoelma: Nice Stems. Pinkkejä ja vaaleanpunaisia sävyjä sisältänyt kokoelma ei ihan sytyttänyt itseäni, mutta korallisenpinkki Come To Poppy sekä kuorutusglitteroksennus I Lily I Love You löytyvät edelleen omista laatikoistani. 


Tässä kohtaa voidaan taas kuvien kohdalla huomata se, että nainen vaihtoi maisemaa ja blogi jäi hyvin vähälle huomiolle, kun vuoden viimeisistä kokoelmista ei sitten löydykään manikyyrejä koneelta, ei ainakaan sellaisia, joita tähän kokoelmaan haluaisi laittaa...

Syyskokoelma tänä vuonna OPIlta oli Touring America, joka (kaikkien muiden syys ja kevät kokoelmien tavoin) kiljui itselleni tylsyyttä. I Eat Mainely Lobster, Are We There Yet?, sekä My Address Is "Hollywood" ovat "hidden shimmerinsä" takia ne minun suosikit tuosta kokoelmasta. Hyvin olisin tosin voinut elää ilman yhtäkään lakkaa tästä.

Jouluna hypättiin sitten taas elokuva/tv-maailmaan Muppets kokoelman muodossa. Niin kuin jouluna 2010, tänäkin vuonna OPI räjäytti kuudella glitterillä ja kuudella shimmer sävyllä. Voi vain uskoa mitä tapahtui minulle kun nämä lakat tuotiin näytille. Kyllä, rakastuin ja palavasti. Metallinen Designer, De Better, joka värissä hehkuva glitterpommi Rainbow Connection ja violetti shimmer-ihanuus Pepe's Purple Passion ovat omat suosikkini tästä kokoelmasta, vaikka niitä oikeita suosikkeja on vaikea päättää. Koko kokoelma on todella ihana. 

Niiden tänä vuonna ilmestyneiden lakkojen lisäksi tässä on muutama suosikkilakkaus OPIa käyttäen: 


Bannerissakin esiintyvät vesimarmoroinnit Shrek kokoelman lakoilla Funkey Dunkey, Rumple's Wiggin' sekä kulttilakka Princessess Rule. 


Näissäkin Shrekkiä, Ogre The Top Blue ja näillä osallistuin Bundle Monsterin kilpailuun...


Flower to Flower ja Senorita Rose-Alita, kaksi lakkaa, jotka on varmasti top 10 suosikki OPI lakat listalla. 


2010 kevään Jade Is The New Black flakies hippusten alla. 


Lucerne-tainly Look Marvelous, sen vuoden yhden suosikkilakan, China Glazen Knottyn kanssa.Viimeisenä vielä yksi Shrek kokoelman helmi, joka on sidottu tämän vuoden Serena Williams kokoelman Simply Smashing lakkaan. En oikein tiennyt mihin kohtaan Serena Williamsit iskisin, kun näitä kahden lakan box settejähän julkaistiin muistaakseni 5-6 tässä vuoden ainaka, joten menköön tällai viimeisenä mainintana.

(ps. ja juu, julkaistiinhan OPIlta se kokonainen shatter-kokoelmakin, mutta kun kronologisesti en muista mihin kohtaan se pitäisi sijoittaa, eikä mulla oman käden kokemusta siitä kummemmin ole, jääköön se lähes mainitsematta.)

Ja kysellä voi edeleen samaa, mitkä oli teidän suosikki-OPIt (lakat tai lakkaukset) viime vuodelta?


11 kommenttia:

 1. Hyi mä vihaan opeja, mulla on niitä neljä tai viisi, ja ne peittää ihan älyttömän huonosti ja kuivaa hitaasti. Models ownit 100x kivempia:)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ihan lämmennyt OPIn mustalle Shatterille, mutta valkoiselle kylläkin :) En tosin paljoa pidä crackleistä muutenkaan :P

  Mun suosikkina on kans tuo Lucerne-tainly Look Marvelous ja sitten on My Private Jet ja Teal the Cows Come Home :) En tiedä mistä kokoelmista ovat, tykkäilen vain ;)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaisi kyllä kovasti tietää, mitkä neljä tai viisi OPIa on kyseessä. O_o Olen meinaan itse käyttänyt noin viittäkymmentä eri OPI-lakkaa, ja voin todeta, että selkeästi sheer-lakoiksi ilmoitettuja lukuunottamatta harva OPI vaatii enemmän kuin kaksi kerrosta peittävyyteen. Kuivumisen kanssa ei ole ollut ongelmia myöskään.

  Models Ownin uuden Beetlejuice-kokoelman lakoista yksi olisi vaatinut kunnon peittävyyteen varmaan neljä kerrosta, jos sekään olisi riittänyt. Mulla on ollut yhteensä ehkä vajaa 10 Models Ownia, ja niistä ainakin kahdessa siveltimestä irtoili mustia roskia ja Beetlejuiceissa on huono levittyvyys. En kyllä omien kokemusteni perusteella suosittelisi varauksetta Models Owneja, mutta OPIa ihan koska tahansa.

  Mun 2011 OPI-suosikit oli varmaan.. hmm.. ehkä Servin' Up Sparkle glittereistä, cremeistä ehkä Sparrow Me the Drama ja lopuista ihan ehdottomasti Grape.. Set.. Match, joka on musta ehkä kokonaisuudessaankin vuoden upein OPI. Rainbow Connection on kans ihana :) Ja nyt en millään malttaisi odottaa tulevaa Hollanti-kokoelmaa ♥

  VastaaPoista
 4. Ida: riippuu aika paljon lakasta tuo peittävyys, niin opissa kuin modelssissakin. Molemmilta merkeiltä olen kokeillut sekä huonosti peittäviä ja huonosti käyttäytyviä lakkoja kuin sitten niitä hyviäkin.

  Vanquish: tuo Lucerne on upea! Mä en harmaista pahemmin perusta, mutta tuolle sydän pamppailee ja lujaa :D

  Papu: en nyt ulkopuolisena tohon peittävyyskysymykseen voi vastata, mutta tälleen puolueettomasta näkökulmasta voisin vähän kommentoida. Itselläni taitaa olla kaapeissa ainakin kääntymässä käynyt +100 pullollista OPI-lakkoja ja Modelseja varmaan jotain 50 pintaan. Onhan OPI merkkinä hyvä, mutta ei mielestäni kuitenkaan niin ylivoimainen kuin mitä kommenttisi antaa ehkä ymmärtää. Harmi jos sulla on ollut huonoja kokemuksia Models Ownien kanssa, mutta mulla ei ole kyllä yhdenkään kanssa ollut ongelmaa siveltimen kanssa, ja noh, Beetlejuicet peitti kyllä kaikki mulla kolmella kerroksella (en tiedä tarkoitatko nyt tuolla yhdellä sitä, mitä sanoit kokeilleesi kolmeen kynteen?). Itse en väittäisi noista merkeistä kumpaakaan ylivoimaiseksi vaan molempia ihan tasaisen hyviksi, joilta sitten molemmilta löytyy niitä lakkoja, joiden kanssa joutuukin vähän enemmän taistelemaan saadakseen peittävän ja tasaisen lopputuloksen kynsille.

  VastaaPoista
 5. oioi kaveri toi mulle tuon Teenage dreamin Miamista ja SULIN on kyllä ihana lakka en pystynyt vastustaa laittaa kynsiin ennen tuntia ja alle 3minuutis kuivu täysin

  Olen kyllä täysin rakastunut OPIn glittereihin

  Mistäs sä noita opeja hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä olen kaikki tilannut, transdesignilta ja nailsuppliesilta kun he vielä myivät niitä :)

   Poista
 6. Ihan mielettömän hienoja lakkauksia! :)

  http://katuusa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kynsiä, olet todella taitava! Meneekö sulla paljon rahaa näihin kaikkiin lakkoihin esim. kuussa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä ei mene oikeastaan ollenkaan... normaalisti saattaa mennä ehkä 50e kuussa, mikä on omalle taloudelliselle tilanteelle ihan ok summa (:

   Poista
  2. Okei, kiitos vastauksesta! Aion kyllä seurata näitä sun kirjoituksia :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...