27.1.2012

hei, se hengittää!


Ai että parin viikon radiohiljaisuus taas vai? Hups. Vaikka niin vannoin vielä Suomessa, että pidän postaustahtia myös täällä yllä, se jäi näköjään heti. Tuli taas todistettua, että suomiarkeen osaan mahduttaa kynsien kuvaamisen, postauksen tekemisen ja kaiken sen. Ja kyllä, nautin siitä. Täällä vuorokaudessa tuntuu olevan muutama tunti vähemmän ainakin ja en ehdi kuvata ikinä kynsiä, enkä sitten postatakaan niistä. Ärsyttää ihan suunnattomasti, mutta niin kuin jo syksyllä sanoin, yritän olla stressaamatta ja antaa kuulua itsestäni ainakin välillä. Kun palaillaan suomeen, varmasti ehdin taas postata, mutta täällä en yritäkään sille repiä vähäisistä tunneista aikaa, ellei sitä oikeasti ole. Koska olen todella, todella onnellinen täällä, haluan nauttia siitä, mitä mulla täällä on ja haluan toivoa, että lukijat jaksavat pysytellä kelkassa vaikka tämä postaustahti onkin niin kummallinen ja aina en vain saa mitään aikaiseksi. Tiedän, kuulostaa tyhmältä sanoa näin, koska varmasti moni blogin kirjoittaja on todella onnellinen tahollaan ja onnistuu silti pitämään postaustahdin yllä, mutta kun tiedän itse, että mulla on enää viitisen kuukautta tätä seikkailua jäljellä (aika ei saa mennä näin nopeasti) haluan keskittyä niihin juttuihin täysillä, jotka tällä hetkellä tuntuvat tärkemmiltä ja postailla teille tänne juttuja, vaikka sitten vain kerran viikossa-parissa. 


Kynnet on, hmm, joulukuun alusta muistaakseni ja voi luoja mikä karnevaali taas meneillään. Joka toisessa kynnessä pohjana oli OPIn Strawberry Margharita ja joka toisessa Models Ownin Champagne. Tuota MO:n lakkaa muistan kuolanneeni yli vuoden eikä sitä ollut mistään saatavilla, enkä yhden lakan takia viitsinyt tehdä tilausta heidän verkkokauppaansa. Onni ja autuus iski siinä vaiheessa kun Lontoon Bootsista sain oman kappaleen rakastavaan kotiin lokakuun lopussa. Koristeluissa taas sitä perinteistä minua, eli kaikkea mahdollista sinne tänne. Jälkeenpäin olisin toivonut tehneeni pikkurillin ja keskisormen tapaiset koristelut joka kynteen, mutta pitää uudelleen toteuttaa tuollaiset jossain vaiheessa.  (Ja ottaa niistä kuvat... ja postata tänne... mä lupaan yrittää!)

18 kommenttia:

 1. I love it! This is so beautiful!

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet :)
  Miekin omistan tuon champagnen ja se on niin ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Nää kyllä näyttää ihan sulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en enää yllätä ketään näillä kynsilläni :D

   Poista
 4. That is a party going on on your nails!

  VastaaPoista
 5. voi vitsi mite hienot kynnet!

  VastaaPoista
 6. Uutta postausta odotellessa... Nää on tosi kivat kynnet. Ehkä hieman liikaa pisteitä ja viivoja jolloin tulee suttuinen olo kynsistäsi. Mutta siis kyllä tykkään myös !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uutta postausta tulee... toivottavasti pian :D

   Poista
 7. Ihana toi models own ja muutenki kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MO on ihana juu, ja kiva että pidät kynsistä!

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...