9.5.2012

mielenkiintoa tihkuva otsikko

Mä olen kertonut teille faktoja itsestäni noin kuudesti aiemminkin. Olen tainnut saada tämän tunnustuksen ainakin neljästi tässä viimeisen puolen vuoden aikana koskaan sitä loppuun saakka tekemättä, mutta nyt kun eerika sen mulle taas heitti, ajattelin napata itseäni niskasta kiinni ja saada tämän tehtyä. Ainoa vain, että tällä kertaa haluan keskittyä kynsi-aiheisiin ja lähinnä niihin ajatuksiin, mitä vuoden kynsilakkojen ostolakko on mussa aiheuttanut ja mitä mietin lakkamäärästäni tällä hetkellä. Oikeastihan mun päässäni on aika pyörremyrsky näitä juttuja ajatellessani, joten ajattelin, että jos tämän naamioisi seitsämään faktaan, saisin edes jotain lähes järkeväksi laskettavaa tekstiä aivoistani ulos. En tosin menisi vannomaan.



Säännöt on siis ihan perus kiitä palkinnosta (kiitos!), kerro itsestäsi 7 faktaa (kerron!) ja haasta 15 muuta bloggaajaa tekemään sama (enkä haasta, kun tässä maassa ei varmaan ole yhtäkään blogia joka tätä ei olisi jo tehnyt!).

On y va!

1. Olin lakkaamattomilla kynsillä juuri lauantai illasta tiistai iltapäivään. Ennen tuota olen viimeksi ollut useamman päivän lakkaamatta kynsiä helmikuussa, jolloin olin niin kipeä, että hyvä kun pystyin liikkumaan, sitä edellinen kerta on taas ollut joskus marraskuussa 2008. Mun kynnet on siis aina lakatut, poikkeuksetta!

2. Viimeisen parin päivän aikana olen pohtinut ihan hirveästi omaa materialistisuuttani kynsiä ajatellen ja sitä, miten paljon kynsilakkoja olen elämäni aikana ostanut. Edelleenkin kun multa kysytään mun kynsilakkojen määrää, en osaa vastata, koska ei minä en tiedä. Nyt kuitenkin olen ollut kohta vuoden tilanteessa, jossa olen voinut ostaa lakkoja vain todella vähän netistä. Siinä missä ennen kotiin kuljetettiin kuukaudessa yleensä vähintään yksi lakkatilaus ja useampia pienempiä ebay-ostoksia, nyt olen tainnut tehdä kolme tilausta viimeisen 9 kuukauden aikana. Ja parasta on se, että mä en edes kaipaa sitä! Ennen seikkailin eri nettikauppojen sivuilla jatkuvasti ja mietin mitä juttuja seuraaviin lakkatilauksiin halusin sisällyttää. Nyt en ole pariin kuukauteen käynyt edes katsomassa mitä verkkokaupoilla olisi tarjota. Eikä tee edes pahaa. Mulla on omat lakat täällä mukana ja se riittää mulle!

3. Edelliseen liittyen, kun en ole ollut blogimaailmassa paljoakaan mukana viimeisen vuoden aikana, olen pudonnut kärryiltä paljon uusista kokoelmista ja lakoista joita ihmiset himottelevat. Samalla siis itselläni ei ole ollut niitä himotuksia, joita nettikaupoista haluaisin ostaa. Mietin, aiheuttaako blogimaailma myös itselleni kulutushysteriaa, jolloin haluan ostaa niitä samoja lakkoja joita muiden blogeissa näkee ja haluan myös pitää oman blogini kyseisen hetken muotien mukana ostamalla juuri niitä uutuuslakkoja ja esittelemällä niitä blogissa, koska nehän ovat juuri niitä, mitä ainakin osa ihmisistä haluaa nähdä. Ostanko lakkoja enemmän miellyttääkseni itseäni vai lukijoita?

4. Niin kuin sanoin, mulla ei ole mitään tietoa mun lakkojeni lukumäärästä. Ainoastaan tiedän sen, että niitä on aivan mielettömän paljon. Siksi odotankin sitä hetkeä kun pääsen takaisin kotiin ja karsimaan rankalla kädellä omien lakkalaatikoiden sisältöä. Tiettyjä lakkoja kaipaan kovasti suomesta, mutta suurinta osaa en varmasti edes muistaisi omistavani, jos joku minulle tällä hetkellä väittäisi niin. Siksi haluan päästä tekemään ratsian laatikoille ja sitten kun saan hermot kerättyä kasaan, myös järjestää kirppiksen.

5. Vihaan kynsilakkakirppisten pitämistä ja ainoa, minkä takia jaksan niitä on oikeasti tieto siitä, että ne lakat, joita itse tuskin käyttäisin ja jotka lojuu vain laatikoissa unohtuneina, saavat ihan oikeasti uudet kodit, joissa niitä toivottavasti käytetään. Toisin siis kuin miten joku aina jaksaa mulle ilmoittaa, en pidä kynsilakkakirppiksiä tienatakseni rahaa, vaan hallitakseni omaa kulutushysteriaani. Vihaan muuten niiden pakettien viemistä postiin myös! Itse paketoiminen taas on ihan mukavan terapeuttista puuhaa.

6. Vaikka en paljon ole seuraillutkaan kynsimaailmaa viimeisen vuoden aikana, on mulla himotuksia tällä hetkellä mm. OPIn Holland kokoelmasta sekä China Glazen Hunger Games kokoelmasta. Niitä saa siis sitten kesällä ostaa hyvällä omalla tunnolla kun on pitkään himotellut ja tietää, että niistä luultavasti tulee ihan oikeastioikeastioikeasti tykkäämään myös tosi paljon.

7. Jos kynsilakkojen suhteen olen edes vähän pysynyt kärryillä, niin kynsiblogien suhteen en sitten ollenkaan. Joten jos kirjoitat uutta/uudehkoa/sellaista blogia, johon et usko minun törmänneen, linkitä se tähän postaukseen, jotta voin käydä kurkkimassa. En tosin tiedä onko tänne puoliksi kuolleeseen blogiin kukaan uusi bloggaaja eksynytkään tässä vähään aikaan, mutta aina kannattaa yrittää!

Kirsikkana kakun päällä vielä bonus-fakta: olen nauttinut todella suuresti viimeisistä kuukausista kun ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen en ole joutunut stressaamaan lukuisista asioista blogiin liittyen. Samalla myös odotan kovasti sitä kun palaan Suomeen (kuuden viikon päästä, by the way), jolloin tiedän, että se tuttu ympäristö ja päivärytmi antavat taas tilaa bloggailulle ja sille rakkaalle harrastukselle, joka mulla niin pitkään on ollut. Joten siis, on ollut hyvä olla poissa, mutta I can't wait to come back!

32 kommenttia:

  1. http://pinjeta.blogspot.com/

    Mä linkitän tähän sitten blogini, koska omasta mielestäni olen aika uusi lukija täällä :) Satun vaan olemaan sellainen ihminen, että linkkaan itseni lukijaksi, jos bloggaajalla näkyy olevan muutama upea mani ja samalla käyn puolet blogista läpi :D Jaa mulla ei oo elämää vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei, mä teen helposti samaa! tänäänkin olen selaillut monta sivua eri blogeja läpi ja sit on tuntunut vähän tyhmältä jättää kommenttia johonkin upeisiin lakkauksiin puolen vuoden takaa ja alan miettimään, että joku varmaan ajattelee että mulla on tosi tylsä elämä kun niin pitkälle ehdin selailemaan :D

      Poista
  2. Hienoja ajatuksia, tämä postaus sai ajattelemaan:) tervetuloa taas takaisin;)
    Tässä vielä mun suht uusi kynsiblogi, jos haluat käydä katsomassa :)
    simethinglikenails.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käyn ehdottomasti kurkkaamassa!

      Poista
    2. Hups, blogini on siis somethinglikenails.blogspot.com ;)

      Poista
    3. arvelikin että linkissä oli typo ja hypin suoraan tuolta bloggerin profiilin kautta blogiisi (:

      Poista
  3. Minä tykkääään sun blogista tosi paljon ja aina kun tulee uus postaus, niin katon sen bloggerin kautta : ) Sulla on myös kivoja tutoja, ja varmaan muuten mukavaa tulla '' bäk tu finläääänd'' ;) että tervetuloo vaan !: )

    P.S se blogini osoite on my-nails-and-my-life.blogspot.com ja se on vielä toooosi uusi eikä lukijoitakaan ole oikein kertynyt ja kipeänäkin nyt olen joten postaustahtiakaan en voi oikein nopeuttaa : ( myös ulkoasu jäi kesken ja nyt se on sekava, pyydän sitäkin anteeksi.. x( mutta sellainen se nyt vaan vielä sattuu olemaan : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mutta jostain kaikkien on alettava ja varmasti kun tervehdyt, saat taas postaustahdin ja ulkoasun hiottua itseäsi miellyttävään vaiheeseen! jokainenhan meistä on joskus tämän homman aloittanut (:

      Poista
  4. Noh en kirjota pelkkästään kynsijutuista, mutta niitäkin tulee aina vähän väliä :)

    www.terapiavarit.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Mä olen ainakin haukkana sun kirppiksellä.. ;D

    http://mimosnailart.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. En tiedä olenko aktiivisesti kommentoinut niinä aikoina kun postauksia tuli monta viikossa, mutta nyt voin kertoa sen että olen lukenut reilun vuoden tätä blogia, ellen kahtakin, enkä kadu hetkeäkään. Täältä olen saanut innostukseni kynsitaiteiluihin, linkin Sonnen blogiin...

    Ja pitääpä olla tarkkana jos kirppistä tulee, meinaan mulla on vielä lakkalaatikossa tilaa parille ihanuudelle. ;)

    http://brunonails.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukavaa, ettei kaduta (: ja juu, aivan varmasti mun lakkalaatikoista voisi muutama lakka sun luoksesi muutta...

      Poista
  7. En tiedä lasketaanko blogiani enää uudeksi (jo yli puoli vuotta! WTF??), mutta et mielestäni ole vielä käynyt vierailulla :)
    http://nail-wonderland.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ollut tainnut aiemmin törmätä, mutta kiva, että laitoit linkin, liityin lukijaksesi (:

      Poista
  8. Kiva kun tuut takaisin, mulla on ollut tätä blogia ikävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt tulee ehkä toisi teinimäisesti, mutta: aww, ihanaa, että joku on ikävöinyt!

      Poista
  9. 1001ideaa.blogspot.com
    Tuo on hyvinkin kynsipainotteinen blogi, paitsi nyt viime aikoina oon vähän vaihdellu aiheita... mä oon sun blogia seuraillu jo aika kauan ja ootinkin jo milloin taas postaat (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivotaan, että seuraavia postauksia ei tarvi odottaa yhtä kauan kuin tätä :D

      Poista
  10. Minäkin odotan innolla että sinä ja blogisi "palaatte." Sinulla on aina niin inspiroivia ja kauniita lakkauksia! :D
    Ja kun puhuit noista uusista kynsiblogeista niin minultakin sellainen löytyy:
    http://mmeaning.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos (: ihana tietää, että joku odottaa!

      Poista
  11. http://liinae-maniac.blogspot.com/
    Siinä oma kynsiblogini - käy ihmeessä kurkkaamassa ja tervetuloa lukijaksi jos kiinnostuit! :) Tällä hetkellä blogi on pahasti puissa, sillä olen lähihoitajaopiskelija (VIELÄ MUUTAMAN VIIKON!!) ja tällä hetkellä työssäoppimisjaksolla, joten lakkaa ei kynsillä ole kahdeksaan viikkoon näkynyt. Toivottavasti pian pääsee lakkailemaan ja kokeilemaan uutta! Tervetuloa! :)

    PS. Mukavaa ja aurinkoista kesää sinne päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn kurkkaamassa ehdottomasti juu!

      Ja hui, 8 viikkoa, tuo on jo aika extremeä! Toivottavasti työssäoppiminen loppuisi pian niin pääset taas nauttimaan kaikista kauniista lakoista...

      Mukavaa kesänodotusta sinne suomeen myös!

      Poista
  12. Kiva kun olet alkanut postailla vihdoinkin! Tämä nimittäin on ensimmäinen kynsiblogi jota alkoin aikoinaan seurailla. Nykyään pidänkin jo omaa blogiakin, vilkaise jos kiinnostaa! :) lakkahumala.blosgpost.com

    VastaaPoista
  13. Tuntuu kivalta postailla taas pitkästä aikaa :D ja käyn kurkkimassa blogiasi myös!

    VastaaPoista
  14. täällä myös kuittaa uudehko lukija ja niin noviisi kynsi(+yms?)bloggaaja, kuin vaan olla ja voi! käy ihmeessä vilkuilemassa jos kiinnostaa! http://its-just-another.blogspot.com/

    p.s. kuva ois kiva ylläri, eiku siis kommentti! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kivalta näyttää blogisi! jatka samaan malliin, koska kynsiä ainakin osaat tehdä hyvin, joten bloggaaminenkin varmaan käy rutiiniksi nopeasti (: (ei sillä, että blogissasi siis mitään vikaa olisi tälläkään hetkellä, mutta kun tuoreesta blogista on kyse, ainakin itsellä tuntuu, että kestää hetken ennen kuin blogi saa tulta alleen ja olen sinut itse blogieni kanssa)

      voi luoja, itseilmaisu on taas huipussaan näköjään :D

      Poista
  15. Hauskaa, että olet taas postannut vähän enemmän! Noi uusimmat jelly + delicate print kynnet oli mainiot! Hyvä idea! Mulla ja ystävälläni on myös blogi, tervetuloa!

    gameofpolish.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn kurkkaamassa bloginne ehdottomasti (:

      Ja kiitos kehuista!

      Poista
  16. Löysin blogisi vasta tänään (miten niin myöhässä) ja oon tässä jo pari tuntia selaillut (miten niin pitäis nukkua). Eli olen koukussa ja klikkasin itseni Bloglovinin kautta lukijaksi. Tuntuu pöljältä kommentoida vähän vanhempaan postaukseen, mutta kun kerran blogiosoitteita pyysit, niin tässä mun ja kaverini (joka tosin harvemmin mitään postaa) kynsiblogi, jossa yhtään mitään ei oteta ollenkaan vakavasti: www.wastinglifestyle.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn kurkkimassa blogianne (: aina saa vanhempiinkin postauksiin kommentoida kun mulla kuitenkin tulee kaikki kommentit sähköpostiin, joten nään ne kaikki kyllä ja yritän joskus muistaa vastaillakin :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...