26.6.2012

french styled edamame


Eilen illalla kun kynsien lakkailu tuli taas ajankohtaiseksi, mulla pyöri sängyllä eilen kaupasta kotiin raahaamani kolmikko lakkoja. Täällä mun valtakunnassani kun on sellainen kaaos edelleen meneillään - purin yhden matkalaukun, jonka jälkeen kasasin sen taas täyteen epämääräisiä juttuja... minnehän se kuuluisa logiikka on hukkunut? Siksi vaikka lakat siististi laatikoissa ovatkin, niiden laatikostojen edessä on sen verran tavaraa, että kamalasti en viitsisi tätä sekasortoa liikutella päästäkseni eri laatikoita penkomaan. Optimistisesti ajattelen, että tänään ehtisin järjestää tätä kaaosta taas aika hyvin, mutta kun tuntuu, että aikaan en saa mitään, epäilen suuresti, että tämä kaaostila säilyy vielä pitkään. Huono juttu sinällään, koska mun viikon minilomani loppuu tähän päivään kun huomenna pitäisi taas palata töiden pariin. Jostain pitäisi siis löytää se asiakaspalveluhymy naamalle ja kärsivällisyys vastata samoihin kysymyksiin kuudesti viiden minuutin sisällä. 


Sovitaanko yksi juttu? Nimittäin se, että kukaan ei katso mun kynsinauhoja näissä kuvissa, koska jos niihin kiinnittää katseensa liian kauaksi, luultavasti pyörtyy. Lupaan aloittaa tehoöljyämisen heti, nyt, pikimmiten, mutta kyllä tässä on vielä töitä tehtävänä ennen kuin nämä kauniiseen kuntoon saadaan. Mun kynnet nyt muutenkin on niin lyhyet, kuolleet, muodottomat ja mitä kaikkea muuta pientä kivaa, että ehkä pitäisi pistää ne nurkkaan häpeämään ja olla ottamatta niistä kuvia taas hetki.

Lakoilla oli kuitenkin pakko leikkiä ja itsepäisesti päätin, että ne kolme ostamaani lakkaa saavat sopia yhteen enkä hyväksy vastaväitteitä. Onneksi ne sopikin aika hyvin ja vaikka omat kynnet on kaikkea muuta kuin ihanteellisessa ranskismitassa, sitkeästi sovelsin näihinkin ranskiksen. Jääräpää kun olen ja kaikki vaan pistetään toimimaan, vaikka välillä toivottomalta näyttäisikin... Pinkkinä siis MIYOn Raspberry, vihreänä Models Ownin Edamame ja oranssina saman merkin Zest A Peal. Rajaukset valkoisella nail art lakalla, joka tällä kertaa oli Color Clubin (halusin käyttää hennosti shimmeristä valkoista kun kaikissa lakoissa löytyi myös vähän shimmeriä, oikeasti rakastan edelleen instant artist linereitani!) ja strasseista kynsille vielä 1,5mm, 2mm ja 3mm versiot. Jotta mikään ei varmasti riittäisi, konadin m75 laatasta vielä pienet kuviot kynsiin ja valmista tuli. Kirkkaat ja kesäiset ainakin.

Omaa silmää miellyttää, mitenkäs muiden?

10 kommenttia:

 1. Oikein kivan näköiset kynnet! Väreillä on aina hauska leikkiä. :D Äläkä oo liian itsekriittinen (onhan se sana...?), ei noi kynsinauhat vielä pahan näköset oo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tuntuu, että ne näytti ihan kamalilta :D

   Poista
 2. Oi että, onhan noi nyt tosi ihanat kynnet! Pitäis olla varmaan ite työtön, että saisin lakata kynsiä. Kun nyt on vaan viikolloput aikaa lakkailla. Tosin, on ihanaa olla töissä rahan takia! :D Koskaan ei oo hyvin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut kato, eka paljon työntekoa, jotta sitten kun työt loppuu, on rahaa tuhlata niihin lakkoihin :D

   Poista
 3. Sori, mutya oiskohan ton models ownin sävy sittenkin Endamame? Ainakin mulla vastaava pullon pohjassa sävyn nimeen on se N-kirjainkin tungettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, täällä yksi vanhuuttaan sokea näköjään :D mutta kun Edamame ois paljon söpömpi nimi :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...