27.2.2014

Zipperrr


Vihdoinkin sain siirtokuvat kynsille, joiden käyttöä olen odottanut jo jostain viime syksystä saakka. Niin kivat kuin water decalit onkin koristeluina, mulle aina kaikkein suurin koettelemus on se vesikupin hakeminen kynsienlaittopaikan viereen, missä kastella niitä kuvia. Kyseessä siis taas kerran vuosisadan suurimmat ongelmat. 


Ajattelin, että vetoketjujen kanssa haluan jotain kivaa ja erikoista, joten päädyin holoihin. Mulle ehdottomasti käytetyimpiä holoja on Nfu Oh:n holot, koska ne ovat niin mielettömiä sateenkaarilakkoja.  Etusormesta pikkusormeen pohjalla on numerot #61, #63, #62 ja #65. Mustana lakkana taas Kikon 275. Olisin oikeastaan valmis jo kesään ja siihen, että holot saisivat loistaa koko ajan auringon paisteessa. 

ps. lisäsin myynnissä-välilehden yläpalkkiin, mistä löytyy aika paljon lakkoja, joista tahtoisin eroon, joten käykäähän kurkkimassa, jos löytyy jotain mielenkiintoista. 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nufut on juu, parhaita holoja ehdottomasti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Muita holoja onkin mutta ei nufuja <3 pakko varmaan korjata tämäkin tilanne :)

   Poista
  2. Jos ostat, niin 65 ja 62 on mun ehdottomat suosikit :D (miten niin yritän lietsoa ostomaniaa). Nufuja kun ei koskaan voi olla liikaa...

   Poista
 3. Hauska idis - vieläpä eri väreillä! Nyt saakin holot jo vähän pilkottaa - kevät tulee?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä vähän järkytyin kun näin tänään lenkillä pajunkissoja jo :o

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...