21.10.2014

Better Not Nude


Niin kuin aiemminkin sanoin, kynsissä esiintyvistä koristeluista voi päätellä sen, millainen kiire itselläni on tänä syksynä. Tajusin tuossa just että mulla on nyt ihan oikeasti aitoa lomaa ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Siis sellaista lomaa, että ei ole mitään suunniteltu ja saa vain nukkua ja tehdä mitä itse huvittaa... Tosin tämä tunnollinen opiskelija tietenkin sairastaa lomalla, olo alkoi heti viime viikon tentin jälkeen luistaa kohti alamäkeä kun stressi laukesi, ja tässä pari edellistä päivää tuli elettyä aika eeppisen kamalissa fiiliksissä. Nyt onneksi tuntuu, että elämä taas voittaa, joten onhan tässä vielä loppu viikko lusittavana jotain loman tapaista. 


Näistä kynsistä on kyllä jo ainakin pari viikkoa aikaa ja vaikka nämä ovatkin tosi yksinkertaiset, meikäneiti tykkäili näistä kyllä ihan pähkinöinä. Pohjalla Kikon 372, johon tosiaan ihastuin tosi kovasti kun sen kynsilleni sain. En edelleenkään laula mitään muuta kuin ylistyssanoja Kikon cremelakoille, eikä tämä onneksi pettänyt mua myöskään. Nyt vasta näitä kuvia katsoessa, tajuan, että tämä taitaa mennä aika samalle linjalle OPIn Don't Bossa Nova Me Aroundin kanssa, johon rakastuin viime keväänä, mutta ei se mitään. Käyttöä tulee varmasti molemmille. Olen vasta tämän vuoden puolella lämmennyt erilaisille nuden sävyille, joten kyllä niitä ainakin muutaman vielä saa kokoelmiin ostaa. 

Glitterliuku tuo aina mukavaa lisää lakkaukseen, joten kaivoin laatikosta ihanan Dollish Polishin ja Cesarsin yhteistyölakan Better Not Wasten. Tämä lakka tuntuu vieneen varmasti jokaisen suomalaisen kynsiharrastajan sydämen ja pakko sanoa, että minäkään en ole immuuni tälle. Tässä lakassa nimittäin yhdistyy omat suosikkivärit minttu ja vaaleanpunainen, sekä pyöreä glitteri. Nomnomnom, mi laiks! 

Tällä hetkellä yritän kovasti ylipuhua itseäni olemaan tilaamatta vielä paria lakkaa tästä blogger kokoelmasta. Nyt niitä olisi vielä tarjolla, joten kannattaisi varmasti tilata - koska myöhemmin voi harmittaa - mutta olisihan tässä kesästä asti ollut aikaa, enkä missään vaiheessa ole sitä tehnyt, joten kuinka aktiivisesti niitä lakkoja tarvitsisin...? Jokaisen kynsiholistin dilemma varmasti...  

5 kommenttia:

 1. Better Not Waste lukeutuu ehdottomasti omien suosikkien joukkoon; ihan täydellinen lakka♥ Tosi söpöt kynnet myös:)

  VastaaPoista
 2. Voi että, miten en olekaan blogiasi aiemmin löytänyt! Nyt siis ihan sattumalta naamakirjan kynsiblogiin liityttyäni bongasin tämän, ja kyllä kaduttaa mitä onkaan tullut missattua! Ihanat nämäkin lakkaukset, ja ylipäänsä kaikki mahdollinen blogissasi, liityinpäs siis lukijaksi odottelemaan jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla onneks viime vuodet on olleet vähän enemmän ja vähemmän aktiivista bloggailua, joten tuskin kamalasti olet menettänyt :) mutta tervetuloa mukaan tässä vaiheessa :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...