25.10.2014

Holo it up!


Näin jälkikäteen kun ajattelee, mun on ehkä myönnettävä jotain asteen verran hälyttävää: en tainnut käyttää yhtäkään hololakkaa koko kesän 2014 aikana. En ainakaan muista, koska viimeksi mitään holohtavaa olisi sormillani näkynyt. Nyt vähän harmittaa, että kaikki ihanat holot ovat jääneet hunningolle laatikoihin heitteille, mutta tiedättekö, onneksi ongelma ei ole niin vakava... on nimittäin olemassa vessan halogeeni(?) lamput. Rehellisesti sanottuna mulla ei ole mitään hajua miksi tuon vessan valoja kutsutaan, tiedän ainoastaan miltä lamput näyttävät ja sen, että niiden valaistuksessa lakkojen holoefekti on ainakin yhtä ihana kuin auringossa kesäisin. Siksi uskalsinkin korkata käyttöön KBShimmerin holotopperin, vaikka tiesinkin, että syksy tuskin ainoita aurinkoisia päiviään tuhlaa silloin, kun tahtoisin lakkani kimaltelevan valaistuksessa. 


Musta tuntuu, että siinä vaiheessa kun hurahdin hololakoihin aikanaan, käytin niitä sitten niin paljon, että tuli jo pieni yliannostus niihin. Siksi holot eivät ole kynsilläni paljoa viihtyneet ja mietinkin pitkään investoisinko holotopperiin. Päätin kuitenkin, että tuskin tästä haittaa olisi, olin vain vähän kyyninen sen suhteen kuinka vahvan efektin tällä voisi saada aikaan menettämättä kuitenkaan pohjalakan sävyä. Toivon, että tämä yllä oleva kuva puhuu sen verran puolestaan, että lakkauksessa näkyy sama sävy kuin pullossa, vaikka efekti onkin holotettu. 

Ja näillä lakkauksilla vakuutettiin kerralla yksi kyyninen bloggaaja siitä, että holotopperi voi toimia, ja että se voi olla ihan kiva kaveri myös syksyllä. Holotuksen kohteeksi joutui Kikon periwinkle-sininen 337 numeroa kantava lakka, koska tahdoin valita testaamattomista lakoista sellaisen lakan, joka värimaailmaltaan on kauempana muista testaamattomista ja olisi näin ollen vaikea yhdistää esim skittletteen. Nyt omassa mielessä pyörii vain minkä suosikkilakkojeni päälle voisin holotopperia seuraavaksi koittaa ja sen jälkeen ihastella efektiä... Vielä kun joku muu merkki kuin Dance Legend tai Essence kehittäisivät tekstuuritopperin niin olisin iki-onnellinen. 

4 kommenttia:

 1. Holotopperi on kyllä magee keksintö! Mulla on DaLen holo- sekä tekstuuritopperit ja tekisi mieli koko ajan testailla niitä eri lakkojen päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos joku mun suosima merkki ei kohta tuo markkinoille tekstuuritopperia niin mun on varmaan sorruttava tuohon DaLeen... tekstuurit on niin ihania, että en vaan voi vastustaa :D

   Poista
 2. Onpas mehukas lakkaus! Holotopperi ois kyllä kätevä lisä omaankin lakkavarastoon.. Essenceltähän tuli muuten tekstuuritopperi, tosi nen tiedä suositko sitäkään merkkiä, toimivuudestakaan en kyllä tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen holotopperia kyllä lämpimästi juu!

   ja essence on vähän niin ja näin... mulla ei sinällään oo mitään niiden lakkoja vastaan ja ne mitkä omistan, on kyllä tosi kivoja, mutta jos vaan olisi mahdollista, suosisin mielummin muita merkkejä :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...