1.11.2014

October all indied up!

Aiemmin tässä kuussa kirjoitin siitä, miten indiet on vähitellen saapuneet myös omaan lakkalaatikkooni ja miten harkiten ostan niitä aina lisää tilaisuuden sattuessa kohdalle. Tämän posteuksen kuvat otettuani, tajusin, että mun ehkä pitäisi perua kaikki puheeni, sillä jos kuukauden kotiutuneet lakat ovat sata prosenttisesti indieitä, ei ehkä enää voi puhua siitä, miten ostelen niitä vähitellen aina sopivien sattuessa kohdalle. Tai voisi ehkä, jos puhuttaisi vain parista lakasta kuukaudessa, mutta kun ei, sekään ei ole ihan se totuus... 


Indie-merkki Dollish Polishilla on heidän oman verkkokauppansa lisäksi Clearance Bin niminen etsy-kauppa, johon lakkojen valmistaja lisäilee aina ajoittain vanhoja sävyjä, jotka on joko discontinued tai retired. Discontinued vittaa ilmeisesti nimenomaan kausittaisiin kokoelmiin tai limited edition julkaisuihin ja retired vaan vanhempiin sävyihin joiden valmistus on lopetettu. Anyways, puhutaan siis lakoista, joita ei enää valmisteta, mutta joita on kuitenkin jäänyt pyörimään tekijän varastoon. Mä aika uskollisesti olen aina tsekannut tuota shoppia sillon kun instagramissa olen huomannut noticen restockista, koska olen yrittänyt päästä käsiksi niihin kolmeen The Big Bang Theory -lakkaan, joiden valmistus on lopetettu. Omaksi onnekseni toissa viikolla yhtä näistä olikin tarjolla, ja se sattui olemaan juuri se sävy, jota eniten haikailin. 

Koska lakkoja ei koskaan voi tilata vain yhtä kerralla, piti napata pari muutakin mukaan. Viime vuoden holiday-kokoelman teema oli itselleni aivan tuntematon, mutta tämän swatch-postauksen luettuani, löysin uuden jouluelokuvan mitä katsoa tässä ennen joulua ja yhden kivan lakan, jonka lisätä kokoelmiini. 25,000 Imported Italian Twinkle Lights on nimenä hirmuisen pitkä, mutta lakkana ihana valkoinen glitterpommi. 

Pinkki Say Hello To My Kitty päätyi ostoskoriin lähinnä Hello Kitty referenssinsä takia ja siksi, että musta, pinkki ja valkoinen yhdessä vaan toimivat omasta mielestäni loistavasti.

Viimeisenä oikealla vielä se TBBT-lakka, jonka takia tilauksen tein, eli Coitus. Kuka tahansa, joka on Sheldonin seikkailuja seurannut, ymmärtää miksi tuon lakan nimi on loistavan hauska, ja sävynä pehmeän murretut glitterit on kauniita. 


Näistä LLarowen kautta suomeen saapuneista lakoista toisen ehdinkin jo esitellä kunnolla blogissa ja itseasiassa molemmat on päässet kynsille jo edustamaan. Vasemmalla siis Oceanic Forces, jonka omistamisesta olen haaveillut jo yli vuoden ja sen kaverina suomeen matustanut The Unoved. 

Molemmat on taattua EdM laatua, eli packed with glitter and pretty as hell. 


Viimeisenä sitten tilaus Harlow / Co.lta, johon mulla ei ole oikeasti mitään hyvää syytä, vaikka tilatessani perustelin jotenkin itselleni tarpeeni 12 uudelle KBShimmerille. Harlowlla kun on ilmaiset postit yli 100 kanadan dollarin tilauksiin, ajattelin kerrankin räväyttää ja ostaa kauan ihailemiani KBShimmereitä. Näiden kohdalla kun ongelma on aina ollut se, että noin 30 sävyä kiinnostaisi, minkä takia on ihan mahdoton yrittää karsia tilausta sellaiseen 2-4 lakkaan... Ja kun postikulut laskee päälle, ei yhdelle lakalle hinnaksi jää kovin alhainen summa. Nyt sitten kun tilasin 12 kerralla, yhdelle lakalle jäi hintaa euroissa muistaakseni jotain 6-6,5 euroa, koska postit oli ilmaiset. Tällä logiikalla siis oli parempi ostaa paljon kuin vähän... Yeah right, mutta tulipa hemmoteltua itseään ainakin.

Ensimmäisenä kirkkaassa pohjassa olevat glitterit ja uusi rakkauteni holotopperi. Vasemmalta oikealla sävyt on Rush Flower Traffic, U Rock My Heart, Toast-ess With The Mostest ja Prism Break. 


Talven varalle kaksi lumihiutalelakkaa Snow Flaking Way ja Snow Much Fun, sekä kaksi glitterpommia She Twerks Out ja Too Pop To Handle. 


Viimeisenä vielä sekalaisia glitterpläjäyksiä: Mixed Peelings, Green Hex & Glam, Will Yule Mary Me ja You Go Ghoul!. 

Nämä KBShimmerit on kyllä toinen toistaan upeampia ja ehkä nämä oli ihan tervetulleita lisäyksiä mun aiemmin kaksi KBS-lakkaa sisältäneeseen kokoelmaan. 

Musta tuntuu, että mä joka kuukausi toivon, että tulevan kuun lakkasaldo olisi entistä pienempi, mutta tunnetusti mitä enemmän yritän itseäni rajoittaa, sitä enemmän tulee ostettua, joten ehkä parempi toivoa, että ensikuun lakkasaldo, ei väliä kuinka monta lakkaa se sisältää, olisi yhtä upea kuin tämän kuun saldo. Sillä rakastan jokaista näistä ostamistani lakoista ihan hulluna... Glitter-harakka on jälleen kerran hyvin tyytyväinen... 

6 kommenttia:

 1. Itse tein juuri KBShimmer tilauksen Harlowille, kun sinne tuli se talvi-kokoelma myyntiin >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä yritän kovasti vakuuttaa itselleni, etten tarvitse niitä talvikokoelman lakkoja... menetys on verrattaen huonoa kyllä :D

   Poista
 2. Nimenomaan - You Go Ghoul! ;-) Ihania puteleita kaikki. Mä tässä just mittelöin uusien KBShimmereiden kanssa Harlowin sivuilla että tilatako vaiko eikö, mutta toistaiseksi maltoin mieleni - niitä kun on sitten nimenomaan tilattava sen sadan CAD:in edestä. Mitkäs on omat suosikkisi tästä repertuaarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D mä itseasiassa käyn nyt samaa taistelua harlow:n sivuilla - kun antoi näille pikkusormen, se yrittää kovasti viedä selvästi koko käden... mä olin alunperin suunnitellut tekeväni tilausta ehkä veronpalautusrahoilla, kun niillä yleensä aina tykkään ostaa itselleni jotain kivaa, mutta ne tulee vasta kaaaauhean pitkän ajan päästä ja mieliteko on nyt :D on tää vaikeaa...

   ja voi ei, suosikkeja... en tiedä tarkoitatko nimenomaan näistä esitellyistä, vai noista uusista julkaistuista KBShimmereistä, mutta näistä yllä olevista ehkä Prism Break ja Toast-ess sekä Emilyt on omia suosikkeja tällä hetkellä, mutta muutama näistä on vielä testaamatta, joten mieli voi muuttua... uusista KBS:istä taas haluaisin kai kahdeksan lakkaa, eli noh, melkein puolet kokoelmasta :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...