3.6.2015

#ablecs15: Geometric


Vähän harmittaa, että näin haasteen lopuksi vielä päätin jäädä viikon jälkeen aikataulusta, mutta aina vaan asiat ei mene ihan niin kuin toivoisi. Niin kuin jo mainitsin, viime viikko oli kamala, eikä tämä nykyinenkään kovin huvilta tunnu, koska pitää olla evakossa remontilta vielä varmaan viikon verran - olen aika kypsä tähän jo noin 36 tunnin jälkeen... Työmatka on tällä hetkellä noin tunti normaalin kymmenen minuutin sijaan ja ottaa päähän ihan vain siksi, että joutuu ajattelemaan uudestaan sen normaalin arjen, mikä yleensä pyörii omalla painollaan. Noh, ei tämä onneksi pitkäaikaista ole. 


Pakkasin evakkoon aluksi hyvin viisaasti ajatellen kaikki käyttämättömät lakat, joita on aika laaja skaala, ja ajattelin, että nythän saan varmasti niitä testattua kun ei ole muuta mukana. Sitten tajusin, että eihän mulla on mahdollisuutta kuvata mitään tällä hetkellä, koska kamera ei ole mukana ja ylipäätään kuvausmahdollisuudet on ihan olemattomat. Nyt olen siis lakkaillut kynsiä karsien kokeilemattomista lakkoja, joiden esittelemisestä blogiin olen vähiten innoissani, jottei haittaa, ettei niistä ole kuvia... Logiikka kai se on tämäkin :D 


Yritän nyt siis viikonlopun aikana julkaista vielä viimeisenkin haasteen teeman, koska haluan viedä tämän loppuun enkä kompastua viimeisellä viikolla. Nyt siis kynsillä on geometric -teeman yksinkertaiset, mutta omasta mielestäni tosi kivat kynnet. 

Pohjana näissä toimii aivan mielettömän ihana Emily De Mollyn Frail Promise, jonka päällä on mustat leimet. Tuo pohjalakka saa kyllä yhden suosikki-indieni paikan helposti, sillä ihanaan nudepohjaan upotetut mintut, pinkit, valkoiset ja mustat mattaglitterit vain toimii ihan loistavasti lakassa. Pitkästä aikaa sellainen lakka, josta tykkään taas ihan pähkinöinä. 


Kynsillä:
Emily de Molly - Frail Promise
MoYou London - Artist 16 + Konad Black 

Joko kaikki muut on saaneet haasteen loppuun vai onko muita kohtalotovereita, joilla on vielä jotain julkaisematta? 

2 kommenttia:

 1. Tuo lakka on kyllä ihana! Ja kivalta näyttää leimakin. :)
  Mulla on tunnin työmatka ihan normaalisti. Bussissa ehtii lukemaan esimerkiksi uusimmat blogitekstit hyvin! :D Kummasti siihen tottuu, kun on ollut pakko. Uskon kyllä, että kun se matka yhtäkkiä muuttuu, niin siihen onkin vähän eri totuttelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)

   kyllä mullakin bussilla kulkiessa menee helposti reilu puoli tuntia suuntaansa ja siitä ihan tykkäänkin kun saa rauhassa matkustaa, autolla on sitten nopeampaa... nytkin tuo matka on omalla autolla se tunti suuntaansa ja vaikka tiedän, että sekin toisille on ihan jokapäiväistä, aamu-uniselle ihmiselle se tunti vähemmän unta on aika raskasta :D ja eihän tämä kestä kuin hetken, mutta ihmiselle, joka tykkää rutiineista, on aina hiukan ärsyttävää kun ne muuttuu... toisaalta, saan pitää omia karaoke-bileitä autossa spotifyn kanssa maanteitä ajellessa, joten kai ne asiat huonomminkin voisi olla :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...