15.6.2015

#ablecs15: I Do


Viimeinen postaus haasteeseen - vihdoin! Enhän ole kuin pari viikkoa myöhässä tässä vaiheessa, joten mitä pienistä. Mun elämä evakossa jatkuu ja mahdollisuutta lakkausten kuvaamiseen ei tällä hetkellä oikein ole kuin maksimissaan kerran viikkoon. Motivaatiokin on vähän hukuksissa, joten luultavammin kesäkuu tulee olemaan aika hiljainen blogin puolella. Toivotaan, että arjen taas tasaantuvan myös motivaatio palaisi kylään. 


Teemana I Do on sellainen, jonka realistinen toteuttaminen tuskin tulee itselläni olemaan ajankohtaista vielä hetkeen - se vaatisi oikesti jo sitä, että osaisin pysyä samassa maassa yhäjaksoisesti enemmän kuin pari vuotta kerrallaan. Ehkä joskus kuitenkin. Mä en myöskään koskaan ole ollut mikään häistä haaveileva ihminen, jolla on sävelet selvinä vihkimisen suhteen jo ennen kuin tulevaa siippaa on edes vierelle löytynyt. 

Se ainut asia, jonka tiedän, on, että tahdon edesmenneen mummuni lempikaulakorun kaulaani, jonka aikanaan sain rippilahjaksi papalta, ja joka on yksi suurimmista aarteistani. Toinen minkä tiedän, on se, että haluan siniset kynnet - luultavasti. Tuuliviiri voi kuitenkin muuttaa mieltään vielä monesti. 


Niimpä toteutin nämä kynnet sillä fiiliksellä, mitä tekisin, jos sanoisin tahdon tällä hetkellä. Kolmessa kynnessä on KBShimmerin Wind Swarm (jonka myötä sain vihdoin blogiin saakka kaikki maaliskuussa tilaamani KBShimmerin lakat - hetken se vain kesti). Parissa aksenttikynnessä toimii OPIn Tiffany Case ja valkoinen pohja leimalla. Vaikka kynsissä on useampia eri elementtejä, rakastan kuinka nopeasti tällaisia skittlettejä on tehdä!


Kynsillä:
KBShimmer - Wind Swarm
OPI - Tiffany Case
China Glaze - White On White
Pueen 73 + Konad Blue Pearl 

Ei tää haaste taas omalla kohdallani mennyt ihan niin kuin elokuvissa ja lopetus viivästyi aika mukavasti, mutta hei, maaliin päästiin, vaikka vähän myöhässä. Olen kuitenkin tyytyväinen itseeni, että sain tehtyä haasteen loppuun saakka enkä taas aloittanut jotain vahvasti, mutta lopulta jättänyt kesken.. 

1 kommentti:

  1. Onnea haasteen loppuun suorittamisesta! :) Kynnet on oikein nätit<3

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...