26.8.2015

Hot Lips & Golden Anchors


Musta tuntuu, että viimei aikoina blogissa on vilahdellut kovin paljon Picture Polishin lakat. On niitä ollut tosin testaamattomissa useita, joten ei ihmekään ja ainakin parit kynnet olisi vielä kuvattuna, joissa PP:n lakat edustaa. Pahoittelen siis spämmiä, mutta tuntuu, että PP on merkkinä monen lakkaajan mieleen, joten tuskin pieni toisto ketään haittaa. Ennustan seuraavaksi trendiksi vesivärilakkoja, koska niitäkin on tullut paljon käytettyä ja jos jonkinlaisia lakkauksia niillä tehtyä. 


Mulla lähti idea lakkaukseen siitä, että halusin yhdistää Bornprettystorelta saadut ankkuri-koristeet ja chevron kuvion. Väriksi ajattelin ensiksi turkoosia, mutta päädyin kuitenkin lopulta pinkkiin valkoisen ja mustan kaveriksi, jottei nyt ihan liian ennalta-arvattavia oltaisi. Chevron leimat on Konadi laatasta m1001 muistaakseni ja värittelin niitä Essien Love Sheen lakalla. Tämä oli itselleni ensikosketus Essien vesivärilakkoihin (joo, mä sorruin vaikka vielä vajaa kuukausi takaperin väitin etten tekisi niin) ja pakko sanoa, että tämä testi oli kyllä sellainen love at first sight -ilotulitus. Lakka on juuri sopivan pigmenttistä ollakseen kirkas valkoisen päällä ja jäädäkseen näkymättömäksi mustan päälle. Se on pienellä siveltimellä helposti käsiteltävissä, eikä rihmaannu niin kuin OPIn Sheet Tintsit. I'm in love! Pimeässä leimojen värittelyistä tuli ehkä vähän laikukkaat, mutten antanut edes sen hidastaa menoa. 


Nuo ankkurit taas... idea hyvä, mutta ei toimi itselläni. Mulla on sen verran kaarevat kynnet, että nuo ankkurien sakarat ei millään taivu kynnen muotoon, mikä johti siihen, että ne töröttivät ikävästi ulospäin. Ne myös tarttuivat joka paikkaan ja onnistui raapimaan niillä itseäni. Alunperin mulla oli ankkurit noissa chevron-kynsissä, mutta ensimmäisen revin pois jo lakkausiltana nukkumaanmennessä. Seuraavat kolme lähtivät väkivaltaisesti seuraavana aamuna. Laitoin koristeet siis vaan kuvauksen ajaksi takaisin ja sen jälkeen nypin ne taas heti irti. Nuo ei vain toimi itselläni. Lisäksi joku riemuidiootti on keksinyt että hyvä tapa pakata nämä koristeet on laittaa ne noin 2cm*2cm pussiin, jonka sitten peittää kokonaan molemmilta puolin valkoisella tarralla, jotta sisältöä ei näe lainkaan... Meinasin itse heittää nämä roskana menemään ennen kuin tajusin katsoa kahdesti. 


Kynsillä:
Picture Polish - Hot Lips
Essie - Love Sheen
Barry M - Matt White
Konad m101 + Black 

Myönnettäköön, että tämä ensikosketus Essien Silk Water Color lakkoihin oli hurjasti positiivisempi kuin OPIn Color Paintsien kanssa. Olisin taas säästynyt paljolta, jos ennen Color Paintsien tilaamista olisin uskonut kaikkia avioita netissä, jotka kertova Essien olevan parempia leimojen värittelyyn yms. toimintaan. Ei olisi taas tarvinnut kiivetä perse edellä puuhun itse ihan vain huomatakseni, että oho, muut oli oikeassa. 

8 kommenttia:

 1. Kauniit :) Vähän samoilla fiiliksillä noiden OPIn ja Essien vesivärilakkojen kanssa. Mietin pitkään niiden välillä ja päädyin Color Paintseihin. Ei siinä oon saanu niillä kyllä hurjasti kaikkea kivaa aikaan, mutta just tuohon leimojen värittämisessä en niitä oiken saa toimimaan. Oon niin mukavuudenhaluinen, etten millään jaksais niitä alkaa kirkkaalla lakalla ohentamaankaan, menee vähän pointti koko lakoista. Pari Essietä omistan jo ja eiköhän niitä tuu lisääkin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on vähän sama, että tapellessani niiden OPIn Paintsien kanssa, tiedostin kyllä, että voisin ohennella niitä kirkkaalla lakalla ja silloin ne olisi vielä triplasti entistä monipuolisempia, mutta oon kanssa liian laiska sellaiseen toimintaan :)

   Poista
 2. Oi miten ihana lakkaus! ♥ Pitäisköhän munkin sortua ja ostaa pari Essienkin vesivärilakkaa, ihan varmuudeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä suosittelisin ostamaan ehdottomasti - ihan varmuudeksi :D

   Poista
 3. Hot Lips mikä upeus tuo lakka on <3 Kynnet on ihan mahtavat, koska PINKKI<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hot Lips on kyllä ihana lakka, joka ei kyllä saa lainkaan niin paljon huomiota kuin ansaitsisi :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiitos krista, näin vaan hiukan myöhässä :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...