8.8.2015

Rust No One


Koen olevani jotenkin hirveän mielenkiintoinen ihminen, kun lauantai-iltana odottelen lakkausten kuivumista leimauskuntoon samalla kun aukinaisesta ikkunasta kuuluu läheiseltä bussipysäkiltä baariin suuntaavien nuorten äänia. Itse makaan peiton alla hiukset märkinä blogiin kirjoitellen ja ajattelin mahdollisesti vihdoin katsoa sen Hunger Gamesien uusimman leffan, jota ei vain ole koskaan tullut katsottua. Olen saanut jo työvuoron jälkeen siivousvimman kun iskin huonekaluja vähän uuteen uskoon, jotta sain kaiken pölystä muistuttavan pois päiväjärjestyksestä, jos se vähän auttaisi tähän pölyallergianuhaan. Toisaalta, vaikka kerrankin mulla olisi sunnuntai vapaana ja olisin oikeasti voinut lähteä tuulettumaan kavereiden kanssa, olen itseasiassa ihan tyytyväinen asioihin näinkin. Kotihiiri kiittää ja kuittaa. 


Mutta jos kuitenkin pohdittaisiin niitä kynsiäkin parilla sanalla. Mä oon jostain syystä kehittänyt ongelman siitä, etten omista oranssia holoa, vaikka oikeasti en edes käytä oransseja lakkoja. Logiikka on taas 10/10, mutta siitä huolimatta heinäkuun aikana huomasin klikkaavani oranssin holon ostoskoriin ja olevani hyvin tyytyväinen ostokseeni. Harlow'n tuotekuvissa tämä Rust No One näytti paljon kirkkaammalta, mutta todellisuus on aika mukava ruosteenvärinen holo, joka peitti parilla helpolla kerroksella. 

KBShimmerin holot ei ole mitään in your face megalineaarisia kaunottaria, vaan mielestäni aika sopivan holoefektin omaavia. Huomaa, että holottaa, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla kuin esim Nfu Oh:n holoissa, jossa hyvä kun lakan pohjaväri enää erottuu holosateenkaaren alta. Lisäksi nämä käyttäytyvät ihan loistavasti. Mä yritän olla ostamatta hirveästi holoja, koska käytän niitä kuitenkin verrattaen vähän, mutta toisaalta, hololakkoja on aika vaikea vastustaa. 


Ja koska aina ei voi sytyttää, kannattaa se näkyvissä oleva osa holoa peittää tietenkin leimaamalla siihen päälle. Kesän alussa Bornprettystorelta testiin saamani laatta BP-27 oli taas näitä tutavuuksia, joka pelitti kuin junan vessa mun perinteisen stamper/scraper kombon kanssa (mustavartinen valkoinen löllö + konadin metalliscrapa), mutta ei kyllä muutoin oikein tykännyt toimia mun kanssa yhteen. Yritän opetella leimaustekniikkaa Moyoun valkoisella suorakulmaisella löllöllä tai Creative shopin megastamperilla, mutta vielä en ole onnistunut niiden kanssa ja tämänkin laatan kanssa kirosin ensiksi kahdella stamperilla, ennen kuin luovutin ja käytin sitä, minkä tiesin toimivan ongelmitta. En tiedä onko siis vika omassa tekniikassa eri stampereiden kanssa vai laatoissa, mutta leimat sain kynsille luottotuotteillani ongelmitta. Tässä laatassa on pari ihanaa asteen verran retroa kuvaa, mutta epäilen, että tämän testin jälkeen taidan koittaa tätä kuviota vain aluksi kaavailemani vanhan roosan värisen lakan päälle, mutten näe itseäni käyttämässä tätä laattaa toistuvasti. 


Kynsillä:
KBShimmer: Rust No One
BP-27 + Essence Stampy Polish

Onko muilla ollut holofiilistä nyt kesällä, vaikka säät eivät ole ehkä suosineet meitä niin paljon kuin saisi? Itse en ole mikään helteiden yli ystävä, joten olen ihan tyytyväisenä hengaillut tänä kesänä ympäriinsä niin kauan kuin ei sada vettä...

ps. koodilla AZNW10 saa edelleen halutessaan sen 10% poijjes BPS:n tilauksista :) 

10 kommenttia:

 1. Toinen kotihiiri ilmoittautuu! Lauantai-ilta meni katsellessa Pop'n'Rollin uusintoja netistä ja ristikoita täytellessä. Vähän nolottaa, mutta mikäpä siinä jos vaan viihtyy! :)

  Tuo Rust No One on tosi kiva lakka, mutta itsellä se ei vaan toimisi. Liian punainen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kun mullekin tää on vähän siinä rajalla meneekö liian punaiseksi vai ei...

   Poista
 2. Mun täytyy tunnustaa, etten omista yhtään hololakkaa. Ainakaan tietoisesti en, jossei joku oo piilottanut sinne muiden joukkoon. :D Ja joo, ei helteitä kiitos tännekään tarvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet sitten välttynyt holoilta ihan kokonaan :D

   Poista
 3. Täällä kanssa yksi kotihiiri. :D Muut lähti lauantaina baareilemaan, mutta mitä teki Fani, jäi kotiin. :D

  Kynnet on oikein nätit! Rust No One on kyllä kaunis. <3

  VastaaPoista
 4. Yksi kotihiiri täälläkin o/ alkoholi nyt ei vaan ole se mun juttu, ja hei, kyllähän noi kynsilakkahuurut paljon huumaavampia onkin ;D

  Mielettömän ihana lakkaus jälleen kerran, upeilta näyttää tällaiset leimaukset noin taitavan leimaajan tekeminä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti :) leimaaminen on kyllä itselläni sellainen koristelutapa, mikä tulee jo niin lihasmuistista, ettei paljon tarvitse miettiä... mutta sitten taas ajoittain tappelen kaikkien leimauskamojen kanssa ja oon sitä mieltä, että ei siitä tule mitään :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...