14.8.2010

Become a fan of Models Own on facebook

Koska mulla on tänään ollut superhuono päivä töissä, päätin parhaaksi, etten ala raapustamaan oikeaa postausta, koska luultavasti se äityisi vain kaameaksi valitusvirreksi, joka huomenna hävettäisi. Ärsyttää monikin asia aika ruhtinaallisella tavalla, erityisesti eräs, jota ei, en tunne, joten en kai voi tuomita, mutta joka jakelee neuvoja netissä kuin olisi koko maailman valtija (ja kaiken lisäksi ne neuvot eivät ole edes tosia). En kuitenkaan ala tuntematonta liiaksi arvostelemaan, vaikken uskoisikaan asianomaisen tänne tietään löytävän. En siis todellakaan kohdista sormeani ketään kohtaan, jonka tiedän omaa blogiani lukevan, tai pitävän omaa blogia. Ainoa mitä voin sanoa, on se, ettei ehkä kannata sokeasti uskoa kaikken, mitä joku niin itsevarmasti netissä väittää. (Hittolainen, kun tämä kuulostaa nyt joltain älä ota karkkia vierailta sediltä -virteen verrastettavalta naurettavalta paasaukselta, mutta kun mua nyt ärsyttää vähän kaikki.)

Kun sain varmasti heitettyä bensaa liekkeihin tarpeeksi, ajattelin postata jostain vähän viisaammasta. Olen vetänyt oman linjani muiden arvonnoista postaamiseen siihen, etten tahdo niistä postata. Siihen on montakin syytä, mutta suurin syy on usein se, etten itse osallistu kovinkaan moneen arvontaan. Nimittäin yleensä jätän vastauspostauksen arvontoihin vain silloin, jos oikeasti tahtoisin palkinnon niin paljon, että olisin valmis sen itse ostamaan. Models Ownin kamppanjasta itseni piti postata jo muutama päivä sitten ihan vain saadakseni ihmisiä liittymään faneiksi ja kaikille tasavertaisen mahdollisuuden alennuskoodin saamiseksi, joten varsinaisesti en postaa tätä voittaakseni heidän arvonnastaan.

Eli siis, jos 10,000 ihmistä liittyy facebookissa Models Ownin faneiksi kuun loppuun mennessä, lähettävät he -50% koodin kaikille facebook faneilleen. Itseäni on kiinnostanut jo pitkään tietyt Models Own sävyt, joita en ole onnistunut vielä itselleni löytämään, joten tahtoisin tuon koodin kovasti itselleni (ja mielellään myös jonkun, joka tekisi kimppatilauksen kanssani postikulujen jakamiseksi). Joten tykkäilkää ihmiset Models Ownista, koska omien kokemusteni perusteella kannattaakin tykkäillä. Katsotaan jos huomiseksi saisin tänne myös uudet kynnet uusilla Models Own lakoillani.
I'm sure many of you know about this already, but if Models Own reaches 10,000 fans before the end of this month, they'll send everyone a 50% off coupon for purchase over £20. I'm really hoping that they'd reach the 10,000 fans because 50% off is just a huge discount on such great quality polishes. I only own about ten Models Own polishes yet, but I'm really hoping I could purchase some new ones soon. I actually just got two new ones over the past week and I'm hoping to get a mani using them up soon. So please, do go and become a fan of Models Own on facebook to get a chase to buy some amazing polishes on amazing price.

4 kommenttia:

 1. Upea tarjous! Aika suolaiset nuo lähes kympin postikulut ja £30 pitäisi ulkomaille tilatessa kuluttaa. :o Minä olisin valmis kimppatilaukseen, jos tuo ryhmä täyttyy ja alennus saadaan!

  VastaaPoista
 2. Minä oon kanssa liittyny tohon ryhmään ja toivottavasti saataisiin kymppitonni täyteen ! :]

  VastaaPoista
 3. hey! Nice blog you got there
  I'm a follower now :)

  Maybe you can check out mine as well and become a follower?
  http://tesjoesblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. damn, I'm not on facebook! hmmm I might create an account just for these though, I've been wanting a few for a while...

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...