31.10.2012

Materialismionnellisuus

Vaikka mun tänään ehkä ois aika vihdoin postata Halloween kynnet (jotka tein ehkä 2 viikkoa sitten, hups) niin en vaan saa niitä tuolta muistikortin kätköistä kaivettua. Sen sijaan mennään pienen ostostelunja vinkkeilyn voimalla tämä päivä. 

Olin nimittäin tänään lähdössä kaupunkiin ostamaan muistivihkoa, josta saisin askarreltua pienen scrap bookin tulevaa ulkomaanreissua varten - joo, takoitus ois taas lähteä - ja samalla kun meikkailin, ihanainen Sonne lähetti mulle tekstarin ja kertoi, että Tampereen Näytä Kyntesi -salongissa on muuttomyynti, ja mm. Nfu Oh:ta, OPIa ja Misaa poistomyynnissä super halvalla. Mulla on parin vuoden takaa vähän huonoja kokemuksia ko. paikasta ja siksi sitä olenkin vältellyt, mutta kun facebookin kynsikoristelut ryhmästä kävin vielä lisää infoa lukemassa, taikasanat OPI DS Glamour saivat mut hautaamaan sotakirveeni ja siniset holagrammit silmissä matkasin kaupunkiin.

Mainittakoon tähän kun moni on varmasti utelias, että tosiaan aikanaan sain aika huonoa palvelua tuolta, mikä pisti huonon maun paikasta suuhun ja siksi sitä olen vältellyt. Varmasti jollain oli silloin vain huono päivä, mutta huono asiakaspalvelu on vain sellainen juttu, mistä itse en pidä, koska itse ainakin pakotan töissä ikävät asiat pois mielestä ja asiakkaita palvellaan iloisesti, vaikka mikä olisi. Nyt kuitenkin sain taas todella iloista ja mukavaa palvelua, joten kyllä ne mut taisi takaisin puolelleen voittaa tuolla...


Nfu Oh lakkoja oli 3 kapaletta kympillä tarjouksessa ja nappasinkin kolme mukaan. Tällä hetkellä siellä oli lähinnä Jelly Sirop ja creme lakkoja tarkouksessa, mutta kuulemma lisää laitetaan koko ajan tarjoukseen. Näissä sävyt 392, 423 ja 302 ihastuttivat itseäni eniten, kaikki creme sävyjä siis. Rakastan Nufujen pulloa ihan vietävästi, mutta annoin mopon olla karkaamatta käsistä, vaikka nämä halpoja ovatkin ja otin vain sellaisia sävyjä, jotka olivat 100% omaan mieleeni. 


Muutama China Glaze oli kanssa tarjouksessa ja pakkojan sitä oli kotiuttaa ne pari OMG sarjan lakkaa, jotka sieltä löytyi, vaikka koko OMG kokoelma itselläni olikin. Ajattelin, että joko back up pulloiksi tai sitten kiertoon. TTYL ja BFF siis kyseessä. Sekä sitten hopea leimauslakka Devotion, koska se on pitänyt tilata jo ikuisuuden, mutten koskaan muista. 



Viimeiseksi se kaunotar, jonka takia suostuin reissuun lähtemään. Se. On. OPI. DS. Glamour. Jos mun olisi pitänyt sanoa yksi lakka, jota himottelen ihan yli muiden maailmassa, olisi se ollut DS Glamour (etenkin sen jälkeen kun OPIn Parlez-vous OPI? kotiutui mulle tässä taannoin). Ainoa ebay myyjä, joka tätä tällä hetkellä myy pyytäisi tästä $90 postikuluineen. Ja mitä minä maksoin? Viisi euroa. Kyllä, se pisimpään ikinä himoitsemani lakka ja hintaa viisi euroa. Mä luulen, ettei ole ihan tervettä innostua kynsilakasta ihan näin paljon, mutta katsokaa nyt sen kauneutta. Lupaan olla kiltti lapsi ainakin jouluun saakka jo tämän aarteen takia.


Mä en kaupassa katsonut selvästi hirveän tarkasti noita Chinan pulloja, koska kotiin päästyäni aloin vertaamaan tota BFF:ää jonka ostin ja BFF:ää, joka mulla jo on. Molemmissa on siis pohjassa sama tarra, mutta vasemmalla oma pinkki BFF:äni ja oikealla juuri ostamani ruosteenpunaisempi versio, eikä nämä kyllä samat lakat ole. Onko joku kuullut, että tuosta BFF:stä olisi kahta eri versiota liikkeellä vai onkohan tuolle kaverille vain käynyt kurjasti esim liikkeen kirkkaassa valaistuksessa tai jotain vastaavaa? 

Ja tosiaan, tuolla Näytä Kyntesi salongissa Tampereella osoitteessa Puutarhakatu 23 on muuttomyynti nyt marraskuun loppuun ja paljon huippulakkoja mm. tuossa 3 kappaletta kympillä tarjouksessa. Ainakin tosiaan Nfu Oh, China Glaze, OPI, Creative ja Orly oli siellä tällä hetkellä edustettuina ja kuulemma koko ajan laittavat lisää lakkoja muuton tieltä myyntiin, joten jos Tampereen seudulla liikkuu, kannattaa poiketa katsomaan!

16 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja!

    Kunpa vain asuisin tampeereella tai sen lähettyvillä.. Mutta toisella puolen kun Suomea asun niin ei mahiksia. D:

    VastaaPoista
  2. Niin syvältä asua toisella puolen suomea! >:(

    Nyyh!

    VastaaPoista
  3. MIKSI ASUN AINA VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA, VOI MIKSI MIKSI MIKSI.
    Oon kade, ei mulla muuta. Ihania löytöjä ;____;

    VastaaPoista
  4. Uuu, Miekii haluun!! Voi kunpa asuisi lähempänä Tamperetta! Ihania ostoksia :))

    VastaaPoista
  5. Oli tylsää ja googlettelin, tuosta BFF:stä on kaksi versiota o.o

    Esim tässä kuva: http://nailstah.com/wp-content/uploads/2012/06/IMG_0198-300x225.png

    VastaaPoista
  6. kivoja ostoksia on vaan turhan kaukana =)

    VastaaPoista
  7. BFF on kaksi versiota, pinkki 'alkuperäinen' ja tuommoinen ruosteenpunaisempi myöhemmissä erissä tuotettu. :)

    ps. viskasin sinua sähköpostilla. :))

    VastaaPoista
  8. Ihania lakkoja! Jos pistät niitä kiertoon ni täällä olisi uusi koti ;)

    VastaaPoista
  9. Oaaaah ei ei! Mäkin haluan! Miksi ihmeessä oon nyt tyhmänä Australiassa kun voisin olla suomessa ostamassa mitä ihanimpia kynsilakkoja. Aaaa ärsyttävää ja vielä kaikki parhaat merkit edustettuna! No okei, en mä kadu mun tulevaa vuotta tääläkään.. nyt vaan tuli alet väärään aikaan :D

    VastaaPoista
  10. voeh, jos jakoon laitat,nii täällä olisi yksi piiiiitkään OMG kokoelmaa himoinnut.. :)

    VastaaPoista
  11. ihanaa, menossa tampereelle viikonloppuna! :) mut onkohan toi sunnuntaisin auki?

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania löytöjä :) Harmi ettei itsellä taida nyt olla mahdollisuutta pieneen Tampereen reissuun.

    VastaaPoista
  13. Miks et ostanu useempaa pulloo tota opin sinistä lakkaa ja myyny ebayssä vähän halvemmalla ku se ainut myyjä ja samalla tienannu vähä rahaa ? :D

    VastaaPoista
  14. Sulle olis tunnustus mun blogissa :)
    http://theyellownails.blogspot.fi/2012/11/i-love-your-blog-blog-with-substance.html

    VastaaPoista
  15. Chinat ja OPIt olivat torstaina käydessä jo loppuneet, jäljellä Nufun ja muiden merkkien (jokseenkin kökkööntyneen oloisia?) lakkoja ja epäkohtelias asiakaspalvelija. Sanoi myös, ettei lisää ole tulossa. Näin niinkun vinkkinä muille. Harmi, sillä juoksin itse tukka putkella sinne luettuani tämän postauksen, toiveissani OPIn DS Glamour :)

    VastaaPoista
  16. Oh ihania lakkoja! Tuo DS olisi kyllä ihanaa saada kokoelmaan, vaikka en OPI- fani muuten ole.

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...