24.10.2009

China Glaze - Sour AppleLisää glitteriä. Tyydytän selvästi jotain pientä tyttöä sisälläni, joka ei koskaan saanut leikkiä tarpeeksi kimalteilla kun oli pieni (koska sillä pikkuttöllä oli liian kiire juosta poikien kanssa mutaleikeissä). Jatkoin samalla linjalla kuin oranssin glitterin kanssa, eli ei suoraan aluslakan päälle, vaan vihreää tämän alle. Tästä näki on lakkaa katsellessa, että tämän on todella läpikuultava.

Laitoin alle kaksi kerrosta OPIn Gargantuan Green Grape -lakkaa, siis normaalia, ei matta-versiota ja päällä kaksi kerrosta China Glazen Sour Applea. Gargantuan on läpikuultavaa, koostumukseltaan ohutta ja tässä ei vielä ole ihanaa OPIn leveää harjaa. Tämä lakka on kyllä yksi painajainen, ettei ole tosikaan. Annoin tälle ihan hullun ajan kuivua, mutta ei ottanut kuivuakseen sitten millään. Lakkojen oltua kynsissä noin 8 tuntia, alkoi mulla lakka lohjeta etusormesta ja sitä tarkemmin tutkiessani huomasin, ettei tuo ensimmäinen lakka ole kuivanut ollenkaan vaan muodostanut ilmakuplaisen liimamaisen pinnan kynnelle, mikä ei ollut märkä, muttei kuivakaan. Jos joku osaa selittää mulle mikä mahtaa olla vikana, kuulisin mielelläni. Itse yritin jäljittää syytä, mutta en löytänyt mitään. Mulla on samasta Brights kokoelmasta kaksi muutakin lakkaa, joista kummankaan kohdalla ei ikinä ole ollut ongelmia.

Sour Apple on läpikuultava vihreäpohjainen lakka, jossa on sekä pienenpientä neliönmuotoista glitteriä ja isompaa kuusikulmaista. Neliöt hohtavat taas sini-violetissa ja kultaisissa väreissä ja kuusikulmiot vihreinä, keltaisina ja sinisinä. Glitteriltään tämä tuntuu olevan melkein samaa kuin Dreamsicle, mutta vain erivärisellä - ja paljon läpikuultavammalla - pojalla. Yhdistelmänä pidin tästä ihan hirveästi, mutta uudemmin käytettäessä nappaan kyllä jonkun toisen vaaleanvihreän pohjaksi. 

(Kamerani söi Gargantuan Green Grape pullosta muuten kaiken vihreyden pois, se on oikesti tummempi lime-pastilli -vihreä).

---

More glitter, yay! I'm clearly finding the little glitter-loving girl inside my body.

I used two coats of OPI Gargantuan Green Crape underneath Sour Apple by China Glaze. You could tell by looking at the bottle that Sour Apple is super cheer and I wasn't on a mood for crazy layering. The gargantuan is not a easy polish to work with: it's sheer, it doesn't have the pro wide brush, the formula is super thin and it takes FOREVER to dry. My camera stole all the green color from the bottle on the picture above, it is a lot more green in real life. On top of the gargantuan I added two coats of Sour Apple and I really like the result. 

Sour Apple is sheer polish with both square and hexagon shaped glitter. The square ones are tiny blue/lilac and yellow colored glitters and the hexagon ones are a little bigger, colored yellow, blue and green. The glitter is really similar to the one in Dreamsicle but the base is just different colored. I like the combo but next time I'll find another light green polish to use as a base.

2 kommenttia:

 1. Hi
  I've just discovered your blog, it looks really nice and I've added you to my blogroll so I can keep track of your new posts ;)

  I haven't tried it myself but I've read lots of good things about OPI Green-wich village, and I have tried Nubar's Going Green collection but there are no lighter greens in it.

  VastaaPoista
 2. oh hi! I added your blog to my blogroll too (:

  OPI Gree-wich Village is really nice, I just used it a couple days ago. It's a really nice shade of green and I'd recommend it ovet the Gargantuan Green Grape that I used on this post (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...