17.10.2009

Eyeko - Disco Polish

Vaikka pullossa lukee for nighttime nails, päätin rikkoa jokaista kirjoittamatonta sääntöä ja lakata tällä ihan vain päiväksi... ja tykkäsin lopputuloksesta aivan hirmuisesti.
Huomioimatta voi tietty jättää sen, miten konadit on vähän vielä harjoitteluvaiheessa. Tuo kynnelle sijoitteleminen ei vieläkään oikein taivu täydellisesti, mutta hitaasti hyvä tulee. Konad-laattana muistaakseni M25, josta ensiksi piti leimata vain tota kukkaa, mutta kun se ei ottanut onnistuakseen täydellisesti, ajattelin leimata vielä perhosia vähän kaveriksi tasapainottamaan ja vetämään huomiota vähän pois siitä, ettei kukat ole täydelliset.
Eyekon Disco Polish on glitterlakka, jossa on hurja määrä todella hienojakoista hopeaglitteriä läpinäkyvässä pohjassa. Koostumukseltaan lakka on todella paksua ja pullon äärimmäisen leveän kaulan takia siveltimeen jäi todella paljon lakkaa. Huomasin kuitenkin, ettei se ole välttämättä huono asia, kunhan laittaa kynnelle ensiksi ison pisaran lakkaa ja siitä levittää. Tämä yllätti sillä, että oli täysin peittävä jo kahdella kerroksella. Mikä toinen clear pohjainen lakka pystyy samaan? Kynnelle ei myöskään jää epämiellyttävää rakeista pintaa lakasta. Tärkeimpänä kaikesta, pidin todella tästä lakasta ja Eyekolle vaan terveisiä, että jos uusia lakkoja kehittelevät, tehkää ehdottomasti lisää glittereitä!

---

Even though the bottle says for nightime nails, I decided to break the 'rule' and wear it today... and I absolutely looove it!
Just ignore the fact that the designs made with konad, aren't perfect because I'm still having some difficulties on placing the patterns. I'm pretty sure that the plate that I used was M25 with Konad Seacial nail polish in black. First my idea was just to stamp the flowers on my nails but because it didn't look that neat, I ended stamping some butterflies too. Looks a little much for my relatively short nails, but I still like the design.
The nail polish itself is really impressing. It's clear based polish packed with tons of very fine silver glitter. The formula is really thick and I thought I'd have problems when applying it. The neck of the bottle is really wide and you get a lot of polish on the brush everytime you dip your brush into the bottle. It's actually a good thing and the polish is quite easy to apply. It's opaque with just two coats. Can you imagine, clear based glitter that is opaque with two coats. Also, I doesn't leave the annoying texture on your nails that some glitters do. Disco polish is really one of my favorite glitters ever.

2 kommenttia:

  1. Näyttää mahtavilta ! Vitsit, onko vaikeaa tuo Konad ?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti (:

    On se vähän vaikeaa, mutta ei mitään mahdotonta. Itsekin vasta ostin nuo omani ja on siinä oma haasteensa saada kuvat leimattua samoihin kohtiin ja koko kuva leimasimeen mukaan. Kunhan muistaa, ettei voi heti tähdätä tähtiin se homma alkaa nopeasti luonnistumaan (:

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...