8.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol. 2 [Barry M]

Kirjoitan tätä taas niin väsyneenä, etten mene vastuuseen juttujen tasosta, mutta höpötellään siitä huolimatta taas uudesta halpismerkistä, joka on ehkä oma suosikkini näistä tän viikon merkeistä. Kyseessä siis olisi Barry M, jota myy loveit.fi verkkokauppa. Saatavuus ei siis ole maailman laajin, vaikka käsittääkseni myös Barry M:n verkkokauppa toimittaa lakkoja suomeen. Muista ulkomaalaisista verkkokaupoista Asokselta saa lakkoja tilattua.  


Sonne taiteili kyntensä China Glazen Passionia käyttämällä ja muut tuotteet voittekin taas käydä hänen blogin puolelta lukemassa. 


Itseni taas piti käyttää noita Barry M:n lakkoja ja hassua sinällään, että mulle napsahti päivän väreiksi juuri ne lakat, joista kynsillä en pahemmin perusta. Don't get me wrong, sekä kultainen, että hopea foil lakka merkiltä on ihan loistavuutta vailla vertaa, peittävät jo yhdellä kerroksella, raidoittuvat verrattaen vähän metallilakoiksi, kuivuvat nopeasti ja ovat hyviä leimailuissa, mutta kun minä en oikein tykkää metallilakoista kynnellä. Rakastan leimata niillä, mutta pelkästään kynsillä ne ei vai meinaa napata. 


Päätin siis heittää joka toiseen kultaisen foilin ja joka toiseen hopean (joista kummassakin on muuten pohjassa nimilappu, jossa lukee innovatiivisesti vain "FOIL") ja toivoa, että lepardit saa mut tykkäämään noista kynsistä. Hopealle heitin täpliksi Mint Greeniä ja kultaiselle Shocking Pinkiä (molemmat myöskin Barry M:n lakkoja) ja täplät on rajattu pääasiassa mustalla Instant Artist linerilla, mutta osaan täplistä on yritetty luoda syvyyttä vähän myös valkoisella linerilla. 

Kyllä ne täplät sai mut tykästymään kynsiin huomattavasti enemmän kun mitä pidin niistä yksivärisinä, mutta siitä huolimatta taidan jättää nuo metallisävyt lähinnä leimaamiseen. Se hyvä puoli näissä BM:n metallisävyissä on se, että nämä ei paljasta joka ikistä kuhmua ja kuoppaa kynnen pinnalla, vaan peittävät ne aika hyvin (kertoo nimimerkki unohdin laittaa ridgefillerin aluslakaksi). 

Pakko sanoa myös se, että vaikka noi foilit ei ehkä mun suurimpia suosikkeja olekaan, Barry M on varmaan mun ehdottomin suosikki-halpismerkki. Kiko kiilaa ehkä vielä ohi, mutta minä ja Barry M:t ollaan eletty kauniissa symbioosissamme jo reilu pari vuotta. Lakkojen laatu on loistava (etenkin creme lakkojen) ja hintaa on Englannissa just sopivasti. Nää on siellä 2.99 puntaa kappale, mutta usein ota kolme, maksa kaksi tarjouksessa superdrugeissa. Suosittelen siis ehdottomasti ostamaan, jos Britteihin eksyy ja ostaisin myös noilla suomi-hinnoilla, ellei mulla taitais olla jo jokainen noista sävyistä, joita loveit myy... 

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! <33 montako millilitraa noissa Barry M pulloissa on?

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti en salli yksityisten huuto.net kohteiden mainostamista blogini kommenteissa

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...