20.9.2012

Sweet love below deck


Myönnettäköön, otsikosta tuli vähän kaksimielinen. En vaan voi sille mitään, mutta vääntelin kolmen lakan nimeä keskenään ja lopputulos oli, noh, söpöä... ja jotain muuta. Mulla aivot miettii vähän tyhmiä juttuja ja katson tässä samalla Big Brotheria ja kirjoittelen tätä huomiselle aamulle ajastettavaksi. Voi luoja, miten mahdotonta myötähäpeää voi kokea aikuisia - ja siis todella aikuisia ihmisiä - kohtaan. Varmasti en itsekään aina ole maailman herttaisin näky humalassa, mutta ainakin omasta päästä löytyy se katkaisija, mikä kyllä kertoo, että liika on liikaa... (Toivottavasti en ole ainut, joka BB:tä seuraa.)


Puhutaanko kuitenkin vaikka niistä lakoista, kun oletettaisiin, että ihmisiä kiinnostaa ne vähän enemmän kuin tuo suomalainen laatuviihde. Mulla tosiaan eilen oli kunnianhimoisena tarkoituksena vesimarmoroida kynteni, mutta planeettojen asento tai hevosenkengät eivät olleet paikallaan, koska homma ei ottanut onnistuakseen, ei sitten millään. Väriyhdistelmänä China Glazen lakat Something Sweet (vaaleanpunainen creme), Love's A Beach (pinkki neon shimmer) ja Below Deck (violetinruskea) olivat kiva yhdistelmä, mutta onnistumisen aste oli nollassa. Kolmen kynnen ja varmaan 7 yrityksen jälken, päätin, että nyt lakkaillaan jollain muulla tavalla. 

Pohjaksi lakkaukselle jäi Something Sweet ja puolet kynsistä lakkasin sen jälkeen Love's a Beachillä ja reunaan vielä ohut raita Below Deckiä. Sen jälkeen menikin sitten ojaan tai allikkoon, koska nail art liner ei oikein jaksanut pitää musta ja dotting tool tykkäs vielä vähemmän. Mä luulen, et näillä kynsillä ois ollut ihan potentiaalia onnistua, jos olisin saanut lakattua siististi, mutta aina ei voi vaan onnistua. Mietin jo, että nämä kynnet ei päätyisi edes blogiin saakka, mutta ajattelin, että parempi tänne on sensuroimatta näyttää ne "välillä olisi pitänyt vain jättää lakat laatikkoon" -kynnet myös... 

Jos jotain voi sanoa, niin ainakin sen, että tuo Love's A Beach on ainakin aivan ihana kirkas neonpinkki. Siihen rakastuin ja pitääkin se pian pistää kynsille uusiksi ja keksiä hienommat koristelut, jotka tuo lakka ansaitsee!

12 kommenttia:

 1. Nuo värit on aivan ihanat, passaa tosi hvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkään siitä miltä nuo värit näyttävät vierekkäin (:

   Poista
 2. Nättiä taas vaihteeksi! (miten niin vaihteeksi ainahan sun tekemät kynnet on nii hienoja että tekis mieli heittää niitä sateenkaarilla)

  Ja et oo ainut joka seuraa BB:tä, hurahdin siihen viime vuonna. Ja voi luoja että mua ärsyttää ne mammat. Tosin vaan kännissä, ei ne muuten siellä haittaa. Vähän on paha mieli kun ne sorsii Katarinaa mut ihan sama. Jonna A on kyllä semmoinen josta tykkään, saattaa kyllä johtua ihan siitä että se on Pohjanmaalta kotoisin ja siksi tuli mun suosikiksi. :D

  Romaani big brotherista ja pikku kehu kynsistä... ei näin Sonja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kyllä BB:stä saa romanisoida jos asiaa riittää :D itsehän olen katsonut sitä on/offina siitä saakka kun toi alkoi (öö 2005 vai 2006 :D) ja vuosi vuodelta menetän vaan kiinnostusta tohon... Mua ärsyttää ne mammat ihan suunnattomasti joka suhteessa, mutta kyllä mä Katarinan sieltä aiemmin pihalle haluaisin kun ne, niissä on sentään joskus edes jotain viihdearvoa :D

   Poista
 3. Oooo, aivan ihanat <3 Mä mietin että oisko nää ollu jopa "hengettömät" jos ois tikkusuorat viivat. No mutta siis tykkään kovasti ja värit on herkulliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi olla, että tikkusuorina ois tullut aika tapetti fiilis, mut silti harmittaa ettei oo ihan suorat :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...