13.9.2012

Hurrikaani


Viime viikolla pyörin Turussa ympäri kauppoja yrittäen etsiä jotain mitä haluaisin ostaa. Mulla oli shoppailu-fiilis, mutta loppuviimein en löytänyt mitään, minkä väkisin olisin halunnut - hyvä vaan - joten päivän ostosaldona oli lopulta vain kaksi kynsilakkaa H&M:ltä. Aika hyvin monen tunnin shoppailureissusta!

Ihastuin tummanviolettiin luumumaiseen Honey I'm Home lakkaan välittömästi enkä oikein edes tiedä miksi. Muistan, että olen myynyt ainakin pari tämänsävyistä lakkaa pois syystä että "ei ole mun värinen", mutta jostain syystä tähän ihastuin. Se poltteli mua tuolla pussissaan koko viime viikon ajan kun tein teemaviikolle kynsiä ja tiistai-iltana vihdoin sain sen kynsilleni vetäistä. Sävy ei ehkä kynsillä ollut ihan niin ihana kuin olisin toivonut, mutta kahdella kerroksella peittävä lakka, joka levittyi ihanasti,  oli mun mielestä ihan tarpeeksi.


Päivän lakkaa yksisteen katseltuani, päätin vielä vähän keksiä siihen jotain kivaa seuraavaksi päiväksi. Teemaviikon viimeisen postauksen epämääräisestä tuputtelusta innostuneena päätin kehittää epämääräisen sekasorron muilla H&M:n lakoilla tämän violetin päälle. Uhreiksi joutuivat siis keittiösieni, sekä lakat Mint Madness, Nail Him ja Jo is in the House. Vähän paremminkin olisi voinut onnistua, mutta ihan siedettävät näistä nyt vielä tuli. Alkuperäinen suunnitelma oli vielä kehitellä jotain valkoista kuviointia näiden päälle, mutta ajattelin, että parempi olla vetämättä övereitä kuitenkaan ja tyydyin jättämään kynnet tällaisiksi. 

Huomenna muuten ilmestyy blogin 500. postaus. Tai no, oikeastaanhan niitä postauksia olisi kyllä vielä enemmän kun kaikkia pieniä ilmoituksia ja muita on aina välillä ollut, joita olen sitten poistanut, mutta tämän postauksen jälkeen julkaistujen lukumäärä on 499 ja eiköhän huomenna keksitä ainakin jotain pientä kivaa sen kunniaksi, että olen tosiaan jo viidesti sadasti jaksanut tänne puolelle asioita höpötellä. Joten, stay tuned ja sillä välin voitte kertoa tykkäilittekö kynsistä vai ette (:

6 kommenttia:

 1. Todella kivannäköiset kynnet. Voisiko näiden tekotavasta saada yksityiskohtaisempaa kuvausta, tahtoo myös kokeilla!

  *Säännöllisen epäsäännöllinen lakkailija*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: en tiedä ehdinkö tutoa sen tarkemmin lähiaikoina vääntämään, mutta siis kaikessa yksinkertaisuudessaan leikataan keittiösienestä pieni pala, lakataan kynnet yhdellä pohjavärillä ja sienen kulmaan laitetaan vähän toisten väristä lakkaa (mulla näissä siis sininen, vihreä ja hopeaglitter) ja tuputetaan lakkaa ensiks vähän paperille ja sit kynnelle vain epämääräisinä läiskinä eripuolelle ja kerrostetaan värejä kunnes saadaan haluttu lopputulos. sori, että osaan selittää asian näin vaikeasti :D

   Poista
 2. Musta näissä kynsissä on kiva värimaailma tähän pimenevään vuoden aikaan (vaikka vielä koitan kovasti alitajunnalleni väittää että on vielä kesä :D ).

  Eli hurrikaanilakkaus saa multa "Jaa"-ääneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ehkä vähitellen hyväksynyt, että alkaa oleen syksy, mutta kyllä mä silti voin kesälakkoja vielä käyttää :D nämä oli kyllä kivan syksyiset kynnet!

   Poista
 3. Ihan toimivat kynnet minusta, sopivat hyvin syksyyn, myös galaksi-kynnet tulee jotenkin näistä mieleen. Pitänee mennä itsekin tutkimaan taas H&M:n lakkavalikoimaa, kun vaan pääsen flunssasta eroon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, galaksikynnethän tehdään samalla tekniikalla, mutta kun niitä niin paljon näkee eri blogeissa, ajattelin värimaailmaa muuttaa vähän toiseen suuntaan :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...