7.2.2011

Color Club - Uptown girl w/ some dotting tool flowers


Sain Bornpretty storelta muutamia tosi kivoja juttuja kokeiluun ja ensimmäisenä testiin lähtiävät miniminit microhelmet. Nyt voin tsekata ainakin yhden asian pois ostoslistaltani. 12 pientä helmirasiaa sisältävä paketti maksaa $5.41, eli saman verran kuin mihin hintaan olen näitä ebayssäkin katsellut. Paketissa on 12 pientä rasiaa, jotka sisältävät mikroskooppisen pieniä helmiä kynsien koristeluun. Näitä ei muuten kannata kaataa sängylle, koska niitä ei tasan saa takaisin purkkiin enää.

Kun sain nämä käsiini, tiesin heti mitä tahdoin näillä tehdä. Harrastin taas basic-juttuja maailman yksinkertaisimpien dotting tool kukkien kanssa, joiden keskellä iskin muutaman helmen. Värimaailman tahdoin pitää yksinkertaisena, ja violetin pohjan kanssa mustat ja valkoiset kukat toimivat mielestäni hyvin. Violettini toimi Color Clubin ihana Uptown Girl, joka on ihana murrettu violetti. Värin lisäksi rakastan tämän nimeä. Mulle tulee tästä mieleen yksi ihminen New Yorkissa, joka joskus sanoi mulle "I'd so like to make you an uptown girl, but I don't think I could ever do that, you belong downtown". Ilmeisesti musta ei saa repimälläkään irti sitä, että rakastun kaikkeen hassuun.


Kukissa käytössä oli Wild & Crazyn Bellie Up ja Montana ja kukkien keskelle laitoin kultaisia, mustia, pinkkejä ja vaalenanpunaisia helmiä. Ainoa negatiivinen puoli mikä mieleen näistä jäi oli se, että vaaleanpunaisista tuntui vähän lähtevän väri pinnasta kun kiinnitin niitä päällyslakkaan kastetulla dotting toolilla. Muuten tykästyin näihin pieniin ja söpöihin ilmestyksiin.

Bornpretty storella on myös paljon muista ihania nail art juttuja samaan hintaan kuin mitä ebayssä niitä myydään. Olen monesti tsekkaillut heidän sivuaan ennen kuin multa kysyttiin tahdonko testata heidän tuotteitaan. Kaupan omistaja, Jessica, tahtoi myös tarjota lukijoilleni mahdollisuuden alennukseen kaupasta. Koodilla SALLAK31 saat 10% alennuksen 31.3.2011 mennessä tehdyistä tilauksista. Koodin käyttäminen ei hyödytä minua mitenkään - niin rahallisesti kuin tuotteellisestikaan - joten sitä on ihan turvallista käyttää.  Kaupassa saa myös ilmaisen toimituksen Suomeen, joten ylimääräisistä lähetyskuluista ei tarvitse huolehtia tilausta tehdessä. Yritän saada tälle viikolle useamman postauksen testaukseen saamillani tuotteilla, jotka on vähän microhelmiä mielenkiintoisempia, jotta jos joku haluaa tilata, olette kuulleet vähän muistakin tuotteista.


I got some pretty nice things from Bornprettystore to be tested out. I've been wanting to test out these tiny beads for ages and now I finally got a chance. The pack that comes with 12 small steel bead jars is $5,41 which is pretty much the same price that these are on ebay too. My tip is not to spill some of these on your bed because they're pretty much impossible to get back to the jar.


When I got these, I immediately knew how I wanted to use these. I'm going back to basics with super easy dotting tool flowers again, and I used the beads to spice up the center of the flowers.


The base color of the manicure is Color Clubs Uptown Girl, a nice purple creme. I used two coats and it was really easy to apply. The flowers are made with Wild & Crazy colors Bellie up (black) and Montana (white). Then I added some gold, black, hot pink, and soft pink beads to the centers.


I really liked using these beads. They were easy to work with and super fun. The only negative thing is that I felt like the soft pink beads lost some of their color when touching clear top coat. I didn't feel like any of the other beads that I used were doing that, just the soft pink ones. 


Bornpretty store also has other really cool nail art things to offer with great prices. I have some other things to show you over this week that are a bit more interesting than just the beads. The owner, Jessica, was nice enough to offer a discount code for my readers to get 10% off their order. With the code SALLAK31 you'll get 10% off till March 31st, 2011. 

18 kommenttia:

 1. Taas juttu, mitä minun täytyy kokeilla jossain vaiheessa. Minulta katkesi pahasti kynsi viikonloppuna, joten nyt ei tee mieli tehdä mitään kynsijuttuja vähään aikaan, mutta täytyy pistää korvan taakse. Todella suloisen näköinen manikyyri!

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon tuolla bornpretty storessa on postikulut Suomeen?

  VastaaPoista
 3. Parakeet: auts, kynsien katkeilu on kaikkein pahinta. mä kanssa teloin perjantaina yhden kynteni (sen, joka ei ikinä suostu kasvamaan) taas kerran ja nyt ärsyttää. lyhyisiinkin kynsiin voi onneksi kuitenkin tehdä jänniä juttuja (:

  Persikka: unohdin näköjään mainita sen kaikkein olennaisimman, mikä tekee tästä kaupasta kiva, eli postikulut on ilmaiset suomeen (:

  VastaaPoista
 4. Mä oon tilannut fauxnad-laattani BornPrettyStoresta. Mulla ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa kyseisestä puljusta. Tosin yhden laatan kuviot olivat jotenkin "vinossa", eli yhdestä kuviosta näkyi vain puolet. Kyseessä oli kuitenkin sellainen kuvio, jota en koskaan käyttäisi, joten asia ei suuresti haitannut. Voisin itse asiassa tilata uudelleenkin jotain pientä tuon koodin kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kivat :)
  Mulla tulee vähän marimekko mieleen :)

  VastaaPoista
 6. IHANAT!! Tosi hyvin tehty :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kukkakynnet! Pitäis varmaan itsekin taas kokeilla tehdä jotain dotting tooleilla, mulla ei vaan ikinä tule samankokoiset niistä täplistä :(

  VastaaPoista
 8. Mikä täältä tilatessa on tulliraja Suomeen ?

  VastaaPoista
 9. Puggie: joo, mäkin sain yhden noista fauxnad laatoista ja haluaisin ne muutkin mitä heillä on tarjota (: lompakko itkee verta täällä :D

  Heidi: empä ajatellutkaan marimekkoa, mutta niin tuleekin :D pitäisi ehkä koittaa tehdä ihan kunnon marimekkokynentkin joskus

  Karzu: kiitos

  Jenni: kiitos

  Papu: kiitos (: kuten varmaan huomaa, ei munkaan täplät aina ole samankokoisia, mutta yleensä se vaan lisää vähän persoonallista touchia. silloin kun yritän tehdä samankokoisia täpliä, yleensä teen silleen, että kastan dotting toolin lakkaan, teen yhden pisteen paperille ja sitten 1-2 kynnelle ja pyyhin paperiin sen työkalun ja aloitan alusta. sillä tekniikalla saa aika samankokoisia pisteitä

  Persikka: se on se sama kuin muutenkin euroopan ulkopuolelta tilatessa, eli vähän päälle 45 euroa

  VastaaPoista
 10. Nää on nii hienot, voitko vähä kertoa miten teit dotting toolilla nuo kukat? :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kivat~
  Värit toimii tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 12. Rakastuin myös noihin mikrohelmiin jokin aika sitten!

  Ensimmäisenä myös keksin laittaa niitä kukkiin, mutta en ole sen jälkeen oikein keksinyt mihin kaikkialle niin voisi laittaa.... :)

  VastaaPoista
 13. Kelly: thanks (:

  Sonne: kiitti (: ihan yksinkertaisesti tein viisi isompaa palluraa terälehdiksi, käyttäen itseasiassa nail art siveltimen tylppää päätä, koska iso dotting tool oli hukassa ja sitten kun pallurat oli vielä kosteat, vedin mini dotingtoolilla viivan jokaisen terälehden keskeltä kukan keskustaan. Olivat nätit ihan niinkin, mutta sitten vielä minihelmiä mukaan kuvioihin :)

  Lumi: kiitos (:

  Eve: ne on tosi kivoja joo... mulla on pari muutakin tapaa mielessä miten niitä voisi käyttää, toivottavasti saan pian ideani myös toteutettua (:

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva violetti lakka! Jotain tuommoista olen etsinytkin. :D

  VastaaPoista
 15. voiko tuolla maksaa euroilla ? haluun niiiiin tilata sieltä noita laattoja! :)

  VastaaPoista
 16. Serafia: se on kieltämättä kaunis myös minusta (:

  Ano: siis maksutapoina tuolla käu luottokortit ja paypal ja näillä maksettaessa esimerkiksi paypal itse veloittaa tämänhetkisen kurssin mukaan oikean euromäärän tililtäsi, vaikka kaupassa valuutta olisikin dollareita

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...