8.2.2011

Kynsiöljyihastus / Cuticle oil crush

Sain BornPretty Storelta kokeiluun ihanaa kynsinauhaöljyä, johon rakastuin vähintäänkin syvästi. Sain valita mikä tuoksu kiinnostaa itseäni eniten ja pienen arvontaleikin jälkeen päädyin granaattiomenaan, koska se on mulle tavallaan aika vieras tuttavuus, mutta pidän kaikesta, mitä mulle on granaattiomenana markkinoitu. Kun sain tämän käsiini, heti uteliaana tuoksuttelin öljyä ja olin täysin myyty heti. Tämä tuoksuu ihanalta! Olen varmaan maailman huonoin bloggaaja, koska en osaa kuvailla yhtään tuoksua, mutta kai tämä granaattiomenalta tuoksuu, tai jos ei, niin olen löytänyt uuden lempituoksuni ilman että edes tiedän miltä se tuoksuu.

Mä olen maailman huonoin kynsinauhaöljyjen levittäjä, koska mä en voi sietää öljyisiä sormenpäitä ja se öljyäminen on muutenkin turhauttavaa. Nyt kuitenkin saan levitettyä öljyä puolet useammin kuin mitä edes pakkauksessa kehotetaan (3-4 kertaa viikossa), koska tuoksu on niin huumaavan ihana ja tuote toimi hyvin.


Koostumukseltaan tämä ei ole ihan yhtä juoksevaa kuin öljy. Kynän päätä pyörittämällä saa miellyttävästi siveltyä öljyä kynsinauhoille ilman että ne sormenpäät päätyy öljyyn myös. Hoitotehoiltaan tämä on mielestäni hyvää. Sellaista, joka auttaa hyvin, mutta joka ei kuitenkaan jäisi mieleen maailman ihmeellisimpänä aineena... muuta kuin tuoksunsa puolesta, josta en tahdo päästää irti. Tämä imeytyy mukavan nopeasti kynsinauhoille, joten ei tarvitse odottaa ikuisuuksia ennen kuin voi taas touhuta sormilla kaikkea mahdollista.

Halvan hinnan lisäksi ($1,79 + ilmainen postitus) mielestäni näissä kynissä on ihan loistava suunnittelu. Juuri se, miten kynämallisesta pakkauksesta on helppo levittää öljyä kynsinauhoille ja tuote kulkee helposti mukana minne vain. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy useita jokaiselle nokalle tuoksuteltavaksi ja itse ajattelin nakutella itselleni tulemaan 10 pakkauksen öljyjä, jolloin hintaa yhdelle öljylle jää alle euron. Kynsnauhaöljyt löytyvät muuten kategorian 'nail tools' alta Bornprettyn etusivulta.

Haluaisin vielä muistuttaa alennuskoodista, jolla saatte 10% alennuksen verkkokaupassa. Koodi on SALLAK31. Koodi on voimassa 31.3.2011 saakka ja  koodia käyttämällä minä en hyödy millään tavalla - niin rahallisesti kuin tuotteellisestikaan - asiasta, joten siitä ei tarvitse huolehtia.


Bornpretty store sent me a cuticle oil for review a while ago. I got to pick the scent and after giving it a lot of thought to it, I went with pomegranate. I don't have a lot of experience with pomegranate scents but I absolutely love this one. I'm not sure if it's a legitimate pomegranate scent but I don't care because the scent is absolutely amazing. I like to use this oil super often and just sniff my cuticles every now and then, it smells that good.


I'm probably the worst person in the world to take care of my cuticles. Cuticle oil is just so annoying because I always end up with my fingertips covered in oil and I don't know how to sit still and just wait for the oil to work miracles on my dry skin. This type of product is my absolute favorite in the world when there's a brush that'll take care of spreading the oil on my cuticles. The oil isn't as runny as I thought it would be but it's only a good thing. My cuticles seem to love this stuff and my nose loves the smell.


Beside the fact that I love the smell of this (I've probably said it about a million times already but seriously, it just smells soooooo good), I love the packaging. It is so convenient that you can just throw the pen in your purse and have cuticle oil always with you if you need. These are $1,79 each on bornpretty site or you can buy all ten for just $10,52. That's like a dollar for each cuticle oil. I'll definitely buy the set of ten soon so that I can smell all of these. Though really, mayby I'll just buy ten of the pomegranate ones because I love these so much.


Bornprettystore also offers a lot of nice nail art things with really great price. The owner offered 10% discount for all my readers with the code SALLAK31. The offer expires March 31st, 2011.

15 kommenttia:

 1. Onks toi ihan luotettava nettikauppa varmasti, että uskaltaa tilaa, löytyis nimittäin vaikka mitä ihanaa :D?

  VastaaPoista
 2. That's good to know. You always wonder if the products on sites like Bornpretty are any good. You know the fauxnads and rhinestones will be ok but I wonder if you'll get a reaction from skin and nail care xoxox

  VastaaPoista
 3. Voikohan tuolla maksaa paypalilla?

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuo Paypal näyttäis tuolla ihan etusivun alaosassa olevan.. :P

  Vitsit, tuolla olis kyllä aika monta kivaa juttua. Ja tuollainen kynä olis kyllä saatava. :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: itse en henkilökohtaisesti ole täältä tilannut, vaikka monesti on tehnyt mieli. nyt piakkoin aion myös tilata. itse en ole koskaan kuullut, että kenelläkään olisi ollut ongelmia tämän kaupan kanssa ja ainakin omistaja vaikuttaa todella mukavalta ihmiseltä, joten kyllä ainakin itse mainostan tätä hyvällä omallatunnolla luotettavana

  Stacie: I know what you mean, I'm happy that these cuticle oils at least seem to be only good for your nails and cuticles

  Ano: niin kuin celia tuossa ylempänä ystävällisesti vastasikin, niin voi juu

  Celia: kiitos kun vastasit, kun itse en ollut ehtinyt koneelle vielä vastailemaan (: ja tuolla on ihan liikaa himotuksia ainakin minulle :D

  VastaaPoista
 6. Itselläni on tuo mansikka ja todellakin tuoksuu IHANALTA!

  Saa nähdä tuleeko palkkapäivänä eksyttyä tuonne sivustolle hamstraamaan kaikkea "tarpeellista"... :D

  VastaaPoista
 7. Osaisko joku sanoa tuleeko tuolta postituskuluja Suomeen ja jos tulee niin suunnilleen paljon?
  Kun yritin ite kattoo tuolta sivulta ni ymmärsin et pitäs tilata aika paljon et ei tulis postituskuluja.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: sen ymmärtää helposti väärin, miten ne postikulut on tuolla ilmoitettu. eli postikulut ovat ilmaiset kaikille tilauksille, jotka lähetetään singapore air mailin kautta, jolla voi lähettää myös suomeen. joten postituksesta ei joudu maksamaan (:

  VastaaPoista
 9. Ansku: oi, mansikka kuulostaa kanssa aivan ihanalta! kyllähän tuolla on paljon kaikkea "tarpeellista", jota voi palkkapäivänä tilata :D

  VastaaPoista
 10. Kiitti vinkistä! Jollain toisellakin merkillä näin blogissa näitä... En kyllä yhtään muista, mitä ja kenen blogissa... Vois olla kyllä kätevä tässä muodossa tuo öljy, nyt itsellä on erikseen öljy kynsinauhoille ja kynsien alle, kun sinne kertyy aina kaikkea shittiä.

  Ja tuo kauppa on taas niitä, joista tilaa vaan, koska on niin ihania ja aina oon muka tarvinu :D Jos vaikka jotain pientä tilais ja tsekkais, onko luotettavaa yms.

  VastaaPoista
 11. norppa: mulla taitaa olla sama juttu monien kynsikoristeiden kanssa, koska haluan, selvästi myös tarvitsen niitä :D cesarshp näitä ainakin myy, mutta aika paljon kalliimpaan hintaan. tosin niiden laadusta en tiedä sitten yhtään...

  VastaaPoista
 12. Granaattiomenan tuoksu kuulostaa ihanalta, joten joudun varmaan tilaamaan :) Lisäksi olen samoin kuin sä erittäin laiska kynsinauhojen öljyilijä, joten kiva jos tuo kynä saisi mutkin vähän parantamaan tapojani siinä suhteessa.

  En tosin tiedä varmasti itsekään miltä granaattiomenan oikeastaan kuuluisi tuoksua, mutta luotan sun arvioon, sillä mulla on mm. Sothysin granaattiomenageeli, ja sen tuoksu on ainakin aivan ihana. Jos granis todella tuoksuu niin hyvälle, niin aika ihme, että sitä ei käytetä enemmänkin kosmetiikkatuotteissa :)

  VastaaPoista
 13. pupupupu: mua alkaa jo vähän pelottaan kun kaikki luottaa mun nenääni ja sit en halua huomata, että kaikkien muiden mielestä toi haisee ihan kummalle :D noh, eipä tuossa onneksi kuin euron suunnillen menettäisi, jos tuo ei olekaan omaan nenään mieluinen

  Mullakin yksi suosikkituoksuista ikinä on Bath & Body Workin Midnight Pomegranate, joka on aivan ihana. Saisivat käyttää tuota granaattiomenaa enemmän kosmetiikkateollisuudessa, koska ainakin omaa nenää se miellyttää paljon

  VastaaPoista
 14. Älä yhtään huolehdi Salla, en tietenkään syytä sua jos tuo kynä haiseekin ihan kauhealle :) Mutta en usko! Ja käsittämättömän halpahan se on joka tapauksessa, joten eipä paljon haittaa!

  Tykkään hirveästi Bath & Body Worksin body sprayista. Oma suosikkini on black raspberry - vanilla. Pakko tsekata myös tuo Pomegranate seuraavan kerran kun pääsen sinne.

  Todellakin ihme, että miksi kosmetiikkateollisuus ei hyödynnä enemmän granaattiomenaa, jos kerran tuoksu on niin hyvä, että mekin ollaan näin ihastuttu siihen!

  VastaaPoista
 15. pupupupu: ei saa kiusata sanomalla "sitten kun seuraavan kerran pääsen Bath & Body worksiin" :D mulla on ollut se työn alla tässä puolitoista vuotta ja joka kerta matkasuunnitelmat ovat kaatuneet syystä tai toisesta... pistän kyllä korvan taakse tuon Black Raspberry vanillan, kuulostaa aika todella ihanalta...

  Toi Midnight Pomegranate on tosi voimakas tuoksu, mutta jostain syystä se uppoaa mulle täysillä. Nyt tuli kova mieliteko kunnon shoppailureissulle Bath & Bodyworksiin :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...