23.2.2011

Matte flakies


Mulla on nyt niin hyvä päivä, että haluaisin vain hyppiä ja pomppia täällä bloginkin puolella ilosta. Kamala juurikasvu on nyt kesytetty kampaajalla (noh, niin kamala kuin blondi juurikasvu blondilla nyt voi olla...) ja tämä tuntuu muutenkin aika loistavalta päivältä. Eilen illalla varmistui jotain ihan mahtavaa, jota ollaan hyvän ystävän kanssa suunniteltu monta vuotta ja samalla reissu Lontooseen toukokuun alkuun. Tiedän kiroavani koko maailman hypeilemällä asioista etukäteen, mutta sen hymyn huomioon ottaen, joka mun naamalle on tatuoituna, en vaan voi olla hehkuttamatta.

Puhutaanko edes pikkasen blogin aiheestakin nyt... Nämä kynnet taas syntyi sillä samalla taktiikalla kun eilen puhuin: tuijota pulloja ja mieti mitä ihmettä niillä voisit tehdä. Tahdoin yhdistää China Glazen Below Deckin ja konadin White Pearl lakan leimailuun. Seuraavaksi vastaan käveli mattalakka ja konadeja etsiessäni Nfu Oh flakies lakka ja päätin kokeilla minkä sekasorron saan aikaiseksi. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut mattakynsiä ja nämä kyllä nappas taas.

Below Deck peitti yhdellä(1!) kerroksella ja siihen päälle kerros Nufua #39, mattalakkaa, konadit laatasta m53(?) ja vähän lisää mattalakkaa. Hyvin yksinkertaiset ja nopeat toteuttaa, mutta mielestäni silti kivat. Pidän erityisesti noista lastuista, jotka tietyssä kulmassa näkyvät tosi selkeästi ja tietyssä kulmassa kun valo ei osu niihin, eivät näy ollenkaan.


My day (and week actually) have been so amazing that I just can't not tell you about how happy I am. My hair is finally colored and light again (I have the thickest hair ever!) and I love my hair like this. I also got some pretty amazing news last night after which I called my friend, told her were going to London in May and that was settled. I love, love, love London so much and it hasn't even been a year since I last was there. Now I'm going with one of my best friends and we've been planning this trip for so long. I know I shouldn't hype about this yet because everything isn't 100% sure yet but I can't help it.


Okay, I move on to my nails now. Last night I didn't know what to do with my nails so I just stared at my polishes for a while and decided I wanted to use Below Deck and do some Konad over it with Konad White Pearl. When looking for my scraper I came across Rimmel's matte top coat and a bottle of Nfu Oh flakies and I wanted to use them too.


Below deck was opaque with just one(1!) coat and I was super impressed. Then I used a coat of Nfu Oh #39, Konad from plate m53 (I think) and some matte top coat. These were super quick and easy to do too. I like how in certain angles the flakies are just so turquoise and in certain angles you cannot see the flakies at all. 

10 kommenttia:

 1. Toi Nfu sopii noihin kynsiin ihan älyttömän nätisti!

  VastaaPoista
 2. Flakies + matta = oooh :o
  Hieno ja hyvin jännä kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söppänät! Pakko kokeilla matata Color Clubin Covered In Diamonds jonku kanssa! 8]]

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis lakkaus! :) Pakko kysyä, voiko mattalakan laittaa suoraan leimauksien päälle vai pitääkö väliin laittaa Konadin päällyslakka? :o

  VastaaPoista
 5. tahma: juu, yllätyin itsekin miten kivasti se kävi mukaan (:

  Lumi: kiitos (:

  Sonne: mä pohdin eilen ton Nufun ja Color Clubin välillä, mutta sit ajattelisin et Color Club on vähän karkeampi ja kolmiulotteisempi, joten en tiedä toimisko se niin hyvin :/

  Celia: kiitos (: jos mä käytän matta päällyslakkaa, mä lätkäisen sen aina konadien ja muiden nail artien päälle suoraan. se on kivaa siitä, että mulla ei ainakaan koskaan oo kuviot levinneet sen kanssa, joten ihan huoletta olen saanut käyttää :)

  VastaaPoista
 6. Vau, nää on kyl tosi upeet! :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...