2.2.2011

Crackles, once again


Mun eilisten nopeiden layering kokeilujeni lopputulos oli se, että China Glaze - Knotty + OPI - Teenage Dream + Isadora Pink Bite on ehkä maailman ihanin yhdistelmä. Lupaan tehdä siitä kunnon postauksen heti kun saan kuvat, eilen en viitsinyt yrittää liian myöhään. Sen takia kynnet jäivät muutenkin liian vähälle huomiolle ja nopeasti keskellä yötä oli lakattava jotain. Tykkäsin Pink Bitesta vaalean lakan päällä, joten koitin sitä High Societyn päälle.


Tulin myös siihen, että minä + ruskeat lakat = not a matchmake from heaven. Musta taupet näyttää monilla aivan ihanilta, mutta omilla näpeillä... no sanotaanko, että musta tuntuu, että mun ihon keltaisuus maksimoituu ja ei vaan näytä kivalle. High Society levittyi nätisti. Kaksi kerrosta olisi riittänyt, mutta jos työntää märät kynnet hiuksien joukkoon, saattaa se kolmas kerroskin olla ihan hyvä ratkaisu... Päälle kerros Pink Bitea ja I'm good to go. Ihanaa, että huomenna loppuu viikon kestänyt pyöritys koulun osalta ja vähän rennompi viikko iskee taas päälle ja ehtii taas ajatella kynsiäkin.

I did some quick layering experiments yesterday. I found out that OPI - Teenage Dream over China Glaze Knotty is super pretty combination. I also found out that topping all that mess with Isadora Pink Bite, makes it look about 15 times more pretty. I'll make sure to have some pics later when I do full mani with those polishes. After I had played with my polishes for a while, I realised that it was already late and I had to do something to my nails. I ended up going with Color Club - High Society and Isadora Pink Bite.Once again I got reminded why I dislike brown and taupe polishes. They just don't work with my skintone at all. I love how these look on other people though. I used three coats of High Society (two would've been fine but I messed my left hand by brushing my hand through my hair while the polish was still wet). I topped it with Pink Bite and that's it. Simple crackles, once again but I still love these polishes.

8 kommenttia:

 1. I love this look. I think it looks fantastic on you. I need this colored crackle :)

  VastaaPoista
 2. must ois kiva kokeilla graffitti-lakkaa, mutta haluaisin mustaa, ja se tuntuu aina olevan loppu sokoksesta : D

  VastaaPoista
 3. Hmm, tuon varisen crackle-lakan voisin haluta minakin, mustasta en tykkaa. Nayttaa hyvalta tuo yhdistelma. Harmi kun ei ole nyt reissua Suomeen tiedossa.

  intootje

  VastaaPoista
 4. Kivannäköinen yhdistelmä, mutta ei taitaisi toimia mulla. Tänään jo vähän katselin sitä uutta ruskeaa graffitilakkaa mutta en sortunut sentään... se näyttäisi varmaan ihanalta kullanhohtoisen lakan päällä.. :)

  VastaaPoista
 5. this combination looks very nice!

  VastaaPoista
 6. rmcandlelight: I think this might be my favorite shade of crackle polish right now

  Jenni: en tiedä missäpäin asut, mutta ainakin Turussa oli tullut hyllyyn paljon uusia mustiakin graffitilakkoja näiden uusien julkaistujen sävyjen yhteydessä, joten kannattaa pitää silmät auki, pian niitä voi taas olla omallakin sokoksellasikin (: musta on kyllä ihana ja se näyttää kivalta kaikkien lakkojen päällä

  intootje: juu, tämä on kyllä tosi kiva, toivottavasti saat mahdollisuuden saada tämän myös (:

  Papu: hei, mä en ees ajatellut sitä kullanhohtoisen lakan päällä :D annoit mulle uusia mielikuvia, joiden kanssa se vois olla ihana... apua :D

  Camy: thanks (:

  VastaaPoista
 7. Hei, tajusin juuri että vaaleanpunainen-taupe-yhdistelmähän näyttää todella kivalta! :) Omistan tuon High Society lakan ja voisinkin yhdistää siihen tuon vaaleanpunaisen, graffiti-lakkaa tosin en omista. Eräs asiakas joskus syksyllä kommentoi "onpas sulla ruman väristä kynsilakkaa" kun High Societya oli kynsissäni. :D En loukkaantunut tietenkään, kyseessä oli yli 70-vuotias vammautunut mies. :)

  VastaaPoista
 8. Celia: juu, mä luulen, et niistä tulis kiva yhdistelmä muutenkin kuin graffitilla (: ja ihanan kommentin olet saanut, eikö positiivista ole, että joku ainakin huomasi :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...