30.12.2011

Best of the best: China Glaze

Viime vuonna höpöttelin aika pitkästi vuoden 2010 parhaista lakoista. Nyt ajattelin jakaa tämän useampaan eri osaan, koska olen höpöttelytuulella, vaikka samalla jumitankin maailman pahimmalla tavalla taas. Eilen saattoi olla synttärit ja niitä saatettiin taas juhlia vähän railakkaasti. Tällä hetkellä yritän totutella sanomaan ääneen olevani 22, vaikka ei siltä tunnu. Mä en vaan olisi halunnut vanheta yhtään.

Mutta kuitenkin vuoden parhaimpiin lakkoihin, kokoelmiin ja juttuihin, ensin China Glazen muodossa. Mä en halunnut tehdä erikseen mitään suosikki uutuuslakat ja suosikki manikyyrit vuodelta 2011, joten nää menee sopivasti tässä samalla sitten.

China Glazen puolelta vuosi alkoi Anchors Away kokoelmalla, jolle menetin sieluni ja sydämmeni jo kauan ennen kuin se julkaistiin. Suoranaisesti en olisi uskonut, että tylsäksi luokittelemani lakka Knotty, jonka ostin vain, koska pakettiin mahtui vielä yksi kaveri mukaan, olisi yksi vuoden ehdottomista suosikkilakoistani. Upea glassflecked pakkaus, josta tykkäsin ihan hulluna.

Samasta kokoelmasta mm. pinkki upeus Ahoy! sekä siniharmaa Sea Spray, olivat omia suosikkejani. Ihanan merihenkinen kokoelma ja pidän kovasti siitä, miten tässä on paljon perussävyjä, mutta suurimmassa osassa on joku pieni juju, mikä tekee lakasta upean. Varmaan suosikkini kaikista China Glazen kokoelmista tältä vuodelta.


Pelican Grey ja söppänät tassuprintit, joista ainakin lukijat tuntuivat tykkäävän hurjan paljon.


Knotty on yksi harvoista nudeista, jonka kanssa ollaan hyvissä väleissä. Siksi tuo lakka toimiikin mulla vähän joka ranskiksen pohjana, vaikka pitäisi ehkä välillä rajoittaa.


Ahoy!. Ei ehkä uniikein ikinä, mutta voi luoja kun ihana lakka... Näillä kynsillä vietinkin muuten perjantai-illan silloin joskus siskon kanssa ensiavussa murtuneen ranteen kanssa ja muistan elävästi miten miespuolinen hoitaja tuijotteli mun kynsiä aika pitkään samalla kun yritin rauhoitella tuota potilasta, jota kipsattiin. 

Seuraavana keväällä julkaistiin China Glazeltakin ensimmäiset crackle lakat Crackle Glaze nimen alla. Aika perussävyjä, ei mitään kummallista, oma suosikkini oli sinivihreä Crushed Candy, joka sekin tuli tuohon mun uuteen rakastajaani, Knottyyn paritettua:


Kun Island Escape kokoelma vihdoin julkaistiin, päätin rakastua siihen aika syvästi. Loppuviimein kaikki kokoelman lakat on tainneet jäädä aika vähälle käytölle ja vaikka kauniita sävyjä kokoelmassa onkin, shimmer/glass flecked lakat eivät tahdo oikein peittää aina kynsillä ja cremet taas sitten käyttäytyvät ikävästi, eivätkä levity tasaisesti. Inhottavaa, kun tässä on niin monta kivaa sävyä, mutta melkein mielummin kaivan laatikosta jotain samantapaisia sävyjä muilta merkeiltä, kuin että tartun näihin. Mielessäni kuitenkin pyörii tasaisin väliajoin violetilla Senorita Bonitalla tehdyt kynnet. 


Vaikka nämä on loppuviimein todella yksinkertaiset, muistan, kuinka tykästyin näihin ihan hirmuisesti kun nämä kesällä tein ja mietin useasti, että pitäisi tehdä jotain samantyyppistä taas uudestaan. Noh, yksinkertainenkin voi olla kaunista.

Syksyn kokoelmat ja minä ei oikein koskaan olla oltu kamalan hyviä kavereita. Vaikka tykkäänkin myös tummista lakoista, musta aina tuntuu, että kesän jälkeen syksyn kokoelmat on hiukan tylsiä. China Glazella syksyn kokoelma kantoikin nimeä Metro, enkä taida omistaa siitä kokoelmasta kuin kaksi lakkaa, molemmat kokoelman gliterpommit, joista ei kuvia koneelta löydy. Hiukan tylsä kokoelma, mutta kai tällekin yleisönsä oli.

Sen sijaan seuraava julkaistu kokoelma sitten osuikin ja upposi suurella vaihteella. Crackle Metals kokoelma on edelleenkin jotain, jolle oma sydämmeni pamppailee kovasti. Halkeilevista metalleista mulla ei tällä koneella olekaan kuvia, vaan ne on muistikortissa, joka on järkkärissä kiinni, joka on tällä hetkellä ranskassa. Kyllä, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mutta sanon vaan, koittakaa metallicracklea valkoisen lakan päälle, odottakaa minuutti ja käyttäkää seuraava kaksi päivää tuijottaen kynsiänne. Aamen.

Metallicräckläiltyäni siirryin suoraan odottelemaan joulun Let It Snow kokoelmaa. Halloweenin Hauntingin olin vähän niin kuin valmis skippaamaan melkein kokonaan aluksi, mutta tulihan ne glitterpommin tuossa juuri äsken paketista myös kaivettua. Niistä sitten ehkä kun joskus ne kynsilleni saan. Let It Snowstakaan, mulla ei vielä hirveästi juteltavaa ole, koska niilläkään en kunnolla ole vielä ehtinyt lakkaamaan. Kannattaa kuitenkin napata verkkokaupoista ostoskoriin ainakin Ring in the Red, Glittering Garland, Twinkle Lights ja Tinsel Town. Niin ihanilta ne pullossa näyttää ja niin kauniita kuvia niistä olen nähnyt, ettei niitä ilman voi elää.

China Glazen osalta tämän vuoden päättää 3D - Eye Candy kokoelma, eli glitteriä, glitteriä ja glitteriä. Omille kynsille on ehtineet vasta Material Girl ja Marry a Millionaire. Ensimmäinen oli puhdasta rakkautta heti kun sen kynsilleni sain (miksi niiden kynsien pitikin kuolla, ennen kun sain kuvat) ja noista kynsille pääsyä odottelevista kavereista Some Like It Haute  näyttää niin upealta, että se olisi ehkä pakko yhdistää saman kokoelman Blonde Bombshell lakkaan ja saada kunnon uudenvuoden bling bling -kynnet aikaan.

Loppuvuodelta on aika vähän kynsikuvia valitettavasti ja siksi loppu postauksesta onkin aika tekstipainotteista, mutta kerrataan vielä muutamia suoskkimaneja vuoden varrelta, joissa China Glazea on käytetty, mutta joiden lakat ei välttämättä tämän vuoden puolella ole ilmestyneet.


Niin neon, että kamerakin kuolee. Yksinkertaiset, mutta mielestäni silti kivat kynnet. Ehkein tuo shokkiväri kynsissä ihan hirveästi kaverikseen koristeluita kaipaakaan?


Okei, myönnetään, tämä sininen ilmestyi kyllä Anchors Away kokoelmassa, mutta ei mielestäni ollut niin uniikki, että siitä voisi vuoden kauneimpana lakkana puhua. Nämä kynnet puolestaan, näistä tykkäsin ihan pähkinöinä.


Kauan haaveilemani Blck-Bila-Bong lakka ja China Glazen metallilakat myös leimauksissa. Nam.


Vielä kerran se Pool Party, jota jaksan aina rakastaa...

Siinä ne, vuoden suosikkilakat ja suosikkimanit China Glazelta. Miltä näytti? Mitkä oli teidän suosikkilakat tänä vuonna China Glazelta?

8 kommenttia:

  1. Itse innoistuin hieman Kicksin aleissa, joissa oli China Glazen Anchors & Away ja Islands Escape- kokelmien lakkoja, joten nappasin niitä mukaan yhdeksän ja voin sanoa, että tykkään niistä kaikista todella paljon!

    VastaaPoista
  2. Lovely manicures! ♥ the first one with the paws!

    VastaaPoista
  3. Voi jeesus! Sä se sitten osaat lakata kynsiäsi.
    Oma suosikkini oli tuo violetti lakka, Senorita bonita. :)

    VastaaPoista
  4. Senorita Bonita on kyllä niin vienyt mun sydämen. Siinä on vain sitä jotain, en osaa selittää :) Mä taas en tykästynyt tuohon Crushed Candyyn jostain syystä. Voisinkin myydä sen eteenpäin jossain vaiheessa. ...Näistä lakkauksista tykkäsin eniten tuosta ranskiksesta eriväriseillä tipeillä, palloilla ja Knottylla :)

    VastaaPoista
  5. Saattoi olla synttärit?

    VastaaPoista
  6. Rose: voin vaan kuvitella miten mahtava on löytää lakkoja noin ihanista kooelmista halvalla, etenkin jos ei voi netistä tilata!

    Kimskie: thanks (:

    mrsrexy: thanks

    maRyya: thank you

    Emmmi: kiitos kovasti! tuo violetti todella on ihana

    shiny: mä tykkään kanssa tosta pallolookista paljon. taisi olla vapun manikyyri kun työt piti taas aloittaa kirkkaissa väreissä

    Ano: no kun olen vähän sitä mieltä, tosta vanhenemisesta, ettei välttämättä tarvitsisi, niin ajattelin, että jos kiellän koko synttäreiden olemassaolon, ei välttämättä tarvis vanhentuakaan :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...