4.9.2012

007 and a mission - cheap nail polish vol. 2 [H&M]

Mun teemaviikkopostaus tulee tällä kertaa aika kiitettävästi myöhemmin kun Mintun, mutta eipä tartuta siihen liiaksi kiinni. Nyt toimii meilläkin netti; pitihän sen korjaajan tulla käymään paikanpäällä saakka laittamassa johdot kiinni seinään -.-'' Edelleen on arvoitus missä vaiheessa ne johdot on sieltä kadonneet (silloin kun vikailmoituksen tein ja poika puhelimessa kysyi 10 kertaa, onko johdot varmasti seinässä, ne vielä oli), mutta kun korjaaja tuli paikalle, oli ne itsekseen irronnut. Nolotti hiukan pahoitella tilannetta, mutta mies onneksi vaan nauroi mulle ja sanoi, että kiva, että nää korjauskeikat on välillä näinkin helppoja. Sisäisesti se varmasti kirosi mut kuitenkin alimpaan helvettiin...


Nyt sit kuitenkin jatketaan mun ekalla halpismerkillä, joka on H&M ja Sonne teki siis vastaavat vesi-kynnet kalliimmilla merkeillä. Color Clubin Take Me To Your Chateau ja OPIn Last Friday Night on ainakin olleet käytössä. Tarkemmat tiedot voitte onkia neidin blogista. Mua lohduttaa edes vähän kuulla, että noi kalat näissä on tarroja, kun katsoin eka, että koko kynnet on tehty käsin maalaamalla ja koin aikamoista alemmuuskompleksia noista omistani näiden rinnalla. Ihanat miniakvaariot kynsillä. 


Mun eka halpismerkki on tosiaan H&M, jonka lakkoja vastaan taistelin ensiks monta vuotta. Mä olen vähän ongelmallinen tiettyjen asioiden suhteen, esimerkiksi sen, että haluan pullojen olevan samanmallisia enkä voi sietää sitä, että kaikki H&M:n kausikokoelmat tulee mitä mystisimmissä pulloissa. Siksi panostankin nyt näihin uudemmanmallisiin peruskokoelman väreihin, joista tietty myös joitain kausivärejä löytyy. 


9ml pullolla on hintaa 3,95 euroa, sävyvalikoimaa näissä on ihan kivasti ja uusia sävyjä julkaistaa tasaiseen tahtiin. Omaksi harmikseni suurin osa sävyistä katoaa kaupoista myös aika nopeasti, joten jos jonkun lakan haluaa, se kannattaa heti ostaa, eikä olla kuten minä, joka harmittelee edelleen, ettei hankkinut toista pulloa mm. Confetti lakkaa varastoon. Tyhmästä päästä kärsii kynnet.

Näissä kynsissä pohjana kuitenkin oli hennon perwinkle-sininen Peppermint Fushion, joka ei mua yksistään kynsillä kovin sytytä, mutta näissä kynsissä tykkäsin siitä. Sen päälle on liukuvärjätty ensiksi Nail Him nimistä lakkaa (kaikessa pervoudessaan rakastan edelleen ton lakan sävyä!) ja No Mambo Jambo lakkaa. Koristelin tosin sen verran rankalla kädellä, että liukuvärjäys teki katoamistempun, mutta uskotaan, että hyvällä tahdolla voi ainakin ajatella, että liukuvärjäys tuo edes vähän syvyyttä lakkaukselle. Päälle tekotaiteilin siveltimellä aaltoja edelleenkin H&M:n Lady Luck lakalla ja viimeiset touchit pisteiden ja viivojen muodossa on dotting toolilla ja Orlyn valkoisella Instant Artist lakalla. 

Siinä vaiheessa kun noita aaltoja maalasin, olin sitä mieltä, että kynsistä tulee pelkät katastrofit, mutta onneksi sallamaiseen tapaan pilkkutaudittamalla kynnet, tykästyin näihin kyllä hurjasti mitä pidempään näitä katseli. Ei nää ehkä noille Mintun kaloille vedä vertoja, mutta yritys hyvä kymmenen...

H&M:n lakat on laadultaan aina olleet mulla ihan loistavia, parilla kerroksella peittäviä ja hyvin levittyviä kavereita. En muista, että yhdenkään kanssa olisin joutunut tappelemaan tai äksyilemään. Muistan edelleen kun viime syksynä yksi britti-kaveri ihasteli mun kynsiä ja totesi "that gold polish is so gorgeous, it must be by OPI". Siihen oli kiva vastata, että kyseessä on itseasiassa H&M:N Wawawoon lakka. Ei se merkki vaan lakka + kiiltävä päällyslakka ja kynnet blingaa kuuhun saakka. Kävin eilen jo toiveikkaasti H&M:llä katsomassa, josko sieltä joku lakka päätyisi taas kokoelmiini, mutta ei ollut vielä tullut uusia sävyjä. Niitä odotellessa siis!

Nyt taidan siirtyä nauttimaan melkein viikon tauon jälkeen nopean internet-yhteyden ihanuudesta ja yritän päästä ajan tasalle mm. blogien ja muiden suhteen. Nähdään taas huomenna, kynsillä millä mun piti repiä itseni pois mukavuusalueeltani, kun mun kynnet on aina tätä ikuista värien ilotulitusta.

Tässä kohtaa on turha kysyä kumman kynnet miellytti enemmän, mutta kertokaa kuinka pahasti mun ideaköyhä pää jäi ton yhden jälkeen :D

13 kommenttia:

  1. Sonnen blogissa näin noi sun tekemät kynnet ja oli pakko tulla tätä blogia kurkkaamaan. Oli sen verran upeet! Täytyykin ens kerralla shoppailureissulla mennä H&M:n lakkaosastolle, kun niin niitä ylistit :) Multa ei yhtään henkkamaukan lakkaa vielä löydykään. Näyttää kyllä tosi hyvätä toikin sävy.

    Sait muuten yhden lukijan lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva jos jäät seurailemaan (: ja ehdottomasti suosittelen H&M:n lakkaosastoon tutustumista!

      Poista
  2. H&M:n kynsilakat ovat kyllä ihmeen hyviä, paitsi niissä miniseteissä on kyllä ollut jotain floppeja, mutta ylipäätään. Perjantaina olisi tarkoitus mennä taas tuhlaamaan rahat H&M:lle, lakkoihin tietysti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä pysyttelen niistä nimiseteistä ja kummallisista teemakokoelmista kaukana kun oon kuullut, että niiden lakat saattaa olla laadultaan vähän sitä sun tätä, mutta näihin peruspulloihin olen ihastunut (:

      Poista
  3. Saatat yllättyä mutta mä jotenki tykkään noista sun kynsistä enemmän :D

    VastaaPoista
  4. Nää on ihanat! :) Kaunis toi väri <3

    VastaaPoista
  5. Nämä on ollut lemppareimmat. Kummallakin tosi onnistuneet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti (: mun mielestä nää oli kanssa onnistuneimmat :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...