19.9.2012

Minä en osta mitään... minä en osta...

Nää mun ostolakot tuntuu olevan taas tosi pitävän oloisia kun vakaasti vannoin ja vakuutin itselleni, että mitään en osta ja sit kuuluukin vaan hups ja tili huutaa hoosiannaa... Vähän samoin kun karkkilakot, kun kieltää itseään syömästä karkkia, sitä tekee koko ajan mieli ja jos ei kiellä, menee helposti monta päivää syömässä (terveisin yksi, joka just syö dumlesuklaapatukkaa...)


Nämä ensimmäiset ostokset oli kuitenkin ihan oikeutettuja. Mun on pitänyt ostaa xl-stamperi jo pienen ikuisuuden ja pitkään arvoin Mimaxin ja Cesarshopin versioiden välillä. Koska tykkään cesarsista enemmän kauppana, päädyin sitten hommaamaan heidän stamperin. Päätökseen vaikutti myös noi muoviset scraperit mitkä ton paketin mukana tulee, koska mun on pitänyt ostaa sellainen jo pienen ikuisuuden, mutta en vain koskaan ole muistanut. (Ja juu, tiedän, että vanha pankkikortti yms. kelpaa asiaan myös hyvin, mutta olen vähän liian välineurheilija käyttääkseni sellaista...) Ensivaikutelma stamperista on jännä; katsotaan illalla miten se toimii. 

Vaikka mä olen monta kertaa sanonut suosivani Seche Viteä cesarsin pikakuivattajan ohi (seche antaa paremman kiillon, ei levitä koskaan leimauksia tai muita koristeluja ja pullosta näkee paljonko sitä on jäljellä), päätin ostaa taas yhden pullon tuota varastoon, koska en tiedä koska olen tilaamassa jenkkilästä lakkoja seuraavan kerran, niin päällyslakkaa pitää aina olla varastossa. Kaupan päälle sain kukallisen kynsiviilan... Paperiviilat = yöks, mutta ehkä se saa jonkun laukun pohjalle hätäratkaisuksi pesiytyä.


Suurin ostos Cesarsilta oli xl-kuvalaatta C (jonka eräs fiksu kuvasi tottakai ylösalaisin ja kuvan kääntäminen ei nyt jaksatuta tietenkään). Onneksi näissä kuvioissa ei ehkä niin ole väliä sillä miten päin kuva on. Salama ja muovit on tietty kanssa tosi pop kuvassa. Tää on ainoa xl-laatta joka mua kuvioiltaan kiinnosti tarpeeks että ostaisin. Tykkään hirveästi siitä, miten suurimmalle osalle kuvioista on peilikuva laatalla kanssa, kun satun olemaan ihminen, joka aika tekee nail artit peilikuvana oikealle kädelle. Toivotaan, että laatta toimii moitteettomasti kun kuvioiden puolesta tykkään tästä kovin.


Nämä seuraavat taas on heräteostoksia pahimmasta päästä, jotka olisi saanut jäädä kyllä kauppaan, mutta olin heikko, pakko myöntää. Golden Rosen mattalakoista on ollut paljon juttua eri blogeissa niiden oltua eurolla alessa jo pitkään seppälöissä. Mä pystyin kävelemään näiden ohi niiiiin monta kertaa, mutta nyt viikonlopun aikana näin monta kivaa lakkausta näille suede-matoilla, joten pakko munkin oli käydä pari nappaamassa kaappiin. Sininen on numeroltaan 10, ruskeahko violetilla shimmerillä on 06 ja punainen kultaisella shimmerillä on 106. Toivottaan, että näyttävät mun kynsillä yhtä kivoilta kuin muiden bloggaajien kynsillä. 


Myös seppälän valikoimista poistuvat Models Ownin lakat sai uuden rakastavan kodin minun lakkalaatikoistani. Nämä lakat oli alennuksessa 3e/kpl (normaalin 4,95 hinnan sijaan) ja nappasin laatikosta mukaan Soda Pop Pink ja Naked Shimmer lakat. Ensimmäisen kuvittelin tulevan ihan tarpeeseen, koska eilen yrittäessäni vesimarmoroida, tajusin, että mun baby pink Something Sweet lakka China Glazelta on aika loppu ja paksua. No eihän nämä ole sävyltään lähelläkään toisia, mutta ompahan ainakin toinen vaaleanpunainen creme täyttämään niiden paikkaa laatikossa, ettei aina tarvitse tolla Chinalla lakkailla. Naked Shimmer nyt houkutteli muuten vaan, tätä en osaa oikeuttaa itselleni mitenkään.

Flormareita katselin hetken aikaa sillä silmällä ja päädyin nappaamaan 436 sävyn paikkaamaan mun hopean leimauslakan mentävää aukkoa. En muista olenko nähnyt jonkun leimaavan tällä ja voi olla, että tää on vähän turhan isoshimmeristä ollakseen se täydellinen leimauslakka, mutta pitää testailla. (Kaipaan edelleen sitä China Glazen Milleniumia, mutta kun ei sitä saa enää mistään ): )

Viimeisenä ihastuttava Wild & Mildin Fashion Passion, pinkki kultaisella shimmerillä. Tää lakkahan kulki Wild & Crazyn riveissä nimellä Summer Neon ja mun omalle SN lakalle kävi vähän köpelösti kun se lensi matkalaukussa Pariisiin (vuosi aika kauniisti) ja tätä uuden Wild & Mildin sävyä ei kamalan usein ole ollut hyllyssä ainakaan niissä Seppälöissä, joissa olen vieraillut. Nyt se kuitenkin lähti kotiin mun kanssa ja tämä lakkahamsteri on onnellinen, koska toi on yksi mun ehdottomista lempisävyistä lakoissa ikinä!

Sellaisia ostoksia siis tällä kertaa. Mitä oli teidän lemppareita? Entä mitä pitäisi koittaa kynsille ensimmäisenä?

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia!

    Tykkään ihan sikana Models Ownin lakoista, harmi kun Seppälä lopettaa niiden myynnin. Pakko käydä Seppälässä (kunhan tästä keuhkokuumeesta ekana tervehdyn..) ostamassa niitä kaikki sävyt, jotka ovat alennuksessa ja minulla ei niitä viellä ole.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, mäkin tykkään hurjasti MO:n laadusta ja on tosi kurjaa, et ne saa lähtöpassit seppälöistä :(

      Poista
  2. Täälläkin harmitellaan kovasti MO:n lähtöä. :( Kävin muutaman lakan ohikulkiessa Seppälästä ostamassa (joista toinen itse asiassa tuo Soda Pop Pink) ja sainkin ne 1€/kpl. Saattoi olla kyllä myös myyjältä joku virhe, mutta tuli ainakin edulliseksi lakkaostokset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei, olisin mäkin noi mielellään eurolla kotiuttanut :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...