29.9.2012

You've got some balls!

*pahoittelen pientä kuvaspämmiä...*


Kävin tänään (okei, eilen, kun kirjoitan tän taas illalla aamuksi ajastetuksia, mutta anyways) taas kerran postissa. Eilen olin jo ihan innoissani postille löytäessäni kun ajattelin, että mun Mirrorballsit olisi vihdoin saapuneet, mutta siellä odottikin mua toinen paketti, jonka sisältö löytyy postauksen alalaidasta.
Tänään sitten taas postiluukussa odotti uusi pakettikortti Briteistä. Tällä kertaa kyseessä oli onneksi kirjattu kirje, koska meidän posti on siitä tyhmä, että jos paketti jaetaan perjantai aamuna eikä se mahdu postilaatikkoon (eikä toiveitakaan, että meillä posteljooni kävisi soittamassa ovikelloa paketin kanssa), voi sen hakea vasta seuraavana arkipäivänä meillä postista. Olisi siis ärsyttänyt suunnattomasti tietää, että mun rakkaat olisi joutuneet viettämään viikonlopun postissa. Okei, ehkä vähän liikaa tunteita yksistä kynsilakoista, mutta kuitenkin. 


Lakat oli pakattu pienellä laatikon sisällä laatikon sisällä laatikko -periaatteella, jota oli huvittava availla. Tässä tosiaan se pienin laatikko, joka paljastui kaiken sisältä ja jonka sisällä lakat Suomeen matkustivat. Pientä kritiikkiä esittäisin Models ownille siitä, että tuon laatikon sisällä lakat hengailivat ihan ilman minkäänlaisia pehmusteita, mutta onneksi isommat laatikot tämän ympärillä suojasivat lakkoja tarpeeksi, eikä yksikään ollut rikkoutunut. 


Ihanatihanatihanat mirrorballsit. Mä en voi mitään sille, kun joka kerta kun kirjoitan Mirrorball niin tulee vaan mieleen Gilmoren tytöistä tämä kohta: 

[Lorelai is buying collector's stamps while Luke is signing for his divorce]
Lorelai: Do you have any Lucille Balls left? 
Kirk: Yes, I have some Balls.
[Luke stares at him

Saattaa olla, että itse rakastan vaan Gilmoren tyttöjä kaksi kertaa enemmän kuin kenenkään oman ikäiseni edes tarvitsisi, mutta tuo nyt sattuu vaan olemaan yksi maailman parhaista hyvänmielensarjoista. Katsoin taas vaihteeksi loppukesän aikana tuosta sarjasta 4-7 kaudet ehkä miljoonannen kerran ja viihdytän taas ihmisiä jakamalla tyhmiä Gilmore Girls lainauksia ympäriinsä. 

Okei, palataan lakkoihin.


Kuuden lakan box setissä, jossa tilasin, tuli mukana myös Models Ownin 3-in-1 Top Coat/ Base Coat/ Gloss lakka mukana. Mulla tää jää varmaan aika turhaksi kaveriksi kun en pahemmin kirkkaita lakkoja osaa käyttää, mutta voihan tätä yrittää aina johonkin juttuihin, vaikka strassien kiinnittämiseen, käyttää.


Ensimmäinen ballssi on kuitenkin kultaisen-vihreä Disco Inferno. 

(Kenellä alkaa soimaan tämä päässä joka kerta kun lukee lakan nimen: 


Back to 2005 anyone?) 

Okei, takasin asiaan :D Lakassa kultainen on selvästi pullossa ehkä dominoivin väri, mutta oikeasti lakka sisältää kultaisten mylar-palasten lisäksi pientä oranssia ja vihreää glitteriä ja oransseja hex-glittereitä. Nomnom. Vaikka tämä ihana onkin, ehkä kuitenkin se vähiten suosikki itselleni.


Sinistä, vihreää ja kultaa sisältävä Dancing Queen on kauneutta pullossa - tai Abbaa pullossa, niin kuin omat aivoni sanoo. En pidä Mamma Mia!sta leffana, mutta se kohta, jossa soi Dancing Queen, on mielestäni aivan ihana. Ja ihana on myö tämä lakka, jossa on pientä kultaista hilettä, vähän isompaa kultaista, sinistä ja vihreää hex-glitteriä, sekä salmiakan muotoisia ja epämääräisiä mylar paloja. Nam. Luulen, että tällä saisi kivat glittersandwichit. 


Kolmas lakka on sininen Freak Out! (Lisää musiikkia, anyone?). Tämä sininen on pullon perusteella ehkä oma suosikkini. Tämä kaunokainen sisältää pientä pinkkiä glitteriä, isompaa sinistä hex-glitteriä, sinistä tikkuhilettä ja mylar palasia. Jännä coctail erilaisia hileitä, joka ainakin omaan silmääni on tosi kaunis ja harmoninen. 


Neljäs lakka on violetti Boogie Nights. (Ouh sweet 70s). Tässä lakassa on violetinpinkkiä pientä ja hex glitteriä, sekä vaaleanvioletteja mylar palasia. Nättihän tämäkin on kuin mikä. 


Viimeisenä vielä pinkki Hot Stuff! Pakko kai tähän on linkittää vielä Donna Summeriakin, kun muitakin biisejä olen fiilistellyt. Tämä pinkki vaikuttaa koostumukseltaan näistä tiheimmältä, koska tässä on todella pientä pinkkiä glitteriä paljon pohjassa. Pinkin glitterin lisäksi tässä on myös kultaisia neliöitä ja monivärisiä salmiakkihippusia. Mä luulen, että kaikista lakoista tää saattaa olla vaikein mulle yhdistettäväksi, kun tämä näyttää koostumukseltaan muita tiheämmältä ja en oikein tiedä miten tämän yhdistäisin, mutta testaillaan.

Nyt kun on fiilistelty 70-luvun musiikkia tarpeeksi (tykkään sattumoisin näistä lakkojen nimistä kovasti), voidaan siirtyä siihen toiseen pakettiin. (Tälleen muuten sivuhuomautuksena voin sanoa, että tiedän kyllä Disco Infernon nimen tulevan The Trammpsien biisistä, mutta mulle Disco Inferno on aina ja ikuisesti muisto teinivuosista ja 50 Centistä). 


Se toinen paketti, jonka hain postista, sisälsi räpsyttimiä muuuuuutamana parin. Vaikka mä olen ihan yleisellä tasolla ihan sinut omien ripsieni kanssa - mitä ne nyt on blondit kuin mitkä enkä jaksa värjätä - on ne ihan kivan tuuheat, vaikka ei olekaan maailman pisimmät. Joten ihan day to day elämässä selvitään ripsivärin kanssa ihan hyvin. Sillon kuitenkin kun käy ulkona, tykkään käyttää tekoripsiä aika paljonkin. Ostan yleensä H&M:ltä 4,95e maksavia ripsiä, jotka ei ehkä ole maailman laadukkaimpia, mutta ajavat asiansa ihan hyvin. Mä en edes tiedä kuinka paljon rahaa käytin ripsiin viime vuoden ainaka, kun mulla on vähän paha tapa ärsyyntyä niihin aina viimeistään siinä vaiheessa kun olen kotimatkalla ja ne ei oikein ikinä löydä tietään uusiokäyttöön. 
Siksi päätinkin ostaa ebaystä mooonta paria ripsiä laatikkoon ja kun hintaa on sen verran vähän, ei todellaaan haittaa, vaikka nämä olisivat joko laadun, tai käyttäjän, puolesta kertakäyttö kamaa. Ostin myös Duon ripsiliimaa, jos joskus vaikka oppisin pitämään ripsiliiman tallessa. Duolla hintaa oli noin kuusi euroa (se ei ole vielä saapunut, siksi siitä ei ole kuvaa) ja 40 paria ripsiä maksoin muistaakseni noin 4,5e. Kyllä, ehkä ei haittaa, vaikka olisivat kertakäyttökamaa, jos ostin 40 paria halvemmalla kun viime vuonna ostin melkein viikottain yhden parin. 


Ensimmäisenä nättejä eroteltuja ripsiä, jotka on aika tuuheita, mutta mun raskailla luomilla luulen, että nämä ei ole liian dominoivia. 


Seuraavaksi luonnollisimman näköiset kaverit, joissa on kaikkein pisin ripsiranka näistä ja siksi ovat paketissa vähän venkurallaan kanssa. Näitä voisin kuvitella käyttäväni joskus arkimeikissäkin, jos pitäisi pitää arkisessa tilanteessa itsensä edustavana pitkään.


Kaikkein pelottavimman on extratuuheat ripset, joissa keskikohta on kaikkein pisin. Itse yleensä tykkään eniten sellaisista ripsistä, jotka pitenee ulkonurkkaa kohti ja näiden tuuheuden takia saattaa olla, että nämä jää lähinnä naamiaiskäyttöön itselläni. Pitää tosin kokeilla jonkun bilimeikin kanssa, mun silmät yllättää välillä kuinka tuuheat ripset niihin sopiikaan. 


Itse odotin eniten näitä sik-sak ripsiä, joita koskaan en ole koittanut, mutta jotka kuitenkin näyttävät ainakin muiden silmissä tosi kivoilta. 

Nyt mulla tosiaan on ripsiä varmaan seuraaviksi kymmeneksi vuodeksi, kun en aina edes jaksa näitä käyttää kun olen lähdössä ulos. Halvalla hinnalla kannatti kyllä ostaa kun nyt voi huoletta käyttää näitä eikä tarvi miettiä, että menettää paljon rahaa aina käyttäessä yksiä ripsiä vaan kerran kun näillä tosiaan on yhdellä parilla hintaa se ehkä 0,11 euroa. 

Siinä olis mun tän hetken uusimmat ostokset, joista tykkään kaikista kyllä tosi paljon. Nyt pitäisi ehkä ajastaa tää aamulle ja mennä lakkailemaan ekalla ihanalla Mirrorballilla kynsiä. Vieläkö ihmiset jaksaa Mirrorball kuvia, vai alkaako ne kyllästyttämään jo, kun niin moni suomalainen bloggaaja esittelee omia kultasiaan?

4 kommenttia:

  1. Gilmoren tytöt! ♥ Ehdottomasti allekirjoitan sanomasi tuosta sarjasti.

    Minä ainakin jakselisin vielä katsella noita Mirrorball kuvia enemmänkin. Sinun blogisi on ainut kynsiblogi, jota seuraan, joten kyseiset lakat eivät vielä liian tutuksi ole tulleet. Kivannäköisiä lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, ihanaa, että joku muukin tykkää Gilmoren tytöistä! ja joo, eiköhän noista Mirroreista jokainen tässä piakkoin blogissa nähdä!

      Poista
  2. täää on ihana postaus! samalla ku kerroit noista kynsilakoista ni kerroit myös muista mielenkiinnoistas! (: more this!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kiva, että tykkäsit :D pitää useammin kirjoitella perjantai-iltana höpinöitä kun selvästi tulee aika mielenkiintoista settiä aivoista ulos :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...