5.4.2014

Don't Bossa Nova Me Around + Rose Of Light


Niin kuin edellisessä postaukessa kerroin, kuun asento ei selvästi ollut suopea mun lakkailuilleni, ja poistin lakkaukset hyvin nopeasti. Mulla jäi kuitenkin tuo Don't Bossa Nova Me Around polttelemaan vielä työpöydälle, koska koen sen sävynä niin mielenkiintoiseksi, että halusin sen kynsille uusiksikin.

Ainakin pari lukijaa kertoi, että tämä lakka ei ole heillä koostumukseltaan ollut mikään mainio, mutta itselläni tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Levittyi äärimmäisen vaivatta juuri sinne minne tahdoinkin, peitti kahdella kerroksella ja kuivui ihan normaalissa ajassa. Olen hyvin tyytyväinen. Ja tuo sävy! Mä en tiedä pitäisikö tätä kutsua nudeksi, joka taittaa vahvasti vaaleanpunaiseen ja vähemmän sitten harmaaseen ja lilaan, mutta joku sekoitus tämä omaan silmääni on noita kaikkia. Kaiken lisäksi, kun tämä on selvästi sävy monen värin "rajalta", moni katsoja varmaan luokittelisi tämän vähän eri sävymaailmaan kuuluvaksi. 


Omasta mielestäni kuitenkin ehdottomasti omistamisen arvoinen sävy. Itse melkein jo kaduin ostettuani tämän kun mietin, että olisi voinut ostaa jotain muuta mielenkiintoisempaa, mutta saatuani tämän ei enää kaduttanut yhtään.

Valitsin Bossa Novan kynsille heti uudestaan vain siitä syystä, että hain pohjasävyä tuolle Rose Of Lightille. Näin jälkikäteen kun mietin, olisin ehkä sittenkin parittanut tuon sävy joko mustan tai tumman harmaan päälle, jotta glitterin ruusuisuus tulisi esiin. Tämän lakan päällä lopputulos on vähän turhan hopea mielestäni. 

Toinen syy, miksi olen vähän njäh tämän lakan suhteen on se, että tämä ei oikein toiminut glitterliu'ussa, mikä nykyään on se yleisin tapa mulle käyttää kirkaspohjaisia glittereitä. En oikein tiedä tuleeko tätä käytettyä kuinka paljon, mutta ehkä aika näyttää sen. Hyvänä puolena voin sanoa sen, että glitteriksi tuo oli harvinasen ok poistaa. 

Hyvin yksinkertaiset peruskynnet siis, ja jostain syystä nämä olisi kaivannut päällensä vielä jotain, mutten millään keksinyt mitä se jotain voisi olla... 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...