1.4.2014

Maaliskuun ostoksia

Mä ainakin olen ihminen, joka tykkää lukea muiden kynsilakkaostoksista ja katselen kuvia aina tosi mielelläni. Tykkään myös kirjoittaa ostospostauksia, koska sillä tavoin saan sekä dokumentoitua itselleni, mitä kaikkea on tullut hankittua, että myös saa hiukan hehkuttaa omaa materiaonneaan lakkojen suhteen, mihin jokainen blogin lukija pystyy varmasti samaistumaan. Vaikka uusia lakkoja hypistellessäni voisinkin varmaan kirjoittaa ostospostauksia useamman kuussa, ajattelin tästä lähtien yrittää koota ostokset kuun loppuun yhdeksi läjäksi, ja pystyn ehkä antamaan lakoista jotain muutakin tietoa kuin "iih, tämä on ihana", kun käyttökokemuksiakin suuresta osasta jo on, vaikka kuvat ei blogiin olisi vielä ehtineetkään. 

Alkukuun miitin saldon jätin kuitenkin liittämättä tähän postaukseen. Sen myötä kuukauden lakkasaldohan oikeasti on aika räjähdysmäisen suuri. 


1. OPI: Over & Over A-Gwen (NailSupplies)

Saanut itseasiassa featuroida jo kahdessa postauksessa blogin puolella. Ihana punainen sävy, joka levittyy kauniisti, mutta on aivan painajainen poistaa. Tykkään silti hurjasti!

2. OPI: In True Stefani Fashion (NailSupplies)

Hopea tiheä hologlitter, jossa sekä pientä glitterdustia, että pieniä hopeisia neliöitä. En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, mutta ainakin tikulla vaikuttaa lupaavalta.

3. OPI: Love.Angel.Music.Baby (NailSupplies)

Kultainen satiinipintainen lakka. Ohutta ja todella nätisti levittyvää, mutta hyvin peittävää ja nopeasti kuivavaa. Eli periaatteessa kaikkea, mitä lakalta vaan voi vaatia yhteen pulloon laitettuna. Hyvin mielyttävä lakka kaikin puolin.1. OPI: Kiss Me, 'm Brazilian (NailSupplies)

Niin kuin tätä käsittelevästä postauksesta voi lukea, tämä ei koostumukseltaan säväyttänyt mua, vaan aiheutti lähinnä harmaita hiuksia. Sävy on kuitenkin ihana purkkapallopinkki ja muiden hyvien kokemusten perusteella uskoisin, että oma pulloni on vain joku maanantai-kappale lakasta, koska kaikki muut bloggaajat kehuvat tätä.

2. OPI: I Just Can't Cope-Acabana (NailSupplies)

Tämä on se kesän the keltainen. Mulla on keltaisia lakkoja se kymmenen miljoonaa, joten en tiedä tarvitsinko tätä oikeasti, mutta hyvin käyttäytyvät keltaiset on aina kivoja. Tämä on ollut jo kynsillä, mutta ne kynnet epäonnistuivat niin pahasti, että jää nähtäväksi julkaisenko niitä koskaan. Varmasti kuitenkin pian lakkaan tällä uusiksi.

3. OPI: Don't Bossa Nova Me Around (NailSupplies)

Kun vaaleanpunaisen brassipettymyksen yhteydessä kysyin teiltä mihin lakkoihin muut ovat joutuneet viime aikoina pettymään, kaksi mainitsi tuon Bossa Novan. Mulla taas tämä käyttäytyi aivan kuin unelma. Ongelmista ei ollut tietoakaan ja lakka peitti jo kahdella kerroksella. Oh the irony... Tämä on kuitenkin tällä hetkellä suosikkini näistä kolmesta hankkimastani brassista sävyn ollessa kummallinen nude/vaaleanpunainen sekoitus, joka tietyssä valossa taittaa jopa harmaanlilaan hiukan. Ihana lakka mielestäni siis. 


1. OPI: Blush Hour (NailSupplies)

Toinen pienen pettymyksen aiheuttaja. Koostumukseltaan hyvin karheaa glitteriä, joten vaatii paljon päällyslakkaa. Sävyltään kuitenkin kaunis paketti.

2. OPI: Rose Of Light (NailSupplies) 

Tämä on vähän kuin rosa versio tuosta yllä olevasti In True Stefani Fashion. Haalean roosaa glitterpölyä ja pieniä neliöitä. Vaikuttaa ainakin tuon yllä olevan Bossa Novan päällä sen verran hopeaan taittavalta, että välttämättä kokoelmassa ei tarvitsisi kumpaakin säilyttää. Luulen, että tumman pohjan päällä eron huomaisi paremmin. 

3. OPI: Alcatraz... Rocks (NailSupplies)

Nopesti yksissä skitleteissä vilahtanut Alcatraz on mielestäni ehdottomasti ostamisen arvoinen tuttavuus. Ei ehkä keväisin mahdollinen sävy, mutta todella kaunis tekstuurilakka. 


1. Essie: Blanc (Sokos)

Blogger tykkää näköjään tehdä tästä kuvasta hyvin harmaasävytteisen, vaikka vääntäisin tänne mitä tahansa kautta, mutta tämä lakka on siis oikeasti puhdas valkoinen. Mulla on pieniä ongelmia sen suhteen, etten halua ostaa Gina Tricotin lakkoja laatikoihini, vaikka se valkoinen kuinka hyvä olisikin. Siksi ostin Essien Blancin valkoisen cremelakan puutteeseeni ja tämä kyllä on ainakin tähän saakka toiminut todella hyvin. Olen siis tyytyväinen.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa.

Jos ensi kuussa edes pääsisi alle kymmeneen lakkaan? Tai siihen, että saisi myytyä edes saman verran lakkoja pois kun tulee ostettua (mikä itseasiassa kyllä taisi tämän kuun osalta onnistua, miittilakoista huolimatta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...