28.4.2014

Huhtikuun tilinpäätös ja pientä informaatiota

Koska mulla on tänään joku mystinen hurrikaaniäpäivä siten, että energiaa riittää joka suuntaan, jatketaan vielä yksi postaus blogin puolellekin. Olen tänään tosiaan tehnyt kaksi tenttiä koululla, lukenut sen päälle melkein 8 tuntia tuleviin tentteihin, käynyt koiran kanssa pitkällä lenkillä ja illalla vielä uuden inspiraation iskiessä pyörälenkillä. Vaikka lihaset on tällä hetkellä sitä mieltä, että enää ei tarvitsisi tehdä mitään, mieli on virkeä ja hinkuu ruksimaan asioita to do -listalta pois. 

Instagrammissa näytinkin jo syyn, miksi blogiin ei ole nyt tullut postauksia pääsiäisen jälkeen:


Mun geelaukset alkoivat vedellä ihan viimeisiään ilmaantumisten ja muidenkin juttujen suhteen ja aikaa niiden uusimiselle ei ollut, joten koin paremmaksi viilata geelin kynnen päältä pois ja lyhentää kynnet ihan minimi-mittaan. Vuoden päivät mulla ehti olla pitkät kynnet ja voin kertoa, että ensimmäiset päivät oli kivoja, kun olevinaan kirjoitin koneella, mutta sanoja ei ilmestynyt ruudulle, kun lihasmuisti oli tottunut siihen, että kynsi osuu näppäimistöön jo senttiä ennen sormenpäätä. Nyt alkaa kirjoittaminenkin luonnistua ja tosiaan tässä kun olen ollut super kiireinen ja yrittänyt jotenkin tasapainoitella tenttien ja työnteon välillä, olen nauttinut myös lyhyistä töpökynsistäni, jotka olen pitänyt mahdollisimman värikkäinä. 

En yhtään väitä, etteikö lyhyistäkin kynsistä saa todella upeita koristelemalla, mutta aika ei vain ole riittänyt toistaiseksi koristeluille. Ja toisena syynä on se, että mulla on muistaakseni 19 kynnet tehtynä 31 päivän haastetta varten, joten en halunnut sekoittaa lyhyitä ja pitkiä kynsiä keskenään. 

Nyt uskallan siis jo ilmoittaa, että toukokuu tulee olemaan tässä blogissa #31daynailchallenge, ja jos vaan suinkin ehdin tehdä nuo loputkin haastepäivät loppuun, tulee postauksia sitten ihan oikeasti se yksi päivässä 31 päivän ajan. Saattaa aikataulullisista syistä kyllä olla, että osa postauksista venyy kesäkuun puolelle, mutta putkeen haluan ainakin nuo 31 postausta tehdä. 

Mutta sitten niitä ostoksia: 


OPI:
I'm Never Amberrassed
Be Magentale With Me
Don't Violet Me Down
I Can Teal You Like Me

Kukaan tuskin on voinut välttyä mun OPIn Sheer Tints rakkaudelta tässä kuussa. Näistä on pari hehkutuspostausta blogissa ja varmasti lisää tulossa. Nämä onnistuin nappamaan Kynsikoristekirppikseltä samaan hintaan kuin mitä näistä olisin saanut ebayssä maksaa, toimitus oli vain parissa päivässä postiluukkuun, mikä sopii omille kärsimättömille aivoilleni mitä loistavimmin. 


MoYou Londonin Suki 07 leimauslaatta. Tämänkin itseasiassa sain saman kirppiksen kautta. Eräs kanssaharrastaja oli vaihtamassa tätä laattaa Konadin laattoihin, joista mulle on tiensä vahingossa löytänyt useampikin tuplakappale, joten tehtiin vaihtikset ja sain tämän kauniin Infinity-laatan ja alemman kuvan Pueenin leimauslaattakotelon. 


Infinity -laattoihinrakastuneena nappasin Mimaxilta pari Pueenin laattaa myöskin. Saatiin pienet alekoodit kauppaan maaliskuun miitistä, joten nappasin nuo kaksi itseäni eniten himoittanutta kukkalaattaa ostoskorin kautta kotiin. Tulen varmaan jossain vaiheessa ostamaan tuon koko stamping buffet kokoelman Pueenilta, mutta ajattelin, että nuo pari dupea saan varmasti myytyä tarvittaessa eteenpäin. 

Kotelo taas on se ensiaskel laattojen järjestämiseen, koska mulla ei siihen ole vielä mitään järkevää systeemiä. Ainut vaan, että tarvitsisin näitä varmaan viisi, jotta kaikki laatat mahtuisivat paikoilleen... hups :D 

Aika maltillista siis, neljä lakkaa ja kolme laattaa, joista yksi vaihdossa ja kaksi alekoodilla hankittuja. Ja lakatkin maksoin maaliskuun puolella, eli siis käytännössä ihan nolla saldo?

Ei nyt sentään kuitenkaan... Saatan odottaa tilausta sekä Kikolta, että jenkeistä ja saattaa olla, että a) mopo karkasi vähän käsistä Kikon alennusmyynneissä ja b) päätin sitten vahingossa tuplata indie-lakkojeni määrän tuon toisen tilauksen myötä. Vaikka se epätodennäköistä onkin, toivoisin, että jompi kumpi eksyisi vielä huomenna tai keskiviikkona tänne kauas pohjoiseen. En nimittäin halua tehdä yhteenvetoa toukokuun lakoista siten, että saldona on varmaan viisikymmentä lakkaa...

Olen nimittäin lähdössä muutaman päivän Lontoon excursiolle - juu, taas kerran :D - tuossa parin viikon päästä ja siellä kun pääsee hypistelemään kahta mun suosikkia halvemmista merkeistä, Barry M:ää ja Kikoa (ja Models Owniltakin on tullut pari herkullista kokoelmaa vaikka vannoin etten niitä enää pahemmin ostelisi) ensi kuun lakkasaldo on taatusti jo aika astronominen pelkkien lomashoppailuiden osalta. Taitaa siis olla tarpeen karsia lakkalaatikoista jo valmiiksi x-määrä lakkoja myyntiin, ettei tule ostokrapulaa..

Ajattelin muuten vielä kysellä, että olisiko ihmisillä kiinnostusta lukea vinkkejä kynsilakkashoppailuun Lontoossa? Ajattelin, että voisin mahdollisesti reissun jälkeen toteuttaa sellaista postausta, koska on tullut tuolla punaisten puhelinkoppien luvatussa kaupungissa kierreltyä turistin näkökulmasta jo aika monesti lakkaostoksilla, ja vinkkejä kysellään aika usein? Kertokaa vapaasti mielipiteenne, jos on kiinnostusta ja palaillaan asiaan vappupäivänä 31 päivän haasteen ensimmäisten teemakynsien kanssa!

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kiinnostaa Lontoon kynsishoppailuvinkit eli ihmeessä kehiin vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis muistaa kuvata matkalla ja naputella vinkkejä tänne :) Lontoo tuntuu olevan sellainen paikka, mihin aika moni eksyy ja itsekin aina etsin uusiin kaupunkeihin mennessä shoppailuvinkkejä netistä :)

   Poista
 2. Moi!
  Joo ihmeessä laita ostopostausta Lontoosta!Ja muutakin höpinää saa myös tietenkin kirjoittaa...Kiitos ihanasta Blogista, olen ollut lukijana noin puoli vuotta.Kirjoitat kivasti ja kynnet on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) kommenttisi piristi kovasti ja toivottavasti pysyt lukijana vielä jatkossakin :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...