1.2.2011

Hyvä postipäivä

Mulla oli eilen hyvä postipäivä. Tiedättekö kun odottaa jotain pakettia ja sitten se ei suostukaan saapumaan kun kuvittelet, silloin on huono postipäivä. Eilinen sen sijaan oli hyvä. Postissa käytyäni sängyllä oli tälläinen näky:


Okei, myönnettäköön, kuva on ihan vähän lavastettu. Etualan iso valkoinen pehmokuori oli tullut suoraan ovesta sisään ja en ehkä malttanut odottaa sen avaamista postireissun jälkeiseen ajankohtaan, jolloin kuva olisi ollut autenttinen. Sen sisällöstä jutellaan myöhemmin, mutta kaksi muuta pakettia tuli Transdesignilta ja jostain päin Hong Kongia. 


Aloitetaan vaikka TD-paketista, mistä kuoriutui ensimmäiseksi Katy Perryt esiin. Sanon vaan omnomnom ja pysyttelen hiljaa. Nämä on ihania! (Teenage Dream, The One That Got Away, Black Shatter, Last Friday Night ja Not Like The Movies). 


Mun apua-paniikki-pakko-tehdä-äkkiä-tilaus-ennen-kuin-nää-loppuu -paniikissa valitsin nopeasti ostoskoriin niitä Color Club sävyjä, joita olen pitkään himoinnut. Onneks olinkin nopea kun nuo KP:hän myytiin loppuun ihan muutamassa tunnissa. (De-luxe-cious, High Society, Uptown Girl ja Fashion Addict). 


Ebay-paketista kuoriutui kaksi kynsikiekkoa. 2? What the heck? Kaksi? Olin jo valmistautunut tuleen pitään tänne miellyttävän ylistysvirren siitä, miten ihanaa kun kynsikiekot kerrankin lähetetään pienessä pahvilaatikossa ja ne saapuu ehjinä perille... Osoittautui, että olin ostanut kaksi, äärimmäisen ylihinnoiteltua ja hyvinpakattua kiekkoa. Tosiaan, kuvittelin ostaneeni 20 kiekkoa (ja maksoin näistä 20 kiekon hinnan) ja yllätys oli suuri kun sainkin vain kaksi kiekkoa. Olin nopeasti selaillut huutokaupan läpi ja tosiaan luullut jostain syystä ostavani 10 kiekkoa (koska hinta oli sellainen, että sillä saisi sen 10 kiekkoa helposti). Noh, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Suomesta tosin tuskin saisi kahta kiekkoa tolla hinnalla.


Sitten vielä tämän päivän ostoksiin. Lähdin Sokokselle ostamaan uutta peitevoidetta kun edellisen purkki on niin tyhjä, että olen vain muodon vuoksi kaivellut sieltä olevinaan jotain esille tässä viimeisen viikon ja kuvitellut, että tummat silmänaluset katoavat kuin itsestään. Noh, Isadoralle oli tullut uusia sävyjä graffitilakkoihin ja lopun varmaan arvaattekin. Ostin kaksi: vaaleansinisen Blue Burnerin ja hennon vaaleanpunaisen Pink Biten. Jätin näistä sentään kaksi kauppaan (hiekanvärisen ja ruskean) mutta omaksi harmikseni keksin heti bussissa monta manikyyriä joiden kanssa ne ruskeat olisivat aika kivoja...


Tässä vielä swatchit kaikista. Myötäpäivään oikealta vasemmalle:

Isadora Pink Bite mustan lakan päällä
OPI Black Shatter Color Clubin High Societyn päällä, ja jälkimmäisessä Fashion Addictin päällä
Color Club - High Society, ihana taupe
Color Club - Fashion Addict, lilahtava holo
Color Club - Uptown Girl, nimi tuo mulle aika kivoja NYC-fiboja, voin joskus myöhemmin selittää miksi
Color Club - De-luxe-cious, harmaa lakka multicolored shimmerillä
OPI - Not Like The Movies, harmaa duochrome
OPI - The One That Got Away, pinkki shimmer ihanuus
OPI - Teenage Dream, ihana vaaleanpunainen glitterpommi
OPI - Last Friday Night, sininen glitterpommi
Isadora - Blue Burner mustan lakan päälllä

Ja mun kun piti pitää shoppailulakkoa...

--- 

Yesterday I got my new Katy Perry polishes as well as some Color Clubs from Transdesign. I also got two of the new Isadora Graffiti nail polishes. They've come out with four new shades now. 

13 kommenttia:

  1. ooo ootko ihana ja lahjotat ton teenage dreamin ja last friday nightin mulle ennen ku tää kone hajoo ku kuolaan näppiksille?

    VastaaPoista
  2. Mullekkin voi lahjoittaa noi glitterit! :D Ootko jo testannu miten peittäviä ne on? Niin ja tuo CC:n Fashion Addict näyttää kans kivalle!

    VastaaPoista
  3. Oi ihanuus! Mun Kate Perryt odottaa vielä postissa. Tietysti ne oli yritetty tuoda eilen kun olin töissä, eikä tänään kun olin vapaalla. :)

    VastaaPoista
  4. Mullaki olis ollu hyvä postipäivä tänään, mutta koska jouduin lähtemään viemään autoa isälleni (jota loppujen lopuksi jouduin kuitenkin odottelemaan) ja ulos lähtiessäni katsoin että "aaa.. postinjakajan pyörä.. no ei mulle vieläkään kuitenkaan mitään" (Feeluniquen tilaus tehty 7.1 ja sitä HIEMAN odoteltu..) niin eikös sieltä olisi sitten KAKSI pakettia ollut tuloillaan. :D Jos olisin lähtenyt edes 5min myöhemmin.. No, huomenna (tai siis tänään) ne saan. :)

    VastaaPoista
  5. Aaaaah! Todellakin ihana postipäivä!
    Rakastan tota Katy Perry kokoelmaa *w*

    VastaaPoista
  6. Fashion Addict tuli mullakin muutama viikko takaperin napsutettua omaan lakkavalikoimaan. Aivan ihana kesälakka :) .

    VastaaPoista
  7. keijju: :DD

    Sonne: en oo viel ehtinyt testaa

    Myy: mikä taipumus postipojilla on aina tuoda paketteja silloin kun ihminen ei ole kotona?

    Celia: oi, onneksi sun tilaus vihdoin tuli (:

    KarzU: mä rakastan sitä kanssa ihan hirveesti

    Vauhtimamma: juu, se kyllä sopii varmasti kesään tosi hyvin...

    VastaaPoista
  8. Mulla on kanssa toi Fashion Addict, en ole viela kokeillu kun ajattelin ootella kevatta/kesaa. Ja pakettia Transdesignilta odottelen ja A-Englandilta (kaks hololakkaa tulossa).

    intootje

    VastaaPoista
  9. Ihanan värisiä noi graffitilakat, mullahan on itsellä pinkki ja musta. Mustastat tykkään ehkä enemmän ja se mun mielestä sopii tosi monien lakkojen kanssa.

    VastaaPoista
  10. Jackie: they're really nice, yes (:

    I'm Lacking: juu, musta on kyllä ehkä maailman paras keksintö, koska se sopii kaikkeen niin loistavasti

    VastaaPoista
  11. Mistä tilaat kynsilakat ja paljonko tulee kulua postareille entä tulli?

    VastaaPoista
  12. Suz: nämä on transdesignilta tilattu (transdesign.com), josta postilkuluja max yhdeksälle lakalle tulee 20 dollaria. Tullia en joutunut maksamaan kun näiden yhteisarvo oli muistaakseni noin 40 euroa ja yli 45 euron ostoksista joutuu vasta tullin maksamaan

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...