29.1.2015

Mint-al Chevrons


Parin viikon radiohiljaisuudeltahan on varmaan hyvä palata kynsillä, joissa on käytetty sitä lakkaa, jonka edelleen luokittelisin sijalle kaksi all time favorite lakkojeni listalla. Ja osaan tosiaan listata kaksi suosikeinta lakkaani koko kokoelmastani, sen pidemmälle se lista ei jatku. Tai jatkuu, mutta jaetulla kolmannella sijalla olisi varmaan vähintään 25 lakkaa.

Se on varmaan tullut aika hyvin selväksi omien postausteni perusteella, että olen aika hyvä stressaamaan asioita, uusia tilanteita, deadlineja ja oikeastaan kaikkea, mikä aiheuttaa itselleni jonkinlaista epävarmaa oloa siitä, saanko asiat tehtyä / osaanko toimia / pystynkö antamaan itsestäni 100% etc. Nyt mulle on isketty tuhat deadline taas parin viikon sisään ja stressilevelit heiluu taas vaihteeksi jossain taivaissa, joten olen yrittänyt takoa päähäni ties minkälaista informaatiota ties millä kielellä. Opiskelen tällä hetkellä yhteensä viidellä kielellä ja kolmea eri kieltä aktiivisesti, joten pään sisäinen hurrikaani on aika hyvin käynnissä. En haluaisi valittaa blogiin, mutta noh, tulipa taas kerran tehtyä se jo... Mennäänkö iloisempiin aiheisiin, eli kynsiin.


Näissä kynsissä Kikon 389 Mint Milk ja KBShimmerin Mint-al Vacation riitelevät omaan silmääni aika pahasti. Kirkas crememinttu ja hiukan likaiseen taittava minttu-holo ei ehkä olleet paras mahdollinen yhdistelmä, mutta kun mä halusin. Ja KBShimmerin holoa en kyllä saanut missään valaistuksissa kuviin, mutta otan uusintayrityksen kesällä sitten. 


Mä en tiedä kuinka moni huomaa kuvista, koska itsekin pitää katsoa tarkasti, mutta nuo Nail Vinylsin vinyylit päätti taas vaihteeksi vuotaa(?) (leak) kun käytin niitä. Eli siis silmämääräisesti vaikka painelenkin ne hyvin kiinni kynteen siten, että tarrapinta olisi kynnellä tiukasti kiinni ilman ilmataskuja, näissä etenkin kynsinauhan luona ja tipeissä minttua pääsi valkoisen päälle alueille, jotka mielestäni olin teipannut piiloon. Paikkailin tilannetta vähän valkoisella nail art lakalla, joka livenä pisti ainakin omaan silmääni aika pahasti, mutta kuvassa onneksi se sulautuu aika hyvin tuohon valkoiseen pohjaan.

Ja sama kävi taas pari päivää sitten single chevroneiden kanssa... Mulla on verrattain kaareva kynsipeti, mutta muiden vinyylien (suorakulmat, salamat, suorat, ranskis) kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, mutta nyt nuo molemmat, chevronit ei tykänneet musta. Haluaisin siis mielellään kuulla muilta vinkkejä tuohon ongelmaan, jos sellaisia löytyy tai sitten pitää vaan yrittää löytyy "joustavampia"/taipuisampia vinyylejä, jos tuo oman kynsipedin kaarevuus näissä monia teräviä kulmia sisältävissä vinyyleissä on se ongelma...


Kynsillä:
Kiko - 389 Mint Milk
KBShimmer - Mint-al Vacation
Essie - Blanc
Technic - White 
Nail Vinyls - Chevrons
Hopeat neliöniitit

6 kommenttia:

 1. Ei ainakaan kuvissa näy yhtään tuo vuotaminen, mutta ärsyttäväähän se toki on, monesti oon saman asian kanssa saanut tapella just noiden samojen vinyylien kanssa.. Kokeilin Miami Handjobsin vastaavia ja ne kyllä toimii omilla kaarevilla kynsillä paremmin, tosi paljon joustavampia ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, mun pitää siis siirtyä prefeeraamaan handjobseja (kyllä oli pakko :D) jos ne toimis paremmin... mua eniten ärsyttää se, että odotan lakkauksen kuivumista ikuisuuden jotta saan vinyylit päälle ja sitten ne pilaa koko homman niin ei ole kivaa -.-''

   Poista
 2. Harmi ettei vinyylit pelittäneet, mun silmään kynnet kuitenkin näyttää hyviltä! :)

  Tsemppiä deadlinejen kanssa, stressi on kyllä syvältä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, yritän täällä jaksaa puskea deadlinejen läpi :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...