16.1.2015

It's always sunny...
Näitä kynsiä kun lähdin toteuttamaan, fiilis oli taas vaihteeksi sellainen "nyt voi mennä päin mäntyjä ja pahan kerran". Mulla on viime aikoina ollut aika usein sellainen fiilis nimittäin. Luotto omiin kykyihin on siis selvästi suuri. Yllätyin kuitenkin siitä, että kerrankin omasta mielestäni homma pelitti edes melkein sillä tavalla kuin olisin toivonut ja kynsistä itseasiassa tuli hyvin mieluisat itselleni näin jälkikäteen kun asiaa miettii.


Samasta kirppispaketista, josta edellisen postauksen lakat kotiutuivat, saapui omaan kokoelmaani myös Zoyan Solange, sekä Emily De Mollyn Harware lakat. Ai miten niin olen edelleen koukussa noihin pyörylä-glittereihin? 

Keltainen ja pronssiin taittava kulta ovat ihan toimiva yhdistelmä keskenään, joten päätin ottaa mustan ja valkoisen tasapainottamaan lakkausta hiukan. Tämä alkuperäinen lakkaus ei ehkä monipuolisuudellaan loista, mutta tykkäsin siitä silti ihan hurjasti. 


Koitin näissä muuten ensimmäistä kertaa kynsinauhoille leimautuneen mustan leimauslakan poistoa teipin avulla ja dammit, se toimii! Eli siis kaikessa yksinkertaisuudessaan leimaat ihan normaalisti leimat ja siveltimen ja asetonin sijaan ainakin suurimmat lakkajämät saa teipille "poimittua kynsinauhoilta talteen. Loppuviimeistely siveltimellä ja avot. Kerrankin kuivat kynsinauhat ei imaisseet ihan kaikkea mustaa lakkaa kitusiinsa ja näpit näyttivät mustan leimauslakan jäljiltä jopa melkein siisteiltä. Kaikkea sitä ihminen oppii kun vanhaksi elää...


Vielä yksi kuva kiellon päälle, koska näitä kynsiä tuli kuvattua jotenkin yllättävän paljon... 


Parin päivän jälkeen aloin kaivata vähän piristystä lakkaukseen, joten kaivoin OPIn Sheer Tintsit esiin ja aloi väritellä leimoja hiukan. Mulla on ihan täyskokoiset pullot näistä, joten sivellin on tuttu isohko OPIn sivellin. Päädyin siis värittelemään leimoja pientä dotting toolia apuna käyttäen ja hyvin tuntui onnistuvan niinkin.


Mulla ei yleensä ole mennyt kovin hyvin nämä Sheer Tintseillä temppuilut, vaikka niistä lakkoina kovasti pidänkin. Jostain syystä ne ei vain tunnu tottelevan mua ollenkaan niin kuin toivoisin. Tällä kertaa en onneksi törmännyt ongelmiin vaan sain piristettyä vanhaa lakkausta kivalla tavalla. Alkuperäinen on melkein omaan mieleeni edelleen enemmän, mutta myös pumped up -versio näyttää kivalta. 


Kynsillä: 
Emily De Molly - Hardware
Zoya - Solange
Essie - Blanc 
Konad - Musta
MoYou - Pro XL 06

Kumpi versio miellyttää enemmän muiden silmää, alkuperäinen yksinkertaisempi vai tuoreempi väritelty versio? 

12 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi kivat kynnet! Upeasti oot onnistunut tuon leiman värittelemään :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet (: Toi leima on väritettynä tosi upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tykkäsin siitä leimasta kanssa väritettynä, antoi mukavasti erilaisen ilmeen sille :)

   Poista
 3. Minäkii oon ihan hulluna noihin isoihin pyöreisiin glittereihin! Just nyt on mustan lakan päällä Hardwarea kaikissa kynsissä <3

  Molemmat lakkaukset on todella kauniit. Lähes mahdotonta sanoa kumpi kauniimpi. Mutta jos pakko olis sanoa, niin väritetty versio on karvan verran ihanampi koska lähestyvä kevät (joko se pian tulee) on saanu mut himoitsemaan värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, Hardware ja musta lakka... pakko varmaan toteuttaa tuokin yhdistelmä mahdollisimman pian :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiitos toistamiseen :) pahoittelen, etten ole päässyt muutamaan päivään konelle julkaisemaan kommentteja tähän postaukseen :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...