7.1.2015

Skittlette it out!


Jotenkin ironista, että silloin kun on päättänyt, että "tänään on hyvä päivä", tuntuu vähän kaikki menevän pieleen. Loman jälkeen alkaneet luennot, ei jotenkaan nostattaneet opiskeluintoa uudelle tasolle, unirytmi on sekaisin kuin mikä, väsymys painaa mielessä ja on nälkä, sekä olen seurannut Pariisin ampumavälikohtauksen uutisointia tässä iltapäivän mielummin kuin tehnyt rästihommia. Meni siis just niin kuin piti. 

No mutta, sillon kun kaikki ei mene niin kuin elokuvissa, voidaan hyvällä omalla tunnolla puhua lakasta, joka vei sydämeni välipäivinä niin totaalisesti, että pääsi myös vuoden top lakkalistalle kiistatta. Kyseessähän on nimittäin KBShimmerin Dressed to Gild. Se loistaa hologrammishimmeriään ympärillen ja sisältää pääosin kultaista, mutta myös lilaa ja vaaleanvihreää glitteriä. Se on upea - etenkin päällyslakalla kuorutettuna. Me likes a lot!


Sanoin joulukuusikynsien postauksessa miten kaksi aiemmin kokeilemaani Barry M:n Silk lakkaa olivat aivan ihania, ja miten haluaisin yhdistää kolmannen, Orchidin kultaan. Mitä enemmän asiaa pohdin, sitä  enemmän mahdollisia kombinaatioita keksin, mutta päädyin alkuperäiseen kulta-violetti -linjaan, johon lisäsin valkoista.

Vaikka Orchid ihana onkin, ei sen pigmentti riitä leimaamiseen oikein edes valkoisen päälle. Mulla on kuitenkin akuutti pula violeteista leimauslakoista, joten päätin olla tyytyväinen vähän vaaleampaankin leimaan. Kuvio on jostain Pueenin Stamping Buffet kokoelman laatasta, mutta nopeasti laattoja selailtuani en ole enää edes varma mistä. Pitäisi varmaan alkaa pitää jotain vihkoa, mihin kirjoittaa aina käytetyt lakat ja laatat kuvaamisen yhteydessä, koska ainakin tällä hetkellä "julkaisuviive" kuvilla tuntuu olevan noin 1,5 viikkoa ja se on selvästi ihan liian pitkä aika itselleni muistaa asioita... 


Käytetyt lakat: 
Essie - Blanc / Sokos
Barry M - Gold Foil / Lontoo 
Barry M - Orchid / Kosmetik4less
KBShimmer - Dressed To Gild / Harlow & Co. 

Venyttääkseni tätä postausta vielä vähän pidemmälle, tahtoisin kysyä lukijoiden mielipidettä pariin asiaan. Ensinnäkin, olen ottanut jonkun verran vaakakuvia, joissa näkyy kynsien lisäks käytetyt lakat. Onko mukavampi nähdä kuva pelkistä lakkaukseen käytetyistä tarvikkeista, vai siten, että kuvassa esiintyy myös kynnet. Pelkkistä pullokuvista saa usein vähän lähemmän kuvan lakoista, mutta samalla se myös venyttää postausta yhdellä kuvalla? Ja unohdan ottaa sellaisen herkemmin... :) 

Toisena ajattelin taas vaihteeksi jatkaa tuolla linjalla, jossa listataan postauksen loppuun käytetyt tuotteet. Tein sitä joskus, sitten se taas jäi, mutta uskon sen olevan kätevämpi tapa merkata selkeästi käytetyt tuotteet, sekä tieto siitä, jos ne on saatu blogin kautta. Tällä kertaa lisäsin myös linkit kauppoihin, josta lakat olen ostanut, mutta mietin, onko niistä hyötyä lukijoille. Sanomattakin on selvää, etten hyödy mistään tässä blogissa ilmestyvistä linkeistä ainakaan tällä hetkellä, mutta mietin, onko niille oikeasti muiden puolesta käyttöä? 

Arvostaisin kovasti, jos jaksaisitte vastailla noihin pariin kysymykseen, joita tässä viime päivinä olen pohtinut ja lupaan lopettaa tämän pitkän postauksen nyt tähän.

ps. blogin kirjoittaminen taitaa olla jossain määrin terapeuttista, koska jotenkin kummasti unohdin tätäkirjoittaessani nuo alkupostauksen päivää ikävystyttäneet asiat :) 

12 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniit kynnet! Ihanat värit :)
  Ja vastatakseni kysymyksiisi: mielummin erillinen pullokuva, joka on otettu lähempää. Ei haittaa vaikka se venyttäisi postausta yhdellä kuvalla, pullokuvat on kuitenkin aika olennainen osa kynsiblogia mielestäni :) Toiseksi, en oikein ole tuon vihreän taustan fani. Se vie huomion kynsistä jotenkin. Linkit kauppoihin eivät mielestäni ole kovin hyödyllisiä, tai itse en ainakaan edes huomannut että niiden takana oli linkki verkkokauppaan ennenkuin sanoit niin!
  Mielestäni tämän postauksen toinen kuva on todella hyvä: sopivan kokoinen ja tarpeeksi läheltä otettu (jotkut saattavat myös ottaa LIIAN läheltä, jolloin ei saa selvää lakkauksesta mitään. ja sanomattakin selvää mitä tapahtuu jos ottaa liian kaukaa kuvan haha).
  Toivottavasti näistä vastauksistani oli edes jotain hyötyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ehdottomasti hyötyä ja kiitos palautteesta hurjasti!

   Linkkejä tosiaan mietin itsekin, koska en niitä käytännössä koskaan muiden blogeissa käytä... Ja auttaisihan se tottakai, jos blogger ei olisi vaihtanut asetuksia siten, että linkit on saman sävyiset kuin teksti :D

   Ja tuosta taustasta olen itseasiassa samaa mieltä. Mulla on tosiaan ollut kriisi siitä, missä kuvata, miten kuvata, miten käyttää valoa, yms ja tuo vihreä tausta on seinä - jep, kivan värinen... - jonka taustana käyttäminen on kuvaamisen kannalta ehkä helpointa, mutta ei tosiaan ole oma suosikkini myöskään. Muutamat kynsikuvat on vielä kamerassa, jossa on vihreää taustaa mukana, mutta sen jälkeen se saa olla historiaa :)

   Poista
  2. Kiva kuulla että palautteestani oli hyötyä ! :)

   Poista
 2. Minä tykkäsin tuosta pullokuvasta, jossa on kynnetkin mukana.
  Lista käytetyistä tuotteista on hyvä ja tykkäsin myös siitä, että niissä oli linkki osto paikkaan.
  Kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti palautteestasi :) Musta tuntuu, että nyt muokattuani blogipohjaa siten, että pullokuvatkin voivat olla leveämpiä, niissä voisi esiintyä myös kynnet mukana, ollessaan kapeampia musta tuntui, että sekä pullot, että kynnet jäi hirmu pieniksi...

   Ja pitää selvästi harkita tuota ostopaikkojen aktiivista listaamista blogiin... Se ei kuitenkaan suuri vaiva ole itselleni ja jos se lukijoita auttaa, mielelläni tottakai autan :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...