11.1.2015

Stormy skittlette


Tiedättekö sen tunteen, kun testaamattomissa lakoissa on joku sellainen lakka, jota pidät niin ihanana, että se ansaitsee jonkun superupean lakkausidean ennen kuin se pääsee kynsille. Pitää keksiä jotain, missä ko. lakka pääsee esille täydellisesti ja näyttää upealta. 

Mulle tällainen lakka oli Picture Polishin Storm. Lakkailin sillä sen saavuttua vähän lakkauksen jos toisenkin päälle kimalletta tuomaan ennen vanhojen lakkausten poistoja, jotta näkisin millaisia yhdistelmiä valkoisellaglitterillä voisi toteuttaa, mutta sen jälkeen se jäi kuitenkin "testaamattomana" odottamaan vuoroaan. Tällä kertaa en keksinyt mitään uutta ja upeaa, jonka kanssa Storm saisi edustaa, mutta mielestäni ihan mukavat lakkaukset sain silti aikaan, joissa viihdyin hyvin. 


Testaamattomista lakoista löytyi myös tuo KBShimmerin Too Cold To Hold, joka on talvikokoelman lakka, jonka päätin yhdistää Stormin kanssa kynsille. Mä niin tykkään näistä KBShimmerin tekstuuri-glittreistä, vaikka itse aina iskenkin niiden päälle vielä päällyslakan. Ne on niin glitterisiä, että heikompaa hirvittää, mutta ah niin kauniita samanaikaisesti. Ja mikä positiivista, nämä pysyy mun kynsillä, joilla lakkaukset viime aikoina on lohkeilleet ihan urakalla, todella hyvin.

Stormin pohjalle taas valitsin tumman sinivioletin Kikon creme-lakan. Tämä on juuri sitä sävymaailmaa, joka on niin tumma, että on vaikea sanoa, minkä värinen lakka oikeasti onkaan. Mun silmiin pullossa ja kynnellä tämä näyttää tummalta siniseltä, jossa on hiukan violettia mukana, mutta sitten taas kynsinauhoja siistiessä siveltimeen jäänyt lakka tuntuisi olevan enemmän violettia kuin sinistä. Kikon sivuilla tämän nimi on Dark Violet, joten ehkä olen vain värisokea, mutta onneksi lakalla on sen verran tummuutta, että se hyvällä tahdolla menee myös sinisestä... Storm pääsi yhdelle kynnelle per käsi ja muihin leimasin MoYoun Tourist 02 laatasta kuviota. 


Mulla on tällä hetkellä selvästi jonkinasteinen skittlette fiilis päällä, koska niitä on tullut tehtyä enemmän kun laki sallii. Tosin mikäs siinä, ne miellyttävät kyllä omaa silmääni kovasti ja samalla saa usein käyttöön sekä testaamattomia lakkoja, että vanhempia laatikoissa hengailleita lakkoja.

Kynsillä käytössä:
Kiko - 344 Dark Violet
Picture Polish - Storm 
KBShimmer - Too Cold To Hold
MoYou London - Tourist 02
+ Konad White

Säästeleekö muutkin välillä suosikkilakkojaan, jos ei heti tiedä miten ne kynsille tahtoisi yhdistää? 

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet! Ihana tuo Storm, hyvin sopii tällaiseen lakkaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Storm kyllä sopii tumman lakan päälle ihanasti, mutta nyt on jo mielessä, että miltähän se näyttäisi esim vaaleanpunaisen päällä... :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...