5.1.2015

Silhouette


Löysin nämä kynnet muistikortilta, vaikka jotenkin ajattelin kirjoittaneeni postauksen näistä heti kun sain kuvat otettua. Sen verran tykkäsin näistä lakkauksista, että luulin heti jakaneeni nämä blogissa, mutta taisi joulu iskea tielle ja ehkä parempi julkaista joulukynnet jouluna ja not so time sensitive -versiot sitten näin vasta tammikuun alussa. Rehellisesti sanottuna mulla on sellainen fiilis, että tätä vuotta olisi kulunut jo ainakin muutama viikko, mutta jotenkin kummasti kalenteri väittää kyseessä olevan edelleen tammikuun viides päivä. 


Viime kuussa kun availtiin Ciatén Mini Mani Manorin luukkuja, yksi omista suosikkilakoistani oli punainen shimmerlakka Silhouette. Kaunis punainen shimmerihanuus menettää pullosta löytyvän kultaisen shimmerin lähes täysin kynnellä, mutta siitä huolimatta tämä miellytti omaa silmääni kovin myös ihan vain punaisena. En todellakaan tiedä mikä punainen vaihe mulla on tällä hetkellä meneillään, koska ihminen, joka ei ennen lakannut kynsiään punaiseksi kuin jouluna ja ehkä kerran pari sen päälle, on nyt syksyn aikana haalinut vaikka kuinka monta uutta punaista lakkaa. 

Koska leimaus oli joulukuussa pop, nämäkin kynnet saivat leimat MoYoun Scholar laatasta 02, jonka ostin lähinnä näissäkin kynsissä esiintyneen tekstileiman takia. Yritin tihrustaa mitä leimassa oikeasti lukee, mutta teksti on sen verran pientä ja koukeroista, että erotin lähinnä sanan sieltä toisen täältä. 


Näitä kuvia ottaessani muistan, miten yritin käännellä kättä vähän joka suuntaan, jotta saisin nuo dudet leimassa asettumaan edes jotenkin järkevään kulmaan, mutta myönnettäköön, että näitäkin kuvia tuli kyllä väänneltyä vaikka mihin suuntaan ennen kuin päätin, mitä julkaisen. Kai se pitäisi opetella koristelemaan "muita kohti", jolloin kuvaaminen ei tuottaisi itselleni ihan näin suuria ongelmia. 

Näiden kynsien lisäksi mulla ei onneksi taida olla enää kuin yhdet kuvat ( + joitain stwatcheja, joista en tiedä päätyvätkö ne koskaan julkaisuun) viime vuoden puolelta ja se jälkeen päästään keskittymään uusiin kynsikuviin :) 6 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus! Erityisesti tuo tekstileima on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, mä tykästyin siihen tekstiin kanssa ja se leimas vielä tosi hyvin :)

   Poista
 2. Kauniit :) Toi latta vois päätyä munkin kokoelmaan, vaikka oikeasti olen ihan surkea leimaamaan, ja vannoin tässä yks päivä jo myyväni kaikki leimaus vermeet :D No, ehkä mun pitäs harjotella enempi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä muistan kanssa kun ekan kerran sain leimausvehkeet ja kaikki meni ihan täysin pieleen. Sen jälkeen pistin koko homman jäähylle varmaan puoleksi vuodeksi ja sitten kun uskalsin yrittää uusiks, kaikki alkoikin maagisesti onnistua... Eli ei kannata luovuttaa, kyllä mä uskon, että susta ja leimailusta tulee vielä kavereita :)

   Poista
 3. your nails are so gorgeous I love them! you are so talented :)
  lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

  - www.angelaah91.blogspot.nl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks for your compliments :)
   I took a look at your blog and though it looks really nice, I don't tend to read fashion blogs that much so I decided not to follow you. Hope you understand :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...