25.3.2011

Color Club - Wicked Sweet + video

Harrastin taas tänä aamuna kameralle höpöttelyä ja nyt haluan saada tämän videon mahdollisimman nopeasti ulos. Videolta voi ehkä päätellä miksi. Naureskelin myös noille videon sallamaisuuksille, koska tällä videolla ehkä olin eniten itseni mitä ikinä olen ollut ja se kyllä näkyy pienissä hassuissa sanonnoissa ja teoissa, mutta tuskin se haittaa.

(Laatu paranee kun tää on hetken ollut youtubessa)


Mitäs piditte? Vieläkö lisää videoita, vai onko jo joku täysin vakuuttunut mun sähläilystäni näiden perusteella? :D

26 kommenttia:

  1. Awww oot ihana! Ja mä edelleen oottelen omia hajulakkojani. Ja mä revin pelihousuni jos ei ne tule _tänään_. Ja mä tykkäsin tästä videosta ku oot ihanan (mikäsesanaon) noh luonnollinen tässä! :D

    VastaaPoista
  2. Mä en ainakaan oo aatellu että olisit kopioinu jotain. :) Oon myös huomannu että näissä kunnollisissa kynsiblogeissa kyllä mainitaan erikseen jos on tehnyt samanlaiset -tai edes melkein- kynnet kuin joku toinen ja ihan linkitetään myös, mikä mun mielestä on asiallista eikä kopioida täten luomusta omakseen. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva videopostaus! :3 Lisää siis tämmösiä. Videot on just paljon kivempia, jos sielä on pientä sähläystä kuin, että video olis suunniteltu kohta kohdalta! :)

    VastaaPoista
  4. Lisää videoita vaan! :D Ja oon katsellut noita Colour Clubin ihania kirkkaita tuoksulakkoja kanssa x3

    Ja alanpa nyt kommentoimaan tällä mun.... jollain accolla(en oikein ymmärrä näistä mitään) kun on anonyymit harmitellut, toivottavasti nää lopettais jo kaikkien hyvien ja mukavien bloggaajien kiusaamisen :3

    VastaaPoista
  5. Hei, toi eka lakka jonka esittelit, china glazee, niin voisiks ihan kirjottaen tavata sen nimen ja blogin nimen josta ne swatchit löytyy, koska tää kuullunymmärtäminen, ainakaan mun kohal, ei ole niin hyvä :D

    VastaaPoista
  6. nää sun videot on tosi kivoi, ehdottomasti lisääää! :) ps. mun on nyt pakko varmaan voittaa se arvonta koska rakastuin ihan liikaa tohon pinkkiin glitter lakkaan <3.<3

    VastaaPoista
  7. Hihi, aika hauska tuo kynsijuttu. :D Innolla odotan ensimmäisiä anonyymikommentteja!

    Videoita on kiva katsella, varsinkin sillon kun on aikaa. Jos kiireessä selailee uusia blogimerkintöjä, niin kymmenminuuttinen video jää kyllä katsomatta. Yleensä sitä muistaa palata myöhemmin sen katsomaan, mutta aina ei.

    Sun ääntä on kyllä hauska kuunnella ja videoita katsoa, kun puhe juoksee sujuvasti. :) Muutenkin pahoinvoivana saikkulaisena tärinä aiheutti lisää pahaa oloa, normaalisti tuskin reagoisin siihen mitenkään.

    VastaaPoista
  8. ai että, i always get my mandarin näyttää ihanalta. jos haluaisi hankkia kesäksi yhden suht perusoranssin lakan, olisko tämä sun suositus? vai onko kovin neon?

    VastaaPoista
  9. Kuvaa ihmeessä lisää videoita! :)
    (arvasin muuten heti ketä tarkoitit, kun sanoit että on samanlaiset kynnet..) En ihan hirveesti tykkäillyt lakkaostoksistasi, mut noi kynnet on kivat! En tosin erottanut kuviota?

    VastaaPoista
  10. Ihan hauska kuunnella sun höpöttelyä :) :)

    TOSI oudoista asioista ihmiset voi vetää palkokasvia nenään, ei ihme että kaikenlaiset ikävät kommentit saa sut varovaiseksi esim. arvontojen tai palgiointisyytösten kanssa. Aasiakas.netissäkin oon joskus lueskellut ihan tosi törkeistä ihme hiippareista. Jaksua!!! Tällaiselle ihan tavalliselle lakkailijalle tuo vaadittava "todistelu" ei ehkä ole ihan sitä parasta viihdettä, mutta ymmärrän kyllä, miksi sitäkin pitää tehdä.

    Yritin googlettaa niitä CG:n Medallionin swatcheja joista puhuit, enkä ainakaan vielä löytänyt. Varmaan ymmärsin jotain väärin jossain vaiheessa.. Voisitkohan laittaa vielä linkin, jos ehdit?

    Kiitos vielä mahtavasta blogista!! <3 <3

    VastaaPoista
  11. Hei, oon seuraillu blogiis jo vähä aikaa ja tykkään kovasti :DD
    Sain vihdoinki ittelenniki tarvittavaa "rohkeutta" tilata netistä lakat ja kas kuinka kävikään tilasin myös koko color clubin tuoksuvat ja myös muutaman siitä starry temptress kokoelmasta (sininen, pinkki ja starry temptress) samasta head2toe beautysta :DD.
    Kauanko muuten meni, että paketti tuli perille??

    VastaaPoista
  12. Sonne: sen siitä saa kun kuvaa videoita vielä aamuhorteessa :D

    Serrated B: juu, mulle on tärkeä, että jos joltain idean vien, kyllä pistän creditit eteenpäin ja onneksi suurin osa bloggaajista tekee samaa

    Passion For Nails: mä osaisin varmaan pysyä käsikirjoituksessa ehkä 10 sekunttia jos yrittäisin :D onhan ne aidompia videoita kun vaan höpöttää jotain

    Iina: ei se haittaa vaikka anonyymiinäkin kommentoisi, yleensä nekin kommentit on pelkkiä positiivisia, mutta yleensä acountilla kommentoivat jää vaan hyvin mieleen kun sähköpostissa lukee ensiks se nimimerkki (:

    Tiitu: juu, ohjeistin näköjään vähän väärinkin, kun googleen olis pitänyt kirjoittaa vaan China Glaze - Medallion :D mutta siis näistä swatcheista puhuin: http://thehungryasian.blogspot.com/2009/09/china-glaze-medallion.html

    Keijju: se on kyllä maailman ihanin lakka

    Myy: juu, mä tiedän että 10 minuutin video on pitkä, mutta mulla on aina ihan liikaa höpötettävää, yritän aina lyhentää niitä mutta en saa vaan pidettyä suutani kiinni :D ja tärinästä olen kanssasi ihan samaa mieltä, vihaan kun joudun kuvaamaan näitä nyt käsivaralla. mulle on tripod tulossa ebaystä, joka toivottavasti saapuu pian ja sit voidaan unohtaa toi tärinä :D

    lotta: on se kyllä neon, mutta musta se on aika kivan neon, ei kuitenkaan sellainen ihan yliviivaustussimainen kuitenkaan, kyllä mä uskon, että toi kesäksi olisi aika ihana (;

    Nora: kuviot on kaloja ja muita, laitan kyllä ihan kunnon kuvat niistä vielä, ne oli vaan pakko videollekin saada :D

    Anuliini: aasiakas on ihan mahtava sivusto, viime kesänä kun teki mieli hakata päätä seinään mystisten asiakkaiden kanssa, auttoi kummasti kun sieltä kävi lukemassa ja totes ettei ole ainut kummien asiakkaiden kanssa :D ja lupaan, etten pahemmin rupea toistamiseen todistelemaan ideoitani, tällä kertaa oli vain pakko, koska vahingossa idea oli täysin sama kuin jollain toisella (: swatchit joista puhuin näyttävät tältä (http://thehungryasian.blogspot.com/2009/09/china-glaze-medallion.html) ja mukavaa, että pidät blogistani (:

    Ano: hmm, mun paketti lähti matkaan 12.3 ja oli eilen, 24.3 perillä. mulla tosin on ollut jotain ongelmia postin kanssa ja yleensä noi tulee noin viikossa perille (:

    VastaaPoista
  13. Ah rakastan tota ehkä hieman sarkastista äänensävyä kun puhuit kynsistäs :D tuo pelkkä glitterilakka (en taatusti yritäkään kirjottaa sitä) näyttää oikein ihanalta!

    VastaaPoista
  14. Joo mulla on ainakin Sinful Colorsin opal glitter, mut siinä on isommat hileet. :))
    Nää on tosi ihania, lisää vaan. ^^)

    VastaaPoista
  15. oot niin ihana, että sun pitää kuvata lisää videoita (;

    VastaaPoista
  16. Tykkäsin videosta :) Mulla on kanssa toi Wicked Sweet -lakka, muita en ole vielä ostanut enkä ole päättänyt ostanko.

    Ite olen täällä ihan täpinöissä, kun mun ekat Nfu Oh -lakat saapui tänään (#65 ja #66)!

    Ikävää, että sekä sulla että sonnella on ollut ikävyyksiä ilkeiden anonyymien kanssa. Tuntuu, että blogilla kuin blogilla (siis muillakin kun kynsiaiheisella) on näitä samoja ongelmia jossain vaiheessa :(

    VastaaPoista
  17. Sun videopostaukset on nii kivoja C:
    se oli hauskaa tos videos ku sanoit:
    ''Emmä haluu tosta alottaa...''
    ''JEEE, tuoksulakkoja...'' : DD

    VastaaPoista
  18. hei ihmeessä lisää tälläisiä! ostosten esittelyn sijaan voisit kuvata jotain tutoriaaleja yms? :) toki ostoksetkin on kivoja, mutta niin on myös tutot! :)

    onko muuten sun ahdistelijas sama kuin sonnella?

    VastaaPoista
  19. Kiva video taas :)
    Sellaista vain kyselisin, että ovatko nuo CC:n glitter- ja tuoksulakat ikäänkuin sisaruksia? Eli löytyykö kummastakin kokoelmasta täysin vastaava väri, esim. onko tuo ulta-astral kuinka lähellä raspberry rushia? Toivottavasti tästä kysymyksesta sai jotain selkoa, en taas osaa ilmaista itseäni :D

    VastaaPoista
  20. hiutale: se on ihanaa joo, mä koitin sitä vähän ton sinisen lakan päälle ja se on niin nättiä!

    nailHai: kiva että tykkäät (:

    kata: itse olet ihana kun kommentoit noin (:

    intootje: oioi, ekat nufut, ne on niin mielettömän ihania! mulla ei tota #66 vielä oo, mutta ehdottomasti se pitäisi tässä jossain vaiheessa ostaa (: ja joo, tiedän kyllä, että noi anonyymit on ongelma melkein kaikilla blogeilla joskus ja tosiaan jos en tietäis kenestä on kyse, jättäisin ne ihan omaan arvoonsa, mutta nyt kun tietää kuka sen kaiken takana on, tuntuu aika pirun kurjalta aina välillä. Olen kyllä niin onnellinen kaikkien lukijoiden rohkaisevista sanoista ja niiden avulla on ollut helppo jättää ne yhden ihmisen mielipiteet taka-alalle kun tietää, että täällä on niin paljon ihanaa porukkaa kuitenkin lukemassa. ollaan tässä pari päivää ihmetelty sonnen kanssa mitä ihmettä ollaan tehty, kun meitä on siunattu näin ihanilla ja kannustavilla lukijoilla :)

    Miia: mä naureskelin noille itsekin jälkikäteen :D

    Ano: juu, ehdottomasti haluan kehitellä tutoriaalejakin näiden merisairautta aiheuttavien käsivaralla kuvattujen videoiden lisäksi :D olen jo ostanut kolmijalan kameralle, mutta se ei ole saapunut, sen kanssa varmasti haluan kehitellä tutojakin (: ja juu, samasta ihmisestä on kysymys kuin sonnellakin, valitettavasti. tosin on mulle tässä viime viikon aikana jättänyt yhden ilkeän anonyymin kommentin yksi toinenkin suomalainen aikuinen kynsibloggaaja

    seere: sai selkoa ihan hyvin :D tein pientä vertailua ja totesin ettei ne kyllä identtisiä kaksosia ainakaan ole (niin kuin ei ole noi vaaleammatkaan vaaleanpunaiset). silleen mun silmään pohjaväri on selkeästi erilainen, mutta kenen tahansa sunnuntailakkailijan silmään ne varmaan olisivat samanlaiset. uskon että noi sointuisivat ihanasti toisiinsa jos käyttäisi samaan aikaan kynnellä (:

    VastaaPoista
  21. Ihanaa, rakastan videopostauksia. Sun äänes kuulostaa tosi kivalta, ja tilaamas lakat oli kyl kuolattavia ♥

    Tutoriaalit olis tosi kivoja, koska osaat selittää kaiken niin selkeesti mut silti videolla on semmosta rempseetä meininkii. (:

    VastaaPoista
  22. jeij, kiva video taasen :) ite tilasin hajulakoista vaan purkan tuoksusen, koska en neonväreistä niin perusta :D ja se oli ainut joka ei ihan liian neon ollut mun silmään. Mutta joo mä ainakin haluan lisää videoita :)

    VastaaPoista
  23. Kiva video ja todellakii lisää videopstauksii :D Tuli heti sellain "pakko saada kans noi" olo, ku tuoksulakat oli niin ihanan näkösii ja värisii 8)

    VastaaPoista
  24. Lotta: lupaan saada aikaan jotain tutoriaaleja mahdollisimman pian

    H: et taida olla ainut, joka videoista tykkää

    Izzie: ne on aivan ihastuttavia juu (:

    VastaaPoista
  25. Ihana video ja ootpa niin ihana jotenkin :'D!

    Kuulostat ihan samanlaiselta hölöttäjältä kuin meikä, tosin omissa videoissani olen aina jäykkä kuin tikku paaaasianssipakassa xD.

    VastaaPoista
  26. Panda: mä olin tällä videolla vielä niin aamupöpperössä, että sääsin vähän omia juttujani, muuten yleensä muakin jäsnkättää :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...