24.4.2011

Banneri-kysymys

Mä saan taas näköjään keskellä yötä tuhat ja yks ideaa tähän blogiini, joten kyselen teiltä taas juttuja...

Eli olisiko teillä kiinnostusta suunnitella / muokata banneria blogiani varten pienen kisan/korvauksen toivossa? 

Mä olen aika onneton kuvanmuokkaaja muutenkin ja nyt kun yritän taistella gimpin kanssa, joka on julistanut ydinsodan mua vastaan, alkaa hermo vähitellen mennä. Blogin ulkoasu ja värimaailma menevät muutenkin muokkaukseen tässä seuraavien viikkojen aikana (olen tässä kuukauden haaveillut siitä, että saan vaihtaa blogimallin takaisin kapeaksi tästä jättileveästä, joka tää on ton giveawayn takia ollut). Joten miten olisi? Voisin sanoa, että voittajalle voisin luvata pienen korvauksen, esim. kynsinauhaöljykynän ja La colorsin / Barry M:n lakan Lontoosta (jonka toivottavasti muistaisin ostaakin...). Tiedän että jotkut tykkäävät muokata kuvia ja mun omat taidot eivät vain siihen riitä... Jos kiinnostuneita on, voin pistää tarkemmat tiedot blogiin mm. pikselileveydestä yms, kunhan saan katsottua kuinka leveänä haluan tämän blogin pysyvän.

Mutta siis, olisiko halukkaita?

12 kommenttia:

 1. Mä ainakin voisin yrittää! Toi mun oman blogin bannerin on tällä hetkellä vähän kökkö, muttei ollut silloin niitä kunnollisia kuvia.. (seliseli :D)Sähän voisit vaikka pistää kisan pystyyn jossa ilmoitat ohjeet ja porukka ettii sun blogista kuvat(tms.), tekee bannerin ja paras voittaa, oli sen sit kuka vaan tehnyt? :)

  VastaaPoista
 2. Minä voisin ainakin kokeilla, tuloksesta ei yhtään mitään varmuutta mutta hei,jos ei yritä ni ei voi onnistuakaan : ) Laitatko tarkempia ohjeita myös vaikka sähköpostiin( kauhukammio@hotmail.com ), esim millaisia kuvia haluat banneriin, mitkä tekatit haluat siinä olevan yms.

  VastaaPoista
 3. Olisihan täällä ainakin minä halukas, mutta huono puoli vaan on etten ole paras(enkä kamalan hyvä) bannerin tekemisessä.. :) En itse osaa omaankaan blogiini tehdä mitään, koska en tiedä kunnolla ettää.. Eikun hei sehän saatetaan tehdä tollatavoin.. Täytyy kokeilla yhtä hyvää ideaa (ei se kuitenkaan toimi) Mutta joo, olisihan toi ihan kiva! :D

  VastaaPoista
 4. Hauska idea : )

  Tuon siun nykyinenkin banneri on hienompi kuin monien muiden kynsiblogien, mutta ihan näin vinkkinä graafista suunnittelua opiskelevalta niin sen kokoa kannattaisi ainakin pienentää. Nyt se vie kerralla melkei yhden "sivullisen", eikä muuta sisältöä nää ennen kuin scrollaa alaspäin (ainakin näin pienehköllä läppärin näytöllä).

  VastaaPoista
 5. Mua ainakin kiinnostaa. Mutta olis kiva tietää sitten ihan tarkat speksit, eli bannerin pikselikoko ja toiveet värimaailmasta jne. :)

  VastaaPoista
 6. joo kuulostaa hyvälle! Vaikka en mikään erityisen hyvä bannerin tekiä ole, niin pitäähän näihin aina yrittää ;)

  VastaaPoista
 7. No mie tykkään muoksia kuvia, voisin jotain kokeilla tehä sitten kun olet päättänyt millaista ja minkäkokoista. :)

  VastaaPoista
 8. Joo, kerro toki tarkempia tietoja, mä ainakin tykkään muokkailla bannereita ym..

  VastaaPoista
 9. Kyllä olisi kiinnostusta! :D Mulla on niin surkea arpaonni, että arvonnoista harvemmin voitan. Tämmösessä kisassa vois olla edes jotain mahollisuuksia. :)

  VastaaPoista
 10. hei mä voisin olla halukas, jos vaan saan tietää sillai semihyvin että millasta haluat (: en mä mikään ammattilaine ole mut voisin yrittää! (:

  VastaaPoista
 11. Nora: juu, noin ajattelinkin, mukavaa, jos on kiinnostusta (:

  Ruby Rose: voin tehdä erikseen vielä postauksen asiasta ensiviikon alussa, mutta jos muistan, voin laittaa myös postiisi (:

  Pinja: :D

  Karoliina: joo, se on ihan monsterikokoinen :D jouduin lisäämään 100 pikseliä "tyhjää" siihen kumpaankin reunaan kun jouduin vetämään tän blogin pohjan 200 pikseliä leveämmäksi ton arvontalomakkeen takia enkä ehtinyt sillon tapella mitään sopusuhtaisempaa väliaikaiseksi vaihtoehdoksi :D

  Papu: juu, pistän tottakai tarkat mitat blogiin vaikka ensi viikon alussa, kunhan saan tän blogipohjan taas fiksuihin mittoihin :D

  Keijju: olisi ihanaa, jos viitsisit yrittää

  Lotta: kiva tietää, kiitos (:

  Ano: juu, laitan blogiin, kunhan pääsen itseni kanssa yhteiymmärrykseen siitä mitä tahdon :D

  Mira: kiva että olet kiinnostunut (:

  mr aki: kerron millaisesta tuloksesta tykkäilen, kunhan saan tän blogipohjan taas sopsuhtaisiin mittoihin :D

  VastaaPoista
 12. Olishan se ihan kiva idea....:D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...